Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok!
Mivel megjott a visszado lehet lecserelnem a tv-met ami egy samsung ue55f6400 tipusu [link] .Olyan kerdesem lenne, hogy megerne lecserelni mondjuk egy 55c725-re?
A tv-n youtubeot nez a gyerkoc en meg baromi sokat jatszom rajta ps5-on szoval fontos, hogy azert jatekra jo legyen. filmnezes nagyon ritka max akkor ha a gyerek valamilyen disney meset vagy mas animacios cuccot nez ja meg lehetoseg szerint jo lenne HBO max kompatibilitas.
Vagy meg varjak mondjuk par honapot masik modellre? 200000-nel tobbet nem kivanok raszanni jobb lenne megallni olyan 180 korul
Minden tanacsot szivesen fogadok.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
Na az asszony "rabeszelt", hogy nem kell meg tv-t cserelni juniusba letelik a szemelyi kolcsonom akkor lehet belefer majd egy 728 vagy 825 is vagy hatha megint elcsesszik az arat a samsungnal mint a heten es baziolcson be tudok szerezni egyet. vagy mikor vannak az ugynezevett utolso darabos kifuto modell akciok altalaban? osszel?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
Nekem ugyan meg nincs tcl tv-m de eddigi hszek alapjan azt szurtem le hogy alapbol android tv volt de ugye jott frissites a tvhez azota google tv van.
"A Google Tv egy modern szoftver míg az android tv egy őskövület....." ezt az egyik forumtars irta par hsz-el elobb ebbol gondolom hogy elobb android tv volt es frissult mar google tv-re
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
Skacok hbo max-al mennyire kompatibilisek barmifele mokolas nelkul a tcl tv-k? Illetve Euronics mennyire ajanlott? MA megint koketaltunk az asszonnyal es azt dumaltuk ha van egy jo ajanlat foleg ha 0% thm-el akkor dragabbat is nezhetek Mediamarktban vennek legszivesebben de ott meg mar? nem arulnak tcl-t TCL garanciat ki intezi? Wayteq magyarorszag vagy ki javitja ha esetleg arrol van szo?
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz Vhiktor #10519 üzenetére
reszemrol johet. Akar johetne egy 725 vs. 728 is tudom nem egy kategoria, de pl, megeri-e az arkulonbseget ilyesmire gondolok
Milyen tv-t topikba most q70 illetve q60-at ajanlottak ps5hoz 250000-ig de a 250000 csak akkor jatszik ha van 0% thm-es konstrukcioba
-
eisento
addikt
Az 55c725 ujra akcios az euronicsba. 189999ft. Rezeg az ujjam bakker csak mivel tegnap meloban sikeresen eltortem a labkozepcsontomat igy csak majd egy honap mulva tudnam osszerakni meg a hulye ajtot se tudom kinyitni mert itt kell baszni a rezet az agyban, asszonyra meg muszaki dolgokat nem bizok
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
skacok az uj szeriarol lehet tudni valamit, mikor jelenik meg boltban kb mennyi lesz az ara (55os meretben)
-
eisento
addikt
-
eisento
addikt
válasz Saccco #11541 üzenetére
en a szolnoki euronicsba bementem es ott segitett az elado (multkor nala vettem a mosogatogepet) ott bejelentkeztem megrendeltem aztmondta igy 30 napos elallasom lesz ha ugy van...
MAS: Disney+ menni fog ugye a tv-n? Mokolni nem kell hozza remelem...
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz F.B.I. #11566 üzenetére
Sejtettem, hogy rossz embernek teszem fel a kerdest.
Szoval szallitas alatt van a tv, ha szolnak megyek az euronicsba atvenni es ha hazaviszem atneznem pixelhiba stb. Ha neadj isten talalok akkor vihetem vissza vagy van vmi hatar hogy pl 3 pixelhibatol cserelik vagy ilyesmire gondolok...Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
Na mivel nekem ez a google tv teljesen uj, szeretnek tapasztaltabb embereket kerdezni. Csatorna "sorbarendezes"-re van valami program? Ugyertem megvan a csatornalistam hogy mit hol talalok meg ezt szeretnem elrendezni akar ugy mint anno a samusnungnal a samchannel editor, pl. pendrivera kimasolom a csatornalistat, majd pcn atrendezem es visszatoltom.
Masik kerdes. letezik a tv-n olyan, hogy pl idozitett kikapcsolas? tehat szeretek ugy ealludni, hogy beallitom 30 percre es magatol kikapcsol.
Hirtelen ez a 2 dolog ami nagyon kellene.
-
eisento
addikt
válasz F.B.I. #11584 üzenetére
Koszonom, igen ezt neztem de most ki fogsz rohogni de hogy kell ezeket kulon beallitani? mert nem talaltam semmilyen sdr hdr profilokat. ha pl ps5-on keresztul nezek hdr tartalmat akkor ramegyek ps5re mint forras es ugy allitgatom be? sdr-t hol allitsam? :S Bocsi de 9 eves tv utan jovok miota gyerek van teljesen kimaradnak a technologiai dolgok
-
eisento
addikt
Skacok ujabb firmware-t nem talal a tv de ugy tudom van manualis lehetoseg is. Talaltam egy olyat a nevjegynel, hogy TV+ op.rendszer verzioja: V5.2.0 (V8-2112010-MF1V520) Van ennel ujabb? vagy pofam lapos es hasznaljam a tv-t
-
eisento
addikt
Skacok tv-n levo youtube-ra nincs okossag a reklamok eltuntetesere? (a havidijon kivul)
-
eisento
addikt
skacok, akinek van ps5 tcl 65c728-al. mukodik az, hogy a tv taviranyitojaval lehessen navigalni a ps menuben? a regi samu tvmmel siman mukodott itt vmiert nem nagyon akar... CEC be van kapcsolva hal isten ha benyomom a joyon a ps gombot bekapcsol a ps akkor bekapcsolja a tv-t is de sokszor jol jonne, hogy a tv taviranyitoval tudjak navigalni a ps menuben.
-
eisento
addikt
Skacok a plexet szeretnem kivaltani, mert ps5on egy rakas szar allandoan bufferel, de tv-n is mikor elinditok egy filmet meg megall 2x-3x utana jo. van valami megoldas? a lenyeg, hogy megy a pc azon vannak a filmek es azokat neznem a tv-n neten keresztul. jelenleg wifin van a tv... (5GHz) vagy tegyem at a tv-t kabelre? gigabites digim van ha ez szamit...
-
eisento
addikt
Skacok ismet segitseg kellene. szoval Anno valaki linkelte a tcl sajat csatornalista szerkesztojet. Vki irja mar el szajbaragosan hogyan kell, mert ha jol emlekszem a csatornalistat vhogy lementettem a tv-rol megnyitottam a tcl szerkesztovel de nem tudtam sehogy szerkeszteni. regen samuval nem vol ilyen gondom samchannel editorral athuztam arra a csatornaszamra amire akartam vegen save es lementette de itt ugyanugy maradt az eredeti...
-
-
eisento
addikt
Skacok, Tudja valaki, hogy miert van az ha az alkalmazasoknal rakeresek barmire de tenyleg barmire pl. vlc player, kiirja meg mondja is a noci hogy "sorry something went wrong" es az a vicc, hogy ott virit a vlc app kb a kezdokepernyon... valami beallitasi problema?
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
New TCL R51MT05 Google TV Update available in V468.
R51MT05 Platform (P725 & C725).......(P635/638 & P735 & C635)
V468 IMG file (Google TV)
V8-R51MT05-LF1V468.020656
https://www.mediafire.com/file/nm8de386neh09f9/V8-R51MT05-LF1V468.zip/file
IMG date= May 10 2022
build.date.utc= 1652137247
security_patch=2022-01-05
gmsversion= Android_11_GTVs
build.fingerprint=TCL/G03_4K_GB/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR04:user/release-keys
IMG size= 3.30GBMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz HELLAFLUSH #11944 üzenetére
akar le is irhatnad mitol oldodott meg ha esetleg kesobb valaki ugyanezzel a problemaval kuzdene..
-
eisento
addikt
New TCL T615T03 Google TV Update available in V440.
MT9615 Platform (C728 & C825).......C735 & C835 & C935
V8-T615T03-LF1V440.000301
V440 IMG
https://www.mediafire.com/file/vgaicosbm2wwq2c/V8-T615T03-LF1V440.zip/file
build date= May 18 2022
security_patch= 2022-01-05
gmsversion= Android_11_GTV
revision= 000301
IMG size= 2.00 GBMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
New TCL T615T01 Android TV Update available in V091.
MT9615 Platform C728 & C825.......
V8-T615T01-LF1V091.000254
V091 OTA
https://www.mediafire.com/file/iggrx74hyoqzg6j/V8-T615T01-LF1V091.zip/file
build date= Apr 02 2022
build= 1648894384
security_patch= 2022-01-05
gmsversion= Android_11_R
product.build.fingerprint= TCL/C05_4K_GB/C05:11/AR2101/AR23:user/release-keys
revision= 000254
OTA size= 1.575 GBMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
Akik aggodnak, hogy nem lesz disney+
"TCL Magyarország · Június 14-től elérhető lesz hazánkban a Disney+!A TCL Android és Google TV-vel felszerelt tévéin is igénybe vehető lesz a most megjelenő streaming szolgáltató tartalmai.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz GordonSamway #12059 üzenetére
nekem 65c728 van siman frissitettem most is meg multkor is. a mostani ugye image fajl volt. pendrivera ramasoltam bedugtam, tv kikapcs majd a tv-n levo bekapcsolo gomb nyomva tart bejon az update lefrissit es csao.
-
eisento
addikt
válasz Krivy1 #12069 üzenetére
Nekem 65-os van. Nekem bejon, a google menujet szokni kell nem egy felhasznalobarat (szamomra) de ha egyszer beallitottal mindent utana mar ugy se kell allitgatni semmit. Menj be euronixsba es nezd meg esetleg a menujet is. Ennyi penzert szerintem nagyon jo foleg jatekhoz ps5 xbox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest