- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Végre helyére került a TV (65C805) és kezdek megismerkedni vele, ami nagyrészt már meg is történt. Ma rákötöttem a laptopot, hogy megnézzem, milyen játszani rajta. Egy nagy problémám van, mégpedig az, hogy alapvetően fullHD-ban használom a gépet, mert elég régi és már a 4K felbontást nem viseli, ugyanez igaz a játékokra is, viszont amikor elindul a játék, akkor a tv jobb felső sarkában már nem 1080 60hz vagy 120, hanem felemeli 4k-ra és így játszhatatlan minden, ami egyébként fhd-ban gyönyörűen fut. Viszont játékon belül maradt a fullHD beállítás. Sok minden beállítást megnéztem, de nem találtam megfelelőt, ami ezt a jelenséget megoldja. Most a HDMI 4-be van bedugva a laptop, de nem hinném, hogy ennek nagy jelentősége van. Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest