Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
RVR400
veterán
válasz edeleny #7796 üzenetére
Nekem P715 van, viszont továbbra is annyi bajom van, hogy számítógépről Plex-en a kb. 30 GB-nál nagyobb filmek már meg-megállnak. Aki így használja, az esetleg meg tudja azt erősíteni, hogy értelmes router használatával ez a jelenség megszűnik, és normálisan megy a hálózati lejátszás? Jelenleg a Telekomtól kapott Sagemcom 5655 V2 router van beüzemelve, vélelmezem, hogy a beépített antenna hiánya miatt kevés lehet a jelerősség a TV-n.
-
RVR400
veterán
válasz edeleny #7956 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet, néha segít a TV Guard, valószínűleg a memóriakezelés gyalázatos. (Néha Kodi alatt is meghülyül a lejátszás, olyankor lefuttatom, aztán megy rendesen)
Viszont este tesztelgettem, nálam a Plex kilőve, így is használhatatlan, mivel a 30 GB-nál nagyobb filmek gyakorlatilag nézhetetlenek. Az Asus routerről megy minden szépen, Win alól médiaközpontos videómegosztással is tökéletesen megy minden a gépről, ami a Sagemcomnál nem volt elmondható, úgyhogy én egyelőre meg vagyok elégedve.
Egyébként frissítetted már a rendszert?
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz edeleny #8151 üzenetére
Nem számoltam el, az 1 méter az optimális képminőségre vonatkozik, az egy más kérdés, hogy 1 méterről az 55"-t nem igen lehet befogadni. Ez nem azt jelenti, hogy rossz a számítás, hanem azt, hogy az 55" nem optimális a 4k-hoz (túl kicsi).
Tehát aki 4K-val is tervez és ténylegesen szeretné kiélvezni a 4K nyújtotta előnyt, annak nagyon minimum 65" az ajánlott, de sokkal inkabb a 75". Lejátszani nyilván le fogja a tv a 4K-t akar 30"-on is, csak a nagy felbontás értelme kérdéses ebben az esetben
[ Szerkesztve ]
-
balkoger
tag
válasz edeleny #8304 üzenetére
Attól függ mire gondolsz, kb már 4x csináltam meg a sorbarendezést, de természetesen az Én tematikám nem tetszik a házisárkánynak.
De pl Ő vette észre, hogy az M4 HD illetve az M5 HD nincs a listában, mivel az automatikus keresés nem hozta be.
Meg kellett keresnem a Digi saját régiós (sajnos nem mindegy milyen magyarországi régióban használod a tv-t) csatorna+frekvencia kiosztását és manuál kellett hozzáadnom.
Illetve az egyik fórumtárs kérdezte, akkor fényképeztem, többek közöt ilyen screenshoot-okat. -
Jonesy84
tag
válasz edeleny #8300 üzenetére
Ki kell exportálni a csatorna listát egy pendrivera és azt lehet szerkeszteni a [TCL weboldalán].
-
-
-
Kiskutya
veterán
válasz edeleny #8734 üzenetére
Ott valami user error van. Nekem 1x kell beállítani a képet és jó mindenhez. Viszont van egy android hiba ha dolby vision vagy hdr 10-röl visszamész SDR-re akkor úgy maradnak a színek. Ezt úgy tudod megoldani hogy a beállításokba átváltasz egy másik kép módba majd egyből vissza.
hmm...
-
bulek
tag
válasz edeleny #8738 üzenetére
.
Nekem dlink dnd320 van,, ami kicsivel gyengébb, mint a tied. 12 éves készülék minidlna fut dlna szerveként.
4k filmek tökéletesen mennek hálózaton keresztül.
A tvm is régebbi, mint a tied 640, eleinte ott se lehetett tekerni a beépített lejátszóval dlna keresztül,egy fw frissítés megoldotta.
Alternatívaként a Nova playert vagy a Vimut használtam.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz edeleny #9834 üzenetére
Nem vagyok TV szakértő, és csak most vettem a C728-at. Nézz teszteket, és a TV-s topikban kérdezz, az a biztos. Nekem játékokkal bejön a 728-as, bár kicsit erősebb fényerőt elbírnék HDR-nél. Tudtam mit veszek, jobb HDR-ért másfélszer ennyit csengethettem volna, és annál is lett volna valami, ami nem tetszik annyira. Jó ár/érték arányút akartam, és nem bántam meg, lekopogom.
Jó képe van, és a jelenségek amiket leírtam, valószínűleg a streamelt tartalom számlájára írhatók. Játék módban XSX-szel nem találkoztam képhibával, szép és fluid a gameplay.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest