Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
kovadri15 #34170 üzenetére
Az Avatart szerintem én (is?!) írtam, bár én offline néztem, tényleg eláll a lélegzet. És pont ez a problémám, hogy ilyeneket láttam, de mégsem érzem, hogy hibátlan lenne, és nagyon gyötör ez a kettősség.
Nekem is kezd nem kerek lenni az egész... Pár napos áramtalanítás utána újra kezd akadni a menü is, és vagy beképzelem, vagy egyre több helyen laggol az is, ami eddig nem... Pedig ugyanúgy hagytam a motion cuccokat, tehát elvileg nem a 24fps bántja a szemem, nem tudom.
Szerintem én ma benyújtom az emag-nál a visszaküldési űrlapot.
Nem tudom mikor lesz ilyen szép képű tv-m, mert ha hasonlót keresnék, akkor dupláját, vagy nem kevéssel többet kell kifizetnem más márkánál, viszont nagyon bántana szerintem hosszabb távon. Lehet, hogy van benne pszichológia bőven, hogy miközben olvasom, beképzelem. Főleg ha rosszabb lenne a helyzet. Inkább visszatérek az 5 éves LG-mre, hiába volt extra akciós...
Nagyon sajnálom, de ma megszületett részemről a döntés, 1 hét tesztelgetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest