Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
rainman72
üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles, de elöbb hiszek az rtingsnek.
Egyébként meg a C728 kenterbe veri P3 színtérlefedettség és helyes színvisszaadás tekintetében is, valamint a max fényereje is több, továbbá 120Hz vs 60Hz, továbbra sem egy kategória a 2 készülék. A C728 garantáltan VA és nem csak tippre vagy dinnye kopogtatós módszer alapján megállapítva, én nem kockáztatnék, hogy va vagy ips panelest fogok ki.
Egyébként ha adnak teszt készüléket, akkor szerintem LG törekedik arra, hogy a legjobbat adja és ha van VA változat akkor nem az ips-t fogja odaadni a tesztelőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- EAFC 26
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AliExpress tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor