- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
OsOnO87
csendes tag
válasz
Levente1991 #8308 üzenetére
Hol vetted? Írd már meg légyszi, mert nekem még mindig nem egyértelmű, hogy a Kodi lejátssza a Dolby Vision filmeket? Vagy mi játssza le ha nem a Kodi? Most gigabites a LAN vagy nem? Köszönöm.
-
gyűrű
addikt
válasz
A tcl szerint ezek a tvk novemberig megkapják a Google tv-t az android helyett, A dél Afrikai tvken már az megy. Valamelyik fórumon irta valaki hogy VPN mögül át is áll ideiglenesen az övé is, de aztán visszament az android tv. Remélem itt is hamar megjön a Google, mert az sokkal kezelhetőbb és letisztultabb is. Én 65C825 öt tervezek venni, jó lenne ha már a Google tvre frissitene egyből.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Én örültem a két távnak, gondoltam így majd nem kell keresgélni, mert itt is ott is lesz egy. Nos nem lett így. Mindig a kicsi táv után nyúlok.
A régimódi tulajoknak való a nagy.
Valószínűleg több hasznát lehetne venni, ha az se lenne infrás. -
Kiskutya
veterán
válasz
A nagy táv alap infrás a kicsi bt és beépített mikrofonnal. Ha nincs gond a tv-vel nem is kell frissíteni, elméletileg frissül automatikusan de ha bármi gond lenne és lenne újabb szoftver azt manuálisan is felrakhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest