- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Mai kíváncsiságból...
TLotR.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.REPACK.Extended.2160p.UHD.BluRay.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR.HEVC.HuN 117GB-os verziójával teszteltem a TV (C805) képességeit Hálózatban és 1TB-os Samsung USB3-as SSD-n, no ez a film kifogott a TV média lejátszóján, majd TV-re telepített Plexen itt nem bírta a lejátszást, Kodi legújabbal is próbáltam, ott meg se jelent a fájl listában a film, más lejátszó programmal is próbáltam az eredmény ugyan az, valamiért CSAK a saját média lejátszójában jelenik meg a film... de más lejátszónál meg sem jelent ami elég fura.
A Tv saját lejátszójával elindítva hálózatból katasztrófálisan leakadozik pedig az adatátvitellel nincs gond, de SSD-röl se jobb a helyzet, valamiért ez kifog a TV lejátszó programján.Nos itt jön az érdekesebb rész van a Chromcast with Google TV lejátszóm, és ott hiba nélkül megy a lejátszás hálózatból is Plexel és Kodival.
Aztán nem hagyott a dolog, és A filmet az SSD-n a gyökér könyvtárból beraktam még ott se jelent meg a film, majd a filmet átnevezve rövid névre már a TV-n a Kodi és más lejátszóban is megjelent, de a TV saját lejátszója továbbra is elvérzik, a Kodi itt már vitte a filmet, és probléma nélkül váltott DoVi-ra, a lejátszással problémát nem láttam, itt nem szaggatott, nem akadt meg a lejátszás.
Annyi biztos hogy nagy pozitívum az USB3-as csatlakozó SSD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest