Aktív témák

• divergens

tag

válasz Yaye #1400 üzenetére

hi
    erre a legendás hazai supportra én is kívánics vagyok, elszált a gyári ram gépemben..ami nagyon hiányzik nekem..sokkal gördülékenyebb volt a rendszer
    anno pont ezek miatt válsztottam ezt a márkát, a megbízhatóság miatt..mivel külföldön vagyok nem nagyon fér bele sok hiba, hát beütött eddig nagyon bíztam benne..nagyon remélem nem hagy cserbe:)az összes házim stb..gépen volt/van..megmondm öszintén nagyon besz@rtam, de szerencsére sikerült megoldani problémát..az összes tanulmánnyaimmal kapcsoltos dolog, plussz németországi cuccaim voltak a gépen, és egyszer csak netezés közben, kifagyott a cucc, eddig soha nem volt ilyen gondom, meg is lepődtem..
    mivel egy szük hónapot leszek otthon és le kell viszgáznom meg házikat megcsinálnom, nem sok időm lessz a gariztatásra..nagyom bízom a gyorsaságban..
    nekem egy kb 2 éves t41em van ezt hibát leszámítva nem igazán tudok rosszat mondani, talán egyedül az driver ami pixelhibát okozott..de biztos van rá megoldás..én egyszerűen unistaláltam..azóta nem volt kedvem a témával foglakozni..
    a hangal nagyon elégdett vagyok főleg p805d procis asztali gép után:) csak vinyó hangját hallom..igaz felette egy kicsit meleg gép, de amugy is fázos vagyok..néha szoktam melegedni melette:)
    nekem a fancontrol meg nhc összeakadt..

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés