Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Jól leöregeztél
én a kicsit is a tv felé irányítom 
Amúgy frankó a szerviz, se tegnap, se ma nem jelentkeztek egyeztetni a javítást. Most is játszottam 1 bő órát, gyönyörű lenne a kép, de vibrál, remeg, digitális torzulások vannak, és vagy 2 percenként blank screen.
Sötét részeken látszik, hogy fényerőpulzálás is van, mintha a gammát ugráltatnám. Jellemzően pár perc, negyedóra haszná le at után romlik a dol ok g, "hidegen" nem kezdi el azonnal a hülyeséget...
Álítok frissítést, felbontást, cseszik rá. Az öreg 82 cm másodtv LG-n meg kifogástalan a pc. (Bár csak fhd-ban).Mi ez a Google tv dolog? Most ezt akarják c728-ra is?
-
Levente1991
tag
Végülis nem gond, inkább kettő legyen, mint egy se, csak furcsa, nem tapasztaltam még ilyet.

Szintén nem probléma, csaz észrevétel: az alábbi video szerint a TV két lába beljebb is szerelhető, nemcsak a két szélére, ezáltal keskenyebb állványon is elfér. Ennek nagyon örültem, de ma kicsomagoláskor jöttünk rá, hogy ezen bizony csak a szélén van hely felcsavarozni a lábakat, beljebb nincs, ezáltal nem fér el az állványon, marad neki egy kisasztal és vehetünk nagyobb bútorlapot.
Tényleg nem lehet, vagy csak elkerülte a figyelmünket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- macOS PC-re
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én a kicsit is a tv felé irányítom

Vhiktor