- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Galata se nyer ma
Lehet teszek az X-re
-
yogibear
addikt
válasz
Digestive #113193 üzenetére
Agyonsztárol Red Bullos Lipcse csak simán eladta, mert miért ne...
Szpíker múltkor a Darmstadt elleni meccsükön a juroporton lelkendezett, hogy micsoda csapat meg mennyi pénz meg háttér meg jövőre fel is juthatnak meg miatyánk és a többi...
Na ennyit róluk.
Ugyanolyan sz@rfaszú, mint a többi bundáskettő...
Csak szőrmének kell ide... az FSV ellen 5,75-ért adta el például... -
Digestive
veterán
Sandhausen is odapörkölt 4 gólt a Lipcsének. 6,25 volt rájuk az odds.
-
B-L-A-C-K
titán
Mai nap nálam biztos kimarad...Ez a finn bajnokság meg komoly, 5 esetben az esélytelenebb nyert 1 papírforma volt, a 6 meccs bet365-ös oddsa 988,5x lett volna...
-
L_YKing
addikt
Frankfurt meccs maradhatna igy
-
sz_abika
addikt
28.game: Isner 24.ásza
-
stefyY
őstag
Ajaccio - Brest döncire ment 400 forintocska, izguljunk kicsit...
-
yogibear
addikt
Eldőlt: a Győri ETO nem lesz NB I.-es goto NB III... vagy megye 1 akár...
-
fmx
aktív tag
Hendikep X hogy működik?
-
mtcob
senior tag
válasz
mtcob #113178 üzenetére
Na ezt jól benéztem, Turku meccset buktam, azthittem elég lesz leérni a lottózóba 17:30ra...hát nem, a meccs kezdődik akkor, nem a fogadási határidő ér véget
Mindegy, helyette beteszem az St. Pölten - Liefering meccset, az is stabil 2es szorzós meccsnek tűnik, aztán meglátjuk.. -
janos1988
addikt
Mai duplás 3/4-es megrakva 800 ->63.6k.
-
yogibear
addikt
válasz
L_YKing #113172 üzenetére
lesz még ott némi vita, van rá egy hét, jövő hétvégéig...
A játékos-szakszervezet bejelentése után az LFP közleményt adott ki, melyben azt írta, az RFEF és az AFE lépése is szabályzatellenes, tudván mekkora kárt okozhat a szervezeteknek.
Akkor majd kiderül...
Mindenesetre ha emiatt mondjuk a Real a bajnokságról a Valencia meg a 4. helyről lecsúszik, akkor lesz némi per is gondolom.Sőt, a La Coruna meg a Granada emiatt nem tud bent maradni, akkor is.
-
C0d3r
addikt
válasz
bammbula #113168 üzenetére
Leáll a spanyol futball május 16-tól
Ennek szerintem nagyobb a füstje... -
dnl91
tag
Gent oddsa megy felfelé rendesen. Már 1.5 körül van.
-
yogibear
addikt
válasz
L_YKing #113167 üzenetére
elvileg.
Olvastam én is a cikket amúgy...
szerintem le fogják játszani...
mert a nagyoknak vannak kötelezettségeik nyár végéig is meg ugye ha a két nagy bejut a BL döntőbe az is ott van, utána a fizetős uli-buli meccsek, satöbbi, be vannak táblázva nyár végéig...
Azt el tudom képzelni, hogy a jövő évi indulását bojkottálja majd a szövetség, bár a 3 nagy ebből a "kevés pénz"-ből is nagyobb szeletet szakít, mint a többi, volt róla cikk... -
yogibear
addikt
válasz
D@ve89 #113165 üzenetére
Megpróbálják behúzni a Valencia meccset, a BL-ig marad 4 napjuk "regenerálódni", szerdán lesz a visszavágó és utazni sem kell... mindkettő otthon lesz....
Arra apellálhatnak, hogy a következő fordulóban talán Simeonéék megpróbálnak visszavágni a kupabeli kettős zakóért és legalább egy döncit összehoznak otthon a Barca ellen, akkor pontegyenlőség van és egymás elleniben a Real jobb, mint a Barca (1:2 és 3:1), így pontegállal is bajnokok lehetnek.... -
bammbula
tag
A Real behúzza a Valencia elleni meccsét?
Elég szép oddsot lehetne fogni rajta, a pont pedig kell nekik, ha bajnokok szeretnének lenni. Viszont a BL visszavágó előtt nem hiszem, hogy nagyon le akarják fárasztani magukat.
-
Digestive
veterán
Tegnap a Boca Juniors "megmentett" 25k-tól. Remélem ma több szerencsém lesz.
Inter Turku
Göteborg
Middlesbrough
Cork City1k>>>16k
-
pohár
félisten
na, ezres puttóból 200 jött vissza, eh... akkor már a PSG -1 & Real & City -1 & Wolfsburg szeló jöhetne
-
dnl91
tag
Női tenisz tippmixes iskolapéldáját láthattuk ma.
Pff
-
akooos
veterán
Holnap egy Augsburg 6-ért? Bayern gondolom rá akar pihenni a BL visszavágóra, az Augsburg viszont megerősítheti most az EL-es helyezését. 9-ről indult az odds, most 6
-
expander
senior tag
válasz
Linem #113136 üzenetére
gondolom eletedben nem fogtal meg darts nyilat, es a tvben is csak mostanaban kezdted el nezni. es sosem sportoltal versenyszeruen... gondolom tisztaban vagy azzal, hogy eddig ki mennyit tett le a sportagban, es kikrol beszelsz ugy, ahogy, es tudtad, hogy mekkora tet mellett jatszanak, illetve hogy hany jatekosnak nem volt semmi tetje a merkozesnek... azert mert nem ugy alakulnak a kimenetelek, ahogy a szorzok mutatjak, vagy ahogy te gondolod, nemhiszem, hogy rogton bundat kene kialtani, foleg egy olyan sportagban, amihez latszik, hogy semmi kozod sincs
-
sz_abika
addikt
Hétvégén ki mire megy rá? Sainz 2.37ért pontot szerez és nem lesz safety car 1.61ért nagyon vonzó F1, de nem szeretek singleben tenni őket nagyobb pénzzel és kéne mellé még valami 1,5-2es odds max 2 eseményből.
-
ANDROID???
addikt
Kb 23.30-kor kinéztem, hogy ponte nyer, és hogy a goiás kikap, erre agyalás, és rakom a másikat ezt:
Independiente PA - Goiás 1X2 Goiás 1,60 Vesztes
River Plate - Boca Juniors 1X2 Boca Juniors 3,15 Vesztes
Moto Club MA - Ponte Preta 1X2 Döntetlen 2,95 Vesztes
Emelec - Atl. Nacional Medellin 1X2 Emelec 2,05 Nyertes
Kellett agyalni megint feleslegesen..Legalább a 3/4-ből jött volna 3...
-
akooos
veterán
válasz
mtcob #113145 üzenetére
Inter Turku is jó lehet akár, még mérlegelem a napot a végéig, aztán lehet rakok rá egy kis aprót, mondjuk a Göteborggal együtt.
Vagy együtt egy Göteborg, Turku, HJK, Mariehamn, Vaasa minimális pénzzel.(#113148) Linem:
Már 2-0, várható volt, hogy a Victory meg akarja nyerni a Playoffot.(#113150) Hunt3r22:
Ez a nem semmi
-
szab.tam
nagyúr
3/4
Düsseldorf - Aalen 1X2 Aalen 2,55 Nyitott
Pandurii - Brassó Kétesély Döntetlen vagy Brassó 2,30 Nyitott
Ajaccio - Brest 1X2 Ajaccio 2,80 Nyitott
Valenciennes - Laval 1X2 Valenciennes 1,95 Nyitott****
most nézem, tegnap tettem Kuznetsova-ra.
M. Sharapova - S. Kuznetsova A mérkőzés győztese S. Kuznetsova 4,10 Nyitott
innen csak behúzza...****
Rubin Kazany - Kubany Krasznodar 1X2 Rubin Kazany 1,65 Nyitott
MTK - Puskás Akadémia 1X2 MTK 1,58 Nyitott
(habár utólag nézve ez az a tipikus, aminél az egyik x lehet, hogy jól ezdődjön a hétvége. de már megraktam...)D. Ferrer - K. Nishikori A mérkőzés győztese D. Ferrer 2,45 Nyitott
Eibar - Espanyol 1X2 Eibar 2,55 Nyitott
FSV Frankfurt - 1860 München 1X2 1860 München 2,70 Nyitott -
Hunt3r22
őstag
-
Linem
senior tag
Melbourne Victory vezet 1-0. Ha rakom, akkor biztos nem jött volna.
-
dnl91
tag
Nézegettem mik vannak ma, én ha ilyen atomtutit szeretnék tenni ma duplázósnak valami ilyesmit tennék:
skive vejle 1.5 over 1.3, Gent 1.5 over 1.2 , psg 2.5 over 1.4 ~ 2.1 össz
skive vejle 1.5 over 1.3, Gent 1.5 over 1.2 , psg csapat gol 1.5 over 1.22 ~ 1.9 össz
skive vejle 1.5 over 1.3, Gent win 1.3 , psg csapat gol 1.5 over 1.22 ~ 2 összMég átgondolom, sima Gent win is 1.3 az sem rossz, illene ezeknek jönniük.
-
Linem
senior tag
válasz
akooos #113143 üzenetére
Én meg inkább már nem tennék semmit, mert kezd ezzel a héttel tele lenni a hócipőm.
Hétfő óta bejönnek a tutik és mindig elviszi valamelyik szerencsétlen csapat.
Sokáig gondolkodtam ezen a Melbourne Victory hazain, háromszor tettem be a szelvényre, majd vettem ki végül.
Kíváncsi vagyok, hogy hozták-e volna.
-
-
asuspc96
senior tag
oké, és akkor mire érdemes ma tenni ?
psg hendi, más egyéb ? -
expander
senior tag
a teniszekbol egyaltalan nem tuti egyiksem, nagyon durvan tul vannak ertekelve odds alapjan... siman bennevan mind3ban, hogy az eselytelenebb nyer
-
Linem
senior tag
válasz
asuspc96 #113132 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni, mert eléggé esélyes a szelvényed, elméletileg simán jönnie kellene.
de azért még gondold ezt végig, hogy a spórolt pénzed biztos egy 6-7-es kötésre akarod-e feltenniÉn folyamatosan 1.20 alatti tuti biztos 1000% fixed meccsekből szoktam összerakni nagytétes szelvényeket 5-8 kötésekkel és 10 ilyen szelvényből csak 1 jön be. A lényeg a szerencsés válogatáson van, hogy jó meccsekből álljon össze a szelvény. Viszont ott vannak a napi meglepetések, hogy melyik játékos, csapat nem teszi oda magát, vagy bal lábbal kelnek fel. A napi szőrmékről nem is beszélve.
Az utolsó 2 focit én is tettem. Pedig a törökökben egyáltalán nem bízom, de azért reménykedjünk.
-
dnl91
tag
válasz
asuspc96 #113132 üzenetére
Semmiképp sem tenném meg ekkora összeggel, nagyon bánni fogod, ha akár 1 meccsen is, de elmegy. Tenisz nagyon rizikós, mert tényleg gyakran elmennek ezek a kicsi oddsok, hiába "tuti"...
Szerintem is túl sok esemény, inkább 1-2 1.5 körüli "biztos" tipp, amit próbálnék..
-
akooos
veterán
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Régebb óta figyelgetem itt ezt a topikot, és elég szépen beszokott jönni a dolog nálatok
Van egy kis spórolt pénzem és nyárra megszeretném egy kicsit dúsítani.
Régebb óta teszek kisebb nagyobb tétekkel (200-1000), kisebb-nagyobb sikerekkelEhhez mit szóltok ?
-
Azog the Orc
őstag
Sziasztok!
Ehhez mit szóltok?
Göteborg, Glata, PSG, Gent, USA ? 10k ---> 40k
-
C0d3r
addikt
válasz
lecsokolbi #113126 üzenetére
Azt hittem annál a meccsnél történt élőzéssel, ilyen játékok mégrosszabbak.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Egy biztos 3-4-es kombit a hétvégi (és mai) meccsekre tudtok ajánláni? Ilyen 10-20-as ODD-s körülit?
-
akooos
veterán
Még jó, hogy kihagytam a tegnapi napot...
Amire tuti tettem volna: Preston, Sheffield, Napoli, Boca és Emelec. 5-ből 2 elment volna a fenébe
Hétvégére lehet rakok majd valami kamit, hátha csurran-cseppen valami.
-
che 1990
tag
Sziasztok!
Szombati Juventus-Cagliari H 1.50
Mi a véleményetek, elég tuti...nem?
10 ezret dobok rá sztem. -
C0d3r
addikt
válasz
lecsokolbi #113115 üzenetére
Talán én is jobban járok, ha ezt a hetet elkönyvelem elátkozottnak, és nem kísértem tovább. -
C0d3r
addikt
válasz
lecsokolbi #113112 üzenetére
Ilyen nívós nápolyi meccs után focit nézni? Ja várj, mégse.
Én már a következő körmöt rágós Bolivar mérkőzést várom.Holnapra a Rosario Central szimpatikus, 1,91-ért látok benne fantáziát.
Egy biztos, jó volna megszakítani valamivel ezt a nyeretlenségi szériát, a héten még semmi se jött, és sajnos nem azért mert nem tettem. -
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #113112 üzenetére
Kicsit remegek csak... felvittem egyenlegem 22ről 62900 -re beten aztán nem tudtam befejezni és nulláztam
-
lecsokolbi
aktív tag
Wanderers - Racinget nézi még rajtam kívül valaki?
-
Rolee87
tag
válasz
csababarca #113102 üzenetére
Ezt hol láttad hogy visszavágó?Ez az első fordulójuk ahogy én látom, ami 05.03-án volt meccsük az bajnoki meccs volt.
-
ANDROID???
addikt
Volt pár nap pihi, erre ma a szelvény el is ment...
-
Hunt3r22
őstag
~25-30 szelvény óta vagyok nyeretlen.. kinek mennyi volt a rekordja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!