Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• orkester

őstag

Tegnap nagyon megijedtünk, mert szegény Zsöminek véres és folyós volt a széklete. :O
    Estig sem javult, nem evett (azért tettünk a szájába almát, így csak elrágta, ha már ott volt), a sarokba forult és magányosan búslakodott. Este 8kor elértük az állatorvost, kinyitott nekünk és adott a malacnak 2 féle injekciót, nagyon fájt neki...:(
    Rá kb. 1-2 órája végre elfogadta kézből a kaját és el is kezdett falatozni. Igaz csak szénát meg száraz kenyeret, viszont nem iszik semmit. Ma reggelre már mondhatni egész élénk volt, már menekült ha meg akartam fogni, és rágcsált egész éjjel, bár túl sokat nem evett(nem sokat aludtam, mert izgultam mi lesz vele).
    Doki mondta ma vigyük be Fidót is, így ma reggel mindketten kaptak egy kb. 3szor akkora adag rózsaszín injekciót. Fidó még nehezebben viselte. De hál' Istennek Fidó nem beteg(remélem nem is lesz!). Este Zsömit még vissza kell vinni, bízom benne, hogy addigra már még jobban lesz és nem kell tovább szenvednie!
    Ráadásul külön kell lenniük, mert azt mondta az orvos, valószínűleg bakteriális fertőzés, és elkaphatják egymástól. Fidó kiköltözött a házával egy fél kartondobozba, Zsömi meg maradt a ketrecben. Hiányoznak egymásnak, Fidó éjjel negyed 3kor be akart jutni a ketrecbe és olyan hangzavart rendezett, hogy csak na.:)
    Remélem később már jobbakat tudok írni!

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés