- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
zsolt501 #29101 üzenetére
Én ezzel a Gyűrük Ura résszel nem tudom tesztelni,mert csak a FullHDs verziókban van meg (a 4K-at töröltem mert ,mert azokat nem tartottam jobbnak,csak a helyet foglalták
) azokkal nincs gond --de csak 40Gb környékiek . Amik már 60-80Gb ( Hobbit, Avatar2, Interstellar , Alien2 ) meg a többi 4Ks mozifilm lejátszásával semmi gondja a TV lejátszójának ---2 filmet nem játszott le ,vagy akadozva a 30 filmből de azt pld a kodi-val VLC-vel se. Gyűjtöm a David Attenborough filmeket ,helyenként sokat foglalnak,de részenként nem sok Gb-osak,akadozni sose akadoztak, és mindent játszik .500as és 1terrás külső hdd-n vannak,és csak ezek tárolására vannak, nincs töredezettség
És van mellette egy külső 4k lejátszó Eminent (kodis) ,az épp a természet filmeknél hibázik a mozgásmegjelenítéssel néha
-
boborján2
senior tag
válasz
zsolt501 #29101 üzenetére
Annyi biztos hogy nagy pozitívum az USB3-as csatlakozó SSD-vel.
Az USB3-nak csak a töredékét, az USB2 átvitelnek meg (átlagban) felét sem használja ki ez a film sem. Illetve nem feltételezem ,hogy olyan sok 200Megabit/sec "tüske" volna a filmben(már ha egyáltalán egy is van) , hogy, az USB2 sebessége miatt kiürül a puffer.
Szóval hasznos ha van USB3 , de ennek a lejátszásához az USB2 is bőven elég egy alap HDD -vel.
+Egy infó... Azon ne lepődj meg ha a virágboltos mkv-k nagy része esetleg nem lesz DoVi. Ezekből az összepakolt mkv fájlokból nem fogja tudni mindet DoVi-ban lejátszani a tv. És ez nem a tv hibája!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- BMW topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest