Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt501

nagyúr

Mai kíváncsiságból...
    TLotR.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.REPACK.Extended.2160p.UHD.BluRay.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR.HEVC.HuN 117GB-os verziójával teszteltem a TV (C805) képességeit Hálózatban és 1TB-os Samsung USB3-as SSD-n, no ez a film kifogott a TV média lejátszóján, majd TV-re telepített Plexen itt nem bírta a lejátszást, Kodi legújabbal is próbáltam, ott meg se jelent a fájl listában a film, más lejátszó programmal is próbáltam az eredmény ugyan az, valamiért CSAK a saját média lejátszójában jelenik meg a film... de más lejátszónál meg sem jelent ami elég fura.
    A Tv saját lejátszójával elindítva hálózatból katasztrófálisan leakadozik pedig az adatátvitellel nincs gond, de SSD-röl se jobb a helyzet, valamiért ez kifog a TV lejátszó programján.

Nos itt jön az érdekesebb rész van a Chromcast with Google TV lejátszóm, és ott hiba nélkül megy a lejátszás hálózatból is Plexel és Kodival.

Aztán nem hagyott a dolog, és A filmet az SSD-n a gyökér könyvtárból beraktam még ott se jelent meg a film, majd a filmet átnevezve rövid névre már a TV-n a Kodi és más lejátszóban is megjelent, de a TV saját lejátszója továbbra is elvérzik, a Kodi itt már vitte a filmet, és probléma nélkül váltott DoVi-ra, a lejátszással problémát nem láttam, itt nem szaggatott, nem akadt meg a lejátszás.
    Annyi biztos hogy nagy pozitívum az USB3-as csatlakozó SSD-vel.

Új hozzászólás Aktív témák