Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Értem a magyarázatodat, már olvastam sokat korábban erről, tudom hogy amiket leírtál az úgy is van, nem azt kérdőjeleztem meg hogy igazad van e.
Az én tapasztalatom az, hogy akár a hibás targetek, korrekció hiánya, extrém szórás még a colorimeterek közt is, ha azt látom hogy a monitorom ultrameleg 4500K, a műszer is annak látja, majd annak az eredményei szerint állítgatom, ami szemre is szépen fehéredik, akkor az nem azt jelenti hogy rontok rajta, hanem hogy a jó irányba közelítek. Nem lesz tűpontos, nem lesz 0.1DE, de a "vaktába" lövöldözésnél azért több (szerintem). Nyilván azért én sem fárasztom magam órákon át tartó több ezer mintás 3D lut generálásával, illetve én nem vagyok szakember, igazán mélyreható tudásom erről nincs, de hobbi szinten nagyon is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest