Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Aktív témák
-
divergens
tag
hi
erre a legendás hazai supportra én is kívánics vagyok, elszált a gyári ram gépemben..ami nagyon hiányzik nekem..sokkal gördülékenyebb volt a rendszer
anno pont ezek miatt válsztottam ezt a márkát, a megbízhatóság miatt..mivel külföldön vagyok nem nagyon fér bele sok hiba, hát beütött eddig nagyon bíztam benne..nagyon remélem nem hagy cserbeaz összes házim stb..gépen volt/van..megmondm öszintén nagyon besz@rtam, de szerencsére sikerült megoldani problémát..az összes tanulmánnyaimmal kapcsoltos dolog, plussz németországi cuccaim voltak a gépen, és egyszer csak netezés közben, kifagyott a cucc, eddig soha nem volt ilyen gondom, meg is lepődtem..
mivel egy szük hónapot leszek otthon és le kell viszgáznom meg házikat megcsinálnom, nem sok időm lessz a gariztatásra..nagyom bízom a gyorsaságban..
nekem egy kb 2 éves t41em van ezt hibát leszámítva nem igazán tudok rosszat mondani, talán egyedül az driver ami pixelhibát okozott..de biztos van rá megoldás..én egyszerűen unistaláltam..azóta nem volt kedvem a témával foglakozni..
a hangal nagyon elégdett vagyok főleg p805d procis asztali gép utáncsak vinyó hangját hallom..igaz felette egy kicsit meleg gép, de amugy is fázos vagyok..néha szoktam melegedni melette
nekem a fancontrol meg nhc összeakadt..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest