Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Szereti a feleségem is a malacokat, legalább annyira, mint én. Nem akarunk most hipp-hopp egyből megszabadulni a malacoktól, csak tapogatózunk, ha esetleg arra kerülne sor, akkor ne az legyen, hogy állatkertbe kelljen beadni. Igazából a legjobb megoldást kéne megtalálni, hogy maradhassanak. Most itt az albérletben hiába porszívózunk rendszeresen, de a forgács, a malacszőr mégis eljut minden helyiségbe. Kisbaba mellett nem biztos, hogy jó dolog ez. Egy kertes házban könnyű lenne a dolog, mert lakásban nem tehetem azt meg, hogy pancsolok és szórom a forgácsot gond nélkül, mint amikor az udvaron cseréli az ember a macik helyét.
Az előbb elfelejtettem írni, de azért fürdetni is kell ám őket:
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
parandroid
félisten
Forgácsot mi sem asztalos ismerőstől hozunk: Katica körbejárta a helyi asztalosműhelyeket, fafeldolgozót, fűésztelepet, mindegyik szívesen ad alkalmanként egy-egy nagy zsákkal; nekik ez csak hulladék. Fűrésztelepen konkrétan hegyben áll a forgács, teherautóval viszik el rendszeres időközönként. Szennyezett forgácsot még sose kaptunk.
A malacoknak felrótt extra vízfogyasztást továbbra sem tartom indokoltnak. Ha 2-3 naponta takarítod és alaposan kisuvickolod őket, az is azt jelenti, hogy 10-15 vödör vizet használsz el ilyen alkalmakkor. Nem kizárt, de legalábbi akkut tisztaságmániás paranoiára utal a dolog.
Ezzel együtt elismerem, hogy nyilván extra költés kisállatot tartani, de ha az anyagi oldalát nézed, akkor érdemes a gyerekvállalást is átgondolni, mert az aztán a igazi ráfizetés.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dokar
addikt
Nálunk ilyen magokat kapnak (saját keverés):
Tartalma:
-nyúltáp
-macskakaja
-árpa
-búzaextra - SEXRay
-
Diego!
senior tag
Végre be tudom mutatni az otthoni malackánkat, Ő egy nöstény coci, kb. 9 honapós.
Nagyon imádják otthon és egész nap zabál -
EGOKA
tag
-
dokar
addikt
Mérés! A tengeri gyönyörűségek kb. 14 hónaposak lehetnek, kivétel a Pipe, mert ő kb. 11 hónapos még csak.
Nina: 829g
Szofi: 836g
Pipe: 980g
extra - SEXRay
-
wwenigma
Jómunkásember
Mostanába a mali sokat csattogtatja a fogát, vkinek nincs 5lete, miért lehet? Enni kap bőven, sokfélét, most épp brokkolit zabál 1000-rel, foglalkozva is van vele....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
orkester
őstag
válasz wwenigma #2312 üzenetére
Lehet, hogy vacog ebben a hidegben. Az enyémek akkor kocogtatnak, ha egymással veszekednek, vagy ha nem akarják, hogy felvegyem őket a ketrecből. Ha nem tetszik nekik valami, vagy el akarják rettenteni a másikat akkor csinálják.
Más: Pötyi nagyon aranyos. Mostanában sok szénát húzgáltak ki a tartóból úgy, hogy nem ették meg, így ő egész nap a "széna ágyban" fekszik. Teljesen kinyúlik, nem érdekli Nyafi sem. Néha elrágcsál 1-2 fűszálat, de nagyon jól érzi így magát. Lehet jobb lenne forgács helyett valami olcsóbb szénát venni alomnak?!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kisninja #2314 üzenetére
Sok széna van neki, meg szárazkaja is Cvitaminos búzás Vitacraft keverék, szóval passz.... répa is kerül az asztalra, meg uborka.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
orkester
őstag
Pár kép:Nyafi már nehezen fér el. Kell vennem egy emeletet.
Pötyi a simogatásra teljesen kinyúlt.
"Miért nem hagysz aludni?"PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Nyafi a domináns, Pötyi tart tőle, szerintem a méretbeli különbségek miatt is van így.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ladybug
őstag
A mi malackáink egyik kölyke lett nagyon hasonló, mint orkester malackája. Kislányból már nagylány lett, és nagyon szeretik, ahol most él.
Jövő januárban megint lesznek malackáink. Akit érdekel...
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Biketrialer
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Sajnálatos módon két tengerimalacom közül egyik tegnap, ismeretlen okokból felhagyott az evéssel, és elég rossz bőrben volt, ma hajnalban pedig el is pusztult. Egy 5 éves malac volt, eddig semmi baj nem volt vele, úgyhogy mint derült égből a villámcsapás ért ez az esemény.
Itt egy kép róla(ő a lentebbi kucu)Így a másik malac egyedül maradt, ami tekintve, hogy sosem engedett magához közel embereket(bizalom szempontjából), nem túl előnyös, így most egy társ beszerzésén dolgozok.
Felvetődött bennem az ötlet, hogy esetleg egy törpenyuszit kapna lakótársként, de még nem volt nyuszim, ezért kérdezném, hogy megférnének-e egymás mellett, illetve hogy jó társaság lennének-e egymásnak, vagy inkább hagyjam, és egy kukoricasertést kerítsek neki. Ha viszont az utóbbi lehetőség az előnyösebb, akkor milyen társ lenne megfelelő egy 3 éves kanmalacnak?Előre is köszönöm a válaszokat
-
dragonfx
veterán
válasz Biketrialer #2322 üzenetére
sajnálatos...
hehh ez szép sztori 3éves kan mellé....kant nem mert széttépi...a kicsi lányt meg valszeg szintén "széttépi"...
a nyuszi tán előnyősebb 3 éves már kijön vele...én hallottam ilyne együttartásról nem volt gond...Nekem 3.5 éves az egyik malacom szal lassan tudom ő is el fog távozni ...ők ennyit élnek, ez van
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Diego!
senior tag
Szia!
Ez nagyon szomorú...és az a legrosszabb, hogy egyik napról a másikra történik.
Én azt ajánlom, hogy az egyedülmaradt malidhoz, hozz egy másik malacot, DE csak kölyköt, picit ami még nem ivarérett.
Mindenhol azt olvastam, hogy: együtt tartás nyúllal: NE!Népszerű és sajnos nagyon veszélyes következményekkel járó tévedés, hogy a tengerimalac és a nyúl egy ketrecben együtt is tartható.
Először is: túl nagy a méretkülönbség. Egy nyúl - még ha törpenyúl is - könnyen megsértheti a malacot. Egy-egy, a nyúl számára játékos ugrás vagy rúgás komoly sérüléseket okozhat a másik állatnak.
Más a két faj aktivitási ritmusa is: a nyulak hajnalban és szürkületkor a legaktívabbak, míg a malacok óránkénti ritmusban élnek: pihenés, evés, mozgás követi egymást, sokszor egy nap. Az éppen pihenő állatot a másik mozgolódása és játékra invitálása folyamatos stressznek teszi ki.
Mindketten kolóniában élnek, de a nyulaknak egyenként van járatuk, és csak az egymáshoz legközelebb álló állatok osztoznak - átmenetileg - egy-egy üregen. A malacok csapatban, együtt mozognak és pihennek. A nyulak rendszeresen nyalogatással tisztogatják egymást, a tengerimalacok nem: félnek, és menekülnek a nyulak ezirányú kísérletei elől.Bár tapasztalatom nincs, ladybug erről többet tud írni (ha benéz)
-
ladybug
őstag
Nálunk a malac és a nyuszi nem igazán élnek együtt. Inkább azt mondanám, hogy az étkezési és alom helyük közös.
Amit Diego beidézett az nálunk, azaz a gyakorlatban nem így van.A nyúl sosem bántotta a malacot. Nincs rugdosás, nincs ugrálás. Még kajáért sem volt vita. Egy tálból esznek, hasonló a menüjük. Bár ezen szépen megosztoznak, mert van olyan, amit a malac jobban szeret, és akkor ahhoz a nyúl nem nyúl. ( )
A malacka életritmusát sem zavarja, mert a nyuszi alig van a ketrecben. Enni és WC-zni jár csak be. A malacka pedig még annak ellenére sem jön ki, hogy a ketrec állandóan nyitva van.
A nyuszi egyébként megtűri, de nem kötődnek egymáshoz. Tehát, ha társat akarsz neki, akkor inkább másik malacot vegyél. Nálunk szükségmegoldás volt, hogy a malacka és a nyuszi együtt éljen, mert így tudom csak kibekkelni az újabb malackaalmot. A malacasszonykával egyébként mindennapi kapcsolatban van a fiú. Pár órára felügyelet mellett együtt lehetnek. December közepe felé pedig újra összeköltöztetem a férjecskét és a feleséget, a nyuszi pedig megint egyedül lesz a ketrecben.
Ja, még annyi, hogy bár együtt esznek, viszont amióta együtt lakik malac és nyúl, a nyuszi nem hajlandó a szopókájából inni. Külön tálkája van a fürdőben, oda jár inni.
Ha tudsz várni, akkor nagyon szép malackáim lesznek januárban.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
orkester
őstag
Rápisil Pötyi (csak ő megy bele), de ki lehet mosni, így nem olyan nagy gond.
Biketrialer: Nagyon sajnálom! Pici fiú malaco(ka)t nyugodtan tehetsz mellé. Legalábbis nálam is hasonló volt a helyzet és az én öreg malim egyáltalán nem bántotta a kicsiket.
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
rien
senior tag
Sziasztok!
Bemutatom Szendit Hat hetes.
Két napja van nálam, nagyon beleszerettem, hihetetlen aranyos kis jószág.
Lenne egy-két kérdésem:
1. Mióta itt van még nem evett semmilyen magot. Csak szénát, zöldséget és gyümölcsöt. Semmilyen mag nem kell neki Mit csináljak? Hoztam neki ugyanolyan kaját amit eddig evett, meg vettem ilyen vitaminos kajcsit is de nem kell neki egyik sem.
2. Ugyanilyen ketrece van mit dokarnak és az itató ami volt hozzá csöpög. Van valami technikája csak nem jöttem rá, hogy kell csinálni vagy selejtes lehet?
3. Egy nap alatt megszokott, már nem fél viszont harapdálja (finoman) a kezem. Ez normál, ilyenek? Vagy éhes lehet?
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
EGOKA
tag
Biketrialer: Sajnálom a malit. Szép volt nagyon. ÉN is inkább malit javasolnék a másik mellé. Szigorúan fiút. És szerintem érdeklődj körbe, lehet van akinek valami oknál fogva el kell passzolnia a malijait. Akkor lehet nagyobb is. Ki tudja, akár jobban is kijönnének. (Amikor egy nagyon picit teszek a nagy mellé könnyen lehet baj. Egyik barátnőmnél volt ilyen, a nagy rálépett a pici lábára szegény apróság napokig fájlalta.)
Rien: Hagyd neki bent a magokat. Meg fogja enni. Csakhogy válogatós dögök, ha van más, ami esetleg finomabb (friss zöldség), akkor előbb azt eszeik meg. Az itatók általában csöpögnek, ezzel nem sokat tudsz kezdeni. A kézharapdálás malac szokás. Ha zavar koppints óvatosan a nózijára, akkor megtanul(hat)ja, h nem kéne.
És persze sok örömet az új jövevénnyel. Nagyon aranyos.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
rien
senior tag
Köszi!
Aha akkor az itató normál, hogy csöpög. Oké, értem.
Jaj dehogy zavar, hogy harapdál nagyon édes. Először nyalogat, majd elkezd harapdálni de nagyon finoman. Jajj nagyon imádom Csak attól féltem, hogy nem eszik magvakat és nem-e éhes szegényke. De akkor értem, hogy malacszokás a harapdálás és a válogatás. Hát kap mindent dögivel...válogathat Az uborka, a petrezselyem és a piros szőlő a kedvence (eddig ahogy látom).
A petrezselyemről olvastam, hogy nagy mennyiségben vesekövet okoz. Hány naponta lehet neki adni, hogy ne legyen baj belőle? mert nagyon-nagy élvezettel eszi----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
Elsüllyesztettem a topikot sorry
De segítséget kérnék, mert Sandy-babám továbbra sem eszik magvakat Semmit, amit egy hete beraktam neki, az ott van és úgy ahogy beraktam talán ha 1grammot megevett belőlük
Az igazság az, hogy ahonnan hoztam ott nem kapott se vizet, se semmit szerintem (a vizet tuti mondta az eladó, hogy ne mert megbetegszik tőle ). Amit olvastam a tengerimalacokról az totál ellentétben van azzal amit kapott hat hétig, mielőtt hozzám került.. Bár mondta az eladó mit evett, hoztam is neki belőle de nem eszi Az eladó szerint no víz, csak zöldség és száraz kenyér. És tényleg ezt eszi szegénykém, de semmi kaját abból amit elé raktam eddig. Az egyik mézes kör magvakkal (eddig állítólag ezt ette), illetve vettem még neki Cavia Crispy nevű kajcsit. De nem kell neki, egyáltalán Inni itt sem ivott még igazán, legalább is nem láttam.És van is tünet az eddig kezes cucu menekül tőlem, meglát és driftelve menekül a helyére, annyira fél, menekül a hangokra. Ha gondoljátok felveszem, milyen a hangja és feltöltöm
Mindettől függetlenül a kezemből eszik, simogathatom is közben, a hang ahogy hallgattam a gemon oldal szerinti hangok közül a panaszkodik, fáj és a csipog közti átmenet.Légyszíves segítsetek, mi lehet a baj?
És még egy kérdés: elvileg ha a kezem a szeme előtt húzgálom, mintha valakinek mutatom, hogy hülye vagy? arra kéne reagálnia? Mert ő nem reagál rá, és rám se néz igazából .............nem vagyok teljesen biztos benne, hogy lát
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
orkester
őstag
Én Tőle vásárolok. A lucerna pellet kivételével mindent megesznek, főleg a borsót. Érdekes, hogy a csipkebogyót is imádják, pedig ami a bolti kajákban van otthagyják. Cavia Crispy helyett esetleg próbáld meg a Snack és Krok változatokat. Lehet nem szereti annyira a gyümölcsös ízeket(ahogy látom a Cavia talán narancsos , nálunk Pötyi nem eszik gyümölcsöt, max. pár harapást). Nálunk ez a 2 bevált nagyon melléktáplálékként. Kenyérrel óvatosan, túl sokat ne adj neki. Víz pedig természetesen legyen.
Talán egy másik mali boldogabbá tenné. Bár akkor kevésbé fog kötődni hozzád, ellenben mindig lesz mellette valaki, aki érti is mit "magyaráz".A kezed meg valószínűleg csak hidegen hagyja, amíg nincs benne valami. Nem feltétlenül forgatják a szemeiket/fejüket, hogy kövessék a mozgásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ma egy szomorú malacot láttam a boltban. Az utcáról szedte fel egy jó ember, aki még látta a két fiatal hölgyet, kik magára hagyták szegényt; kidobták. Pedig szép fiú coci, vadas, vörös szálakkal vegyes bundás.
Az én kis tunyáim jól vannak. Magasról tesznek rám, csak egy érdekli őket, hogy adjam az ennivalót, de azonnal.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
rien
senior tag
válasz orkester #2332 üzenetére
Húúúúúúúú nagyon köszönöm Lehet tényleg igazad lesz (igen narancsos a kajcsija) a másik is amit állítólag eddig evett mézes.......édes mindkettő és lehet tényleg ez a baj. Na berendelek akkor a linkről. Köszönöm!
Víz persze van előtte az itatóban is, de azt ugye nem ismeri szegényke perpill nem is zargatom, hogy odategyem a száját, most nem vágyik fogdosásra sajnos inkább bekenem majd uborkával az itató csőrét. De a házikója tetején lévő tálkába is raktam vizet és oda teszem mellé a zöldségeket....muszáj felmennie értük hátha iszik valamennyitA társra: igen majd szeretnék, de rá vadászok. Régóta követem nagyjából a topikot, egyszer véletlenül benéztem és ne haragudj, hogy felemlegetem, de pont a Te Zsömidet láttam meg és nagyon elvarázsolt nagyon édes kis cucu volt. Olyat is szerettem volna venni, de nem találtam, de a társa 100% hogy olyan lesz....bármeddig kell rá várni, egyszer csak lesz
-
rien
senior tag
Húha... a hétvégén megyek egy nagyobb városba, szétnézek majd társ ügyben.
Nem szeretnék kis malacokat, se másik ketrecet, legfőképp nem malacszobát nézegettem youtube-n vannak bőven fanatikusak én egy ketrecben két malaccal beérem
Mondjuk ő eszik azért zöldséget és szénát, csak magvakat nem.
Ahogy figyelem kifejezettem élvezi ha a zöldséget tartom neki és nem a tálból/forgácsról kell ennie eközben simogathatom....ezt hagyja, de ezen túlmenően nem igazán áll velem szóba----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
remélem itt is jól ellesznek majd (két nőstény )
Képzeljétek megtört a jég, nem tudom mi történt de elkezdett enni magokat is tegnap este láttam meg, hogy e fogyott valamicske belőle, ma meg konkrétan láttam, hogy ropogtatja
Lehet, hogy csak az éhség nagy úr érvényesült ettől függetlenül kapni fog más kaját, lehet tényleg nem ízlik szegénykének.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
mit tesz egy kis magevés... ma bemutatta milyen a popcorn Sandy módra........hát megzabálom olyan édes
meg elmúlt a félelem is, nem spurizik a házába..........remélem nem lesz több ilyen félős korszak----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
orkester
őstag
Örülök, hogy minden rendbe jött! Mikor jön a másik mali?
Más...Páromhoz elvittem a malacaim, és egyelőre úgy néz ki felborult a rend. Eddig Nyafi volt a "főnök", de sosem bántotta Pötyit. Most Pötyi másik 2 malac mellett teljesen megvadult...egyfolytában lánynak nézte a fiúkat(folyamatosan dolgozott a következő generáción, hátulról vagy elölről mindegy volt) és rátámadt Nyafira ha közel jött. Hazajöttünk és a helyzet egyelőre u.a. Ha Pötyi közelébe megy Nyafi, megkergeti. Megfordult a dominancia, csak sajnos Pötyi agresszívabb. Kézben is izgágább, viszont soha nem harapott még meg igazán, a lakótársával ellentétben. Nem tudom mi lesz, remélem lenyugszanak a kedélyek.
-
EGOKA
tag
válasz Biketrialer #2341 üzenetére
Aranyosak. A nagy, meg a kicsi.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
orkester
őstag
válasz orkester #2340 üzenetére
Ma meg már Nyafi kergeti vadul Pötyit...nem értem ezeket a malacokat.
-
rien
senior tag
válasz orkester #2344 üzenetére
Nálad milyen az ivararány, hogy így veszekednek?
Egyébként tuti beletrafáltál mi baja lehetett a kajával törpillának hoztam neki narancsot, reggel beraktam.....hát úgy van ahogy beraktam, nem evett belőle
Kárpótolom szegénykét a sanyargatásért----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
orkester
őstag
2 fiú. Almát, banánt is próbáltad már?
-
dokar
addikt
Odass micsoda macim van:
extra - SEXRay
-
rien
senior tag
válasz orkester #2346 üzenetére
Aha.....azt olvastam már, hogy ők jobba összekapnak.
Igen kapott már banánt, egy szippantás elég neki belőle nem hajlandó meg se kóstolni, alma egy-két harapás max. A szőlőt például eleinte ette nagyon, most hiába adom neki nem ugrik ki a bőréből örömében mint pl. ha gyermekláncfüvet, petrezselymet vagy káposztát kap
De úgy látom elég szeszélyes Eddig például nem ette a paprikát csak beleharapott egy-kettőt, a mai menüből az a kedvenc. Nem értem Az uborkával fordítva eddig nagy kedvenc volt most nem igazán. Ilyenek? Vagy csak én fogtam ki egy kis válogatóst?Holnap fogom megfürdetni először....azt olvastam, hogy két hónap alatt nem ajánlatos, betöltötte úgyhogy nekiesnék Ti hogy fürdetitek őket? Sampon vagy csak sima víz?
-
orkester
őstag
Szerintem a fürdést nem kell erőltetni, ha csak nem nagyon fontos. Rövid szőrűnél meg pláne. De itt is olvashatsz róla pár sort. Mi kevés macska sampont használunk.
Kajában itt is válogatás van, főleg, ha van miből és annyira nem éhesek.[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
válasz orkester #2349 üzenetére
Szeretném fürdetni rendszeresen, mindenhol mászkálhat.
Megvolt az első...........hát kezdetnek nem rossz, de szerintem most haragszik rám. Annyira nem örült neki
Egyem meg majd megfagyott vizesen, remegett, de a hajszárítót egész jól tűrte jobban mint a vizet. Nem baj, majd belejövünkÉrtem, akkor nem csak ő ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest