- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
válasz
Brutális eb #11779 üzenetére
Azért ilyen esetben én nem leb@sztam volna a dolgot, hanem pl. másnap elszaladok és a rendes összeggel kiváltom az addig félrerakott alkatrészt. De ez én vagyok...
Mi pl. felhívjuk a vevőt ha megérkezett a rendelt árú, és közöljük a pontos összeget, igaz megrendeléskor is szólunk, hogy ez a pillanatnyi ára, lehet némi eltérés akár negatív irányba is az áron (ezután nincs gond soha, bár változás is ritka).A "boltosok is lecumizhatnak néha" kifejezésed pedig kimondottan sértő számunkra, akkor cummancson le a pék is, mivel felment a liszt ára és drágább ma a kifli mint tegnap, no meg a benzinkutas is ugye???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest