Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz TheReMiXeR #11901 üzenetére
a második kép az most hogy?
4 centit jobbra, 3-mat föl, és pont ott lesznek a lyukak... ki rakta ezt össze!?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
shteer
titán
-
danih
veterán
válasz TheReMiXeR #11905 üzenetére
Még ilyeneket
-
eziskamu
addikt
válasz TheReMiXeR #11906 üzenetére
Nem vagy te rokona a Békának ? Neki is vannak képei érdekes elektronikai eszközökről/megvalósításokról, valamint érdekes parkolási esetekről
-
blackvinyl
tag
válasz TheReMiXeR #11900 üzenetére
Én az adott oldalon láttam egy Samsung vinyót, ugyanígy 2TB-os WD IDE-s nek hírdetve
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
szumo
senior tag
válasz TheReMiXeR #11905 üzenetére
Az a behorpadt oldalú codegány tetszik!
A biztosítónál be kell jelenteni, hogy jégkár érteMinden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
addikt
Off lesz bocsi érte, de szakértő kell
Adott 1 TP-Link router, amelyen csatlakoznának az internetre, de csak azt írja ki hogy LINKING, kipróbáltam nálam is (ahol van másik fajta TP-Link és azzal műkszik nekem, tehát nem kábel és beállítási probléma) és ott is ugyanez a probléma, a szervíz meg azt mondja jelenleg is azon keresztül neteznek, nem értem ott miért működik, és máshol miért nem. Mi okozhatja ezen jelenséget egyáltalán ?[ Szerkesztve ]
-
Zofren
aktív tag
Pénteken ember bejön, hogy kellene egy a lányának egy gép internetezésre, mobilra zenét tölteni, word excel. Elmondom neki, hogy új gép sokezer ft, használt gép olcsobb. Sokalja. Behozta szombaton a gépét, hogy nézzük meg mi mindent kellene cserélni benne, hogy tudja fenti kritériumokat. P2-es gép, 128mb sd, 6,4GB hdd...
Felhivjuk elmondjuk neki, hogy mindent. Oks, akkor kéri a használt gépet. Gépet megrendeljük hétfő délután, felhivjuk, hogy várhatón szerda 3 körül jön meg a gépe. Tegnap bejön, hogy 80km-rel arrébb olcsobban adnak jobbat és akkor neki ez nem kell. Megértjük. Azért a 2000-ért én is elautóznék Mind1, gépet nem mondjuk le, hadd legyen raktáron.
No emberke 10 perce itt járt, és érdeklődik, hogy hol a gépe. Én csodálkozva nézek rá és megkérdem.
- Tegnap lemondta a rendelést személyesen. Mégis szükség lenne rá?
- Félreértett valószinuleg.
- (aha, a "köszönöm, nem kérem a gépet" hogy lehet félreérteni?) - én ezt gondoltam.No mindegy. Gép majd jön, akkor felhivom.
más: hasonló tp-link router problémával én is találkoztam múlt héten. D-link modem mögé kötve kb 1 percig van net és utána megszakad. Simán modemmel gond nélkül netezik az ugyfél. Két féle tp link routert probáltam. Egy 342-est és egy 542-t. Mindkettőben frissittem firmwaret. Kábeleket is cseréltem. A router máshol tökéletesen mukodik. Most hoztunk Getnet routert, kiváncsi lesz ezzel.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
addikt
válasz eziskamu #11912 üzenetére
Reseteltem is, de semmi, most ép a szervízben van és vígan működik állítás szerint, nem tudom mit kezdjek én vele (speciel én semmit, max újra bekötöm és kipróbálom majd ha visszaadják), megpróbálom rábeszélni az illetőt, hogy beszéljen a boltosokkal, hogy üzemeljék ők be a routert, és ha nem megy láthatják hogy bibi van (egyébként tanácsért felhívtam 1 boltos ismerőst és spec pont van náluk 1 ugyanilyen esetű routerük, a hiba okát még nem tudják, nem tudták megmondani, szóval lehet nem egyedi az eset)
A leginkább az zavar, hogy nálam se ment, ahol 1 másik ilyen márkájú meg igen, a boltban meg megy (nem láttam, de azért gondolom hogy nem hazudnak a boltosok, mert ez elég kisösszegű dolog, hogy megérje hazudni) -
TheReMiXeR
senior tag
válasz blackvinyl #11909 üzenetére
biztosan az is kelendő lesz majd
-
Chaser
legenda
válasz Zofren #11913 üzenetére
Én annak idején egy monitorral jártam hasonlóképp, de azért más szitu volt. Srác bejön, ez meg ez a monitor kéne neki, mondom nem gond, jövő hétre tudjuk hozni 10% előleg ellenében, jó azt mondja rendben, majd visszajön. Vissza is jött 1 hét múlva, azt kérdi megjött-e már a monitora??? Emlékeztem rá, ki kellett ábrándítanom, mivel nem rendelt meg semmit....sebaj, jó napom volt eladtam neki egyet ami volt benn. Hazaviszi pár óra múlva telefon: ez 8ms-es!!!! - amásik 4 volt amit kinézett-. Kérdem tőle fáj a szemed miatta, vibrál valami, van utánhúzása valaminek? Nincs....Na mondom akkor használd egészséggel, ha nem tetszik zárásig visszahozhatod. Nem hozta vissza
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
eziskamu
addikt
válasz TheReMiXeR #11916 üzenetére
Kár, hogy csak fia van
-
ati012
őstag
Ez a nyákpocséklás
-
danih
veterán
Eszmbe jutott egy dolog, ami borzasztóan idegesít, ez pedig az ominózus "lefagyott a gépem, mondd már meg, miért" típusú TELEFONOS hívás. Ti hogyan küzdötök ezzel?
Valahol olvastam egy igazán zseniális választ erre: "nekem meg nem indul az autóm. piros színű, meg tudnád mondani, mi a baja?"
Ebből a delikvens azonnal levágja a szitut, nem kell magyarázni (mert még azt fogja hinni rá akarsz tukmálni egy kiszállási díjat vagy ilyesmi).[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Amúgy próbálkozhatnátok távgyógyászattal, tetessétek a kagylót a gép mellé, ordítsátok bele háromszor, hogy MÚKOGGGY, és ha véletlenül megjavult, gomboljatok le 1000 és 10000 ft közötti összeget arcvastagságtól függően
Esetleg, hogy javuljon a hatásfoka a dolognak, húzassatok ki minden kábelt a gépből a művelet megkezdése előtt, majd utánna hadd szerelje vissza a júzer, hátha csak kicsúszott egy kábel[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz TheReMiXeR #11933 üzenetére
Na igen, ebből is látszik hogy te már többet megéltél, ez már odaszúrósabb
-
Badman 4ever
őstag
válasz eziskamu #11930 üzenetére
Vagy inkább azt kell mondani, hogy "mindjárt utánanézünk a problémának, szíveskedjék türelmesen várni", kagyló letesz, közbe meg lehet ebédelni, megnézni egy meccset és az emelt díjas számra meg megy a pénz.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
localhost
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #11935 üzenetére
Jaj már, ne!
Még a végén beleolvasnak ide a kívülállók és jól lebunkóznak bennünket, hogy ilyesmit képesek lennénk megtenni, mikor pedig már maga a feltételezés is bántó.
Nálunk az első a vásárló!(főnök olvastad, amit írtam ?)
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
danih
veterán
válasz Badman 4ever #11935 üzenetére
Szerintem a bejövő hívásokat egy gépre kéne átirányítani, amely a következő progit futtatja.
1. Napszaknak megfelelően köszönön, megkérdezi mi a probléma
2. Amíg van befele jövő hang (a program érzékeli, hogy a vonal másik végén nem csend van, azaz valaki beszél), addig alátesz diszkrét "aha" "igen" "értem" hangokat, random.
3. Ha elcsendesül a vonal, megkérdezi "Mit tud még a hibáról elmondani?"
4. goto 2
5. Ha 3-ra nem szófosás a válasz, akkor lejátssza a "Hozza be hozzánk, megnézzük.wav" fájlt.
6. Elköszön, minden jót kíván
Kb ennyi így elsőre -
eziskamu
addikt
Ja mint az IT Crowd-ban?
"...have you tried turning it off and on again?"[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
macilaci78
nagyúr
válasz TheReMiXeR #11933 üzenetére
"Ez micsoda és mennyibe kerül?" - kérdi a véglény 25-30 perc cseverészés közben.
"Odaírtuk azon kedves ügyfeleink részére, akik tudnak olvasni." - válaszolom monoton, búgó hangomon, majd otthagyom és kiszolgálom az időközben bejött vevőt, majd vissza.
"Van még esetleg kérdés?"
Volt 2 lényeges kérdése, megválaszoltam, megvette az első öt percben ajánlott terméket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szumo
senior tag
válasz eziskamu #11930 üzenetére
Én a múltkor távgyógyítottam. Bár a faszi el tudta mondani a hibát. Elmondtam mit csináljon, és a gép lám jó lett! Mondta, hogy küld egy ezrest, én bólogattam a telefonba lecsukott szemmel. Ahogy sejtettem, a pénz azóta se érkezett
Csörög a telefon, felveszem, bemutatkozok.
-A múltkor csináltad a laptopom. És most nem megy benne a kártyaolvasó-
Azt sem tudtam, hogy ki az, milyen gép, így rákérdeztem, hogy mikor, és milyen gép is volt?
-Hát tudod, egy Siemens.
Na olyat hála az égnek tavaly ősz óta nem láttam. Az is egy 2002 körüli kockakő tulajdonságokkal bíró gép volt.
-Azt csinálja, hogy érzékeli az SD kártyát, de nem látja a gép.
Mondom neki, hogy el kellene hozni a gépet, mert így nem látom, hogy mi lehet a baj. Majd megkérdeztem, hogy milyen eszközhöz tartozik az SD kártya.
-Egy fényképezőhöz.
Akkor még USB kábellel tudod letölteni a képeket róla
-De nincs hozzá kábel.
Azt hiszem így távolról ennyit tehetek
Még előadta a fél életét, és ez neki mennyire fontos, de szerencsére jöttek hozzám, így le kellett tennem.( szerencsém volt)Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
TheReMiXeR
senior tag
én még múlt ősszel húztam ki egy vén pitsát a bajból és megígérte, hogy hoz egy rekesz gyümölcsöt... na, az a mai napig nem érkezett meg, és természetesen mikor erre jár autóval még el is fordul bezzeg abban a pillanatban én voltam a király, hogy kihúztam a szarból...
-
Zolás
addikt
válasz eziskamu #11949 üzenetére
Igen az a rész egy kicsit erős a többihez képest. Én viszont majd leestem a székről mikor először láttam nekem nagyon bejön
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest