Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
Leverkusen & Inter
-
M1995
aktív tag
A Juventus még ki is kapott hazai pályán…
-
pohár
félisten
válasz M1995 #187897 üzenetére
nekem egy 2. PSG gól kellene, de hát ez már felejtős lesz
na, tizi, belövik-e vajon?! eh, nem adták meg végül
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na, gyere Milan 5. szöglet, csak az kell már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M1995
aktív tag
Ma papíron játszottam:
Valeranga & Paris FC 2x
-
M1995
aktív tag
Jó nap volt, Marseille simán.
-
M1995
aktív tag
Liverpool tipp nyertes. A Marseille vajon nyer az utolsó ellen?
-
M1995
aktív tag
Az nekem is kellett. A GG tippet kis buktával kivettem, egyik holland tipp nyert, másik tét vissza, ment belőle a Liverpool.
-
pohár
félisten
válasz pohár #187885 üzenetére
úristen, hát ezt kicentizték... már majdnem belevágtam a telefont a TV-be
-
pohár
félisten
na akkor rohadtul ideje volna a 2. City gólnak, 15 ezrem bánja, ha nem rúgják meg
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
PSG & Man City
Willem DNB
Utrecht DNB
Hull - Sunderland GG -
pohár
félisten
-
M1995
aktív tag
Arsenal piros után cash out és vissza hazaira 2,4-ért. Még a Real Madrid győzelem kell és szuper nap.
-
M1995
aktív tag
Péntek vesztes.
Leicester DNB 2,3x
Villa DNB 2,1x
Arsenal 1,7x
Real & Galata 2,2x -
M1995
aktív tag
Még egy ötlet:
Dortmund & Köbenhavn & Salzburg hoki 2,2x
-
v-man
őstag
válasz zsolo89 #187875 üzenetére
fogadsz 2000ft-on
nyersz (tegyük fel 2 odds volt, így 4000ftod van, de még nem felvehető)
fogadsz újra 2000ft-tal (min 1.5 oddson)
ha nyersz nagyon jó, mert már teljesítetted a forgatási feltételt, így az összes pénz felvehető.
ha másodjára nem nyertél, akkor is az első fogadás nyereménye felvehető.
nyilván ha elsőre se nyertél, akkor már nincs mit számolgatniXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
zsolo89
csendes tag
Még egy kérdés, Tippmixron szoktatok használni a bónusz pénzt? Most is van 2000ft, hogy lehet ebből egyenlegre pénzt csinálni? Kurva bonyolult a leírása...
-
pohár
félisten
válasz zsolo89 #187872 üzenetére
VPN-nel el lehetne érni őket, de magyar lakcímmel nem tudsz regelni
-
zsolo89
csendes tag
A bet365-ön lehet most játszani itthonról is? Mert ugye kivonultak...vagy van hozzá valami kiskapu hogy elérhető legyen?
-
kecstama
tag
Erre a portugál meccsre nincsenek szavaim
-
M1995
aktív tag
Tegnapi válogatott meccsek végre sikerültek. Mai 1,5x tippek:
Portugália
Románia
Egyiptom -
M1995
aktív tag
Afrikai meccsekre ment egy papíros: [kép] ✅
A vegas.hu nem adta be ezeket. 🤬 -
v-man
őstag
Mai próba az oddsrakéta, mindkét félidőben lesz magyar gól, 5 odds
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
sherlock82
senior tag
válasz Agyrák666 #187858 üzenetére
Az eb létszámát már felemelték szerintem a 16 os létszámmal 4 x 4 csapatos csoportoknak több értelme volt, nem jutott tovább kb 3/4 - e.
VB létszámát most emelték fel és 3 országban rendezik. Nooormális ?!
Lesznek itt aztán olyan meccsek h az embernek égnek áll a haja.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Agyrák666
aktív tag
EB/VB meg mindig kivetel egy kicsit.. megiscsak 4 evet kell ra varni.
-
M1995
aktív tag
válasz sherlock82 #187856 üzenetére
Ugyanígy érzem, meccsdömping van. Létszámot emeltek, már a magyar válogatott is kijut EB-re, BL lebonyolítást is változtattak, régen izgalmas volt a sorsolás is.
F1 ugyanez, olyan sok versenyt beraktak és olyan szabályok, hogy már nem annyira esemény egy futam. -
sherlock82
senior tag
válasz M1995 #187855 üzenetére
Oké , így már tiszta.
nálam a nemzetek ligája, bl , eb vb csoport meccsei egy kalap esnek.
Csoport meccsek után jön a lényegi rész a többi egy tucat.
rtl - re többek közt ezért sem fizettem elő.
42 éves leszek lassan, sok újat nem tudnak mutatni már nekem ebben.
Elit klubok évente 2 x - 3x játszanak egymással már az előző meccs eredményére se emlékszik senki és tömegszalagon gyártják a meccseket.
ma van német holland meccs, szerintem mindenki ugy van vele h megnézi vagy nem tök mindegy, úgy is lesz sok hasonló meccs heteken belül.
Régebben a néző kiéhezve várt egy Juventus - Real Madrid vagy egy Bayern - Barca meccset a bl ben.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
válasz sherlock82 #187854 üzenetére
Úgy értem német DNB a hollandok ellen és magyar DNB a bosnyákok ellen, egy szelvényre kötésben. Csak egy ötszázas, mert ez a válogatott szünet pénztemető volt az egyenlegemen.
-
M1995
aktív tag
Legalább a spanyolok hozták.
kétesélyben Moldova & Észak-Macedónia 2x
görögök 1,8x -
kecstama
tag
Ma bővítjük a portfóliót egy kis esporttal:
LoL: Weibo, Team Liquid + CS2: Navi győzelmek, 1,91x
(Weibo Navi elég tuti, TL-hez kell egy kicsi szerencse)Spanyol + Portugál győzelem 2,53x
Horvátország + Bulgária 2,58x (Ez a tegnapi Holland teljesítmény után necces) -
M1995
aktív tag
Csúnyát buktam a válogatott meccsekkel, Anglia is, Hollandia is... ma Spanyolország 1,5-ért nem is merem hagyom a fenébe!
Gillingham 1,8x
-
kecstama
tag
Na persze....Egyszer rakok a magyarok ellen... Félidőben vezetünk a Hollandok ellen..
Bezzeg a németek ellen összejött a 0-5Lassan megőrülök
-
v-man
őstag
Mai próba apróval
Szlovákia 2.8
Csehország 1.7
Németország 1.3
Tejszínhab rá ínyencek részére, Magyarország X 4.15XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
M1995
aktív tag
Köszi aki írta az Észak-Macedónia tippet, megmentette az Anglia buktámat. Megpróbálom Hollandiát azért. Gakpo gól is lehetne.
-
kecstama
tag
válasz IreN!CuS #187838 üzenetére
Ugyanez, Japánoktól kezdve az osztrákokig minden megvolt, erre az angolok borítják az egészet.
Írni kell egy fogadási tiltólistát, Angliával kell kezdeni.Remélem ma is lesz valami ami elrontja, mondjuk kétlem hogy elvernénk a Hollandokat, de ezek után már bármit el tudok képzelni
-
IreN!CuS
őstag
válasz kecstama #187837 üzenetére
tegnap jött a francia, az észak macedónia, norvég, ír, ausztria - erre ezek a botlábú brexit imádó szigetlakók szétcseszik az egészét - fútbú káming hóm
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
kecstama
tag
Mára az Argentin - Venezuela meccs elég jónak tűnik, 1.54x
Bepróbálkozok egy Lettország - Macedónia meccsel is, 2.16x a macedónokra
-
v-man
őstag
Mára Norvégia 1.68 (Szlovénia ellen otthon)
és
Írország 2.85 (Finnországban).
HáthaXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
kecstama
tag
Nekem is vesztésre áll a női Barca,
A sakkal nem tudom mi lettBayern bejött
Holnapra Nemzetek Ligája:
Olasz és Francia győzelem 2.91xAz olasz nem is holnap van
Olasz- Anglia - Norvégia győzelem 3.21x[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Király a tenisz is, a húzónak berakott 1,13x odds viszi el. Na mindegy, aprós volt. A rendes szelvény hollandok és angolok majd fociban.
[ Szerkesztve ]
-
kecstama
tag
Ma új vizekre evezek:
1 sakk:
Magnus nyer, 3.15
2 női BL:
Bayern nyer, 2.36 (Ez rizikós, mindkét csapat jó + a női fociban bármi megtörténhet )
3 női BL:
Barcelona + Juventus + Hammarby nyer, 3.7Legalább egynek jönnie kéne de mostanában nincs sok szerencsém
-
sherlock82
senior tag
MA
Tenisz
Medvedev
Dimitrov nyer.Most néztem hogy 1.7 et adnak a hollandokra péntek este hogy nyernek ellenünk.
1.7 oddsz nekem elég magasnak tűnik a realitáshoz. Legalábbis az elmúlt féléves teljesítményünk alapján.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
kecstama
tag
Ti amúgy milyen oldalakat használtok?
Ez a Tippmixpro nem a legjobb -
M1995
aktív tag
Nekem nyitott egy KC Chiefs 1,4x & Chelsea csajok 1,5x szelvény, az NFL része már jó.
-
M1995
aktív tag
válasz zsolo89 #187809 üzenetére
Éreztem én azt, tipikus Atletico! Viszont most nem szúrtak ki velem, ráéreztem ki kell venni:
Ez a hétvége a túl sok meccs bőség zavara miatt ment el, elég lett volna Lazio-Real, Liverpool-City két szelvény amit "tutinak" éreztem és kár volt variálni a többivel.
Most válogatott meccsek jönnek, ezt tippelem:Hollandia & Anglia 2,1x
-
kecstama
tag
Mondjuk igen, az is lehet
A múltkori Puskás - DVSC meccset nem tudtam végignézni annyira szörnyű volt mindkét csapat játéka
-
-
M1995
aktív tag
Micsoda események ma: Bayern meccsen folyton kiegyenlített a Frankfurt, most esti olasz meccsen három kihagyott 11-es, a spanyolon azon félek első percben már vezetett az Atletico, el ne rontsák a végére...
-
kecstama
tag
Mostanában nekem sincs szerencsém, néha találok félidős 0-0 meccseket amit visszahoznak, de ennyi
Bezzeg a 1.20 oddsos szinte garantált meccsek meg sose jönnek
-
M1995
aktív tag
Mi ez a gólzáporos Frankfurt-Bayern meccs? Nem jó a döntetlen. Liverpool & Man City és Lazio & Real Madrid, ennyi sikerült csak. (plusz a javító Barca) Akkor minden Atletico elleni érzésemmel szembe megyek és megpróbálom DNB.
-
M1995
aktív tag
Lazio gól! Éljen a korai kifizetés, a Barca már jóvá is írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23