- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Mai kíváncsiságból...
TLotR.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.REPACK.Extended.2160p.UHD.BluRay.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR.HEVC.HuN 117GB-os verziójával teszteltem a TV (C805) képességeit Hálózatban és 1TB-os Samsung USB3-as SSD-n, no ez a film kifogott a TV média lejátszóján, majd TV-re telepített Plexen itt nem bírta a lejátszást, Kodi legújabbal is próbáltam, ott meg se jelent a fájl listában a film, más lejátszó programmal is próbáltam az eredmény ugyan az, valamiért CSAK a saját média lejátszójában jelenik meg a film... de más lejátszónál meg sem jelent ami elég fura.
A Tv saját lejátszójával elindítva hálózatból katasztrófálisan leakadozik pedig az adatátvitellel nincs gond, de SSD-röl se jobb a helyzet, valamiért ez kifog a TV lejátszó programján.Nos itt jön az érdekesebb rész van a Chromcast with Google TV lejátszóm, és ott hiba nélkül megy a lejátszás hálózatból is Plexel és Kodival.
Aztán nem hagyott a dolog, és A filmet az SSD-n a gyökér könyvtárból beraktam még ott se jelent meg a film, majd a filmet átnevezve rövid névre már a TV-n a Kodi és más lejátszóban is megjelent, de a TV saját lejátszója továbbra is elvérzik, a Kodi itt már vitte a filmet, és probléma nélkül váltott DoVi-ra, a lejátszással problémát nem láttam, itt nem szaggatott, nem akadt meg a lejátszás.
Annyi biztos hogy nagy pozitívum az USB3-as csatlakozó SSD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- Logitech G935
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest