Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
válasz
drtimot
üzenetére
Mivel sikerult altalanos iskola matematika tudasomat tatarozni igy rajottem, h a mai merkozesekre nem azt fogadtam amit szerettem volna.
Mindket meccsre abban a tudatban fogadtam a tobb mint 2,5 golt, hogy minimum 2 gol lesz a merkozeseken.🤣🤣🤣
Bar a Belaga-Japan sztem tuzijatek lesz. Volt mar ra pelda, hogy Mexiko is meglepte braziliat. Ket 2-1 vegeredmenyben kiegyeznek. 🤗
(#170901)
Most mar en is tudom. 👍🏻 -
Soulfly842
addikt
válasz
evitiguF
üzenetére
Fele-fele megosztásban a hendis belga győzelem és a félidő/végeredménnyel. A szorzó ugyanaz (Bwin).
A brazilok a pálya minden pontján nagyon jók a labaszerzésben/szerelésben és a blokkjaik is mindig ott vannak. Ezért is várok több brazil szögletet is. És az ellenfél támadó focijának a semlegesítésében szerintem nagyon jók (ezért is volt Svájc egy kicsit más) és nekik meglesznek a próbálkozásaik annyi szent (ezért is várom a több szögletet). Mexikónak kevesebb helyzettel kell majd jól bánnia szerintem.
Ma papírformákat várok, de ha minden második nap papírforma nap, akkor holnap az angolok esnek ki?
Hmm.. 
Brazília
1.50
Háromesélyes fogadás
Brazília - MexikóBelgium / Belgium
2.05
Félidő/Végeredmény
Belgium - JapánBrazília
1.34
Melyik csapat rúg több szögletet?
Brazília - MexikóÖssz szorzó: 4.12
_____
Brazília
1.50
Háromesélyes fogadás
Brazília - MexikóBrazília
1.34
Melyik csapat rúg több szögletet?
Brazília - MexikóBelgium
2.05
Handicap 0:1
Belgium - JapánSzorzó összesen 4.12
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Belga hendiben bízom. Te mire gondoltál, brazil-belga simán kötésben? Arra számítok a tegnapi után ma sokan pakolják a kétesélyt, meglepetést és mégis a mai tükörsima lesz. A VB pénzem felét ma harcba küldöm lesz ami lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jbalint18
tag
Van itt Tenisz szakértő ?

-
evitiguF
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nagyon adja a papírforma. Lehet hogy ez benne a trükk?
Megosztod az elképzelésedet? -
DJosef
őstag
Csak, hogy tiszta legyen:
Tobb mint 3,5 = 4 vagy tobb
Kevesebb mint 3,5 = 3 vagy kevesebb
Igy van?
-
Soulfly842
addikt
Eddig a vb-n nem gondolkodtam nagyobb tétben, de ma igen. Persze látva a vb-t szigorúan csak elszórhatóbb összegben, de azért mégis kicsit nagyobban

-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Vmit nem ertek vagy rosszul tudok.
Tegnap a spanyol-horvat meccsen fogadtam arra, h tobb mint 3,5 sargalap lesz es lett is 3 lap. A tobb mint 3,5 nem azt jelenti, hogy minimum 3 lap lesz???
-
Nekem bejött végül az orosz horvát de győzelemre raktam nem tovább jutásra kezdő

-
törölt tag
Miért nem Schmeichel rúgta az egyiket?
Nem akarom megtudni milyen érzés kapusként ilyen körülmények közt hősként kudarc a vége. Meglepődtem milyen rosszul rúgták, hiszen eredeti terv is az lehetett büntetőkig kihúzni. -
yogibear
addikt
ki jut tovább / Oroszország 3,70
ki jut tovább / Horvátország 1,38
Rosenborg 1,45
Brann Bergen1,81MF
Ranheim 1,81
@24,26ki jut tovább / Oroszország 3,70
Rosenborg 1,45
Brann Bergen1,81MF
Ranheim 1,81
Sogndal 1,62
@39,29Ez van mindig belenyúlok egy jó kis MF-be...

-
Örni
senior tag
Nem igaz, hogy ezt nem lehetett megcsinálni rendes játékidőben

Az tuti, hogy oroszok döntőzni fognak, különben senki nem kap földgázt

-
yogibear
addikt
Mi van már itt?

-
DJosef
őstag
Pedig Modric meg gyakorolta is az elobb...🙈
-
Örni
senior tag
Na most már dánoknak szurkolok, ha már a horvátok elszabták a szelóm.
-
DJosef
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Itt a kulonbseg amikor ket gagyi vagy ket profi csapat nem bir egymassal. A mai nap lattunk mind a ket fele csapatra peldat. 🤣
-
törölt tag
Dánok mennek tovább majd...

-
Soulfly842
addikt
Apu büszke lehet!
Ejjj... Ezek a dánok is mit műveltek ma... Az egyik legjobb középpályás sort semlegesítették. Le a kalappal!
Nekem érdekes meccs volt.
A svédeket és a dánokat látva most tanulja újra a védekező játékos fogalmát a világ! A skandinávok szépet alkotnak ez ügyben... És az a legjobb hogy úgy, h. a pálya többi részét se adják fel..
-
törölt tag
Schmeichel! Tudtam véd büntetőt, csak nem így gondoltam. Dráma!
-
yogibear
addikt
meccs végézik a nyomi szpíker, holott még van 5 perc... matekot nem tanult?

Na 2 perc után csak rájött...
Modric

Azért a mai két meccsen is megvoltak a szokásos 11-esek...
-
gorje
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Persze ez "alap". A baratom eleg regen tolja es rendben van az ertekrendszere ill esszeruen/tudatosan cselekszik. Nemeten volt nagy bukoja + erzelmi megingas/megborulas = KO.
(Nem tizezrekrol van szo)Nem akarok itt okoskodni, csak joindulatu felhivast, kijelentest tettem.
-
DJosef
őstag
Figyeljetek meg, hogy ha itt is 11-esek dontenek holnap kb mindenki dontetlenre fog fogadni es majd jonnek a sima 90 perces merkozesek.
(#170870)
En a Belgakat egyertelmuen a dontobe varom.De lehet Orosz-Japan donto lesz. 🤣
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Nem semmi ez a VB... Itt csak a meglepikre szabad rakni vagy csak elozni. Most hivott baratom kb sirva, hogy elbukta azt is amit nem engedhet meg maganak
Ovatosan skacok... csak annyit amennyi nem faj! -
2/2 szelvény nekem is kuka
De szerencsére a tegnapi nap kárpótol. -
törölt tag
Ezek után Mexikóra, Japánra félidő döntetlen, döntetlen, kétesély?

yogibear: Schmeichel miatt el is képzelhető!
-
yogibear
addikt
Szép baleset lesz, ha itt is 11-esek lesznek és a dánok mennek tovább

-
Nem látom sajnos a Horvát válogatottban hogy 2 góllal legyőznék Dániát.
-
törölt tag
Ezt a meccset nyugodtan tudom nézni, valamit nyerek biztosan.
Dánia kétesély 3K profit, horvát győzelem 9K (FRA-URU trixie utolsó meccse ez) délután 2K mínusz volt hülye spanyolokkal, nehéz haladni most holnapra is adná magát a brazil-belga duplázás. Aztán mégis bizonytalan vagyok a brazilok miatt. Tromsö jött, persze a Rosenborg nem tudta hozni a hendit. -
Joker88
őstag
az már jön, hogy mindkét csapat szerez gólt.. efelől megnyugodtam

-
Rakta valaki hogy az első percben lesz gól?
És az hogy a 4. percben is lesz gól?

-
DJosef
őstag
Muuhhhaha maris gol!?
-
Dinter
addikt
Argentin spori bosszút áll?

-
válasz
jbalint18
üzenetére
Ennyire gondoltam én is.
Black: Persze ahhoz képest ez semmi, hogy mekkora összegekkel tolják sokan, én csupán a szórakoztatásom miatt játszok, nem ebből akarok meggazdagodni, csak na jó lenne már nyerni kicsit.

Félek a Horvátoktól, tudom hogy nagyon jók, de inkább a továbbjutást érzem, mintsem a rendes játék időt, mondjuk ez igaz a brazil,belga meccsre is.
-
A sok bukta után olyan -15 körül vagyok a Vb-vel.
Mit gondoltok Brazil+Belgium nagy téttel? 2-es szorzó.
Vagy inkább hagyjam a fenébe és örüljek, hogy csak ennyit buktam?
Valahogy nagyon nem adja most, pedig 4 éve plusz 30 körül hozott a vb. -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
raktam de kötésben a horvát tj-vel és pár norvéggal, de a Brann, mint éllovas, otthon épp most adja el a meccset... 20 perc alatt 0:4...
ki jut tovább / Oroszország 3,70
Rosenborg 1,45
Brann Bergen 1,81
Ranheim 1,81
@24,26ki jut tovább / Oroszország 3,70
Rosenborg 1,45
Brann Bergen 1,81
Ranheim 1,81
Sogndal 1,62
@39,29ezek mentek...
-
Soulfly842
addikt
Hát... Azt kell mondanom meg is érdemelték a spanyolok

Azt hitték, hogy csurran-cseppen valami, de így... ?
Na majd a horvátok remélem prezentálni egy kis focit a mai napra

-
yogibear
addikt
Talán még sem volt olyan jó ötlet Lopeteguit kirúgni egy nappal a VB előtt...

-
Joker88
őstag
döbbenet
-
yogibear
addikt
Aspas meg is oldotta.

Akinfejev ezt is kivédte -
törölt tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Csoportkörben ez a meccs lehet 3-0 lett volna, most kiesésnél tele a gatyájuk és várják a tizenegyeseket. Bánom már nem tettem egy ruszki továbbjutás tippet.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nagyon ki akarnak kaparni egy tizit a spanyolok. Fognak rúgni bőven.
Ilyen büntetőterületen belüli fogdosósdi millió meg egy van egy mérkőzésen. -
yogibear
addikt
-
DJosef
őstag
Csak is magamra lehetek merges mert a spanyol szorzon kivul kb semmi sem indokolt spanyol gyozelmet, ugy ertem a korabbi meccseken mutatott teljesitmenyuk alapjan. Inkabb fogadtam volna oroszorszag tovabbjutra. Bio diszlet ez a brigad.
-
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Én többre számítottam a spanyoloktól, te az oroszoktól.
Annak fényében lett viszont részleges igazságod, a véletlen és a bíró adott nekik egy tizenegyest.1, azért az is vicc kategória, hogy az oroszoknak egy kaput eltaláló lövése volt: a tizenegyes
2, A spanyoloknak nincs meg a - mindig a játékuk része volt - tesze-tosza körbpakolgatáson túl a kreatív átütő erő a középpálya és a támadó sor között. Valószínűleg tovább fognak menni, de túl sokra most ők sem lesznek hivatottak.Most akkor hogy van, hányat cserélhetnek még az új szabályok szerint?
Csak dehogy időhúzó dömping legyen belőle 
-
törölt tag
Jól megettem ezt az alacsony spanyol oddsot.

Legalább a horvátok nyerjenek este! -
B-L-A-C-K
titán
Rakta valaki hogy Verstappen nyer, meg 4-3 lesz az Francia meccs?
10 ezerből -> ~90 millió jöhetett volna...
-
LyonnaisFan1
őstag
Na végre valami, de kimaradtak
-
DJosef
őstag
Sarga lapok es szogletek eddig a zsebemben. 1 tetves spanyol gol kene. Az is biztos, hogy legkozelebb spanyolok ellen fogadok barmi is lesz. Sok a primadonna a spanyoloknal.
-
jbalint18
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Még jó hogy elaludtam reggel és nem mentem lottózóba megrakni a Spanyolokat igaz még hátra van 10 perc de necces nagyon .
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Borzasztóan gyengék, minden elképzelés nélkül.
-
Don.Corleone
aktív tag
Ebből tizenegyespárbaj lesz, színtelen-szagtalan ez a spanyol csapat.
-
yogibear
addikt
Tovább folytatódik a nyári nagybevásárlás a Ferencvárosnál, ezúttal az NB I. talán legjobb játékosára, a 2017-18-as szezon gólkirályára, Davide Lanzafaméra csaptak le, akit a Budapest Honvédtól szereztek meg, jelentette be a klub honlapján.
Idén nyáron eddig az izlandi Kjartan Finnbogason, a ghánai Abraham Frimpong, az argentin Matías Ezequiel Rodríguez és a magyar Sigér Dávid érkeztek a Ferencvároshoz.
-
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Na ja de ahhoz 3 lövés egy félidő alatt elég satnya... hiába a 73%-os labdabirtoklás, az már a Barcánál sem jön be állandóan...
ruszkik kézzel-lábbal védekeznek, és egy kontrából vagy rögzített szituból betalálhatnak... akkor kampec macskesz...
Ha Iscot és Costát meg tudják állítani, akkor van rá esélyük...
Oroszoknak a bekkelés lehet a vesztük, azt ritkán szokták megúszni csapatok... -
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Eredményeken nézd csak vissza a videón azt a kezezést, lassítottban jól látszik, hogy emelkedésnél fel mindkettő, majd mindkettő elindul lefelé, ahogy kell, de a balt hirtelen direkt visszaemeli... aztán pechjére abban akadt el a ruszki fejes... rábacott, így járt...
11-es, Piqué és/vagy Ramos sárga és félidő X... én szó'tam.

-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
így bukta lesz... De büntetésül más lesz a második félidő
ezt úgy igazán grátiszba kapták 
Annyiból igaza volt Piquenek, hogy háttal volt a labdának úgy pattant a kezére.... Az meg természetes hogy a súlypontemelkedés miatt nem a teste mellé volt leszorítva a keze... Nem tudhatta hogy visszafejeli a kezére.
-
Humbucker
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Párhuzamot lehet vonni... oké, az egy dolog, de a játékuk nem ezt mutatja. Nem rosszak, de nem is elég jók, nyomába sem ér a 2000-es évek brazil válogatottjához amikor Rivaldo, meg ezek nyomták.
-
evitiguF
senior tag
Szégyen ez a spanyol csapat... mix miatt menjenek tovább 2 góllal, de hogy utána nem mennek már tovább az is biztos. 25+ passz után nem bírnak egy kapuralövést összehozni... ha valaki később kapcsolódik be a közvetítésbe, azt se tudja elsőre merre van az orosz kapu, többet játszanak hátrafele, mint előre.
-
Soulfly842
addikt
-
-
jbalint18
tag
-
Linem
senior tag
A Spanyol meccsre a sárga lapok is jók lehetnek. Legalábbis Björn Kuipers nem tartozik az elnéző és türelmes játékvezetők közé, de majd meglátjuk..
-
Soulfly842
addikt
válasz
Humbucker
üzenetére
Szerintem nem Mexikó a túl erős, hanem a németek voltak túl gyengék pl. ehhez a vb-hez.

... és Svájc is túl van egy kicsit hype-olva. Titkos esélyes stb. - ilyeneket emlegetnek sokan. Attól szerintem arrébb van.
bár igaz, hogy ott kapaszkodtak, de akkor is 
De majd a gyakorlatban meglátjuk
Mondjuk ott én se merek hendi-zgetni, félidőzni 
-
Humbucker
senior tag
Nagyon erőlteti mindenki a brazilokat Mexikó ellen ahogy látom, pedig szerintem abszolút nem egy sima meccs lesz, elég nyögvenyelősen megy ez neki, Svájccal is meddig kínlódtak, ez meg Mexikó lesz. Na de mindegy, ez magánvélemény, nem akarok lebeszélni senkit, én még sima Mexikó győzelembe is majdnem megraktam, akkora szorzóért simán megérte sztem.
-
-
prannk
őstag
Mi a "tuti " mára?
-
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Na persze!

Ha már az asszonypajtás (fociban nincs otthon, de mostanában sokat 'tanult' és nézte fél szemmel miattam a VB-t is, ami nála nagy szó) egy aranyköpés tegnapról meglátva Pepe gólörömét :
Úristen, de csúnya, mint egy 'kis'malac vastag szemöldökkel.... (s ezután sokkos állapotba is került, amikor Pepe még az ujját is elkezdte szopni gólörömében)

Tehát, eljutott Pepe kapcsán a szopósmalacig autodidakta módon

-
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az asszony meg nyaggat, hogy porszívózzak már
Nem meccs előtt... helyette.

-
Soulfly842
addikt

Nekem válaszoltad, azt hittem ott ragadtunk (vaktában-vágtában). Az asszony meg nyaggat, hogy porszívózzak már a meccs előtt legalább, meg hasonló nyalánkságok amíg ő főz

Tüntetőleg vonult fel, hogy meddig nézem még azokat a statokat
Bezzeg olyankor szereti a focit, amikor jó kis summák pottyannak belőle 
Mondhatni, hajtott a tatár

Felületes voltam na

NSO:
"Két statisztikai érdekesség Lionel Messi világbajnokságáról: az egyik, hogy a négy meccs alatt 31 618 métert tett meg a pályán, ennek 58 százalékát 0 és 7 km/h közötti sebességgel, gyakorlatilag gyalogló tempóban. A másik, hogy az argentinok négy mérkőzésén összesen két (!) labdát kapott társaitól a tizenhatoson belül. Egyet Izland, egyet Horvátország ellen."Háha' el sem gyalogol a 16-osig, akkor nem csoda, hogy nem kapott ott labdát
-
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha megnézed, egy norvég 2-es meccset linkeltem az odds és a statjuk mián.

Nem a VB meccset...
Nem tudom mit szívsz, de vagy abba kéne hagynod, vagy dupláznod az adagot.
-
Soulfly842
addikt
Dán középpályás nyilatkozta, hogy nem lesz külön emberfogás a középpályán, hanem területi alapon próbálják a középpályán megnyerni a harcokat, mert ez az ő igazi játékuk
Hmm.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hmm.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Newm beszélve arról, hogy a mexikói kapus mennyire jó. Lehet győznek Mexikó ellen, de hogy darabokra szedni az erős túlzás. Sajnos a brazilok most sem annyira jók, mint ahogy mindenki várta