- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-12-16 12:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Hát akkor ma romlani fog a statisztikája...

-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy az, de azt nem beszéltük meg melyik napra vonatkozik?

-
B-L-A-C-K
titán
Semmi, pedig halál tuti volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen ha két húzást csinálsz akkor az egymás követő két húzást kell nézni.
-
akooos
veterán
Azt nem ismerem, de a bet365 ilyenkor érvényteleníti és visszaadja a tétet. Ha van valami live ügyfélszolgálatuk kérdezz rá, hogy mi van ilyenkor.
Google keresés eredménye:

Nekem is ez fáj a legjobban... Főleg amikor az első szettet lehozza valaki 6:1-re mondjuk, másodikban kikap 7:6-ra, megsérül és a 3. szett 1 gémjében feladja... És a fogadás vesztes?!
Ez a legidegesítőbb. -
akooos
veterán
Melyik irodánál játszol? Tippmixpronál bukta, akkor ha a másik áll jobban. Igen, pron tuti bukta, mivel 4:3 volt Thiemnek.
-
Linem
senior tag
A Liverpool viszi az egyik jó kis kamimat.
A másikat a juve. 
-
csababarca
őstag
Liverpool...

-
L_YKing
addikt
Finn bajnoksag. Lahti egyebkent a csapat neve

-
B-L-A-C-K
titán
Ha a tegnapot nézzük azon se lepődnék meg az jönne...

-
C0d3r
addikt
Nekem tegnap óta tiltólistás egész Norvégia.
(#114217) skeli: Kínaiak ezt is felülmúlták.
(#114218) Max_218: Mennyire megy jól? Mi a taktika?
-
yogibear
addikt
ha most egy harmadikat is le kéne nyelni,az nagyon ciki lenne
Az előző kettőnél nem nyeltétek le?
Milyen felnőtt film ez, lightos?
-
pohár
félisten
ipari mélytorok

-
Hunujv
tag
Én nem meggyőzni szeretnélek, csak a szabályt írtam le!

-
Hunujv
tag
3 sárga után jár az eltiltás!

-
akooos
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Elhinném ha mutatna valaki valami hivatalos forrást erről.
-
vwpolopg
őstag
nem nézem, de stat alapján 8-as oddson lehet, hogy érdemes lenne megpukkasztani a swansea-t...
-
csababarca
őstag
nah ez legalább jött.
holnap ezzel a kemény 3k-val pukkantok meg valamit.
arsenal+rayo pl. -
44kos
csendes tag

Köszi!

-
stefyY
őstag
2-2

-
Atti1112
aktív tag
Köszi. A Dunaújváros meg lőhetne már egy gólt....
Erre lőtt a Diósgyőr, de visszavonták és sárga lett belőle
-
akooos
veterán
Tottenham is meglesz, nyugi. Egy sok sérülttel teli Stokeot csak megvernek már

És persze a Sydney FC beverte a másodikat is.... Kurva életbe, hogy lemaradtam az élő 2,5 over és hazairól 4x-ért

-
Rolee87
tag
Ezt hol láttad hogy visszavágó?Ez az első fordulójuk ahogy én látom, ami 05.03-án volt meccsük az bajnoki meccs volt.
-
akooos
veterán
Jaaa, akkor basszák meg! Én meg megörültem neki, mert nem láttam, hogy szerkesztve lenne. Ezek szerint 80 eredményt beírnak és az lesz látható amelyik bejön.... Fasza!
Akkor ne tegyétek meg

-
akooos
veterán
Kurva anyjukat.5kt nyomtam Maribor+Domzale+egy portugál 1.3-ra..azt is szopom
De a többi meg jól áll yogibear, ez basz fel
Sporting cp mit nyom meg a többi is... Erre a ligaelső leszopat 
-
L_YKing
addikt
http://m.prohardver.hu/tema/a_focirol_konnyeden_egy_barati_tarsasagban_2/hsz_65986-65986.html
Ez a nemsemmi

-
yogibear
addikt
A Banska Bystrica meg 6-osért... sosztán?

Na tessék, mondtam én, hogy rohadék svéd 2-es sz@rházi elszőri 1/2-re... az a 41-es odds nagyon csábító lehet, sokat hoz a zsebbe nekik, csak Prón nincs rá ht/ft.

-
csababarca
őstag
Szlovénia vezet 5,5es oddsért...

-
csababarca
őstag
Östersunds 2-0

-
C0d3r
addikt
Grat!

(#112586) janos1988: De tényleg érdekel, akkor hiába várom?

-
yogibear
addikt
Az hagyján, de még egy rendes szőrt sem voltak képesek összekalapálni, mert a nyomi Istra a 48. perc helyett a 38-ban egyenlített ki.

-
C0d3r
addikt
Tomboltak a nézők elvileg, de már folytatódik.
-
pohár
félisten
hát a fele nekem is... a Göteborg eddig csak a kaput nem találta el, de ezt 6-szor (vagy a bet szerint 9-szer)
-
csababarca
őstag
megvárom a PSG-t,ha nyer jön 2k (3kval kezdtem a napot....), ha nem abbahagyom.
-
csababarca
őstag
fradi

-
skeli
tag
Köszi, nagy kasza nem volt vele, de jó végre (újra) érezni milyen is nyerni...

-
Linem
senior tag
Az MU szerintem a mixek 90%-át vitte. Ilyen tuti meccset nem hiszem, hogy valaki kihagyott volna a szelvényekről. Viszont ezek után már azon gondolkodom, hogy mi az amire tényleg lehetne nyugodt szívvel fogadni?
Nálam már csak 2 biztos csapat maradt: Real Madrid, Barcelona. -
Digestive
veterán

-
B-L-A-C-K
titán
Hát én már azt se tudom mit rakjak mellé (holnapiakat nem akarok bele venni), alig van már meccs. Lehet csak pár ezerrel megrakom magába...
-
zsolti72837
addikt
145 h
162 h
178 h
182 h
187 h -
zsolti72837
addikt
Hány Ft-ra raknál egy szelvényt?
-
csababarca
őstag
Southend is elmegy, jol van.
-
B-L-A-C-K
titán
Jó lement akkor a hendi, én még 1.30-ért raktam.
-
akooos
veterán
Csak kamit néztem, ami "miért is ne?" alapon bejöhet:
Rubio - Sp. Luqueno V @2,5
Monarcas - Queretaro V @2,3
Envigado - Independente Santa Fe H @2,6
Houston - Dallas Over 2,5 @1,95
Real Salt Lake - San Jose Earthquake 0:1 V@1,9Össz odds: 55,39
ez csak foci, én kosárlabda és hoki szempontból nagyon szerencsétlen vagyok, soha nem jön be semmi. Ha hokira fogadok, pont akkor van az év meglepetése...

(#111688) Linem:
No comment arra a meccsre...
-
C0d3r
addikt
A mai naphoz képest Csubakka egy tökéletesen gyantázott királykisasszony. Reménykedjünk a holnapban, még mindig nincs fixálva, Marcell odds-ra is remegő kézzel viszem az egeret egyelőre.
-
L_YKing
addikt
Nem is tettem ilyet

Csak ha az is jön mekkora királyság lett volna

Azért köszönöm szépen Vandir, várom még az ilyen tippeket és teszem is

-
L_YKing
addikt
-
Hunt3r22
őstag
Semmi, szokás szerint.

-
akooos
veterán
Vicenza és Udi-Inter 2,5 over.
Fener nekem is kéne, úgyhogy szurkolok nekik

-
Linem
senior tag
Én is tettem.
Közben 1-2. -
B-L-A-C-K
titán
1-2 van még remény...

-
Vandit.
addikt
Csak nehogy 3 :3 legyen a vége.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: Vagy egy laza 2/1.

-
Digestive
veterán
Az nagyon durva! A 3. negyed végén néztem rá és akkor 20 pontos hátrányban voltak! Megtolták a végét rendesen!
Grat! -
Digestive
veterán
Cleveland már OK. GSW necces, szopókáznak eddig, de hátha feltámadnak. Drukkolok!

-
ted_mosby
senior tag
Én sem értem.. Inkább várok a következő szezonra

-
akooos
veterán
Köszi, ez jól esett szeptemberben
Az egész egy 9 meccses kamival kezdődött 2000 ft téttel, 200x-ért
Utána bátorodtam fel és mertem az ilyen gagyibb meccseket megfogadni.Elkezdődött egyébként az egyik legbundásabb bajnokság Európában, a Finn! 3. fordulót rendezik, 4 meccset találtam ami nekem szimpatikus.
Mind a Lahti, mind a Mariehamn 2 meccset játszott eddig, mindkét meccsen 1-1 lett az eredmény. Ők tavaly a 3. és az 5. helyet szerezték meg a bajnokságban, 45-49 rúgott, valamint 23-55 kapott góllal. Simán benne van a meccsben az 1-1, vagy akár más is, de mindkét csapat lő gólt

Az SJK jobb csapat, mint a Jaro. A Jaro 2011 és 2013 között mindig épp, hogy bent maradt a bajnokságban, az SJK viszont 2013-ban még nem az első osztályban játszott, viszont az első évüket a 2. helyen zárták, ami szép teljesítmény. Az SJK eddigi két meccsén egyszer nyert, egyszer leikszelt, a Jaro pedig egyetlen meccsén szintén ikszelt. SJK fog nyerni

HIFK-HJK. Helsinki két csapata, ráadásul a HIFK most jutott fel az első osztályba. 43 éve nem játszottak egymással az első ligában. Biztos, hogy el akarják kápráztatni a közönséget, ezért egy sok gólos meccsre számítok. A HJK sima győzelme 1,35-öt ér, de a 2,5 gól feletti kimenetel 1,9-et. Tekintve, hogy a HJK Finnország legjobb csapata és egy fővárosi rangadó előtt állunk, szerintem van forgatókönyve a meccsnek, miszerint a HIFK szerez vezetést és a HJK fogja megnyerni a meccset.
Rovaniemi-Inter Turku. Nem értem a szorzót a Turkura, rendre ott vannak az első háromban minden évben és pár napja már vágtak 7 gólt ugyan ennek az ellenfélnek. Az ODDS folyamatosan csökken, szerintem ez a legjobb érték a mai napon. Jobb csapatnak tartom a vendégeket, főleg ha az utolsó 5 meccset veszem figyelembe. Hazai oldalon 4 vereség és 1 győzelem (2-1-re) vendég oldalon pedig 3 győzelem , 1 döntetlen és egy hosszabbítás utáni vereség (tehát teljes játékidőben döntetlen).
Kereken egy héttel ezelőtt verte meg az Inter Turku a Rovaniemit 7-3-ra. Ez jelenthet valamit a mai meccs előtt! -
lecsokolbi
aktív tag
Éjszakásba azon járt az agyam, hogy alma tj Monaco win 5000 de kezdek elbizonytalanodni

-
skeli
tag
Az ázsiai BL-es tippből szemezgettem én is..
Hatot raktam meg belőle végül...
Western Sydney - Kashima A. Hendikep 1:0 Western Sydney 1,40 Vesztes
FC Szöul - Guangzhou Evergrande Hendikep 0:1 Guangzhou Evergrande 1,35 Nyertes
Urawa RD - Suwon Hendikep 0:1 Suwon 1,50 Nyertes
Lokomotív Taskent - Al-Hilal Hendikep 0:1 Al-Hilal 1,30 Nyertes
Al-Sadd - Foolad Khouzestan Hendikep 1:0 Al-Sadd (QAT) 1,18 Nyertes
Al-Ahli (KSA) - Al-Ahli (UAE) Hendikep 1:0 Al-Ahli (KSA) 1,14 NyertesAz elsőn már bukta is....a többi persze jött..

-
B-L-A-C-K
titán
Már kész is, bár ezek nem ilyen tutik...
Ezt 10 ezerrel:
Monaco - Juventus V
Real Madrid - Atl. Madrid HA többit meg kicsivel megrakom így bevariálva:
1 tipp
Monaco - Juventus V
*(0-1) Real Madrid - Atl. Madrid H2 tipp
*(1-0) Monaco - Juventus V
Real Madrid - Atl. Madrid H3 tipp:
*(1-0) Monaco - Juventus V
*(0-1) Real Madrid - Atl. Madrid HAzaz Real/Juve-ra alapozok, ha ezek nem nyernek mindketten akkor ez az tippsor kuka, ha meg nyernek, vagy akár több góllal úgy, akkor egyre több lesz a nyeremény.
Szóval ez ilyen fél kami, de nem szánok rá olyen 30-50 ezreket így, így bevállalható.
-
C0d3r
addikt
Nekem szerintem ezek lesznek:
Hibernian @ 1,55
Celtic @ 1,22
BL-ből még megálmodom mit lőjjek. Vagy a norvég kupákat, 1,01-1,10 közötti tutikat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tigipuf
senior tag
köszi

Látom játszik az MSN,nem is tudom lehet az dönt a barca meccs végeredményén (a továbbjutás szerintem már eldőlt )hogy éppen milyen gatya van rajtuk? -
ted_mosby
senior tag
F4szom már megint kikapnak...Régen, bármikor tettem őket mindig hozták, nem hiszem el -.-
Szerk:
Csababarca :én is így számoltam, igaz ez hoki szóval még bármi megtörténhet, de rosszul kezdődik. -
csababarca
őstag
Bocs a dupláért, de ez most halljak meg ha nem bunda meccs volt.
16 másodpercig tartott a hosszabbítás, be is lőtték a győztes gólt az olaszok....
vicc. -
csababarca
őstag
döntetlen lett....

gondolom majd a hosszabbításban simán hozzák. -
csababarca
őstag
Ahogy éreztem is, az olasz-ukrán nagyon nehéz, egy harmad még hátravan, de vértizzadós lesz.
-
akooos
veterán
A kazahot addig néztem, hogy hendivel kéne rakni, hogy sikerült lekésni róla...

-
szab.tam
nagyúr
visszafújják az öngólt.
ez is csak black-nek mehet....

múlt nyáron volt már egy, (asszem a hosszabbításban), visszafújt gólja, amivel nyert.
legyen meg az inter x.
csak az nekem azért furcsa, mert akkor a mai 7 olaszból 5 x lenne.
és mivel egy időben nagyon szerettem az ilyen csoportokat 5/7-ben megjátszani,
ebből egy 5-ös kötés kb 4-500*-os eredővel bírt.
mondanom sem kell, 1- sem jött.
az is nagy ritkaság volt, amikor 4 jött a 7-ből.
azóta minden ilyet figyelek, a francia 2-ben néha 8-ból jött 4.habár ott a mia orosz.
3-ból 3 x lett...
fura egy döncis nap eza mai...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem bánnám, negyed milláért, de sajnos még izgulni se izgulok érte mert sok van még....
-
jpm
senior tag
valszeg 35 vagy 55k

én is raktam, de hozzá képest apróval.
-
B-L-A-C-K
titán
Írtam már. Celta magába nagy tét. Külön kamiba: Celta, Napoli nyer, Inter, Lyon X.
-
lecsokolbi
aktív tag
Sevilla elvitt 3at apróból én is x2 meg celtát tettem kíváncsi leszek mi sül ki belőle, jól állnak.
-
L_YKing
addikt
Ugye 17K--214K
3K fel
34K
32K le
2K--44K betclicBet365
15K--53KJoforman 17Kbol tartok itt

-
B-L-A-C-K
titán
BP több ilyen hely is van, itt felénk 9 vagy 10-ig nyitva van mindig, még ünnepnapokon is.
jpm: Gratula...

-
Linem
senior tag
A Wolfsburg miatt nem kell izgulni?
2:0-nál már nem izgulnék, de eddig semmit sem csináltak.Sevilla is eladja a meccset.
-
cannibal
senior tag
Mondtam én, hogy behúzzuk a japók ellen.
Kazahok is sima lesz ahogy látom. Ha este behúzzák a lengyelek, akkor jön amit éreztem. 
-
Linem
senior tag
Emiatt már nem kell aggódnod, mert nem a Liverpool jutott tovább.

-
yogibear
addikt
Vezetünk!!!

Hú, de nagyon berakta a ficakba.

-
akooos
veterán
20. percben meg lesz a győzelem

3-2

Nekem 3480-at fog hozni, de a kiszurkolt eredmény gyümölcse a legédesebb

-
csababarca
őstag
Jó, a poolt elrontottam, azt hittem bajnoki...kupameccs, úgyhogy nem tudom,gyanús a hosszabbítás.nem is figyeltem,hogy van olyan h ki jut tovább.

-
B-L-A-C-K
titán
Azért jobban idegesítene ha még 50 ezerrel is megtudtam volna rakni...
-
B-L-A-C-K
titán
Csak amit írtam, nem éreztem nagy tétest. Bár elég komoly lett volna ha pl Barca hendit nagy tétesbe rakom, 90+3 perc volt a hosszabbítás, és 94.-be lett 2-0

-
pohár
félisten
én is azt csináltam majdnem, de beten néztem a streamet... középpályán senki se mert komolyabban odalépni, amikor hozták fel a labdát, majd pont a 16-os vonalában kell ezt csinálni

az Arsenal - City - Real hendi olyan sima lesz ezek után, hogy olyat a világ nem látott még
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnos igen, Nantes meccs kezdete óta összezár, így meg gól után főleg. Kevés az esély...
akooos: Éppen ezért raktam én is kis téttel, naggyal nem mertem volna...
De azért még idő van, bármi lehet. Lehet HT/FT 1/2-re mennek...

-
cannibal
senior tag
Ha a H a Magyarok, akkor esélyes, hogy jön. Szerintem megverjük a Japánokat!
-
skeli
tag
Ráadásul mire feladásra került a szelvény még az odds is lecsökkent...1,71-->1,60....és ha még el is megy....
-
Digestive
veterán
Nagyon remélem, mert nekem ez a mai "nagy" tétesem a Barca-val párban.
-
B-L-A-C-K
titán
Persze vélemények jöhetnek, hiszen azért is van a fórum...

-
B-L-A-C-K
titán
"Figy" ha elmegy 50 ezer nem leszek öngyilkos, te még új vagy itt, most kihagytam egy hosszabb időt így nem tudtad követni a játékomat. A lényeg ennyi a max tétem, ennél többet 1 szelvényre nem raktam még, ment már el sokszor ilyen, de sokszor jött is attól függetlenül hogy ennyivel megfontoltan és ritkán rakok. De a lényeg ha esetleg elmegy biztos nem fog jól esni, de nem is leszek kikészülve miatta.
Viszont még tényleg átgondolom.
Illetve még annyit hogy egy hétvégi bajnoki meccsel nem lehet összehasonlítani egy BL negyeddöntős meccset, minden topp csapatnak a BL az elsődleges, nem a bajnokság. Így ha esetleg nem is nyernek nem hinném azért lenne mert ellustulnak majd, meg jó nekünk az X is szitura mennek.
-
szab.tam
nagyúr

lesz egy atma gól, aztán 3 real....
-
C0d3r
addikt
Nem a RM hagyja ki, hanem Oblak-nak köszönheti a csapat, hogy nem kb. 0:3 az állás jelenleg. Atmának se akarás hiánya van, rossz átadások, alacsony labdatartás... azért volt 1-2 lehetőség ott is.
-
L_YKing
addikt
Grat!

En szajkoztam itt a topikban

Legalabb valaki hallgatott ram

-
csababarca
őstag
bocs a dupláért, de volt egy ilyenem is ma:
WON Reggiana - Carrarese Reggiana Reggiana 1.67
WON FC Viktoria Plzen - FC Zbrojovka Brno Plzen Plzen 1.22
WON Lazio - FC Empoli Lazio Lazio 1.50
WON Dinamo Moszkva - Mordoviya Saransk Din.Moszkva Din.Moszkva 1.22
LOST Lech Poznan - Korona Kielce Lech Poznan X 1.48
WON SC Braga - Penafiel SC Braga SC Braga 1.25
WON Odds Ballklubb - Stabaek IF Odds Ballklubb Odds Ballklubb 1.40Poznan...pedig szép lett volna, 1800al ment, 17k körüli nyeremény.
Veszprémen meg 2000ből 12k-s szeló volt, ott is jött minden más.
Két meccsen ment el majdnem 30k várható nyeremény, a körülmények még viccesebbek.
Mondjuk még mindig a múlthét csütörtökön feltöltött 5k-ból játszom,és 50k-t már kivettem, de bosszantó akkor is. -
pohár
félisten
hát láttam...

legalább az overem meglett igen hamar, 1k --> 5,5, holnap egy duplázós szelót össze kéne hozni, kedden meg kéne venni az MKX-et...
-
csababarca
őstag
jut eszembe, kéne egy torino gól is

-
C0d3r
addikt
Ismerős szitu, de ilyen alapon pár hónap múlva csak a legalja görög, török harmadosztályok maradnak a kalapban.

-
L_YKing
addikt
Csak azt ne...
derby nem akar nyerni

-
zolee5016
őstag
nah 2 már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a legidegesítőbb.
A másikat a juve. 

Nálam már csak 2 biztos csapat maradt: Real Madrid, Barcelona.