Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44051) DeFranco válasza macilaci78 (#44050) üzenetére


DeFranco
nagyúr

mégis tele van az OBI szombat-vasárnap jólöltözött családapákkal és családanyákkal.

persze, utánajársz, én is utánajárok, de ez már pont az a kategória amikor sokan sajnálják már az időt meg az energiát azért a két vasalatért vagy konnektorért bejárni tolnát-baranyát amikor ott van minden egy helyen, igaz 10-20% felárral

ezen persze az sem segít, hogy pont a barkácsboltok olyanok, hogy általában vízumköteles kerületekben vannak nyitva 9-től 3-ig 12-13:30 ebédszünettel szóval jólöltözött családapa választhat hogy kivesz-e egy nap szabit és nyakába veszi a külső körutakat anyagbeszerzőként, vagy összetolikocsizza az obiban és csak egyszer húzza fel magát.

[ Szerkesztve ]

(#44052) Hintalow válasza DeFranco (#44051) üzenetére


Hintalow
senior tag

Igen a barkácsboltokkal nekem is az a tapasztalatom, hogy bár lehet jó pénzért szerezni dolgokat, de jellemzően nem igazán van online árukészletük, szóval zsákbamacska, hogy van -e pont olyan amire nekem szükségem van, másrészt meg a kártyás fizetés kb ismeretlen náluk, én meg nem igazán hordok kp-t, szóval irány az obi, ha kell valami :K

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#44053) cbmfan


cbmfan
senior tag

azért a kis üzleteket/cégeket sem kell sajnálni, van amelyikért nem lenne kár. áprilisban cseréltettem volna gumit autón, a legközelebbi gumis pár száz méterre van. bemegyek, hetvenes tata támasztja a pultot, egyik kezében sör, másikban cigi. mondom, hogy mire és milyen méretű kell, van-e, és ha nincs mikorra tud hozatni. odavakkant a mellette ülő negyvenes faszinak, hogy nézze meg. mondja, hogy nincs, a legolcsóbb kínai 35 ezer, de ha adok 50% előleget hozat a jövő hét végére. itt mondtam, hogy köszönöm, de kihagynám. hallottam, hogy az öreg motyog magában mikor elmentem, de nem érdekelt. neten rendeltem utánaolvasva négy kevésbé noname gumit, ingyen kiszállítással volt 25k/db és két nap múlva megjött Lengyelországból. ismét megyek hozzá már a négy gumival, itt van, fel kellene szerelni, a fennlévő télit pedig elcsomagolom. nekiáll ordítani, hogy ez nem így megy, nem tőle rendeltem ezért nem csinálja meg, ő meghozatta volna másnapra (előtte még következő hetet mondott, ugye) meg amúgy is hogy mertem neten rendelni meg kártyával fizetni mert cipőt is a cipőboltból kell venni, amúgy is fiatal vagyok, ő ilyen idősen a sor mellett állt a gyárban, az volt a munka nem amit én csinálok! (szóba se került, hogy én mit dolgozom.) tipikus életunt kiöregedett alkesz melós, akinek csak a létfenntartáshoz maradtak agysejtjei... inkább otthagytam a francba és hívtam mobil gumist aki az egészet megcsinálta 15 perc alatt és még be is csomagolta a téli gumikat.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#44054) DeFranco válasza cbmfan (#44053) üzenetére


DeFranco
nagyúr

:DDD szerintem ugyanannál a gumisnál voltunk

rengeteg az olyan boltos/szaki aki egyszerűen nem tudom hogy hogy képes megélni, bevételt termelni olyan üzletromboló mentalitással, hogy örülsz, ha nem késel meg mire kifizeted amiért mentél...

(#44055) Habib[HUN] válasza Hintalow (#44052) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

A kis barkácsboltokat nem féltem. Főleg ha értenek ahhoz amit csinálnak. Bemegyek egy hülye kérdéssel, és egyből leveszik a polcról azt ami kell nekem a vízszereléshez, fúráshoz, faragáshoz. pl. Az OBI-ban meg szédeleghetek órákig mire meglesz amit akarok. És nem is biztos hogy jó lesz hozzá. Illetve az összes víz/gázszerelő hozzájuk jár anyagért. Számlára vásárolnak, azokat a márkákat hozzák amiket szeretnek. Nem fognak a multiban vásárolni.

Én pl nem féltem a kis boltomat. 3 éve vettem át az üzletet, és még mindig folyamatos a növekedés. Bár nekem a bolt erősebbik lába a GSM és egyéb kiegészítők. Na ott van árrés tisztességgel. A pc az szinte már csak a bónusz. Ott is csak apróságokat tartok, olyan árréssel hogy megérje. Billentyűzet, egér... stb. A kis kiegészítőn van akkora árrés hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Komplett gép csak pár van mindig. Áll benne a horror pénz, és nagyon vékony az árrés. Viszont ilyen újra telepítések, adatmentések folyamatosan mennek. Szervizes melók is mindig vannak. Ez az mindig elpukkan.

(#44056) cbmfan válasza Habib[HUN] (#44055) üzenetére


cbmfan
senior tag

üveg fólia alin 99 cent, nálad akciósan leárazva hatezer? :DDD

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#44057) Habib[HUN] válasza cbmfan (#44056) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Megjön 2 hónap alatt kínából, ki tudja milyen... Sokan nem tudják felrakni, nem is akarnak vele cseszekedni. Van 6000-ért is, meg 3500-ért is. Én felrakom garantáltan buborék mentesen. Ha valakinek van pofája hozzám behozni az Ali-s fóliát, ott se vagyok szégyenlős. Egy ezresért felrakom neki, és nincs garancia rá hogy buborék mentes lesz. Elvégre nem az én fóliám. Na jó, ha jó nagy melle van és kirakja akkor lehet hogy 500-ért is felrakom. De ennél többet nem engedek :D

(#44058) cbmfan válasza Habib[HUN] (#44057) üzenetére


cbmfan
senior tag

amit anno 99 centért lőttem lassan 5 éve fenn van, csak az éle pattogzott le sarkokon tok és övtartó miatt. most vagy szerencsém volt, hogy jobb fajtát kaptam, vagy ennyit számít, hogy vigyázok rá.

viszont ha már itt vagy, hogyan lehetne kíméletesen kipucolni szétszedés nélkül micro USB aljzatot? kezd kontaktos lenni, alkohollal és fültisztító pálcikával nem esnék neki azért.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#44059) Habib[HUN]


Habib[HUN]
senior tag

Szétszerelés nélkül sajnos nem nagyon van kíméletes módszer. A micro usb csatiknál az esetek többségében nem is a kosz a gond, hanem hogy elkopott a csatlakozó. Azt kell cserélni.

Amúgy ha jól rakod fel, akkor a 99centes fólia is lehet jó. Főleg hogy 5 éve szolgál már téged. Az emberek többsége viszont nem tudja rendesen felrakni. Sokan még egy telefon hátteret se tudnak maguknak beállítani. És ez nem vicc.

[ Szerkesztve ]

(#44060) TaaT válasza cbmfan (#44058) üzenetére


TaaT
veterán

Type-C csatinál működött a fogpiszkáló, annyi kosz volt benne hogy már nem tudtam használni a DEX-et mert szétkapcsolt folyton. Takarítás után meg olyan mint az új, úgy bekattan a kábel.

Give them hell Ukraine!

(#44061) TESCO-Zsömle válasza cbmfan (#44058) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

"hogyan lehetne kíméletesen kipucolni szétszedés nélkül micro USB aljzatot"

Nálam zsebben hordott telefonnal 3-5 havonta "koszolódótt" el annyira, hogy nem tölt. Igazából az volt a gond, hogy annyi szösz gyűlt fel benne, hogy nem lehetett eléggé bedugni a csatit.

Nekem erre a megoldásom egy GEM-kapocs volt, illetve rotring-hoz van a 0,5mm-es tisztító-drót.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#44062) Gézengúz válasza TESCO-Zsömle (#44061) üzenetére


Gézengúz
addikt

Miért nem használtok ilyet?

(#44063) azbest válasza macilaci78 (#44050) üzenetére


azbest
félisten

Nekem úgy tűnt, hogy már vagy 10 éve volt valami durva forint árfolyam ingadozás, amikor hétről hétre tőzsde volt a termékek értéke. És a kisebb boltok egyszerűen nem tudtak ezzel mit kezdeni. Az akkori népszerűbb itteni boltok is átváltottak arra, hogy többféle nagyker listából generált árlistákat kezdtek kitenni helyi készlet nélkül.

Akik mostanában megvannak még, azok lehet közbeszerzések alvállalkozói vagy bejáratott céges ügyfélkörel bírnak.

De barkács téren is nagy a parlag, legalábbis rossz tapasztalataim vannak. Volt, hogy több üzlettel rendelkező "csavarboltba" mentem be egy listával, hogy milyen méretű és fajtájú csavarok kellenek nekem. És hiába tette ki a bolt felét a csavaros polcok sora. Némelyik méretből hiányoztak hosszúságok, csak gagyi fajta fejjel voltak. Volt, amiről nem tudták hogy mi. Csak az olcsó nem saválló fajta. Nem olcsón és darabra. És előre porciózott pakk is csak pár fajtából volt. Egy órán át számolgatta a srác a csavarokat a fizetéshez :D Azóta sem értem, miért nem mérleggel becsülte. A végére amúgy is elszámolta plusz-minusz pár tucattal őket.

Azóta inkább megrendelem kínából előre, ha nem sürgős. 50-100as kiszerelésben jobb minőségűt adnak fillérekért. Bár azóta mintha lenne olyan webshoppal is rendelkező hálózat is, ahol elvileg van mindenféle. Csak nem mindig sikerült beazonosítani a webshopos infókból, hogy mit árulnak.. az sem az igazi.

Vagy elektronikai komponens... az országban sem volt szerimtem sehol.. neten nem találtam. Aztán egy lengyel üzlethálózatnál lett meg.

Vagy 3d nyomtatós, barkács téma. Lengyelektől rendelni méretre vágva sokkal olcsóbb volt alu építelemet, mint szegeden megvenni. Más magyar üzleteknél meg nincs ár, telefonon kéne érdeklődni mindenért, lehet csak nagy megrendelőkkel foglalkoznak.

Mintha a világ végén lennénk.

[ Szerkesztve ]

(#44064) domerator válasza azbest (#44063) üzenetére


domerator
veterán

A megoldás csavarra: SzögKer. Valami eszement francia menetes csavart kérdeztem tőlük félénken, erre előhozott belőle vagy 3 hosszméretet... csak lestem.

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#44065) qnadam válasza cbmfan (#44053) üzenetére


qnadam
veterán

ezen a ponton lehet, hogy a mobilgumist az üzlete elé rendeltem volna :))

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#44066) biker válasza qnadam (#44065) üzenetére


biker
nagyúr

Csak azt nem írta le, hogy az egész í mobilgumissal többe került mintha a "drága" gumikat választja az öregnél
No meg ha 15perc 4 gumi, az jó szar meló lehet, emeléssel, csavarozással, le-fel szereléssel centírozással egy ember egy kereket 3:30 alatt szereljen. Tehát ez a része sem igaz.
De szép sztori volt

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#44067) Habib[HUN] válasza biker (#44066) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ki tudja. Lehet a gumis az előző életében Forma1-es szerelő brigádban dolgozott. És hát a régi szokásokat és sebességet nehezen tudja levedleni :D

(#44068) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Szervizekre is lenne igény szerintem.
Néhány hónapja egy retro notit újítottam fel, és le kellett volna kapni az alaplapjáról a RAM slotot, majd feltenni egy újat (megvolt a bontatlan NOS állapotú cseredarab), egy zsák "szervizt" megkerestem, hogy kérjek ajánlatot, senki se vállalta el. Mindezt Budapesten.
Pedig fizettem volna nem keveset.

(#44069) cbmfan válasza biker (#44066) üzenetére


cbmfan
senior tag

hárman voltak egy hosszított dobozossal annyi géppel ami egy jobb műhelyben van. egyik szerelte fel-le, másik cserélte gumit, harmadik centrírozott. és ha jól emlékszem 15k volt kiszállással.

viszont van valami amit sosem értettem: miért van árkülönbség alu és acélfelni szerelés között?

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#44070) DeFranco válasza biker (#44066) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ha megengedünk egy kis költői túlzást és nem 15 perc volt hanem 17, urambocsá' 20 akkor egy brigád (2-3 fő) meg tudja csinálni simán, nekem is ennyi idő alatt szerelték át az abroncsokat a random téglaházas gumisnál dupla centrírozással, és bár az viszonylag olcsó hely volt, sorbanállással, modoros hülyeségek vigyorogva elviselésével volt 10k

és amúgy lehet én vagyok a hülye, de simán kész vagyok 10-15%-kal többet fizetni akár egy korrekt normál szolgáltatásért is (nem kell mosolyogni, kedveskedni, csak napszaknak megfelelően köszönni meg a munkát korrekt módon elvégezni) mint ugyanezért ha közben arcoskodás, pofázás meg szájrángatás van.

nem utolsó sorban az a tapasztalatom hogy ahol ilyen a fogadjisten mint a bunkó gumisnál ott általában a szolgáltatás színvonala is olyan, hogy többet ártanak mint javítanak, jóvanazúgy meg maganemondjameg alapon (gumisnál pl. rátépett anya, roncsolt kerékőr, lifegő súly, szarul emelt alváz). gyakorlatilag soha nem fordult elő olyan hogy egy ilyen bunkó megbízása után a munka rendesen el lett volna végezve, nem hogy várakozáson felül (pl. ebben az esetben valóban nyomatékra húzott anyák, rendes ellenőrzött centrír, vigyázva előzékenyen elcsomagolt és bepakolt gumik)

nagyon remélem hogy mindig módomban lesz a pénztárcámmal a minőségi szolgáltatás felé szavazni.

[ Szerkesztve ]

(#44071) opr válasza DeFranco (#44070) üzenetére


opr
veterán

Hatalmas +1, ugyanez a tapasztalatom.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#44072) macilaci78 válasza biker (#44066) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Lurdy gumisnál 15 perc volt fizetéssel együtt.
Felemelték a kocsit, ketten két oldalt egyszerre kapták le a kerekeket... Komolyan, van olyan hely, ahol csak a pénztárnál tovább tart a procedúra.

cbmfan: Drágább majomnak drágább banán dukál. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#44073) Pötyi válasza cbmfan (#44069) üzenetére


Pötyi
őstag

Tipp: lehet, hogy az alufelnire jobban kell vigyázni szerelés közben és a finomabb bánásmód feláras?

QNX is cool!

(#44074) gubisadam


gubisadam
aktív tag

gumis sztori: BP-en ahova szoktam járni, igaz időpontra megyek, eddig 4x voltam és beállás-munka-fizetés-kiállás eddig mindig 15p belül volt komplett kerék csere+centir. Jó szolgáltatás, hozzájuk megyek továbbra is. - legalább ketten dolgoznak / kocsi és két beálló van.

Van egy másik gumis is a kerületben, egyik este vezetve jelzett a TPMS-szenzor a kocsin h leesett a nyomás egyik kerékben, beugrottam hozzájuk, kiderült h hatalmas szög volt belefuródva. Szépen megcsinálták volt az egész kb 15p. borravalóval volt 5k, de nagyon jól jött mert másnap mentünk volna nyaralni. ők éjjel-nappali gumis szervíz.
Korábban voltam náluk is már kereket cserélni, előttem 1 perccel érkezett egy hölgyike egy bmw suv-val. Hallom hogy kérdezni a szerelőt hogy mennyi idő lenne neki megjavítani a kerekét, mert defektje van. mondja a srác kb 10-15p. oké, csinálja srác szépen, meglett a lyuk stb dolgozgat rajta erre hallom hogy a nő ott áll mögötte és folyamat kérdezni h mennyi idő még, mert ő erre nem ér rá, hozzáteszem kb ha 5 perce csinalta a srác. mondta neki hogy hölgyem csinalom ahogy tudom. Mire a nő hogy ő ezt nem hiszi el mit kell ezen ennyit szöszölni, ha ő ilyen tempoban dolgozna akkor már nem lenne munkája. néztem ott egy nagyot, kérdi tőle a srác hogy visszategye neki így lyukasan és mehet 1p mulva vagy megcsinaljá-e? (becsültem a türelmét...) végül a nő ezt választotta és kész is lett. Mondta a srác hogy 4750 ft a javítás, a nő természetesen leszámoltatotta teljesen a visszajárót majd duzzogva elsietett. volt az egész kb 10-12p...összenéztünk a sráccal, hogy ilyenek vannak....

-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-

(#44075) macilaci78 válasza gubisadam (#44074) üzenetére


macilaci78
nagyúr

"Hölgyem, a jó munkához idő kell!" ;]
Nekem is csiszolta, kenegette több szerszámmal és anyaggal, de folyamatosan dolgozott rajta. Bizonyos anyagoknak kötési ideje van, amit ki is kell várni.
Lefogadom, hogy a műkörmöse már elmagyarázta neki. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#44076) biker válasza cbmfan (#44069) üzenetére


biker
nagyúr

"viszont van valami amit sosem értettem: miért van árkülönbség alu és acélfelni szerelés között?"

Valószínűleg csak a felelősségi és maceraügyi kérdés miatt. Ha elbasszák, nagyobb kárt kell téríteni. Ennek az "alapossági felára" az alufelni ára. Centírozásban érthető, drága a ragasztott súly.
De kérdem, miért kerül a normál autószerviz 19.800Ft/óra árba és a villanyautó szerviz 29.800Ft/óra árba a hyundainál? Na kb ugyanez, drága majom, drága banán :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#44077) Klaus Duran válasza biker (#44076) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Kevesebb a kellék amit el tudnak adni. Nincs olajcsere, kevesebbet kopik a fék, vezérműszíj, stb.
Pótolni kell a kiesést.

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#44078) biker válasza Klaus Duran (#44077) üzenetére


biker
nagyúr

Az inverter hűtőfolyadék csere meg 130eFt :D

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#44079) DeFranco válasza biker (#44076) üzenetére


DeFranco
nagyúr

renault szerviz is 20-50%-os felár a dacia szervizhez képest (egymás mellé két táblán kifüggesztett árlista alapján)

ugyanaz az ember ugyanazzal a technológiával ugyanazzal az anyaggal csinálja ugyanazt.

[ Szerkesztve ]

(#44080) TaaT válasza biker (#44076) üzenetére


TaaT
veterán

A munkahelyemen a gk műhelyben régi gépeket olyanra cserélték amivel lehet már alufelnit is szerelni, lehet ez is az oka a felárnak. De tény, nagyobb kárt lehet okozni egy alufelniben mint egy acélfelniben. Nem véletlenül van szüleimnek a munkás autón télen-nyáron acélfelni.

Give them hell Ukraine!

(#44081) Gyuri27 válasza TaaT (#44080) üzenetére


Gyuri27
félisten

A vésztői gumis minden alakalommal megkérdezi. Nem kell-e szép alufelni olcsón. Tényleg szép és olcsó is jelzem.
Én meg megkérdezem tőle, hogy hol lakik. Mert ha itt akkor tudja, hogy nem az a kérdés, hogy acél vagy alu. Hanem az, hogy hogyan lehet lánctalpas harcjármüvet forgalomba állitani.
Hát ha csak a 44-47-es főutak állapotát nézem már az kritikus. A többi útról nem is beszélek.

Amd - Radeon - Ryzen

(#44082) FoxiestFox válasza TaaT (#44080) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Mi a frász az az út, lul
Azt meg kell adni mondjuk, hogy mint műtárgy, rohadt jól néz ki, tetszik a minta. :DDD

(#44083) Ear001 válasza TaaT (#44080) üzenetére


Ear001
addikt

Menőn néz ki ez a rómaiak által lerakott kockakő szimuláció. ;]

(#44084) TaaT válasza FoxiestFox (#44082) üzenetére


TaaT
veterán

50 shades of gray. [link]

Gyuri27: Az autó hetente többször is megteszi a Békés-Vésztő útvonalat, lassan a szántóföld jobb alternatívának tűnik. :))

Give them hell Ukraine!

(#44085) ollie válasza TaaT (#44084) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Jézusom, azt hittem, hogy ez az út valami több száz éve elfeledett kis faluban van.

***

(#44086) opr válasza ollie (#44085) üzenetére


opr
veterán

Ott van. Jó, nem kicsi falu, hanem nagy, de ennyi. :DDD ;]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#44087) Syl válasza opr (#44086) üzenetére


Syl
nagyúr

Nem mintha Pest (szélén) nem lennének ilyen freskók: [link] :O

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#44088) opr válasza Syl (#44087) üzenetére


opr
veterán

Ez (is) Pest szélén van, arra írtam, amit. :DDD :P

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#44089) 5teve válasza TaaT (#44084) üzenetére


5teve
senior tag

wow még lovaskocsi is van. :DDD

tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.

(#44090) oriic válasza ollie (#44085) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Budapest is tele van hasonló utakkal már sok sok éve.

Live-Die-Respawn

(#44091) #21346560 válasza Syl (#44087) üzenetére


#21346560
törölt tag

De legalább szalagkorlát van, hogy ne tudd kikerülni a kátyúkat! ;]

(#44092) gubisadam


gubisadam
aktív tag

Sogor Fordnal volt alkatreszes egy szervizben. Jöttek az emberek es mivel Volvo szerviz is volt kertek alkatreszt. Aki idősebb,jofej akarmi volt annak felajanlotta h ugyanaz az alkatresz van Ford csomagolasban mint a volvo a volvosban csak harmad áron, ugyanaz kell a két kocsiba csak a csomagolas más. Sokan igy is a dragabbat vették.

-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-

(#44093) opr válasza gubisadam (#44092) üzenetére


opr
veterán

Igen, ez így van. Nekem nemrég kellett pollenszűrő a kocsiba. Ugyanazon a webshopon belül, ugyanaz a termék, ugyanaz a méret, típus, cikkszám, minden. Ha úgy kerestem rá, hogy lexus, dupla volt az ár ahhoz képest, mint ha úgy kerestem rá, hogy corolla. Ha meg úgy kerestem rá, hogy prius, akkor még a corollához képest is bő 15%-al olcsóbb volt. Persze mindegy hogy kerestél rá, a leírásban szerepelt minden kompatibilis kocsi. Érdekes volt viszont, hogy yarishoz drágább volt, mint priushoz, ez tippre a rengeteg überes miatt lehet, ott fontos, hogy a létező legolcsóbb árat mutassa a bolt, ha el akarja adni.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#44094) -=RelakS=- válasza Syl (#44087) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Heh, lol, ezen a retteneten néha én is megfordulok. Vesekőre jó.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#44095) Syl válasza -=RelakS=- (#44094) üzenetére


Syl
nagyúr

Ez akkor különösen "simogató", amikor jövök befele az M3-on és lendületből fordulok rá erre a rettenetre... :Y

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#44096) -=RelakS=- válasza Syl (#44095) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Lendületből? Elég hosszú lehajtó vezet erre a mozaikra.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#44097) Syl válasza -=RelakS=- (#44096) üzenetére


Syl
nagyúr

Lendületet úgy értsd, hogy autópályán mész 130-140-nel, lefordulsz és nem satuzol be 40-re, hanem pörgeted 80-90-nel. Na, azzal a sebességgel, ott még egy T32-es is széthullana :DDD

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#44098) -=RelakS=- válasza Syl (#44097) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Két irányból tudsz jönni:
Hatvan felől, de ott van egy fisszafordító, szóval a 80-90 nem nyerő.
Budapest felől, de ott meg a Meki mellett nem nyerő ennyivel elhúzni, mert van, hogy bepislognak a másik sávba a szemből jövők/kihajt valaki a parkolóból körülnézés nélkül... Ott sem mennék ennyivel. Persze, utána van szép hosszú egyenes, de na :D

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#44099) Syl válasza -=RelakS=- (#44098) üzenetére


Syl
nagyúr

Nem akarod te ezt érteni, úgy látom...

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#44100) cbmfan


cbmfan
senior tag

bezzeg most csipogott...

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.