Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajzinho
csendes tag
Sziasztok!
Televízió vásárlás előtt állok és megakadt a szemem a TCL 55C728 eszközén. Elsősorban filmnézés (Netflix, HBO GO), focimeccs illetve PS4 menne rajta (jövőre tervezek PS5re váltani). Eddig az LG Nanocelljeire lőttem (55NANO913NA, 55NANO913PA), de úgy látom, ez a TV jobb. Jól gondolom ezt?
A helyiség ahol lenne, az egy fényes nappali, inkább délután/este van használva a jelenlegi eszköz. Közel a router, szóval kábeles nettel használnám, ill. egy Samsung soundbarral.
Köszi a segítséget -
rajzinho
csendes tag
válasz Brandynew #7898 üzenetére
Köszi szépen! A HDMI 2.1 hiányát mennyire érzi meg az ember, ha meglesz az új generációs konzol? Vagy akkor már válasszam a a 65ös C728at? Most kezdek belemélyedni a témába, amiket hallottam eddig, az a dolbyvision, hogy 10bites legyen ill. hogy HDMI 2.1et is tudja. Persze ez 300ezres vagy afeletti kategória, ezért is tetszett meg a TCL, amellett h jobbnak is tűnik, mint az LG Nanocellje.
-
rajzinho
csendes tag
köszi mindenkinek az infokat
-
rajzinho
csendes tag
Sziasztok! 3 hete boldog 55c728 tulajdonos vagyok. Az utóbbi időben azonban észrevettem (főleg filmeknél) egy picit sötétebb sávokat a képen, mely annyira nem zavaróak, de így, hogy tudom hogy vannak, akarva-akaratlanul keresem őket. Nem tudom visszaadja-e a telefonos kép, hogy pontosan mire gondolok:
[kép]
[kép]
Olvsstam máshol is sávosodásról? Kezdő vagyok a témában, így kérdezném hogy erről van-e szó vagy esetleg hibás panelről?
Köszi szépen a segítséget! -
rajzinho
csendes tag
válasz rajzinho #8905 üzenetére
Utánanéztem angol oldalakon/fórumokon, ugyan nem sok, de volt néhány találat QLED horizontal banding kérdéssel kapcsolatban. Találtam egy ausztrál fószert, aki hasonló jelenségre lett figyelmes, neki azt mondták a TCLnél, hogy ez technikailag rendben van.
Találkozott valaki hasonló problémával?Köszi!
-
rajzinho
csendes tag
-
rajzinho
csendes tag
Én is onlány rendeltem, 2 munkanap múlva kiszállították. Egyedül a garanciázással nem voltam elégedett (bár ismertem a folyamatot), mert amiatt be kellett menni az áruház vevőszolgálatára.
-
rajzinho
csendes tag
BUÉK mindenkinek :-)
A frissítés óta nálam is csak az automatikus és a belső hangszóró aktív a beállításoknál, ami azért zavaró, mert a soundbar optikai kábellel van csatlakoztatva. Viszont így nem tudom megoldani, hogy csak arról menjen a hang, mert eddig legalább meg tudtam adni olyan kimenetet, ami nincs használatban. Most meg megy a belső 1es hangerővel, mert 0son pedig ott a néma ikon a képernyőn.
-
rajzinho
csendes tag
Sziasztok!
Az optikai kimenet vs soundbar problémám megoldása gyanánt felraktam HELLAFLUSH által leírt módon a google TV rendszerét az 55C728-amra. A kérdésem az lenne, hogy a csatornalista importnál mi az a 4 jegyű jelszó amire szükség van? Exportnál simán megette a gyári 1234-et, most nem akarja (se a 0000t, se a TCL oldalon látott "szuperjelszavakat").
Köszi szépen! -
rajzinho
csendes tag
Egyelőre nem oks. De van nagyobb bajom is közben, kikapcsoltam majd vissza, hátha utána megeszi és azóta igazolnom kell a fiókomat, amit megteszek, se loopba kerülök és újra és újra igazolnom kell... Tudtam hogy ez még nem hivatalos, de hogy ennyire bugos...
-
rajzinho
csendes tag
Nyomtam egy gyári visszaállítást a fiók törlésével, akkor megette az 1234-et
-
rajzinho
csendes tag
Sikerült végül, köszi
-
rajzinho
csendes tag
válasz mikrofon #9272 üzenetére
sziasztok!
Kedden az asszony idegesen rámírt míg fociztam, hogy hogyan tudja elindítani a HBO GO-t, így megvettem ezt az appot én is (Button Mapper), hogy csak egy gombot kelljen megnyomnia (nameg gondoltam akkor már beállítok pár dolgot magamnak is). Az HBO-t sikerült is hozzáadni az egyik teletext gombhoz, a kérdésem az lenne, hogy a sport módot is hozzá tudom-e valahogy társítani? Nem nagyon találtam ilyen beállítást.
Illetve az Amazon és TCL gombok esetleg cserélhetők valahogy? Mert plusz gombként nem engedte hozzáadni.Köszi szépen a választ!
[ Szerkesztve ]
-
rajzinho
csendes tag
szia!
Ha DV tartalom megy, akkor a HDR10 helyett Dolby Vision szöveg jelenik meg. Ha nem láttad felugrani, tudod ellenőrizni a kép beállításoknál, ott a DV képmód fog megjelenni és tudod állítgatni.
Youtube-ról nem fogsz tudni DV tartalmat indítani, legalábbis a tévén futó app sztem nem támogatja, nálam is csak HDR10 megy. -
rajzinho
csendes tag
Sajnos nem, de amíg AndroidTV volt fenn nálam, akkor ki lehetett.
-
rajzinho
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam adathordozóról a v462t az 55c728ra, ám azóta ha a TV appot indítom akkor nem jön be az adás, kifagy, majd újraindul a TV és a végtelenségig pörög a googleTV logo. V432re tettem fel. Más is tapasztalt ilyet? Kábeles Digim van. Köszi! -
rajzinho
csendes tag
Talán megoldódott egy Reset All, Reset Shop-al :-)
-
rajzinho
csendes tag
válasz nickjames #12729 üzenetére
szia!
nekem ugyanezt csinálta a v462 felrakása után a tv app indításakor. Én ekkor csináltam a reset all/reset shop-ot, azóta minden perfekt.
Annyit tettem pluszban, hogy mikor először tapasztaltam, akkor felraktam újra az OSt, hátha megoldja, de nem tette, így reseteltem. -
rajzinho
csendes tag
válasz Phoenixy #13560 üzenetére
szia!
Többieknek is jó tipp lehet, ha 32 gigásnál nagyobb méretű adathordozót szeretnél fat32-re formázni azt macen gond nélkül megteheted. Ha pedig windowsod van, akkor a rufus nevű szoftver (mely bootolható USB kulcsot tud készíteni win telepítéshez) lehet a segítségedre. :-)
üdv,
rajzinho
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest