Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Előző két nap jó lett.
Real & Bayern & Tottenham kétesély 2,4x
Mikaela Shiffrin 1,5x (megnyerte) -
törölt tag
Leipzig & Bologna DNB 2,2x
-
törölt tag
West Ham 1,7x
-
Örni
senior tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Kupára nem szabad komolyan rakni. Véletlenül láttam meg, hogy megy a meccs. Akartam rakni Gladbachot de tippmix nem engedett be szokás szerint. Mikor Gladbach belőtte a gólt, már egyből beengedett... Aztán Saarbrücken gólnál megraktam Gladbachot...
mondom három elsőosztályos csapatot már csak nem ejtenek ki. -
Örni
senior tag
Saarbrücken kiegyenlített, ezek a végén még bekerülnek a kupadöntőbe
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok !
Van e bárkinek valamilyen tapasztalata a [link] oldallal kapcsolatban ? -
stomo73
csendes tag
A LaLiga hivatalos honlapja szerint: https://www.laliga.com/en-GB/match/temporada-2023-2024-laliga-easports-deportivo-alaves-rayo-vallecano-28
80' Corner, Alaves. Conceded by Aridane Hernández.
Tudsz még ennél is hivatalosabbat?
Egyébként még mindig, több mint 1 nap után sem reagáltak/válaszoltak a "hivatalos" panaszlevelemre.
-
törölt tag
Mai próba Sevilla. Másiknak Randers kétesély.
-
stomo73
csendes tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
"Azon fogadási események esetében, amelyek egy bizonyos időintervallumhoz, szakaszhoz köthetőek, az az időpont kerül figyelembevételre, amikor az adott történést (például szöglet / büntetőlap / büntető / szabadrúgás / kirúgás / bedobás stb…) megítélték és az nem kerül érvénytelenítésre (például VAR-videóbíró miatt)."
-
tata93
tag
Sziasztok!
Van olyan aki IOS-en tud unibet appot használni? Akár VPN-el. Elvileg fent van App storeon csak valamiért a régió nem tetszik neki. Nem tudom ez csak a hagyományos hibaüzenet aminek köze nincs az igazsághoz, vagy tényleg van olyan régió, ahol használható.
-
stomo73
csendes tag
Sziasztok! A mai Alaves vs Rayo meccs megvan valakinek? 71-80perc közé vártam egy szögletet. Néztem a meccset és az utolsó pillanatban, 79:56-kor lett végül szöglet. De a Tippmix vesztesnek vette a tippemet. Ráadásul nem is válaszoltak az ügyfélszolgálattól.
Ilyenkor mi van? Korábban már csaltak, mert elfogadták a tippemet, jóváírták a nyereményt és útalag,, másnap(!) érvénytelenitették állitolagos network problémat miatt.
Szóval ezt már nem akarom annyiban hagyni. Elöre is köszönöm a segítséget!Más: csak nekem ilyen szar az oldal betöltése? Ma alig tudtam fogadni, mert folyamatosan csak a Tippmix splash screen jelent meg.
-
esbii22
őstag
Tippmixen raktam azt hogy a Milan-Empoli meccsen Giroud rúg gólt. Nem volt kezdő, kb 20 percet játszott, ilyenkor nem megy le 1.00 ra a szorzója?
-
törölt tag
PSG 2-2
miattuk megküldtem AC Milan 1,5x legalább az sikerült, így rendben van. Nem egyszerű ez a sportfogadás. -
törölt tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nem stresszelek rajta. Az Arsenal szerencsére a meccs végén hozta a nyereményt. Mai nap egyelőre aprós sí tippem bukta mert nagyon benéztem, ekkora tehetség ellen mint Mikaela Shiffrin nem szabad fogadni ha sérült akkor se, másfél másodperccel nyert, ez óriási különbségnek számít. Mindegy, csak a mai foci jöjjön. Azon van a rendes tét. PSG csak döntetlen egyelőre, húzzanak bele!
-
törölt tag
Az Atletico elatleticozta, azért pluszos a többinek köszönhetően.
2x körüli foci tippek:
AC Milan & Real Madrid
Köbenhavn & PSGsíelés: Anna Swenn-Larsson top3 és másiknak megnyeri, mivel svédországi szlalom és Mikaela Shiffrin első versenye a sérülése óta és bár egyik kedvenc pályája, hátha a svéd nyer hazai hegyen
-
törölt tag
Maradék pénzzel: Leeds
-
Örni
senior tag
Fener meg 0-3, röhej...
-
ta777
csendes tag
válasz
LaciMc82
üzenetére
én meg azt nem értem, hogy tudnak egy olympiakosnak 4 et lőni... 10 perc után már 0-2 volt... )))))) , azt meg végképp nem, hogy még X se lett... mert az is hozta volna a szelokat... , de a fiorentina is 3-3ra áll vicc ))))))))), romat meg liverpoolt persze én se teszem külön külön .. mondom bajnokságra koncentrálnak inkább... erre sima mind a kettő
-
Örni
senior tag
Tippmixpro ma is állat jó.
-
bazsimano
őstag
Vicc a leverkusen...

Na keressunk valami javitot
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
De Rossi feltüzelte őket, nagyon simán nyernek. Én meg veszítek. Olyan szuper szorzók voltak ma és kihagytam. Liverpool hendi kiütés, Róma hendi kiütés, de még csak sima győzelem tipp mindent erre a kettőre és egy csapásra rendbe rakta volna az egyenleget.
-
Mardel
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én gólszámra fogadtam. [kép]
-
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én inkább nem mertem Leverkusent rakni. Viszont lehet most rakni X-re, hátha
-
Soulfly842
addikt
Qarabag-ot rakta valaki hendivel a Leverkusen ellen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egész jól fizethetett

-
Örni
senior tag
Tegnap Real kicseszett velem...
Ma Royal Union - Fener H 2,38x
-
törölt tag
Bellingham gólt rakjunk? A bajnoki eltiltása miatt remélem BL-ben adja ki dühét.
-
bazsimano
őstag
vicc, utóbbi időben állandóan ez van, mindig egy szaros téten megy el...
Amúgy unibeten, miért nincsen cash out funkció? az ilyen fogadasepitos bulin?
-
törölt tag
Ment még ez: Bayern & PSG jutnak tovább, alakul szerencsére. Jó lenne gatyába rázni az egyenleget a múltkori hátralépés után.
-
Bigemperor
senior tag
Felettébb érdekes volt ismét tegnap a Tippmixpro,a reggeli egy órásra tervezett "leállás" 15 órás lett és minő "véletlen", akkor javult meg az élő fogadás amikorra már minden érdekesebb,több gólos meccs lefutott,amik hátra voltak,azok ilyen szempontból semmik. Sajnos mára már a rendszerszintű fogadási csalás nagyobb üzlet mint maga a sport,de a legdurvabb hogy annyira mohokká váltak ld. Pl. VAR intézményesített és jóváhagyott meccsekbe való belenyulas,hogy a játékosok nem számítanak. Remélhetőleg eljön az az idő is amikor megunja a legtöbb játékos és otthagyja ezt a sportfogadasnak csúfolt csalást. A VAR és a Covid őrület olyan szinten betett hogy már nincs értelme komolyan játszani.
-
Mardel
őstag
Arsenal belendült.
Még 1 sárga kéne Sheffieldnek.
[kép] -
törölt tag
Vasárnap jó. Hétfőre Inter & Arsenal 1,5x
-
Mardel
őstag
Úgy tűnik nyertem egy 12000 Ft-os ingyenes fogadást Unibeten.
[kép] -
Mardel
őstag
Egyik szelvényem Hamburg vitte... [kép]
-
törölt tag
Egyébként a Real tipp is nyert volna, Bellingham gól jött szépen és a troll bíró támadás közben lefújta a meccset. Bellingham szólt neki baszd meg ez gól, erre még ki is állította.
-
törölt tag
Tényleg ritkán rakok magyar meccsre, akkor se jön.
Szerencsére eszembe jutott Wolverhampton jó formában van és kötésben Manchester, így csak lett valami.
Ma semmi jó, ezért holnapit előre: Bayern 1,5x -
törölt tag
Török meccsen ment el.
Liverpool & FTC -
törölt tag
Csak a Real & Inter sikerült tegnap. Mai 2x körüli szelvények:
litván, szerb, francia kosár
Köbenhavn meccsre GG & 2,5 felett
AS Roma
Galatasaray & Girona -
törölt tag
Porto tipp a 94. percben ment el. Hihetetlen ennyire nem lehet vendégcsapatokra tenni, hiába 25 pont különbség.
Bundesliga GG tegnap is és ma is.
-
Örni
senior tag
Na, Augsburg Freiburg meccsen dől el, hogy minden meccs GG lesz-e a németeknél... Most hogy kb. 5 forduló óta nem rakom ezt, most összejön...
-
törölt tag
Atletico bukta szombat, lassan elfogy az idei gyűjtögetésem.
Liverpool
Real & Inter
Porto & Juventus
Fürth & Hamburg meccs GG -
sherlock82
senior tag
ma
Vasas nyer
Frankfurt - Wolfsburg 2.5 fölé -
Mardel
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom.
Úgy gondolta az Ausztrál meccsen a gólokkal nem lesz gond.
Egyébként most reggel tudtam meg, hogy nem is 70 ezer Ft volt hanem 2x70 mert két ugyanolyan szelvénye volt csak az egyikről tudtam.
Mivel tegnap nyertem most megpróbálom ezt a tippet a korai meccsekre az "apróval". [kép]
-
Örni
senior tag
Éreztem, hogy X lesz Atletico
de azért raktam persze. -
pohár
félisten
kurva életbe, hogy 2 szelómat is elvitte a City, mert nem tudott egy 2. gólt rúgni

viszlát 18k
-
törölt tag
válasz
Mardel
üzenetére
7 ezret se tennék olyanra, csak azért mert gyakran van sok gól ausztrál meccseken. Legalább csak tippmix pénz volt vagy saját?
Jött volna a Bundesliga GG 16x azért nem baj kivettem. 9x is jó. Csak bosszant a Manchester miatt vettem ki. Az aprós foci tippek elszálltak, Kane a végén megnyerte. Aprós sí tippnél a női verseny elmaradt, Odermatt első futamban vezet. Ma minden az Atletico győzelmen múlik. Apróval egy poén Newcastle, majdnem 9x odds.
-
-
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Direkt megnéztem a meccs előzetest és adatokat, hogy a Fulham ebben a szezonban tíz meccs óta nem nyert idegenben. Manchester több nyertes meccs után és BL helyért mentek volna. Hát ezért szerencsejáték ez, nem számított most a racionalitás.
Akkor most mit gondoljak az Atletico tippről?
Utolsó Almería, livescore ki se fér mikor nyertek utoljára... 1,8x csábító odds volt. -
törölt tag
Lett gól a hosszabbításban. Csak nem pontosítottam a kívánságom. Mégis a Fulham nyert!
A Manchester miatt a német aprós gólost inkább kivettem 9x az a biztos. Atletico kell este nagyon!
-
törölt tag
Van egy aprós Bundesliga GG ötös kötés szelvényem, vajon lesz GG a Bayern - Leipzig meccsen?
Manchester szelvény már mi, Fulham kapufa, Fulham gól? Gondoltam mostanában nyertek és hazai pálya, sima tipp.

Egyenlítettek, hosszabbítás gól kellene még. -
sherlock82
senior tag
válasz
üzenetére
Lipcse meccsre nagyon kíváncsi leszek h a bayerni kijön e a gödörből.
A fővárosi csapat támadóik nagyon jók, Gulácsi pedig visszatérése óta jól szerepel.
Ez nagyon jó kis meccs lesz szerintem, ennél csak az érdekel jobban ki lesz a bayern edzője jövőre ?Manchesteri csapatok ma nyernek szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondom három elsőosztályos csapatot már csak nem ejtenek ki.

miattuk megküldtem AC Milan 1,5x legalább az sikerült, így rendben van. Nem egyszerű ez a sportfogadás.