Új hozzászólás Aktív témák

• rainman72

nagyúr

65C825.
    Egy napot teljesen rászánva illetve egy frissítéssel előrébb,android 11 rendszeren V062-ről V091-re,most már teljesen meg vagyok elégedve az első komolyabb
    TCL tvm-el.
    Mivel ez az első FALD tv is az életemben az is lassította a haladást.
    Amire még nem tudtam rájönni az az ARC de lehet az erősítő oldalon van a gond. :F
    Reggeli manuál update után az eddigi blooming hibák is szinte eltűntek,ls a tv olyan fekete színt produkál ami már majdnem oled szintű,rengeteg videót végig néztem full sötétben.
    Színek szintén kiválók nincs rá panasz,ezt nem tudom másképp leírni,látszik a qled panel előnye,ahogy látszott a Samu Q60A-on is csak ott nem volt fekete sajnos,amugy nekem már az bejött volna 100ezerel olcsóbban,na de hagyjuk.
    Mozgással semmi gond ahogy az op.rendszer gyorsaságával illetve átláthatóságával sincs problema.
    Hang nagy piros pont,be se kapcsoltam az 5.1-s hangrendszert nekem ennyi is elég,öregszem :D
    Tv HD adások is az edigi legjobbak,akinek ez fontos,néha én is nézek még ilyet.
    Röv.ennyi egyenlőre,350-400ezerért nagyon jó vétel akinek nincs keret oledre illetve plus még vmi olcsóbb/kicsit jobb soundbarra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés