Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11851) mongi válasza DeltaPower (#11847) üzenetére


mongi
senior tag

hacsak nem a munkanélküli örököl az anyóstól a gépre :DDD

[ Szerkesztve ]

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#11852) bullseye válasza Jimcat (#11842) üzenetére


bullseye
addikt

márpedig a civilek többsége nem tud és nem is akar dönteni, a tacskóban oda van íva, hogy a gép tökre jó mindenre, úgyhogy neki az kell... te meg itt teszed fel a kérdéseket, amiket alig ért... és biztos csak azért, hogy utána egy drágább gépet sózz rá feleslegesen...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#11853) Zolás válasza bullseye (#11852) üzenetére


Zolás
addikt

Mikor a rokonság tanácsot kér tőlem de sokszor látom ezt a szemükben...
Neki elég a 300wos kodegány mitől szállna el? Jaj nem kell neki Core2 csak játék lesz! Jaj ne mondjam hogy ez vagy az szar mert a petikének ilyen van és játszik vele!-És mit játszik?-Hát márijót!-meg tankosat!
Bocs az offért písz :R

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#11854) ati012


ati012
senior tag

Kérdésem lenne:
Melyik vevőréteget célozzátok, és milyen sikerrel?
Pl.:
Full csóró kategória.
Középréteg.
Újgazdagék.
Smucigok / kispénzűek (pl.: diákok, nyugdíjasok).
Általánosságba mindenkit.

Milyen hirdetéseket használtok v. hirdettek-e egyáltalán?

(#11855) Lenry válasza boba6 (#11849) üzenetére


Lenry
félisten

nem véletlen szeretünk nálad vásárolni :R

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#11856) Paarthurnax


Paarthurnax
senior tag

Magyarorszagon mennyire lehet alkudni a multiknal, mint pl. MediaMarkt es hasonlok? Nem az elso eset volt, de tegnap is ket nagy kereskedonel voltam (nem Magyaro). Az elsonel egy bluetooth eger $49 AUD volt, aztan atneztem a masikhoz ahol $79. Mondtam az eladonak, hogy a masik boltban mennyi volt, erre azt mondta, hogy akkor oda adja o is annyiert. :DDD Imadom ezt a szokast, hogy a multiknal igy lehet alkudozni mindenre, szamitogep, fenykepezo, TV, akarmi. Nem emlekszem, hogy ez igy mukodott volna Magyarorszagon, de javitsatok ki ha tevedek. Nagyobb tetelnel egyebkent nem hiszik el bemondasos alapon, vinni kell arlistat vagy nyomtatott ajanlatot.

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#11857) Tomics válasza Paarthurnax (#11856) üzenetére


Tomics
addikt

szerintem egyáltalán nem lehet. mivel általában úgy van hogy a központi rendszer alapján vannak bekódolva az árak amin egy eladó (vagy akár üzletrészvezető) nem tud változtatni :U
tehát ha leolvassa a vonalkódot a gép kidobja az árat, ami 1 központi rendszerben van amihez az összes bolt tartozik legyen az akár pesten vagy ópusztaszeren. (legalábbis a tesconál így volt, gondolom a többi multinál is így van. mikor ott melóztam sokan próbáltak alkudni...:D)

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#11858) Paarthurnax válasza Tomics (#11857) üzenetére


Paarthurnax
senior tag

Akkor itt gondolom bele van kalkulalva es az eladoknak meg van mondva mennyit engedhetnek. Mindig amikor alkudni probalok, az elado elovesz egy kis mobil terminalt, nyomkodja, majd megmondja mennyit tud engedni.
Igy a vevo is boldog, mert orul, hogy tudott alkudozni. A masodik boltban biztosan tudtak, hogy harminc Dollarral olcsobb a masik uzletben, de aki ezt nem tudja az vagy megveszi dragabban vagy orul, hogy le tudta alkudni. Ugyesek... :)

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#11859) kraftxld válasza Paarthurnax (#11856) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Ez csak nálatok van meg itt nálunk :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11860) stol válasza Paarthurnax (#11858) üzenetére


stol
addikt

Hát, 20-30%-os haszonnal ez megtehető.
De, mikor egy gépen van bruttó 5ezer forint hasznod (amiből, még adózhatsz is, merthogy nyereségadó), abból nem tudsz engedni, mert enned is kell adnod a családnak nem?

(#11861) Shad0w válasza Paarthurnax (#11856) üzenetére


Shad0w
senior tag

Elvileg a MediaMarkt-ban, ha beviszed egy termék blokkját amit máshol vettél meg olcsóbban, akkor a különbözetet kifizetik neked. Jól körbe kell nézni, általában vhova nagyon magasra rakják ki ezt a táblát.

(#11862) Paarthurnax válasza stol (#11860) üzenetére


Paarthurnax
senior tag

Multikrol irtam, nyilvan ott nem ezek miatt aggodnak. Volt olyan, hogy a srac szerint a bolt nem keresett rajta semmit, de ezt azert nem hiszem el. Mondjuk egy ilyen nagy kereskedesnek fontos, hogy porogjon az aru, legyen cashflow, mert abbol beszerzesi elonyoket szerezhet meg akkor is, ha egy-ket vasarlo minimumra alkuldja az arat.
A sarki kisker persze nem teheti ezt meg.

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#11863) DeltaPower válasza Paarthurnax (#11856) üzenetére


DeltaPower
őstag

itt az árverseny a multik között csak addig működik, amíg alávágnak a kiskereknek :U

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#11864) localhost válasza Shad0w (#11861) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"Elvileg a MediaMarkt-ban, ha beviszed egy termék blokkját amit máshol vettél meg olcsóbban, akkor a különbözetet kifizetik neked"

Talán fordítva, nem ?

Amit ott vettél, de máshol olcsóbban vehetted volna?

Figyelem ez nem állítás! Kérdés!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11865) MR_Joe válasza Paarthurnax (#11862) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

Bogyesz: tényleg van olyan, hogy szinte nullás a termék, sokszor ki van adva, hogy bizonyos termékekről vagy le kell dumálni a vevőt, vagy X mennyiségű kiegészítőt kell hozzá eladni. Általában ez utóbbi szokott történni.

Localhost: Te tudod miről beszélek :)

Amúgy médiás játék: elvileg ha veszel egy terméket és tudod bizonyítani, hogy máshol az NEM AKCIÓSAN! olcsóbb, abban az esetben visszaadják a különbözetet. Ezt a "nem akciós" dolgot úgy lehet igazolni, hogy az adott áruházban írat az ember egy igazolást pecséttel dátummal aláírással. Általában ezt legtöbb helyen nem teszik meg vagyis bukta... marad a blokk, amivel bizonyítani tudnád, de ha már egy terméket vettél nem fogsz mégegyet venni ergo ez is bukta. Ki van ez találva...:)

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#11866) Sonky válasza localhost (#11831) üzenetére


Sonky
aktív tag

Meg is vettem ott az a laptopot:)
HP 6735s +Vista Home Premium.
Talán 120k volt táskával egérrel.

Azóta is megy lassan 2Éves :))

Egy legenda vagyok.

(#11867) localhost válasza Sonky (#11866) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Ugyanaz! Illetve ugyanolyan! :Y

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11868) Shad0w válasza localhost (#11864) üzenetére


Shad0w
senior tag

Már régen jártam arra, de én így emlékszem rá. Az olcsóbban "vehetted volna"-ról nem tudsz számlát/blokkot vinni. Amúgy a pécsi MM-ben a fülhallgatóknál van valamelyik oszlop tetejére kiírva.

(#11869) szumo válasza Hequila (#11800) üzenetére


szumo
senior tag

Megmondom neked őszintén, hogy évekig nem kellett előleget kérni semmire. De mióta volt egy esetem, amikor egy hét nemalvás volt, azóta egyre sűrűbben kell sajnos kérni, nagyobb tételeknél főleg, de volt, hogy nem tetszett a delikvens arca, és a 2500HUF nál is kértem és milyen igazam volt. Érdekes módon, az a vevő, aki miatt a hét nem alvás volt, az azóta volt nálam, mert meg volt a munkámmal elégedve, de megkérdezte magától, hogy mennyi előleget hagyjon nálam.

Nem olyan egyszerű talpon maradni manapság.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11870) localhost válasza Shad0w (#11868) üzenetére


localhost
Közösségépítő

(---) Én logikátlannak tartom, hogy ha alfabéta kft-nél veszel valamit 20.000-ért, ami a Médiában 50.000, AKKOR csak úgy adnának neked 30.000 Ft-ot!
(---) Nem inkább úgy, hogy megveszed (!) náluk 50.000-ért és utána beviszed a reklámújságot, hogy alfabétáéknál ez csak 20, akkor visszaadják a harmincat? :U

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11871) kisi válasza localhost (#11870) üzenetére


kisi
aktív tag

Ósünél is volt ilyen akció:
De van apróbetűs rész is általában:
Nem lehet kiárúsításos, akciós, stb, csak normál termék, és csak bizonyos (nagy)áruházakra vonatkozik,illetve a két termék különbözetét adják, 10x-en, de max 10k huf erejég.
A többi apróbetűsre nem emlékszem..

(#11872) localhost válasza kisi (#11871) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Oké, de náluk kell, hogy vásárolj, és a máshonnani ár különbözetét adják vissza, nem pedig fordítva!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11873) TheReMiXeR válasza szumo (#11869) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

Most ugrott be egy 2hetes izgulásom 3 évvel ezelőttről.

Arc itt lakott a bolt udvarában található sorházak egyikében. Mindig öltönyben, elegánsan járkált. Béemvé kaliber volt, mindig drága mobillal a kezében. Olyan lakásban lakott, hol 2kilo volt az albérlet... szvsz volt pénze az arcnak.

Egyszer bejött, hogy kéne neki egy laptop. Sorolta az igényeket. Kialkudtunk egy akkori csúcs asus 13"-os gépben, ha jól emléxem szoftverekkel (office) együtt 600ezer volt az ár. Természetesen olyan masina, amit ha nem visz el akkor eladhatatlanak kell titulálni. Naivan előleg nélkül megrendeltem neki. Érdekes módon már másnap nálunk volt, telepítettük, belőttük neki. Aztán vártuk. 4nap múlva az egyik lakótól hallottuk, hogy a fazont éppen most fogják kirakni az albérletből, mert már hónapok óta nem fizetett lakbért. Bazze!!!
1 hét után sikerült elkapni arcunkat, ígérte, hogy jön érte csak most éppen szarban van...
Mondom neki, hogy kössz.... Már azon filóztam 2 hét után, hogyan és mire tudnám használni a vasat magamnak és hogy az asszony mit fog szólni az árára.

Egyszer csak megjelent és kifizette kápéra. Hosszú volt az a 2 hét, azért örülök neki, hogy az iMac-em ára nem asus notiban landolt.

Amúgy sokan meglepődnek, hogy nem kérek sokszor előre lóvét. Hál istennek eladható vackokról van szó, nincs mit veszíteni...

(#11874) Shad0w válasza localhost (#11870) üzenetére


Shad0w
senior tag

Hát így tényleg több értelme van. Majd ha legközelebb arra járok akkor rákérdezek.

(#11875) Dorien válasza DeltaPower (#11847) üzenetére


Dorien
veterán

Erről jut eszembe: állítólag itt a Győr melletti Abdán csinált egyszer a sírköves "Gyerek-sírkő akciót".
Ez városi legenda is lehet akár, de elég morbid vicc, ha igaz...

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#11876) stol válasza Dorien (#11875) üzenetére


stol
addikt

Egyre lennék kíváncsi!
Temetkezési vállalkozóhoz, az APEH hogy megy ki próbavásárolni? :DDD

Megrendelik a szolgáltatást, kiássák a sírt, aztán "bocs, csak próbavásárlás volt"?

Aztán Józsi tarkónbassza szívlapáttal az APEH-es hiénát és máris nem próbavásárlás ;]

(#11877) Balinov válasza Dorien (#11875) üzenetére


Balinov
félisten

nem hallottam rola, pedig onnet szarmazom, de ha a sirkoves az az, akire gondolok, siman el tudom kepzelni... :O :DDD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#11878) Paarthurnax válasza TheReMiXeR (#11873) üzenetére


Paarthurnax
senior tag

Igaz nem alkaltreszt arulok, hanem szolgaltatast, de en is kerek eloleget mindig. Eddigi ugyfeleim kis cegek voltak es mielott barmibe belekezdenek kerek 50% eloleget. Az elejen volt olyan, hogy bebuktam egy-ket dolgot, mert meggondoltak magukat, de tobbet ilyen nem lesz.

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#11879) macilaci78 válasza stol (#11876) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ez kb olyan, mint a kupiban a próbavásárlás. :N

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#11880) szumo válasza Paarthurnax (#11878) üzenetére


szumo
senior tag

A kis cégek azok már csak ilyenek!

Kér 3 gépet, meg egy linuxos szervert, aztán mikor mindent bepakoltál, belőttél, azt mondják, hogy mégis csak 2 gép kell, és a szerver sem olyan fontos, mert azt mondták neki. S akkor buktál máris egy nagy adagot + a munkádat, hacsak nem kötöttetek szerződést. Mintha láttam volna személyesen ilyesmit. Aztán meg a linuxos szerver beállítását próbálja lealkudni, na az még a világ vicce.

Vagy amikor kihív, hogy nem megy a levelező szerver 1 hete, és az RJ45 aljzatba bele van tuszkolva egy RJ11 es csatlakozó :W :W :W

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11881) stol válasza macilaci78 (#11879) üzenetére


stol
addikt

Ott a fogyvédelmes próba az érdekes, mint a fagylaltosnál :DDD

(#11882) TheReMiXeR válasza stol (#11881) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

itt Gödöllőn volt a múlt évben, hogy üvegesnél nyugdíjas mamóka elsírta magát, hogy így nincs pénze úgy nincs pénze, üveges beüvegelte a kis ablakát aztán nettó árat mondott és ekkor előkerült még 2 kolléga na meg az igazolványok...

nálam 3éve volt, mikor apeh+munkaügyi ellenőrzés volt...
hirtelen felindulásból keresett rajtam egy tök lényegtelen papírt, mondom a fazonnak, hogy húúú most hírtelen nem találom azonnal, de keresem a céges mappában kell lennie... aszonnya az öregcsávó, hogy "ááá ha nincs meg, nem gond"... biztos itt lesz, csak pár pillanat... közben, látom nagyon körmöl valamit a jegyzőkönyvében. Fél perc és megtaláltam a keresett papírt, viszem oda és látom, hogy szépen beleírta a jegyzőkönyvbe, hogy "hiányos, nem találják". Szólok, hogy "uram, miért mondja azt hogy nem lényeg, ha jegyzőkönyvezi???, na ha lehet, akkor azonnal javítsa ki" Az öreg simán megb@szatott volna pár ezerre, mert "nem találják, nem fontos". Ennyit az apehről. Csoda, ha valaki bezárja őket az üzletébe??? Mi meg kaptuk volna a kis 100ezres büntit, mert nem találjuk a papírt, ha bár az "nem fontos".

Szépen leülnek és várnak, semmi sietség, nem értem mit kell szórakozniuk egyébként.
Azt sem tartom etikusnak, hogy bejönnek, kérdezősködnek, magyarul átb@sznak egy álvásárlóként, rabolják a drága időmet és a végén benyögi, hogy ki is ő valójában. Az ugyanaz mint amikor lepakoltatják velem a billentyűket, egereket és közben nem vesznek semmit. Ja, tudom, ők a "hivatal".

(#11883) mephi666 válasza TheReMiXeR (#11882) üzenetére


mephi666
nagyúr

erről ne is mondjak inkább semmit... itt is olyan valótlanságokat írtak a jegyzőkönyvbe, hogy az hihetetlen :W nálam vásároltak épp, számla nélkül akarták... mondtam, hogy olyan nincs, köteles vagyok számlát adni... kérdezte, hogy gond-e ha a fia nevét mondja? miért lenne gond? nem vagyok köteles/nincs jogom leellenőrizni, hogy kinek a nevére íratja... ez az ő dolga... lényegében kolléganőm a pénztáros, én nem is vehetek el pénzt az ügyféltől, maximum mondhatom neki, ha kérdezi, hogy mennyi a végösszeg, hogy elő tudja készíteni, mire kolléganőm kiállítja a pénztárbizonylatot... na, mármost itt is a főnökömmel beültek az irodába, felvették a jegyzőkönyvet és én csak később láttam, miket írtak bele... miután már elmentek... teljesen máshogy írták le az eseményeket, mint ahogy történt: kb. "hogy én kértem el tőlük a pénzt" meg ilyenek... na, mindegy... szemét egy banda... :( az üveges példa meg aztán tényleg durva...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11884) Lenry válasza TheReMiXeR (#11882) üzenetére


Lenry
félisten

itt Gödöllőn volt a múlt évben, hogy üvegesnél nyugdíjas mamóka elsírta magát, hogy így nincs pénze úgy nincs pénze, üveges beüvegelte a kis ablakát aztán nettó árat mondott és ekkor előkerült még 2 kolléga na meg az igazolványok.

na ez azért baromi tetű dolog :(((

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#11885) ati012


ati012
senior tag

Kollégám ma vicces kedvében volt:

V: P6-os gép kellene nekem.
E: P6-os gépünk most nincs, de van K10as!
V: és ez jó?
E: Nagyon jó. De ez egy kicsit zsebbe nyúlós téma.
V: Mennyi?
E: 50.000 Ft.
V: Nem gond, úgy is nagyba utazok.

Vevőről: 3000 Ft-ot sokszor nem képes kifizetni egy összegben.

Időközben rájöttem hogy honnan is származik a p6.
Nálunk az újságban vannak p6-os gépek (alap DualCore-ok).
Nekünk ezért van K10-es gépünk azoknak, akik p6-ot akarnak :)

(#11886) szumo


szumo
senior tag

Mekkorát kell egy laptopnak puffannia, hogy a bill, alatti memória félig kiugorjon a helyéről?
Most futtatom rajta az update-t vagy 56 nagyon fontos van rajta. Nem veszik észre az emberek, hogy a nod nem a megszokott zöld színű? Még kipucolom belőle a szemetet, és lassan 5 óránál fog tartani a meló. Ha ezt kiszámlázom a kedves vállalkozónak, szerintem dob egy hátast!
Na azt majd megírom, hogy milyen arcot vágott :)

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11887) Lenry válasza szumo (#11886) üzenetére


Lenry
félisten

hogy miért nem frissít? mert ő hozzáértő.
javaslom elolvasásra, gondolom a hasonló userek gépeivel meg már találkoztatok

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#11888) Ygg válasza Lenry (#11887) üzenetére


Ygg
senior tag

Na ennek is elkelne a szívlapát...

(#11889) Dorien válasza stol (#11876) üzenetére


Dorien
veterán

Olyat már hallottam, hogy valami "kedves" ÁNTSZ-es az utólagosan elmondottak alapján belülről kezdte el megvizsgálni az ipari darálót és az véletlenül beindult. :)

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#11890) mongi válasza Lenry (#11887) üzenetére


mongi
senior tag

MegaLOL :DDD :Y
Gondolom ez is az Ő munkája: [link]

Hát ecsém ezzel se programoztatnák még egy automata mosógépet se, arról meg levenné az öblités fázist mert az "lassíccsa" a mosási időt :DDD

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#11891) Vangelis válasza Dorien (#11889) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Az Ipari darálók pláne ilyenek, azon nem is szabad csodálkozni. Van, hogy életre kelnek.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#11892) MR_Joe válasza Balinov (#11877) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

jeeEEzus... tényleg lehetnek ilyen emberek?

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#11893) macilaci78 válasza stol (#11881) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A fagylaltosnál nehezebb. A kupiban visszab@szok. ;)

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#11894) szumo válasza Lenry (#11887) üzenetére


szumo
senior tag

Szívem szerint bedobnám egy igazi vegyes felvágottba!
Linux redhat, debian, slackware -es szerverek, és egy oracle. A munkaállomások win95, win98, winXP, oracle9, és egy két vista. A titkárnők hazahordják a gépelni valót, és onnan vissza a vírusokat, nap nap után. Dos, és di base C++ ban íródott programokkal.
Kíváncsi lennék, hány nap alatt borulna ki a bili, amikor a nővérke megint szól, hogy nem éri el a kartotékoló adatbázist. Na persze ezt az infót 15 perc beszélgetés után lehet belőle kihúzni.

Szerintem egy hét után lopakodva árnyékokban meghúzódva próbálná elhagyni a helyet, csak nehogy szembetalálkozzon valakivel.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11895) eziskamu válasza Lenry (#11887) üzenetére


eziskamu
addikt

"Akkor lettem ideges, amikor elkezdte letörölgetni a keygeneket..." SZvSZ örülhetne ha nem dobja fel a rendszergazda a főnökeinek, csak takarít. Az még rendben is volna ha kedvenc bestof albuma lenne rajta a gépen, de miafrancot akar a keygenekkel?

(#11896) szumo válasza eziskamu (#11895) üzenetére


szumo
senior tag

Nem olvastad, hogy ő rengeteg programot kipróbál?
Hát a harminc nap nem jóóó!
Mondjuk miért nem ír magának olyat, amilyet akar?

De nem érthetünk mi a lovakhoz! :DD

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11897) DeltaPower válasza szumo (#11894) üzenetére


DeltaPower
őstag

érdekesebb dolgok is történhetnek nála :) állítólag programozó, mellette torrentezik, hogy is van ez? :) ha munkahelyen torrentezik, azért azonnali fővesztés jár :DDD ha esetleg távmeló, akkor összeszed egy jó kis keylogger trójait és onnantól az összes web, vpn, ftp accjának búcsút inthet. a keygenek pedig a legbiztosabb eszközök arra, hogy záros határidőn belül bekapjon valami undorványt :Y

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#11898) stol válasza mongi (#11890) üzenetére


stol
addikt

Privát ment.

(#11899) eziskamu válasza szumo (#11896) üzenetére


eziskamu
addikt

Hát a Májkrémszaftés az Adóki fejlestőezközök sincsennek ingyér, én pl. ezért is javázok :D ,meg mert mindegy csak fusson :DDD, de úgy is ritkán kell.

[ Szerkesztve ]

(#11900) TheReMiXeR


TheReMiXeR
senior tag

A mai napon láthattunk egy érdekességet!!!

Emberünk vásárolt egy vinyót a vakerán!!! Ha nem lett volna ott a csávó akkorát röhögtem volna ezen az átb@száson, hogy még most is tartana...

Sikerült 22900.- Ft-ért utánvétel vásárolnia egy 2TB-os HDD-t. Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy az korrekt ár olvasson tovább... :)

2 terra WD Green tipuskód alapján, még mindig jónak tűnik a dolog... csak most jön a bökkenő!!!

A WD vinyók matricáját mindenki ismeri, pláne ha green, mert akkor zöldesnek kéne lennie.

Nos, ránézésre, szakértelem nélkül megállapítható, hogy a matricát valaki beszkennelte, majd oda nem illő módon (más tipusú betűvel) átírta (pölö a péjntben) és ráragasztotta egy vasra. Egyébként forrasztott fóliás csomiban volt, majdnem úgy mint az eredeti WD-k.

A vinyó természetesen nem az volt mint aminek látszott. Pláne ha a csatlakozókig eljutunk.

Ez a 2TB-s Green WD egy régi SCSI 160-as csatolóval rendelkező pár gigás használhatatlan vacak volt. Mobillal lefotóztam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.