Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Szerintetek a horvátok vagy az angolok lesznek a Ferencváros ellenfelei a döntőben?
-
Humbucker
senior tag
válasz
Soulfly842 #170816 üzenetére
Párhuzamot lehet vonni... oké, az egy dolog, de a játékuk nem ezt mutatja. Nem rosszak, de nem is elég jók, nyomába sem ér a 2000-es évek brazil válogatottjához amikor Rivaldo, meg ezek nyomták.
-
-
Humbucker
senior tag
Nagyon erőlteti mindenki a brazilokat Mexikó ellen ahogy látom, pedig szerintem abszolút nem egy sima meccs lesz, elég nyögvenyelősen megy ez neki, Svájccal is meddig kínlódtak, ez meg Mexikó lesz. Na de mindegy, ez magánvélemény, nem akarok lebeszélni senkit, én még sima Mexikó győzelembe is majdnem megraktam, akkora szorzóért simán megérte sztem.
-
Humbucker
senior tag
Én sem lepődnék meg a spanyol orosz meccsen egy 0:0 , vagy 1:1-es végeredményen, az én meglátásom szerint ez nem lesz sok gólos meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest