Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Mára elég volt az LSD-ből
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Üzenet az országnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
monchichi20
aktív tag
válasz monchichi20 #699 üzenetére
Oké későn találtam meg de a TCL 65DC766 5 év menyire ajánlót vagy maradjon akkor már a x9006 2 évvel?
-
monchichi20
aktív tag
válasz monchichi20 #704 üzenetére
Na a upc-nél a U55X9006 250-be kerül.
Akkor azt mondjátok hogy ennyiért ezzel a tv-vel nem nyúlok mellé filmezés (pc-röl) és játék(pc) szempontjából? -
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Most mi az alap garancia a készülékre az 5 év vagy a 2?
-
monchichi20
aktív tag
válasz Ezekiel. #711 üzenetére
Szia!
Mikor érdeklétem a telefonon a upc-nél akkor 2 évet mondtak, utána láttam itt vissza olvasva hogy 5 év jár.
Írtam nekik ma kaptam választ ami a következő " A készülékre vállalt garancia mértékét megtalálod a készülékhez kiküldött dokumentációkon." nem tudom milyen dokumentációban van mert még nem kapta, vagy a tv-vel együtt küldik??.
Ma felhívtak adat egyeztetés miatt majd utána rákérdeztem a garanciát és ott meg 5 évet mondtak.
Szóval így álok, de ha az 5 év van akkor az jó. -
monchichi20
aktív tag
Lehet hülye kérdés de valaki meg tudja mondai hogy a talpak milyen távol vannak egymástól a x9006-os on, legközelebbi és legtávolabbi pontok érdekelne igazából.
Lehet a tv állványomon a tartó kicsit kicsi lesz neki széltében -
monchichi20
aktív tag
sziasztok.
Megjött a tv, mivel gépre van kötve jelenleg mert itt van egyenlőre hely ezért pc módban használom filmezésnél majd átrakom mozimódba.
Van valami beállítás hogy szebb legyen a kép? -
monchichi20
aktív tag
A Dumbo 2160p es verziónál is volt az a szemcsésedés főleg a háttérnél, amúgy a tv-t majd 3-3,5m-ről fogjuk nézni.
Viszont letöltöttem a madvr-t és a sima mpc-hc-nál ha teljes képernyőn van valami és leviszem az egeret hogy pl beletekerjek, akkor elsötétül és kivilágosodik a kép mintha egyet vibrálna.
Nem tudom hogy az-e a baj hogy pc üzemmódban a felbontást 4096x2160-on használtam. -
monchichi20
aktív tag
Oké én most jelenleg a tv-hez ma estig 50cm re ülök, igaz a szeme majd kifolyó de látni hogy mi mi, viszont én arra voltam ki kíváncsi hogy van-e jobb beállítás filmezéshez, mert lehet látni azt hogy a háttér ilyen szemcsés (gondlom ha eredeti lemezt néznék akkor más lenne). Most PC módban van amd 8bp,cycbcr 4:4:4 en van így van hdr. Az egér is szürkés színű.
-
monchichi20
aktív tag
Érdemes felrakni a V8-T658T01-LF1V543 a x9006-ra?
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok a kérdésem a következő.
Aki használja a netflixet a x9006 típuson annak is szét esik a kép gyors mozgásnál?
Akár hogy állítom szét esik a kép a The Dark Crystal: Age of Resistance és street food sorozatnál tűnt fel majd a hyperdrivenál volt egykét rész, de a castlevenia is szét esik.
Vagy ne foglalkozóak vele? (csak addig használom míg lenem jár a ingyen hónap) -
monchichi20
aktív tag
-
monchichi20
aktív tag
Ahoy.
Beszeretem egy Onkyo nr686 arcba raktam a X2 9006-on, viszont a tv is ad hangot meg a avr is. Mit kell álltani a tvn hogy az ne adjon semmi hangot mert nem találom, illetve a tv/amd 4096x2160-nak érzékeli magát, de 3840x2160 ra van állítva felbontás a windows szerint.
Szerintetek mi a gond? -
monchichi20
aktív tag
Szia.
Azzal a képpel néztem amit beraktál és nekem is lecsökken a fényerő ha be van kapcsolna a dinamikus ha nincsen többször is megnézem és a menün látszik igazán hogy elkezd sötétedni, ha meg rendes nézetben nézem akkor meg világosodik.Mások: mi a legújabb frissítés a x2 hőz aminek van értelme? 544 van fent
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok,
Egy fúra kérdést teszek fel most nektek
Valaki probálta már az xbox game pass-t valamelyik tv-n (x9006), hogy megy-e vagy valami?
Ezen filozok már egy hete, hogy vajon müködik vele vagy semm.[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
-
monchichi20
aktív tag
válasz monchichi20 #5587 üzenetére
vajon le lefrissitema tvém a jelenlegi legfrissebbre (nemtudom hol keresem) akkor talán használhatóbb lenne valamenyire maga a program navigálása? A forza 4 faszán megy ha sikerül elindittani csak nagy az input lagg
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Kerestem de nem találtam igy megkérdezem hátha valaki tud segiteni.
Megtudjátok mondani hogy a x9006 mekkora külsö vinyoval birkozik meg? Mert a 3 db 2.5" 5tb wd-re azt írja sérült és javitsam meg..., vagy valamit én basztam el?
Plexen kersztül a gépről sokszor megál a film (15-20gb 2x-3x max, de az a feletiek nézhetlenek a Ryzen 1700 és 5800x gépen is). -
monchichi20
aktív tag
Sziasztok. Beállitottam a szüllöknek a c728 -on a kép beállitásokat meg a netflix, hbo-t.
Kérdésem igazából a következő, a home screen-en a amazon prime és az apple tv helyett nem lehet valahogy beállitani a netflix és hbo párost vagy esetleg törölni mert én nem találok ilyen funkciót?
Gtv verzió.[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok,
Van egy c728 ami furán működik szerintem.
Valamiért 4 sárga led folyamatosan világit és nem tudom mért, illetve van hogy (eddig a d+ nál volt inkáb) elment a kép és semmi, ha a tv -re át kapcsolom akkor van kép de semmi mást nem csinál a csatorna váltáson kívül és kikapcsoláson, ilyenkor a tv kikapcs a kábel kihúz majd vissza és jó, de a ledre nincsen megoldásom.
Valami frissítés probléma miatt lett vagy más? -
monchichi20
aktív tag
Köszönöm, szóval az a mikrofon állapot jelző ledje volt? Egyből kikapcsoltam azt mikor beüzemeltem és akkor nem világított, de legalább ez megoldva. Akkor már csak az elsötétülés a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, ma újra előjött az a probléma hogy a disney+ elsötétedik egy idő után és semmire sem reagál a tv, ilyenkor csak a kábel ki és majd vissza működik semmi más. Ez az app hibája lenne vagy valami más? c728
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest