Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xbox kontroller maraton
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devsey
tag
1 fogadással nem tudod a napit teljesíteni, csak 2 külön meccsel. És ha közben aktiválgattál pluszban bónuszokat, akkor nem tudom mi a helyzet. Meg hogy lehet-e egyáltalán több aktív bónusz egyszerre, de ha nálad azt írja, akkor gondolom lehet.
Húzzál bele, hogy le ne járjanak.
6 nap volt eddig, ahhoz egyes kötésben 12x1000 Ft fogadás kell legalább 1,50odds-al, ha a 12ből 4 bejön, már pluszban vagy, annyit meg illik eltalálni -
Devsey
tag
Csináltam összesítőt
Nálam jól számolja, minden nap töltök fel 2000-et és teszek legalább 2db 1,5 feletti fogadást 2 külön meccsre
Az egyenleg ennek megfelelő
A bónuszinformáció fül az katasztrófa még mindig. Nálam épp nincs aktív, az előzőnél 3 bónuszt 50%-osnak ír, de befejezettnek, 3-at meg 100%-osnak de inaktívnak
Elvileg teljesítve van mind
Többnyire nálam ez a fül be se töltUgyebár volt eddig 6 nap, az nálad napi 2 fogadással 12x1000Ft fogadást jelent, emellé kaptál 6000Ft bónuszt (bár most nem tudom megnézni a bónusz feltételeit, csak éjfél után lesz aktív nálam)
Ha 1,50es szorzóval a 12 fogadásból bejött legalább 4, akkor pluszban kéne, hogy legyél. -
paatrick
őstag
Ja most léptem be látom, forgatási feltétel 1,5 , kötésben egyesével minimum 1,3. Mai nap igazából csak a német-skót meccs van, arra meg nem tudnék olyat mondani ami 90% bejön és 1,5 felett van a szorzója.
Csak az összehasonlítás kedvéért régen olyan ajánlatok voltak hogy, 50% feltöltési bónusz 40 000Ft-ig. Befizettem 40-et, egyből jóváírták a 20 ezret, nem volt semmi feltétel.
-
stomo73
csendes tag
A LaLiga hivatalos honlapja szerint: https://www.laliga.com/en-GB/match/temporada-2023-2024-laliga-easports-deportivo-alaves-rayo-vallecano-28
80' Corner, Alaves. Conceded by Aridane Hernández.
Tudsz még ennél is hivatalosabbat?
Egyébként még mindig, több mint 1 nap után sem reagáltak/válaszoltak a "hivatalos" panaszlevelemre.
-
De ennyire? Amúgy napi 100-300k volt, amit nyertem, máskor is volt már ilyen. Mondjuk lehet, hogy az volt a bajuk, hogy most egy részét ki is vettem
Az tetszett nekik, amikor el is vesztettem később, most meg felét kivettem.
Na mindegy, legalább egy értesítést küldhettek volna, hogy számítsak rá... -
lord_m
senior tag
Próbálj úgy gazdálkodni a kerettel, hogy a nyereményekből mindig tarts meg, egy-egy eseményt tegyél. 5k az mondjuk az elején 500ft-os téttel számolva tíz napi játék.
Kezdetben kisebb a nyereség, de apránként kell haladni, hosszabb távon kell gondolkodni.
Szerintem. Ha nő a keret, lehet növelni a tétet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ Acer Predator Helios 18
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest