- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #31473 üzenetére
Egyébként évek óta küszködik a TCL szoftveres problémákkal. És az a legjobb az egészben, hogy sokszor teljesen random módon. Tehát lehet van akinél jól működik minden, másnál pedig hiba hátán hiba van.
Nekem volt olyan, hogy store keresőt nem tudtam használni, mert mindig befagyott. Ezen semmi nem segített, nekem kellett megoldani más FW -vel. Akadás problémákkal is találkoztam már az évek során.
Vagy hogy a micro SD, pendrive tartalmát egyszerűen képtelen beolvasni. Közben pedig több készüléken is gond nélkül ment. Samsung, LG, vagy akár szintén droidos Sony -n.
Ez sajnos ilyen. El kell fogadni, hogy a TCL nem igazán áll a helyzet magaslatán, ha szoftverről van szó. Akinél minden frankó az örül. Vagy ha nem frankó külön eszközöket vásárol, hogy az legyen. De ettől még ez nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest