Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Általában nem egyenesben szokták ezt a taktikát játszani,hanem kombiba,mert nagy a vesztes lehetősége.Próbáld ki mondjuk 3 napig kinézel 4x-et,aztán majd kiderül,h milyen %-ban jön.
Én biztosan nem csinálnám egyenes fogadásban,főleg nem 1000-ről indulva,majd vereség esetén a duplájával. -
jpm
senior tag
erre hajtok max 700ft-om bánja.
-
-
zolee5016
őstag
1 gólba volt benne Casi...a többiről nemigazán tehet....
Mindenki rá varrja a múltkori zakót,pedig ott mindenki más nagyobb ludas mint Ő....
csatárok =0 középpálya =0 védők..kétszer 1 ember etette szét őket....A végén épp Casin múlt nem lett 7,vagy 8-1 a hollanduséknak....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Daniel Alves
őstag
Ha ennyire tuti akkor és megfigyelhető akkor lehet tenni őket 50-100k-val
Nem akarok vitát és nem is ellened szól csak elég sokat olvastam és tapasztaltam már ebben a témában.
HA tuti tessék rátenni a házat, HA nem tuti akkor nincs miről beszélniMégegyszer nem ellened hanem a rendszer ellen vagyok
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
M1995
aktív tag
válasz v-man #186113 üzenetére
Jól eldugták, elrakni kedvencbe nem tudom, rákeresni nem lehet (alpesi sí, verseny és versenyző nevével is próbáltam) és régen a főoldalon fekete sávon ki volt rakva versenyek előtti este. Most bandy és kabaddi kiemelt helyen… legközelebb igyekszem nem elfelejteni.
Angers nyert
Girona tét vissza
Mai szelvény:
PSG & Man City 2,3x -
-
zsolti72837
addikt
válasz v-man #186128 üzenetére
Azt hittem a mix alatt a papíros verziót értetted. Ott tudom, hogy elérhető ez a funkció amit szeretnél.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
válasz v-man #186143 üzenetére
Azt nem tudom megmondani. Az egy jó kérdés.
Viszont amíg itt várakozol addig dobj egy emailt nekik, szerintem jobban jársz. Már válaszoltak is volna talán.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
válasz v-man #187343 üzenetére
Szerintem ne fogadj rá.
Marozsán nagyon jól védekezik, remekül fogad, de nincs jó formában. Már hetek óta csalódást keltő eredményei vannak, ráadásul a fű nem kedvez neki Medjedovic nem csak a fizikai méretei alapján van fölényben ma, hanem a mentális faktor terén is.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Devsey
tag
válasz v-man #187343 üzenetére
bocsi, műtöttek, nem néztem fel ide
Én inkább Fucso és Marozsán ellen szoktam fogadni, ha érzem
Az a baj, hogy mind2 középszar, nem nyernek sokkal több meccset, mint ahányszor kikapnak
Ha arra fogadnék, hogy nyernek, akkor csak duplán felbasz, ha épp elmegy , és könnyebb azt eltalálni kitől kapnak ki fixenTegnap is jött minden, igaz több is nehézkesen: Mannarino, Griekspoor, Berrettini, Struff
Amiken filózom mára: Mannarino, Griekspoor
Mannarinonak nem kellene kérdésnek lennie, ha máshol találkoznának, de ez 1 holland torna és az ellenfele holland, ez sajnos 250-es tornákon rengeteget számít, túl sokszor nyer ilyenkor a hazai játékos, nem tudom ezek bundák-e, de tény hogy félni kell tőleGriekspoort jobbnak érzem, de tegnap túl küzdelmes meccset játszott, lehet hanyagolni kéne a mai napot, vagy élőben rájuk nézni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest