- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
Szerintem edge leddel sem leszel előrébb.
Szerintem ez manapság csak mázlin múlik, meg ha valós tartalommal nem látod akkor amúgy is mindegy.
Teszt képen sokkal jobban kijön minden hiba.Van olyan ismerősöm aki ez miatt nem tudja élvezni egyetlen keszulwket sem, mert a teszt kepet nézi a film helyett
-
-
belashx
senior tag
Húha! Kár volt beírnom. :)
48"-os samut váltott. Hát nagyobb.Az annak idején a kategóriájában elég jó tv volt(H6400), de ez persze jobb.
Szebbek a színei, jobb a feketéje, jobban is szól, bár én hifire kötve használom. Asszony szokott tévézni, akkor a saját hangszóróján szól. Egész jól.
Nem vagyok nagy HDR guru, így arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Netflixen elég érdekesen kezeli a hdr-t, olyankor "összevissza" változik a fényerő, attól függően, hogy épp világos, vagy sötét jelenet van-e. Simán lehet, hogy szoftveres téma, de eddig nem javult a frissítések során.
A mozgásmegjelenítése jobb volt a Samsingnak, az biztos.
Tetszik, hogy androidos, és szerintem nem is lassú.
Fényereje számomra rendben van, felhősödést sem tapasztaltam, de a kép alsó részén a keretnél mintha erősebb lenne a háttérvilágítás.
Gyári lejátszója elég érdekesen kezeli a nagyobb filmeket: van aminél csak kb. 3 percesnek érzékeli a videót, de nem jöttem rá, mi az oka. Nálam főként monitor üzben megy, szóval ez nem olyan nagy probléma, kivéve DV filmeknél, mivel az pcről lejátszva nem támogatott, kizárólag HDR10-ként jeleníti meg, de ez nem a tévé hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest