Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
Atletico is jól kezdődik.
1-1 Ezt gyorsan kiegyenlítették.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Nah Atma is mélytorkozik.
Na legalább gyorsan jött az egyenlítés...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Xpredi01
tag
válasz akooos #113497 üzenetére
Hazai vagy Döntetlen.
Igazad van, bár ha a Hull vagy a WBA ellen sem tudtak a lehetőséggel élni, akkor nehéz lesz bemagyarázni maguknak, hogy pont a kékek ellen fognák meg a veszett fejsze nyelét.
Ezt figyelembe véve gyengébb ugyan a tipp, de még mindig erős. De továbbra is a kezdőket látva érdemes eldönteni, hogy megjátszható-e.
-
akooos
veterán
válasz Xpredi01 #113496 üzenetére
HD mit jelent?
Chelseaben Oscar idén már nem játszik. Bajnok a Chelsea igen, de a Liverpool megy Európába kivéve ha a maradék 3 meccsén kikap. Viszont ha a Pool nyeri a 3 meccsét és esetleg a MU kikap a saját 2 meccsén akkor még a BLben is indulhat a Liverpool. Ez fogja őket motiválni nem kicsit szvsz.A Chelsea nem a letérdelésről híres, de ha a 11 játékosból mondjuk játszik Hazard, Willian, Ivanovic és mondjuk Remy akkor sima hazai. Ha az első 3 nem játszik akkor X is benne van. A kezdőt meg kell várni ezzel a meccsel.
Ja a HD az hazai v döntetlen gondolom. X2-vel lehet jobban járnál, vagy sima X-el, de azt is csak a kezdők kihirdetése után
[ Szerkesztve ]
-
Xpredi01
tag
Chelsea - Liverpool HD - 1,25
Mi szól mellette:
- alapvetően sokkal jobb csapat a Chelsea
- a Chelsea hazai mérlege (0 vereség)
- Mourinho hazai mérlege a csapataival - szökő évente kap ki
- Mourinho hozzállása a tét nélküli meccsekhez - nem emlékszem olyanra, amikor elbohóckodta volna
- vendégek a senki földjén, nem életbevágó a győzelem
- Sturridge sérült, Markovic eltiltott (bár utóbbi nem annyira fontos láncszem)
- A Chelsea csereemberei (Luis, Remy, Cuadrado, Zouma, Oscar mind-mind minőséget képviselnek, és nyilván motiváltak lesznek)
- A Liverpool az ellenfél, nem szeretnék, ha pont ők vernék meg őket hazai pályán
- a Chelsea már nem érdekelt további sorozatokbanEllene:
- már bajnok a ChelseaÉrdemes a kezdőket megvárni, ha a hazaiak nem ifistákkal állnak fel -hanem csak 2-3-4 alapvetően csereemberrel- akkor ez egy nagyon erős tipp lehet.
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Mondtam én, hogy a Simeone bagázs oda való.
-
yogibear
addikt
válasz troland26 #113488 üzenetére
Ha 4. marad a konda, az EL-t ér... jelenleg 4 pont előnye van a Paks előtt, aki azért annyira nem acélos bagázs, hogy mindenkit megverjen... ma a Vidi megy Paksra és a Fradika is menni fog Paksra... szóval a kondának egy D tökéletes, főleg, hogy a Viditől kikapott...
A D a Fradinak is jó, mert veretlen marad és egy pont előnye lesz az MTK előtt...
Ráadásul nem csak a Fradi torpant meg, hanem a konda is, Pécsen mindkettő X-elt, a konda Kispesten is, meg kikapott a Viditől...
Bár aztán fene tudja, ezek mekkora haverok. Lehet egymásnak esnek azt lesz ami lesz, de ahhoz, hogy a két szép adómilliárdokból felépített stadiont mutogathassák az EL elő-elő-előselejtezőben a kirgizeknek meg az albánoknak, arra jó.
Azért vertek el adómilliárdokat a stadionokra, hogy legyen mit mutogatni a tv-ben, szóval minkettőnek kötelező az EL.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
akooos
veterán
Pohang
90. perc 2-0
90+4 2-2 -
yogibear
addikt
válasz razorka777 #113481 üzenetére
Nem, a nagyon kamit én raktam meg 9654,25 oddszal.
-
jpm
senior tag
Havi fogadásom:
Kimi 35mp-es hendivel győz 16k
Maldonado veri a Mclareneket és Kvyatot. 4k -
yogibear
addikt
Erfurt - Duisburg V 1,85
Preston - Chesterfield H 1,75„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz troland26 #113475 üzenetére
kubatov fc - kósa fc (alias konda) erős D...
A Vidi meg nyer Pakson.
A kubatov fc veretlen marad otthon, a kósa fcnek meg 5 pont előnye lesz 3 fordulóval a vége előtt a 4. helyen, ami szintén még EL-selejtezőt ér, mivel a jelenlegi tabella első kettője megy a kupáért, ami ugye szintén EL-selejtezőt ér...
Így a garancsi fc - BL, a kubatov fc, a deutsch fc és a kósa fc pedig EL... jól van ez így.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
a tegnapomat ez mentette meg:
Sivasspor - Fenerbahce Félidő/Végeredmény Sivasspor/Fenerbahce 18,50 Nyertes
pedig csak 2 meccset raktam ht/ft.
ezt és a sahtar-t.
utóbbi nem jött, de jól ráéreztem, az sem volt egy egyszerű meccs....a mai nap jól kezdődik....
Szahalin - Krilja Szovjetov Szamara Kétesély Döntetlen vagy Krilja Szovjetov Szamara 1,20 Nyertes
Nagoya GE - Kawasaki Frontale Kétesély Nagoya GE vagy Döntetlen 1,40 Vesztes
Yamagata - Kashiwa R. Kétesély Yamagata vagy Döntetlen 1,65 Nyertes
(legalább nem a 98. percben rúgták...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
troland26
őstag
mára ment egy ilyen
Chelsea-Liverpool H
Köln-Schalke V
FTC-DVSC Vhátha beakad ....
-
C0d3r
addikt
válasz #38464487 #113473 üzenetére
Nagy az odds, mert elég gyászos a teljesítményük manapság. Ha a vendégként nyújtott produkciót nézzük (3 győzelem, 4 döntetlen, 8 vereség), méginkább.
Szerintem full háromesélyes meccs, ha muszáj lenne tippelni akkor X.Köln legutóbbi két meccsén leikszelt az Augsburggal és Leverkusennel egyaránt, ami azért szép eredmény. Előtte meg a Herthával, ami mégszebb.
Igaz, Schalkénak kellene a pont, Köln pedig kiesni már nem eshet, de a tegnapi nap friss példa rá, hogy a szükséghelyzet nem feltétlenül szül győzelmet...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A mai napra a Schalke 04-et néztem ki.
Jó oddsa van nagyon.
-
L_YKing
addikt
Hohoooo!!!
Depor leXelt!!
90+4Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
che 1990
tag
Én ma szerintem a Paderborn-Wolfsburgot teszem meg V 1.62
Számomra nagy téttel:10000
Köszönöm, hogy nemrég le lettem beszélve a Juve-Cagliari H fogadásról.[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Valami gubanc van a bet365 el mert az united meccs a 335 percnél jár és még mindig 0:1
-
C0d3r
addikt
válasz C0d3r #113466 üzenetére
Már akadt is horogra holnapra argentin finomság:
River Plate - Racing Club H
Racing Club-nak eddigi 5 meccsen csak döntetlenre futotta idegenben, ha mást nem, DNB-vel lehet megkóstoltatom.Belgrano - Arsenal Sarandi H
1,67-ért nagyon adja magát... -
C0d3r
addikt
válasz C0d3r #113388 üzenetére
Félve a heti átoktól, csak DNB-vel mertem megküldeni, talán jobb is ez így.
Union Santa Fe 2:0 a 17. percben, kár érte, hogy nem dobtam rá valamennyit... persze, messze még a vége.
[ Szerkesztve ]
-
44kos
csendes tag
válasz csababarca #113452 üzenetére
Köszi!
-
ANDROID???
addikt
Ott is van a braga 1,5G 1.fi.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szépít a Roma!
-
pohár
félisten
válasz Xpredi01 #113456 üzenetére
max akkor, ha ezt, meg még két meccsét megnyeri, közben a Villarreal és Espanyol egyet sem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Digestive
veterán
Bravo Roma!
-
pohár
félisten
válasz Chereiose #113448 üzenetére
kivéve ha az ATMA elkeni a szájukat majdupsz, rosszul számoltam, tabellát meg se néztemde ugyanez volt tavaly is... azt' BL győzelem lett belőle
ha ugyanúgy játszanak, mint a 2. félidőben, a Juvét bezúzzák otthon[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Depor X2
10€[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Atti1112
aktív tag
2-2
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
ANDROID???
addikt
Menjenek lóra.. Real, Ronaldo most mit nem csinálsz...
-
lecsokolbi
aktív tag
B+ ha nem filmeznék talán ki tudtam volna venni valamennyit
- Mindenki hazudik! -
-
stefyY
őstag
válasz csababarca #113441 üzenetére
2-2
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Chereiose
addikt
Pff Isco
-
zolee5016
őstag
nah bordóóóóóó
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
csababarca
őstag
pakoljátok a realt gyorsan élőben, be fogják húzni.
3,4 a bwinél a real, 3 az X.
Az X simán jön.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Atti1112
aktív tag
Szeretem, ha odakoppintanak a nagy arcú CR7-nek
-
Atti1112
aktív tag
-
Atti1112
aktív tag
Mi van RM-el ma ? Anti foci ? Így nem lesznek népszerűek...
-
yogibear
addikt
válasz tigipuf #113423 üzenetére
Ha van eszük, kb belexarnak innentől, nincs értelme erőlködni, nem megy nekik ma, felesleges összeszedni egy kiállítást, a valencia itt-ott tisztátalan, amit a bíró hagy, meg amúgy is jó, egy sérültet már összeszedtek, felesleges lerúgatni még 1-2-t...
-
44kos
csendes tag
TippmixPro-n tudjátok, hogy mi ez az új, Mindentdöntő promó?
-
tigipuf
senior tag
Szerintem ez a hazai meccs lefárassza úgy a reált,hogy a szerdai bl-re esetleg lehet nagyot álmodni juve
drukkereknek.Persze az is lehet a juvén töltik ki a mérgüket
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
tigipuf
senior tag
ronaldo kicsit elqrta!!!!!
Nincs valaki aki esetleg jobban rúgná a büntetőt???[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
mai 3 meccsből 2 ippegcsak meglett ..vajon a Bordóban is benne van a forditás??
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #113411 üzenetére
Èn is èreztem a realt hogy nem nyer(bár mèg jöhet), Valencia ellen kb ugy szenvednek mint az atletico ellen...Bayernt gondoltam mèg mellè, hogy legalább 2 feletti legyen az odds, de aztán gondoltam ahogy játszanak mostanában dehogy teszem őket Meg is úsztam
egy 3/4-be gondoltam a juve X-et, kár hogy azt nem tettem, tuti jönni fog
-
tigipuf
senior tag
Nyom a real kegyetlenül ,de 2 gólos hátrányból nehéz lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi mindenkinek, tényleg nem sok, de ennek is örülök, inkább próbálok nagyobb téten kisebb nyereményekből építkezni, ez úgy látom mostanában hatásos...
Illetve de jó nem raktam a Real-t, 3 haverom is rakta, mondták vegyen bele, de abszolút nem éreztem, most foghattam is volna a fejem...
Bár még jöhet nagy nehezen...
Chereiose: Neked is grat, örülök nyert más is vele.....
GabN73: Grat, azért nem gondoltam volna ennyivel megy...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Mai haszon all in ment az MU-ra.
[/L -
-
törölt tag
Cska sofia jó lenne ha lőne egyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen videókártyát?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest