Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38970) Thunderzolee válasza oriic (#38963) üzenetére

Igazából ezen nem direkt spórolhattak, ez valami régi gép lehetett, amiben apránként kicserélgettek mindent, csak a tápot nem.
Emlékeztek azokra a gépházakra, amiket LAN partikhoz hurcolásztunk, na, olyasmi volt, fogantyú volt a tetején. De nem az a szép piros BMW-s előlappal, hanem csúnya kopott, dizájntalan (randa) előlappal.

Az USB-k se voltak bekötve, mikor a merevlemezt cseréltem, még akkor dugdostam rá az alaplapra szálanként, mivel aki előttem szerelhette évekkel, az nem tudta hova kell kötözni.
Meg a tetején a ledek se égtek, vagyis az rá volt kötve, de a ledek be voltak nyomkodva, szétszedtem a kapcsolópanelt, valami dróttal, gyufával bebökdöshették, mert a ragsasztással együtt hátra voltak esve, na visszaillesztettem őket, és odaragasztottam, most már mennek a visszajelző ledek is rajt.
Ezeket mondjuk meg is köszönte.

Meg a BIOS is csak defaulton volt, és a processzorhűtő emiatt nem PWM módban ment, hanem maxon pörgette a ventit, olyan zaja volt, amit már régen hallottam, de beállítottam ezt is, olyan csendes lett egyből a gép...
Pláne most, h már nem a Codegen táp van benne (annak is kertitraktor hangja volt).

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.