Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Holland Franciára raktam egy over 1.5-öt...
nyomorékok. -
Devsey
tag
válasz
fekomat
üzenetére
Azt hittem, ez az EB mellé jár.
06.10-én kaptam 2000-est, de akkor nem foglalkoztam vele.
Most az EB kezdete óta van nekem minden nap, sőt meg is hosszabbították. Másik accon is van, de csak egyiken csinálom, hogy ne legyek fasz
A befizetésnél biztos nincs ilyen bónuszkód részed? -
Devsey
tag
1 fogadással nem tudod a napit teljesíteni, csak 2 külön meccsel. És ha közben aktiválgattál pluszban bónuszokat, akkor nem tudom mi a helyzet. Meg hogy lehet-e egyáltalán több aktív bónusz egyszerre, de ha nálad azt írja, akkor gondolom lehet.
Húzzál bele, hogy le ne járjanak.
6 nap volt eddig, ahhoz egyes kötésben 12x1000 Ft fogadás kell legalább 1,50odds-al, ha a 12ből 4 bejön, már pluszban vagy, annyit meg illik eltalálni
-
Devsey
tag
Csináltam összesítőt
Nálam jól számolja, minden nap töltök fel 2000-et és teszek legalább 2db 1,5 feletti fogadást 2 külön meccsre
Az egyenleg ennek megfelelő
A bónuszinformáció fül az katasztrófa még mindig. Nálam épp nincs aktív, az előzőnél 3 bónuszt 50%-osnak ír, de befejezettnek, 3-at meg 100%-osnak de inaktívnak
Elvileg teljesítve van mind
Többnyire nálam ez a fül be se töltUgyebár volt eddig 6 nap, az nálad napi 2 fogadással 12x1000Ft fogadást jelent, emellé kaptál 6000Ft bónuszt (bár most nem tudom megnézni a bónusz feltételeit, csak éjfél után lesz aktív nálam)
Ha 1,50es szorzóval a 12 fogadásból bejött legalább 4, akkor pluszban kéne, hogy legyél. -
tisn
veterán
válasz
Devsey
üzenetére
nalam valami nagyon furcsa az uj bonuszrendszerrel
egy csomo 1000ft-os bonuszom aktiv (4db)
de ebbol egyen van 555ft haladas.volt tobb 1000ft vagy afeletti 1.5x oddos fogadasom (amit mondjuk buktam)
annak nem kellene eliminalnia a bonuszt?
mert igy a vegen szepen lenullazza a szamlam, holott a bonusszal akartam "jatszani".
szerk: eleve a feltetelek is kocsogok, pl. egy esemenyre egy tetet szamol csak el.
-
Devsey
tag
válasz
Devsey
üzenetére
Kis kiegészítő:
Ugyebár ez azért van, mert a szuper odds csak a mérkőzés alap 3 szorzóját növeli meg, a többi szorzót nem.
Illetve így telik a 2000Ft-os feltöltési bónusz 1,5 odds feletti követelménye is, míg sima tippmixpro oddsokra kétesélyre és DNB-re nem mindig, mert azok sokszor 1,5 alattiak.A nincs fogadás döntetlenre, az a döntetlennél a tét visszajár...
-
Devsey
tag
Amúgy ha nem lenne egyértelmű, akkor elmondom, hogy tippmixpro-n amikor szuper odds van (szóval úgy tűnik az összes EB meccsen), és valaki kétesélyt vagy nincs fogadás döntetlenre (DNB) akar tenni, akkor nem éri meg kiválasztani a kisebb szorzót a lentebbi listából, hanem a szuper odds-ból kell tenni 2 kimenetelt.
Kis segítség, hátha érdekel valakit:
Jelölje:
YH: a hazai oddsot
YD: a döntetlen oddsot
YV: a vendégek oddsát
ÖSSZTÉT: összes tét, amennyivel tetted volna a kétesélyt vagy a DNB-tHazai vagy döntetlen kétesély tétjének számítása:
Hazai tétje: YD/(YH+YD)*ÖSSZTÉT
Döntetlen tétje: YH/(YH+YD)*ÖSSZTÉT
Ha csak a összszorzója érdekel a kétesélynek ezzel a módszerrel: YH*YD/(YH+YD)
Csinálsz rá Excel táblát, és megmondja rögtön, ha frissíted a szorzókat és a tétet
Értelemszerűen át kell írni a vendégre a hazait, ha az a döntetlen mellé az kell, vagyis ott YH helyett YVNincs fogadás döntetlenre és hazai esetén számítás:
Döntetlen tétje: Össztét/YD
Hazai tétje: Össztét - Döntetlen tétje
Ha a szorzót akarod gyorsan megtudni: YH-YH/YD
Értelemszerűen DNB vendég esetén a vendégre kell tenni a nagyobb összeget a döntetlen mellett
Így cirka 0,03-0,05 -tel lesz nagyobb a szorzód
Ha érdekel ekkora különbség csinálod, ha nem akkor nem
Megértem, hogy problémásabb sok meccses kötésnél ezt csinálni... Ez inkább 1-2meccses kötésnél nem megterhelő, pl nagy téttel ha számít ekkora különbség
Ha nem érted mi van leírva, így jártál, én próbáltam segíteni, ha már sikerült legalább 1 embernek, akkor megérte
Aki nagyon béna, de érdekli, írjon privátot, csinálok neki excel táblát... de azért minimális tudja már használni az Excelt
-
Enigma1945
őstag
Epphogy jott a szloven😅 meccsen a 2-3 gol..
Esti izgulós:
-
Devsey
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Első kifizetésnél kell megadni a bankszámlaszámod egyben kötőjel nélkül a kifizetés fülön
Ugyebár ha OTP, akkor 117-tel kezdődő számsor, 2x8 karakter egyben írva
Másra nincs szükség -
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék kiutalni magamnak a nyereményből a saját OTP számlámra a Tippmixpro oldalon, de azt írja nem megfelelő számla. Mi lehet a gond? Valahol nyilatkoznom kell a weboldalon a számlaszámomról? Nem találtam ilyet, az adataim feltöltve (személyi ig szám, anyja neve, cím) -
pohár
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
döntetlen esetén a tét visszajár, ennek fényében ha a spanyolok nyernek, akkor 1.5x-es a nyeremény
-
törölt tag
Felemás. Német hendi jó, Svájc csak döntetlen. Holnap csak óvatosan:
Spanyol DNB 1,5x -
törölt tag
Franciák hozták. Ma nyertem a törökökkel, a portugálokat kihagytam. Holnapi tipp lehet nem szép dolog:
Németország hendi 1,75x
Svájc 1,85x -
Enigma1945
őstag
válasz
everest140
üzenetére
Mai nap fő nyertese a Szerencsejáték ZRT.
( Nehogy a francik is kikapjanak
) -
tisn
veterán
válasz
everest140
üzenetére
na ezt viszont beszoptam rendesen, 0:1-nel meg raktam ra egy adagot.
-
everest140
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az hagyján, és a szlovák kinek vitte el, hogy a belgáktól mindkét gólt elveszik?
-
törölt tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Azt kihagytam, belga meccsen cash out és franciákra újra.
-
tisn
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
1:0-nal raktam rumcajszekra

-
Enigma1945
őstag
Kinek vitte a mixét az Ukrán meccs?
Olyan bombákat kaptak, még putyin is megirigyelné
-
törölt tag
Sikerült nyereménnyel kezdeni az EB-t:
német & angol
olasz & hollandKövetkező tipp:
francia & belga (külön is) -
törölt tag
Ma is egy meccs visszi a mixem .
Dánia 2,5 gól már nem lesz meg.
-
Devsey
tag
A tippmixpro programozása a katasztrófa kategória.
A bónusz fül többnyire be se jön rendesen, úgy kell frissítgetni.
Előbb befizettem a 2000-et, elkezdtem vezetni jól számolja-e az egyenleget, mert már volt rá példa, hogy nem, és hosszas levelezéssel kellett visszaszereznem 10ezres nagyságrendű összeget, kárpótlásként kaptam szerencsejáték zrt-s törölközőt, ez már sok évvel ezelőtti történet.
Na most 5000 forinttal nőtt az egyenlegem
Mondom csodás, akkor jó, hogy vezetem, beléptem a tranzakciótörténetbe megnézni mit basztak el, erre eltűnt az egyenlegről a +1000Ft...
Vicc az egész -
törölt tag
Nem hiszem el,hogy a Horvátokon megy el a mixem ..
1 gólt nem képesek összehozni... -
sherlock82
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem jött be egyik se.
Idáig minden meccsen volt minimum 3 gol.
Esti olasz meccsen kíváncsi vagyok mennyi lesz ?
-
sherlock82
senior tag
MAi tippem.
Spanyol - horvát GG
Magyar - Svájc 2.5 g alá. -
Devsey
tag
Mondjuk így kb 5 év után szeretnék belépni Vegas-ra és:
"Számlád ideiglenesen zárolva van. Kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal."
Ennek lehet valami értelmes oka?
Ott tuti nem nyertem még
-
paatrick
őstag
Ja most léptem be látom, forgatási feltétel 1,5 , kötésben egyesével minimum 1,3. Mai nap igazából csak a német-skót meccs van, arra meg nem tudnék olyat mondani ami 90% bejön és 1,5 felett van a szorzója.
Csak az összehasonlítás kedvéért régen olyan ajánlatok voltak hogy, 50% feltöltési bónusz 40 000Ft-ig. Befizettem 40-et, egyből jóváírták a 20 ezret, nem volt semmi feltétel.
-
Devsey
tag
válasz
paatrick
üzenetére
Valószínűleg ha túl sokat nyersz, akkor korlátoz le
Engem pl csak teniszre korlátoz, mást nyugodtan enged tenni 100ezrekkel
Már írtam nálam hogy működik, tenisztornától függően állít be maximális nyereményt
Van olyan tenisztorna, amin pl max 1040Ft-ot tudok nyerni 1 fogadással, és van olyan amin akár kb 4060-at, de ez nekem mind túl kevés, szóval nevetségesAmúgy köszi a Vegas kommentet, nem is tudtam hogy ott van sportfogadás
Mardel már írta itt nekem, hogy menjek át oda, de azt hittem trollkodik, hogy menjek inkább kaszinózni
-
paatrick
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Láttam már párszor írva ezt a korlátozást, de senki nem írt róla semmit. Szóval hogy néz ki a gyakorlatban? Ha elérsz egy bizonyos egyenleget akkor nem enged többet rakni vagy mi?
-
paatrick
őstag
válasz
üzenetére
Mikor reklámozták a Vegast anno ránéztem arra is, de még röhejesebb forgatási feltétel volt, asszem minimum 2x szorzó és 3 forgatás után kaptad meg a bónuszt. Vicc.
Most az EB-re van ez a tippelj rosszul akciójuk de az istennek nem jöttem rá mit kell csinálni mert a feltételeknél nincs semmi értelmes leírás. Így inkább nem regisztráltam, na meg Vegason kb 10%-al rosszabb szorzók vannak mint Tippmixpron
papíros tippmix szorzói meg röhej kategória 
Szóval én maradok tippmixpron mert amúgy amire használom, arra tökéletesen elég, foci 1x2, esetleg ázsiai hendi. Meg azt vettem észre hogyha délelőtt 10-ig indítok kifizetést akkor még aznap délután meg is érkezik a pénz.
De a bónuszok meg a közös játékok hiányoznak a régi rendszerből. -
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Átmentem én is vegashoz, az is csak felületében jobb. Igazi versenyben elvérezne az is. Papír mix pedig már teljesen kuka, annyival rosszabb szorzók.
-
törölt tag
-
Devsey
tag
válasz
Devsey
üzenetére
Közben megadták Berrettini szorzóját: 1,15
Az elég ehhh, olyan kevésért lehet nem éri meg
Mondjuk Berrettini és Bublik a 2 legesélyesebb megnyerni a tornát
Griekspoor 1,33 lehet megér 1 próbátMa ez ment:
Kudermetova 10000x1,40 -> -10000
Berrettini 30000x1,66 -> +19800
Raonic 5000x1,60 -> +3000 -
Devsey
tag
2db 1,60as odds ma behúzva
Bautistának köze nem volt a meccshez, Raonic lényegében saját magával játszott
Statisztika szerint 51 nyerője, és 9 ki nem kényszerített hibája volt
A valóságban az vagy 40 ki nem kényszerített hiba voltHolnap Berrettini, Bublik, talán Humbert
-
paatrick
őstag
Na halljátok ez a tippmixpro eléggé elengedte magát mióta megújult ~1 éve
előtte rendszeresen volt befizetési bónusz, külön játékok a fogadók között. A VB alatt befizetési bónusz forgatási követelmény nélkül, tippjáték a VB meccseire, VB végén mindenki kapott valamennyit a közös nyereményből, visszanéztem én ~19 ezret.Erre most nézem itt az EB nincs semmi. Tegnapelőtt fizettem be, dobta is hogy épp van bónusz, meg is örültem, aztán elolvastam a feltételeket, 2 nap alatt kellett volna kiforgatni úgy hogy focimeccs se volt, minimum 1,5-ös oddson.
EB-re 0 bónusz, 0 tippjáték, egy ilyen baromságot hoz fel hogy fogadjak gólszerzőkre és akkor 20%-al nagyobb oddsot ad. PffSzomorú.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Meglepeetééss
-
sherlock82
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Gálfi Dalma nyert- -
Devsey
tag
Ma Mannarino elment, Bublik és Griekspoor jött
Holnap Raonic és Berrettini a terv
Illetve női tenisz felé ritkán kacsingatok, de meglepődnék, ha Gálfi Dalma győzne -
Devsey
tag
válasz
v-man
üzenetére
bocsi, műtöttek, nem néztem fel ide
Én inkább Fucso és Marozsán ellen szoktam fogadni, ha érzem
Az a baj, hogy mind2 középszar, nem nyernek sokkal több meccset, mint ahányszor kikapnak
Ha arra fogadnék, hogy nyernek, akkor csak duplán felbasz, ha épp elmegy
, és könnyebb azt eltalálni kitől kapnak ki fixenTegnap is jött minden, igaz több is nehézkesen: Mannarino, Griekspoor, Berrettini, Struff
Amiken filózom mára: Mannarino, Griekspoor
Mannarinonak nem kellene kérdésnek lennie, ha máshol találkoznának, de ez 1 holland torna és az ellenfele holland, ez sajnos 250-es tornákon rengeteget számít, túl sokszor nyer ilyenkor a hazai játékos, nem tudom ezek bundák-e, de tény hogy félni kell tőleGriekspoort jobbnak érzem, de tegnap túl küzdelmes meccset játszott, lehet hanyagolni kéne a mai napot, vagy élőben rájuk nézni
-
sherlock82
senior tag
-
Prien
addikt
Nem igazán értem ezeknek a barátságos focimeccseknek a létjogosultságát ebben a formában.
Kimegy a nemzeti válogatott, vegyük példának Angliát. Vagy Romániát.
Játszanak, de gólt rúgni? Minek az, nehogy már lesérüljenek... de akkor minek játszanak?
Fussanak 15 kört a pálya körül, ha csak az átmozgatás kell.
Hozzáteszem, akkor is meghúzódhatnak, lesérülhetnek...
Vagy játszanak olyanok, akik odateszik magukat. Nem?De volt szerencsére ellenpélda is, a csehek szépen gurítottak egy hetest Máltának. 👍
-
Devsey
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A másik legalább gyorsan jött
Ruud nyer legalább 1 szettet
50k x 1,16
Lehet simán nyer is, de elég ez mára, nem vagyok telhetetlen -
Devsey
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem tudtam nézni a meccset, az eredményt követtem végig, jóval küzdelmesebb volt, mint amire számítottam.
100kx1,70 -
Mardel
őstag
Mai dartsra kíváncsi leszek.
Ha mindegyik hozza a maximumot akkor bejöhet.
Csak ezeken a kis bajnokságokon a top játékosok lazábban játszanak és olyanok verik el akire azt mondom esélytelen.
Lehet a magas odds miatt maguk ellen fogadnak vagy ledumálják a családdal, barátokkal?
[kép] -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nyertes.
Alcaraz nyerjen ma, tegnapról Swiatek és Hollandia kötés utolsó része lenne. Rendes szelvényem ez. Mai focira talá angolok és németek? Gólszerzőnek Kane, Palmer megint? Ezek már csak aprópénzes ötletek, EB előtt nagyon nem törik össze magukat ilyen tét nélküli meccseken.
-
Devsey
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pedig szegénynek 1 évvel ezelőtt se volt kb semmi esélye
Akkor végig pofákat vágott, hogy mit csináljon vele
És vicces, hogy top3-ban vannak mindketten salakon (ha Djokot nem számolom, mert nem tudom hova tegyem), és mégis ekkora a különbség
Nálam a lista:
1. Alcaraz
2. Ruud
3. Tsitsipas
4. talán Zverev
szóval ennek meg kéne válaszolni a másik elődöntőt is -
Soulfly842
addikt
válasz
Devsey
üzenetére
Még talán ami szembetűnő volt:
Alcaraz mostani fizikuma egyébként az 1-2 évvel ezelőttihez képest sokkal erősebbnek tűnik. 1-2 éve inkább technikával próbálta volna felvenni a versenyt Cicipasszal szemben, de látszólag ma már erőnlétileg is tud dominálni és okosan is játszott. -
Devsey
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hmmm, akkor azt mindenképp kéne tenni
Sinner < Tsitsipas << Alcaraz (Ez az elmúlt 2 évben helytálló, nem csak ezen a tornán)
Ebből annak kéne következnie, hogy Sinner <<< Alcaraz, de azért ez nem így megy, van olyan hogy valakinek nem megy adott játékos ellen, és kicsit aggaszt az a 2 évvel ezelőtti Umag döntő
De alapvetően Alcaraznak gyönyörű labdái, meglátásai vannak, talán jobb mint a fiatal Nadal, ha erővel és fejben bírja, akkor nem kéne hogy kérdés legyen -
Soulfly842
addikt
válasz
Devsey
üzenetére
Én néztem a meccset.
Alcaraz erősen dominált, Cicipassz is nagyon akart, amiket bukott Alcaraz, azokat úgy kb. mindenki bukta volna (ill volt is amit engedett, nem futott úgy rá, tudja, hogy összességében előnyben van - belefér ). 2. szettre ez nagyon kiült (Mármint Cicipassz 'nagyon akarása' de még ott is csak utána kullogott). De az első és a harmadik szett az teljes dominálás volt. A szettek utolsó 2/3-ában Cicipasz köpni-nyelni nem tudott. Alcaraz ott mindig megmutatta, hogy az övé lesz ez a meccs.Azt hittem ez a 17 éves orosz kislány (Andreeva) elveri Paolini-t is. Sabalaenka tűnt a nehezebb falatnak, akit az előző körben búcsúztatott.
Azért még vannak fizikai korlátai na... viszont nagyon szép jövő áll előtte. Ennyi idősen már az elitben játszik nagyokat.
-
bazsimano
őstag
kis kihagyás után megint itt

tegnap egyik szeló a lsuta csigazabálók miatt bukott
még egy gól hiányzott...
másik zverev, belgium, es norvegia jottek...mára: hollandia 1.32x, szenegal 1.38x, egyiptom 1.5x
-
sherlock82
senior tag
válasz
Devsey
üzenetére
Sinner állítólag csípó problémákkal érkezett már az egész tornára, nekem Alcarez nagyon nem szimpi szóval rá semmiképpen se fogadok
Szóval kerülöm.Ruud salakon nagyon jó , Párizsban pedig az elmúlt években is jól szerepelt, szóval necces az . Szóval hagyom inkább az egészet most.

-
Devsey
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nekem ez az 1 fogadásom volt tegnapra:
Zverev 50000x1,39Viszont a maradékban bizonytalan vagyok
Lehet a nyer legalább 1 szettet lesz a befutóRuud szerintem nagyobb küzdő és jobb salakos, de Zverevet meg nem szabad leírni, nálam 60% Ruud 40% Zverev
2022-2023 alapján Alcaraznak simán nyernie kéne, sőt a tornát is, de Sinner meglepően jó eddig
Kicsit sajnálom, hogy nem nagyon néztem bele Alcaraz meccseibe, de amilyen ütemben hozza a pontokat, jó formában van, de sokat kihagyott, ha valaki nézte a meccseit jelentkezhet
Sinner azért nem a top salakon, úgy játszik elődöntőt, hogy 0 igazi nagy salakost kapott
Mondjuk legyen Alcaraz 72% Sinner 28%
Ennek függvényében azaz 1,60 szimpi -
sherlock82
senior tag
válasz
Devsey
üzenetére
Swiatek - re nem érdemes fogadni mert a döntőt leszámítva jelentéktelen az oddsza. Simán ver bárkit.
Andreeva jópár embernek borsot tört az orra alá, nekem nagyon szimpatikus, és tegnap tudtam meg hogy a 1994 es Wimbledon nyertes Aranxa Sanchez Vicario az edzője. Kedveltem őt is régen.Ma Gauff próbálkozik Swiatek ellen, nemrég Romában könnyedén nyert a lengyel kislány.
-
Devsey
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem is teszek többnyire nőit

Ritkán Swiateket, de annyira kicsi oddsa van, hogy nem éri meg, de ő megbízható
Még ritkábban Sabalenkát is teszem, de most a 17éves "csodagyerekkel" játszott, szóval nem érte meg a rizikót
Más nőit nem, azért írtam fenn is férfi teniszt
-
Devsey
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Meg kell nyomni az 1000es és GS tornákat

Amúgy az 500-as tornák is jók, ha nem 1 héttel a GS előtt vannak
De Minaur salakon 1 szar, rendes nagy salakosokat nem vert kb sose, meglátjuk hogy fog-e
Kizárt, hogy megverje Zverevet, majd Ruudot, végül Alcarazt -
Devsey
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
A férfi tenisz lutri???
Szinte csak nyerek... Az egyik legnagyobb nyereségű tenisztornám
De Minaur nem képes eddig kikapni, kb ennyi volt az összes elment meccsem, de azt nem is tettem nagy téttel.
Évekig játszottam focit, kézit, kosarat, vízilabdát és jégkorongot mellette. Most már 98%-ban csak teniszt, mert ez ami nem igazán lutri, nincs döntetlen, vannak akik megbízhatóan hozzák a meccseiketRáadásul, ha valaki feladja sérülés miatt, akkor a tippmixpro törli is a meccset, szóval nincs az, hogy amiatt bukod a pénzed
-
sherlock82
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezek a felkészülési meccsek nagyobb lutrik mint bármelyik sportfogadási esemény a tétlapon. Messziről kerülöm őket.
9 nap van az EB - ig addig kibírom.
Addig tenisz , ami egyébként ugyanolyan lutri.
-
Soulfly842
addikt
Próba szerencse

-
Örni
senior tag
Atalantának is száradjon le a töke...
-
törölt tag
Korábbi 11-es BL döntő tipp bukta, a sima Real jó.
Metz DNB 1,8x
-
Mardel
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Jól tetted.
A tegnap befizetett pénzem majd valamikor visszautalják.
Ma már működik a befizetés. -
Mardel
őstag
Tippmixpro megint lehalt.
Számlára nem lehet befizetni levonja de nem adja meg az összeget már több mint 2 órája dolgoznak rajta. -
Devsey
tag
Hmm, most nézem, még nem is mentem el fogadásom a Roland Garroson, de azért óvatosan a tippjeimmel, ha megosztom őket, akkor szeretnek megszívatni

Struff-ban, Zverev-ben, Fritz-ben hiszek a legjobban holnap
Aki kisebb de kicsit biztosabb szorzót szeretne csinálni a Struff meccsből, akkor annak Struff nyer legalább 1 játszmát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Medence topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Villanyszerelés
- Házimozi haladó szinten
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyomorékok.

)
Dánia 2,5 gól már nem lesz meg.

papíros tippmix szorzói meg röhej kategória