Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11071) szumo válasza nyunyu (#11063) üzenetére


szumo
senior tag

Én nem informatikára gondoltam, hanem egy elektrotechnika alapjaira.

Anno az xyz kórházban, jött egy informatikus srác gyakorlatra. Harmadéves fősulis volt, és mi mutattuk meg neki, hogy hogy néz ki belülről egy gép egy szerver egy router egy swich. A nyár végén megköszönte, és azt mondta, hogy a hardverekről többet tudott meg, mint a fősulin addig. Szóval a diploma nem helyettesíti a középsuliban megszerzett alaptudást. Sajnos ezekkel nem foglalkoznak a felsőoktatásban.
Ez egy másik téma, nem akarom bele lovalni magam.

A buta buta ügyfelekre meg sajnos nincs megoldás, én is beléjük futok lépten nyomon. Ez van sajnos ilyen ez a popszakma.

Stol: Neked ezek a lábhajtogatós hibák külön örömet okoznak. Valld be, hogy még élvezed is :DD

Ügyfél: Hibaleírás, kékhalálozik a gép! Kérdem mi történt. Válasz ááá semmi. Gép indul, következő üzenet: A frissítési folyamat megszakadt, kérjük a műveletet ismételje meg. Frissítés megcsinál, majd az msn is bejelentkezik frissítésre, és képzeljétek az összes kiegészítése fel van téve, vagy 400MB. Ahhhh. Azt hittem odafialok, mire elkészült. 3-4 újraindítás, csak hogy a win érezze a törődésemet. Kérdezem hogy nem lett lekapcsolva a gép kicsit agresszívabban? Mondja, hát volt amikor csak a hosszabító lekapcsolásával át le a gép. Mondom itt van a kutya elásva, mert előtte a monitor feliratait is el kellene olvasni. Ugye amikor a win kikapcsoláskor telepít, és megkér, hogy ne vedd el alóla az áramot. Szóval akad pár ember aki okosan cselekszik.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.