Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz lapartman #169691 üzenetére
Ha ott az összeg és tudtál belőle fogadni, akkor ennyi.
Másrészt minek kell trükközni? Tök felesleges, van trükközésmentes azonnali (vagy nem azonnali) megoldás is.
Értem én, hogy "jaj de azonnal fogadni akarok", de akkor ahhoz legyen megfelelő kártya, amiről azonnal teljesül az utalás, Ha nincs, akkor használj Abaqoos-t.
Vagy banki átutalás, ami persze majd csak 2019-ben lesz valamikor azonnali, addig van átfutási ideje sajnos, de akkor meg előre kellene gondolkodni és előre feltölteni.
Emellett van még az ügyfélkártya (szerencsekártya) megoldás is, valahol a regelt adataidnál a zrt oldalán megkeresed, kinyomtatod és azzal bármely terminálnál befizethetsz, ez is azonnal megjelenik a zrt-s egyenlegeden és fogadhatsz.
Telekomosként még ráadásul sms-es feltöltés is van (m-com), ami szintén azonnali, ha jól tudom.
Felesleges szerintem trükközni, ha vannak teljesen legális módozatok is...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
Lavar
aktív tag
válasz lapartman #169914 üzenetére
Ez a kettő megy ma, kevesebbel, mint a tegnapi. A fél gól felett helyett (bár jött eddig) ma a kiállításra megyek rá a "biztosabb" szelvényen.
Argentin-Horvát meccsen 8,5 feletti szöglet inkább jobb lehet, mint a 12,5 alatti, ebben a mérkőzésben nem vagyok most annyira biztos. Ha csak nem kezd el kézilabdázni valamelyik, akkor talán nem lesz gond.(#169898): Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz lapartman #170241 üzenetére
Hát ez ennyi is marad...
Ilyen kombinációba nem kifizetődő alacsony szorzókat berakni.Más:
Azért az kicsit vicces és szomorú egyben , hogy a Proo még mindig nyitottnak írja a fogadást, lassan egy órája vége a meccsnek... számolják a sárgalapokat ? a többit már nyertesnek hozza...[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lapartman #170241 üzenetére
Ezen semmi meglepő nincs sajnos, ha olyan perest raksz ahol sok mehet el, oda szép nagy oddsokat kell belerakni, mert a tét sem jön vissza ha több elmegy, lásd nálad. 4/9-be nem számolgattam mi a minimum odds amit érdemes belerakni, de pl egy 5/7-esnél 1.9 felett érdemes, mivel így ha 2 elmegy a téted felett jön vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest