Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Versele Laga Cavia Complete táp (ebbol az uj blueberry-s vagy mi, az elejere van irva) és kiegészítésnek Versele Laga Crispy Snack Fibres (Krok volt régen) azt én ajánlatom. Sajnos mi elcsesztük és felcserélődött, a kiegeszito tapot imadjak a masikat alig vagy semennyire nem eszik. Illetve szinten Versele Laga Cavia Nature alaptápnak, olcsobb es jo cucc.
E mellett minosegi széna fontos (tartóban csak keveset a ketrecbe a forgácsra), ebből Vitapol Siano-t ajánlok (Lolo pets néven olcsobb valtozatban arulja, hullamzo de tobbnyire jo), vagy bármi ami nem poros, nem mocskos, nem kemény szálas és friss széna illata van... soknak ingadozo a minosege sajna szóval inkább Vitapol. Forgacsbol is nagyobb szemu, nem poros kell.Acanashop annyira nem rossz, ketrecre akciot erdemes kifogni , igy vettunk 100*60-as ketrecet 6000ért féláron igaz Alphazoo-ban.. 2 malacka elfér benne. Gemont olvasgasd azert el, forumresz is hasznos lehet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kisninja
üzenetére
Tilos fürdetni, csak kivetelesen indokolt vagy orvosi celbol szabad es utana melegben megszaritani torolkozovel, etc. Nem hajszaritozunk...
Víz minden körülmények között legyen neki itatóban, friss.E mellett széna es kis táp, zöldség opcionalisan a K betusek kivetelevel.
Sárgarépa cukortartalma miatt betegseget okozhat nagy mennyisegben, napi pár karika javasolt csak.
Tengerimalac.gemon.ro tanulmanyozasa ajanlott a temaban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Úgy látszik Mazsolába kódolva van a végzete, 350gr-ig feltornázta magát aztán most szép lassan csúszik le, pedig aktív nagyon.
Egy darabig 290gr körül leledzett, ma reggel 266gr. Legrosszabb hogy nem tudunk vele mit tenni. Kaptak űberszuper tápot, azt egyik sem eszi, ra se neznek. Mazsola meg egyre hűbb a nevéhez. 
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Voltunk dokinal, a kicsinek megnezte a hatso fogait is, "csak" annyi probléma van veluk hogy az első fogak nem jo szögben allnak de nincs baj a méretével. Amit rossz kopásnak láttam az a furcsa szög volt. Sajnos ez (szerintem) csak akkor fog valtozni ha elkezd felszedni még párszáz grammot, de addig el kell jutni. Beszéltük a jövőjét is, egyetértett Horváth doktorral a tenyésztési hibában és ő is azt mondta amit már tudtunk. A következő lerobbanásakor felesleges tovább kínozni. Most kapja tovább napi 1-2x 0,3ml expumisant és a napi 1x (de lehet 2x-re fogom emelni) Bio-Lapist illetve Gastrofermet. A nyüszögéses kakilás gyérült, kevésbé faj neki.
A nagy (Flafi, lány, 2 éves lesz májusban, 1200gr) a szőrrágására 3x kap Dectomax injekciot (3 hét alatt), megnezte es valszeg atka. Utána Stronghold ha javul. A fogát is elintézte a mali, az egyik felsőből tört le egy darabot de az majd visszanő neki. Most teljesen lenyugodott az injekció után.
orkester: foglalkozzatok vele, kis idő kell neki. Szerintem nem lesz baja.
-
wwenigma
Jómunkásember
Jött 100gr Gastroferm Mvit, kimérős, 2013.06-ig irt lejarati idovel (valszeg tovabb is jo) ha kell valakinek tudok kuldeni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Tegnaptol kap napi 3x0,5ml espumisan szuszpenziot... gerilla akcio volt mert gemonon lassu a kommunikacio de ugy nez ki bevalik. A sulya 200-220gr kozott ingadozik, mar sokkal kevesebbet nyuszogott. Hetfon doki mind a ket malaccal, a kicsinek idokozben talan tulnott a foga (csak a kis darabos tapot falja , szenat enne de kiesik a szajabol, nem tudja valahogy harapni) a nagy meg kiharapgalta a szoret szoval lehet van valami a csepp (1200gr) testen ami nemjo. Hetfore elfogy a biolapis de a gastroferm mvit elmeletileg erkezik. Anyagi csod de latni a kis cseppen az elni akarast es vagyok olyan hulye hogy nem hagyom figyelmen kivul.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
orkester
üzenetére
Pici valóban, öklömnyi ha összehuzza magat. Amugy 5-6 honapos között lehet... Most körömvirágos krémet kap rá, aztan felugyelet hogy ne nyalja majd törlés. Meg kamillateas lemosas.Egyelőre csak próbálgatja a különböző formákat az apró szabvanyforma mellett most pl tolt egy kb. 2cm hosszut...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
orkester
üzenetére
Ez ilyen dolog, sajnos. Én is 29 éves fejjel bőgtem szét az agyam pedig tudtam mi lesz a vége csak nem akartam elhinni... most is bekönnyeztem....
Csinaltam képeket a mi kis Mazsolánkról, aki nekünk töpped. Most mértem bio-lapis keverék (1/3 bio lapis + hatod szolocukor pasztilla 2ml vizben oldva) itatás elött , 216gr (kicsit jon felfele, 2 napja reggel 196gr...) volt. Ugyanennyire fogyott le amikor injekciozták, akkor kellett a doki mert nem szimpla hasmenes volt most "szerencsere csak" az... pedig 290gr-ra sikerult hiznia. Egyelore sírdogál amikor bogyózik, picit pirosas a feneke egy helyen de mar szilardabb a bogyó. Tápból rágcsál meg talán a szénából is, füvet keveset kap de azt eszi meg (bar lehet ezert esetleg faj a hasa bogyózásnál?), vizet vedeli. Egyszeruen annyira kicsi hogy nem hiszem el hogy kibirta az elmult pár napot, de bizok benne hogy végre megerősödik.Konvektor mellett volt végig a ketrece, lesz olyan gázszámlánk hogy ihaj... A nagy Flafi is nyugszik lassan, baromira megijesztette az alkesz felsőszomszéd, de tegnap már hagyta simogatni magát, csak sipít amikor kivesszuk a ketrecből.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
orkester
üzenetére
Nekem Fido mikor elment, hasonlo volt. Megharcolt a démonaival és alulmaradt a kuzdelemben, párat pihegett és vége volt. En meg ott bőgtem a város közepén kezemben a dobozával... Nem szenvedtek és főleg ne magadat okold hiszen minden tőled telhetőt megtettél hogy szép életük legyen. Nem, hiaba keltél volna fel időben az semmin nem valtoztatott volna.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
orkester
üzenetére
Remelem mostmar rendben lesz a malitok. Nem egyszeruek ezek a dolgok, annyira kevesen ertenek hozza meg sok malacspecifikus dolog van a neten meg leginkabb csak altalanos dolgok vannak ami vagy bejon vagy nem.
En most megyek Auchan/Freshnapf fele , mert allitolag ott lehet olyan szenat kapni (illletve kevereket) amit tutibiztos megeszik. Kapott mar minden xart, azt se tudnam igazabol megmondani mitol van jobban vagy mi segitett. Ha segitett egyaltalan, de ez a "majd kiderul" rovat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PindurAnna
üzenetére
Foleg az hogy eldöntsd, mi lenne a jobb neki.... egy szuri vagy tovabb kinozni.

-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Nohh akkor.
Szombaton délben állatorvos (1ig volt rendelés) ahol kapott Ferdocat-ot (ha bélféreg/etc lenne) és Baytril-t (egyéb baci lenne). Keveset eszegetett ezér este kapott kicsi vizzel felhigitott tápot fecskendőből, ivott folyamatosan, bogyókat nem gyártott csak valami hasmenes-szeru cucc volt. Valoszinuleg mar penteken is csak nem vettuk eszre... Itt meg kell jegyeznem hogy korabban is érdekes volt , mert enyhén/kevésbé enyhén büdos volt és a bogyói is kicsik és feketék voltak. Delutan kamillateas lemosas alul.
Vasárnap ismét Baytril injekció és mivel keveset evett folytattuk a felhigitott tapos adagot, illetve 100mg Cebion cseppből a szájába lett dörzsolve 3-4 csepp 2-3x. Sikerult találni a tápos csomagokban olyan darabokat amiket szivesen eszik, azokat valogattuk neki és egy kicsi zöld fuvet is kapartunk össze amit befalt. Némi széna is lecsuszott, ranezesre jobban volt. Masik malactól kapott pár friss bogyót hogy serkentsük, ez be is jött, rákattant. Kamillateás lemosás ma is volt hogy ne fájjon a popsija.
Hétfőn Baytril illetve Catosal hogy kicsit rasegitsunk a javulasra, Bio Lapis-t elkezdtuk adni neki és folytattuk a Cebionos zaklatást. Kicsi zoldseg kicsi széna és a kedvenc tápdarabjaiból némileg több csuszott le. Kamillateás lemosas, etc.
Kedden mar volt némi bogyószerűség reggelre (érdekes kis darabok), állatorvosnál ismét Baytril + Catosal itthon pedig Bio Lapis + cebion + kedvenctápdarabok.Állatorvos itt azt mondta hogy akkor ennyi, folytassuk a Bio Lapis-t és a Cebiont. Többe volt az eljutas a dokihoz mint amit ő elkért (még az egyszeri magasabb ugyeleti dijjal is), csak ajanlani tudom a Miskolci Állatkórházat és ott gyk. barmelyik orvost mert megvan az egzotikus allatokkal kapcsolatos szakvizsgájuk, láttak már malit és tudjak mi valo nekik. No meg dr. Horváth Tibor-t aki fogadott minket először szombat délután 1-kor. Véleménye szerint előfordulhat hogy tenyésztési hiba miatt ilyen a mali amilyen (anyagcserezavar, kicsi) de ugye akár élőskodő is lehet amirol nem gondoskodott a tenyeszto. Az még egy kulon kör lesz, hogy annak az állatkereskedésnek a sarkára lépek, allitolag amikor vették a malit vödörben tartották őket... egyébként javasolták az évenkénti féregtelenitest, tápból/alomból is kaphat el ilyet.
Elkezdett jobban kajálgatni, a szénával is egyre jobb barátságban van viszont szerintem még mindig keveset és kevés félét eszik bár napról napra többminden csuszik le neki. Rengeteget iszik de normalis méretu/állagú/színű bogyókat produkál. Bujkal a szenaban ahogy kell és nyugodtabb is a viselkedése mint elötte volt. Korabban szinten volt egy kicsi hasonlo hasmeneses idoszaka, akkor még nem nalunk volt. Remelem most jol ki lett kúrálva és elkezdi felszedni magát.
-
wwenigma
Jómunkásember
Masodik szuri megvolt, vizzel felkevert tapport kap a melle amit ragcsal.
Egyik allatkereskedes most irta le magat nalam, se a bio lapist se a gasztrofermet nem ismerik - ezt igy megmondtak... arulnak torpenyulat meg malacot is...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
orkester
üzenetére
Voltunk ma allatorvosnal, Miskolci Állatkórház - a helyieknek ezt javaslom - szerencsere pont dr. Horváth Tibor volt bent aki ebben a videoban is malival foglalkozik. Egy adag Ferdocat paszta (ha lenne valami féreg) és Baytril injekcio (antibiotikum), holnap kapja a masikat. A fülére azt mondta, hogy egyelore az általános állapotát javitsuk fel és utána foglalkozunk vele. Itthon korulneztem, csak smecta por van. Egyelore kamillatea a fenekére es varunk.
Fido-t is ide kellett volna hozni annakidején....
mod: esetleg ha valaki miskolci van itt és van BIO LAPIS 1-2 tasak feleslegbe azt elfogadnam cashért cserébe
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
scapegt
üzenetére
Allatorvos necces, népkertibe (szerencsére) én vittem amikor szo szerint elszurtak Fido-t, masikat meg nem igazan ismerek ami ne csak kutyamacska lenne.
Kenyérbol sokat nem kap, csak egy kicsit erositesnek es mert legalabb megeszi. Fogai rendbe vannak bar szenabol fogalmam sincs mennyit eszik. Multkor nyigott, akkor egy szotyi a fogara volt csuszva - levettem meg elkoboztam azt a 2 szemet ami egyben volt.
Cebiont szerintem veszek amint tudok. Kajabol Versele Laga-t (most megnemmondom milyet raadasul az is uj format kapott kivulrol) kapnak meg valami ocso magkeverekes is lett véve csak hogy legyen kiegeszitonek.El lett koltoztetve Flafi ketrecéről (kulon vannak) a konvektor mellé, azota nyugodtabb es latvanyosan bujik a meleg ketrec szelehez. Mint kiderult amugy fiu, igy egyutt nem lehetnek...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
BUEK mindenkinek.
Sajnos ma reggel mikor munkabol hazajottem szokatlanul erotlenul kert enni a kicsi, jobban megsimogatva leginkabb azt vettem eszre hogy nagyon nem akar erősödni. Eszik - amit ő akar és ez egyre kevesebb, a zoldsegekbe csak belenyal de nem eszi, egyfajta tap van amit szeret abbol is bizonyos részek, meg a kis szarazkenyeret tamadja be elvezettel... mi a ló****t lehetne tenni vele? Fule teteje érdekesen varas is meg nem is, nem latom hogy gomba/atka/akarmi lenne rajta. A masik mindenesetre nem kapott el tole semmit, felvaltva voltak simogatva es voltak egyutt is - felugyelet alatt.... szoval varom az ötleteket esetleg miskolci tapasztalt gazdi ha tudna raszanni egy percet. Allatkereskedesben pénteken fogok tudni rakerdezni hogy mit tudna segiteni. Ez a mali nem tőluk jott, de amit hallottam a masikrol az minimum - az allatok evakualasa utan - egy molotovot érdemelne....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
NAhh barátkoznak a malacok lassan, de tegnap estere / ma reggelre barnas lett a pisije a kicsinek... neztem a kajat, nem biztos hogy az festette meg bar kapott spenot/soskalevelet. Nem nyüszög pisilesnel (par napja csinalta csak) eszik/iszik. Kapott kamillateát inni (felhigitva felesre) az itatójába.

-
wwenigma
Jómunkásember
Lett egy masodik malackánk, egy időre velünk marad. Probaljuk szoktatni Flafival de valahogy nem akarja figyelembe venni. Nagyon kicsi, megy utana folyamatosan mint egy árnyék és eközben tolja a kis malacszövegét, a nagy meg neha meg-megzavarja... probal bujni hozzá/alá...
Nagyon kicsi, beteg is volt ugyhogy most óvva van, rengeteget iszik (Flafival ellentétben) a hasa kezd helyrejönni. Esetleg valakinek valami extra trükk hogy kijöjjenek egymással? Most a kicsi ketrecében voltak fényképezve, de altalaban kint a foldon van foglalkozva velük egyebkent külön ketrec van Flafinak.
-
wwenigma
Jómunkásember
Sok hsz nem szuletik, igy kerdezek. Hogy lehetne raszoktatni a malacot, hogy igyon a ketreceben az itatobol? Egyszeruen morcos lesz ha szomjas de cseszik inni, max ha ejjel sotet van akkor halljuk néha. Nappal csak ugy hajlando inni, ha a furdőben a kézmosó csapba beletesszuk és elétartjuk a z itatóját - olyankor nem ereszti amig tele nincs...

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
scapegt
üzenetére
Egy éve van már nálunk, előző lakhelye 60x40-es volt. Ez nem depressziós, ez ÉHES.
Tudom amiket mondtál, olvasgattam az oldalad. Eddig nem volt a ketrec mérete miatt társra lehetőség - most majd az anyagiak döntenek mikor vagy találunk-e miskolcon malit - mert gondolom posta nem játszik.

Előző malackát (Fidó † ) a spanyol uborka nyírta ki, ez most jól viselte a salátát is télen, szerintem nagyon random mikor mibe szalad bele az ember. Száraztápból Versele laga markat kap, valtozo mikor melyiket.
-
wwenigma
Jómunkásember
Flafi beköltözött 2 napja az új otthonába.
Idegbeteg malacka, nem hagyja a háta közepét simogatni.
Meg nem akar inni sem, amiota megvan csak cserélgetjük a vizet. Ha a szájához tesszük akkor kicsit iszik, de amugy elvan nélküle. Kap sok zöldséget... és talán nemsokára egy társat is, most már elfér a ketrecben.Akció volt az Alphazoo-ban, 5e pénz a 80*50-es ketrec így beújítottunk egyet.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kisninja
üzenetére
Nekunk Fido nagyon beteg, hasmeneses - nemevessel kezdodott, mostmar kezd jobban lenni, de az istennek se birjuk ravenmi, hogy egyen-igyon magatol.
Ha sokaig bafogatom fuszallal, max kiharapja a kezembol es otthagyja. Ha kap vmit amit szeret, pattan egyet es mellfekszik.
Kapja az "infuziot" bor ala, meg gyogyszert szuriban hetfotol, meg itthon bio-lapist fecskendobol, meg a doki valami vitaminos szmötyit adott, amit kap.Majdnem minden otletet szivesen fogadok.
-
wwenigma
Jómunkásember
nahh mizujsag malactartok? kicsit pang a topik, Fidonk meg elkapott valami gebaszt, konnyezik a szeme de szerencsere eszikiszik rendesen.
okozhatja ezt pl. ujfajta forgacs?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Etka boszi
üzenetére
A forgacs nem nagyon poros? Vagy a fű. Sajnos mostanaban nem kapunk rendes füvet mi sem, kifogyott az alpesi gyogyfüves cucc a boltból.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mostanaban Fidó furcsan viselkedik, megint, néha le se lehet lőni néha meg gubbaszt egész nap és alszik. Mikor bogyózik, néha megint nyüszög, méretileg harmada néha, amit alkot. Pisinél szintén furcsán fel-felhúzza a hátsóját.
Viszont zabálni zabál mint a dög. Nem értem ezt a malacot, megfázni biztos nem fazott meg. Emberi bacit elkaphat esetleg? Natha vagy valami? -
wwenigma
Jómunkásember
A mali egy ideje - miközben a kis lövedékeit gyártja - elég furcsa hangot ad ki, mintha valami fajna neki... ugy igazabol semmi nem latszik rajta, eszik-iszik, vinnyog ha nincs elötte 10 m3 kaja. Most kap kamillateát, valakinek esetleg valami ötlet? Jo helyen van, nem hinnem hogy megfazott volna.
mocskos paparazzi

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
orkester
üzenetére
Enni eszik, szénát rágcsálja, a zöldséget kockázva kapja, nem tul kicsire, de nem is egyben. Száraztápot is kap keveset. Most EZ van neki, de EZT imadja
Eleg draga felenk, a 650gr-os 850ft, a linkelt oldalon 20kg/6000ft. Igaz az valszeg 3 évig elég lenne.
Havi egy zacsi az adagja... nem sok az? 
Fél az itatótól, nagyon keveset iszik. Valszeg az törte le neki. Maskor 1 nap alatt elpancsol 1 ampulla vizet.
Nagyon "társas lény" lett, folyamatosan figyel ki a ketrecből és várja hogy menjunk már oda simogatni. Komolyan nem hittem volna, de rohadtul megviselte,ha mas mond ilyet lehet elsőre hujének nézem. Tudja ő hogy mi történt vele...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nah, valamikor sikerült letörnie Fido-nak ez egyik fogát... felső bal első... most nézzük mi van vele. Olvastam, hogy nagyjabol mit kell tenni. Várni és figyelni ahogy visszanő... 3mm, max 3 hét.

-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
malacok.hu
üzenetére
Szia!
Pepe kajával mi a baj? A malac szereti, ránézésre van benn ami kell.
Üdv!
-
wwenigma
Jómunkásember
Egy kerdesem lenne. Mitol varasodhat a malac orra? Este, vagy holnap dobok képeket, ez már a második alkalom az elmúlt 3-4 hónapban, hogy csúnya lett neki....

-
wwenigma
Jómunkásember
Ma volt egy kis malacfürdetés, amint itt latszik, sajnos a szája csúnya, a 2 sarka is. Valószínűleg az alma...
A feneke hátul annal a mirigynel csunya volt, le lett mosva. Párom most törölgeti, 21 kis aknát rakott le semmi perc alatt a törölközőre, etvagya van, remelem nem beteg... Ilyen hangot adott ki törölgetésnél, kb. a 25. masodperctől hallható. a recsegés az, amikor rágja a telefont...

-
wwenigma
Jómunkásember
Mostanába a mali sokat csattogtatja a fogát, vkinek nincs 5lete, miért lehet? Enni kap bőven, sokfélét, most épp brokkolit zabál 1000-rel, foglalkozva is van vele....
-
wwenigma
Jómunkásember
Csináltam egy kis videót a maliról, a répával szórakozik... kis testedzés.
(41,3M, x264) -
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Kitenyésztettük a vérmalacot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
wwenigma
Jómunkásember
Lesz neki, de egyelore gyakori takaritassal elozzük meg, ne üljön le a "szag" a terráriumba.
orkester: érdekesen alakul a malacod.
Remélem megygyógyul!
Mikor azon gondolkoztam, páromnak mi legyen szülinapjára, legalabb 3x beszeltem le majd rá magam a tengerimalacra, mert azzal hogy "tartunk", a sok vidám pillanat mellett egyszer majd az elmulast is magával hozta.dragonfx: Polaroid i834, hamarosan logoutra is irok majd róla. (PÜ ment)
-
wwenigma
Jómunkásember
Kis ugrabugra, utána kaja.

-
wwenigma
Jómunkásember
Párom szülinapjára kapott egy malacot, most megmutatom Nektek is.

Jelenleg egy kiszuperált akváriumban éldegél, később fog kapni ketrecet, bár ma utánaérdeklődtem és rohadt drágának tartom... (>10e)
Hamar megszokta a helyét, mostanában csinál olyanokat, hogy rohangál meg "pattog" össze vissza, ez normális?
Van egy hülye hangja.
A szénát zabálja rendesen, a C vitaminos tápját is kedveli, persze a zöld a kedvence.mod: nagy képek, bocsi. Illetve nem tudom milyen idos, de még fiatal, ránézésre nem lehet megállapítani?

-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amúgy ja. 

Egy darabig 290gr körül leledzett, ma reggel 266gr. Legrosszabb hogy nem tudunk vele mit tenni. Kaptak űberszuper tápot, azt egyik sem eszi, ra se neznek. Mazsola meg egyre hűbb a nevéhez.