Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3792) Chaser


Chaser
titán

Múlt hétről említésre méltó egy kínai apuka és áldott gyermeke..

Bejönnek, nézelődnek, kb fél óra magyarázat után apuka levágja, hogy az a szép LCD monitor, ami bemutatónak van kirakva, nem azonos a számítógéppel :)) Újabb fél óra után arra is rájön, hogy hiába vesz gépet és monitort, internet akkor sem lesz rajta, csak ha vmeik szolgáltatónál előfizet rá. Elmagyarázom neki merre, hol, hány méter..elmennek. Majdnem örömtáncot jártam, ezeket többet nem látom itt:D Du. zárás előtt fél órával visszajöttek, akkor már egy idősebb európai hölgy társaságában. Van már netszolgáltatójuk! Megveszik a gépet.. Nagyszerű, még de. hosszas keresgélés után kiválasztottam nekik egy, az ő szavaikkal élve ''naon disájnos'' LG monitort, hozzá csaptam egy előre összeállított konfigot, persze az árból még faragtunk, mert hát ''olcó'' legyen..Másnap szervízes kollega kérdi, hogy hívják a kínait, kellene a neve a munkalapra. Ránézek, szted?:D Írjad be Mo_Csing oszt kész :)) Vagy ott van az aláírása az átvételi elismervényen, ha gondolod böngészd ki :P Fetrengett a szervíz, kínaiak megkapták másnap a gépüket..Jah meg kérdezték a márkáját. Nem tudta megérteni, hogy alkatrészekből van összerakva, ezért meguntam, rámutattam egy alaplapra, amin ASUS volt..na mondom ez a márkája, igazi kínai:D Most van egy ''olcó'' ''disájnos'' igazi kínai gépük :DD

Ma bejön egy fickó, azt mondja micro 3D kártyát kér. Kérdem mit? :F :D Micro 3D-t! Kérdem nem lehet az esetleg microSD? Kiderült hogy lehet, csak nem tudta kiolvasni a cetliről, amit odaírtak neki:)

szerk: jah azt kihagytam, hogy du. már egy tolmáccsal egyeztettem telefonon a részleteket...a kedves ulak kínai wint akartak:D A vége az lett, hogy nem kellett nekik semmilyen win, csak összeszerelés... :))

[Szerkesztve]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.