- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
válasz
Brutális eb #11779 üzenetére
Azért ilyen esetben én nem leb@sztam volna a dolgot, hanem pl. másnap elszaladok és a rendes összeggel kiváltom az addig félrerakott alkatrészt. De ez én vagyok...
Mi pl. felhívjuk a vevőt ha megérkezett a rendelt árú, és közöljük a pontos összeget, igaz megrendeléskor is szólunk, hogy ez a pillanatnyi ára, lehet némi eltérés akár negatív irányba is az áron (ezután nincs gond soha, bár változás is ritka).A "boltosok is lecumizhatnak néha" kifejezésed pedig kimondottan sértő számunkra, akkor cummancson le a pék is, mivel felment a liszt ára és drágább ma a kifli mint tegnap, no meg a benzinkutas is ugye???
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Update 06.02 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest