Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11601) szumo válasza mongi (#11600) üzenetére


szumo
senior tag

Nekem olyan volt, hogy hív a kuncsaft 2-3 nap múlva, ahogy elvitte a gépet, s mondja, hogy olyan halk lett a gépe, hogy többször hallgatózott, mert azt hitte leállt valami a gépben.

Rootkiskacsa: az tényleg faintos, amikor úgy kell a ritkábbnál ritkább drivereket összevadászni. Mondjuk megtalálod, elkezded letölteni, a 20/10-es nettel 6kB/s sebességgel jön a 80MB driver pack, és 88% nál eldob a letöltőszerver. Erre rájön, hogy valami jó szűk határidővel vállaltad be a gépet, mert az iroda nem nélkülözheti sokáig, és te még hajnal kettőkor is szenvedsz vele, reggel meg attól függetlenül kezdeni kell.

Na mindegy ezt mi szeretjük, különben nem csinálnánk.

A kedvenceim, amúgy a német lomtalanításból hazahozott gépek ;]

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11602) mongi válasza szumo (#11601) üzenetére


mongi
senior tag

Das ist eine kleine bullshit :DDD
Én is szeretem a fujitsu, medion (amúgy MSI cége!), és tsa., céges kukamellőli tintasugaras epson nyomtatókat (ami lezárta önmagát) és gépeket.
Főleg a kamionosok hoznak be ilyen ipari hulladékokat, a "most jöttem Ángliából/Dájcsból/Osztrákból (megfelelőt huzza alá), megláttamakukamellettbiztosjóméghátcsinájjadmegdeqrwaolcsónmertkellagyereknekráakrájzisz2010"

[ Szerkesztve ]

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#11603) DeltaPower válasza szumo (#11601) üzenetére


DeltaPower
őstag

ha nekem kell 5-10k-val leszednem a drivereit és még sürgetni támadna kedve, küldeném melegebb helyre azzal a címszóval hogy hozzon driver cdt ha sürgős ;]

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#11604) eziskamu válasza szumo (#11598) üzenetére


eziskamu
addikt

Szerintük egy Medionban mi a különleges? Az hogy az Aldi-ból (Hofer-ből) vették a sárgarépa és a kutyatáp közül, vagymi? Esetleg az, hogy német?
Ja most szerzett a cég pár Fujitsu laptopot, a doboz oldalán a tartalom lista:
...
- DVD Super multi SATA
- Windows 7 ...
- 56k Modem
- Made In Germany Sticker :DDD

(#11605) csemberlen válasza eziskamu (#11604) üzenetére


csemberlen
őstag

Lehet, hogy a répa mellől vettem, (10 colos Medion)de 1 éves korában is kicserélték az aksit, 3 év teljeskörű gari van rá

[ Szerkesztve ]

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#11606) eziskamu válasza csemberlen (#11605) üzenetére


eziskamu
addikt

Az ok, de mondjuk egy Lenovo-hoz vagy egy HP-hez képest miben különleges? Nem a márkát fikázom, csak azt nem értem milyen tévképzetekben szenvedett a tulaj egy olyan márkával kapcsolatban, ami inkább a diszkont számítástechnikai eszközökről híres, nem pedig az elit réteg megcélzásáról. Mi a francért volt MEGTISZTELETETÉS egy Medionnnal molyolni?

Nekem is jó tapasztalataim vannak a Medionnal, mégha nincs is cuccom tőlük, de egy Medion tuner driverjei faszán mentek egy PCTV Stereo tunerrel XP x64 alatt, mikor a Pinnacle nem méltóztatott kiadni 64 bites drivert :)

[ Szerkesztve ]

(#11607) szumo válasza DeltaPower (#11603) üzenetére


szumo
senior tag

Az a legnagyobb probléma, hogy muszáj a javításokat iszonyat rövid határidővel bevállalni, mert különben nem nálam köt ki a következő munka, azt pedig senki nem engedheti meg manapság, hogy ne őt ajánlja az ismerősének a kuncsaft.
Nagyon sok ügyfél jön úgy, hogy ez meg ez ajánlott.

Sajnos itt nem igaz a mondás, hogy:
Mi gyorsan, megbízhatóan, olcsón dolgozunk, és ebből kettőt választhat!

Itt most mindhármat abszolválni kell.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11608) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

üdv!

megosztod egy rémmesét (csak a második fele az).

az első rész itt található [link]

röviden: meleg (80 °C) volt a passzív VGA, asszonynak nem tetszett, hogy melegszik, ház tetejéből a ventit átgányoltam rá. pár nappal később eldurrant a high quality noname házzal együtt adott tápja (volt vagy 3 éves), mikor ezt mondta telefonba, mondom kitartás, iponból szerzek, vagy odaadom a régi tápomat (még a P4-es korszakból maradt, megbízható). aztán 2 nap múlva mondja, hogy anyós-após hívta a "régi ismerőst aki ért hozzá", meg is csinálta a következő tételekkel:

- túlmelegedett videókártya javítása ( = lecsúszott róla a venti) 6000 HUF
- gép szállítása lajosmizse-kecskemét odavissza = 4000 HUF
- új táp ( :Y ) = 3000 HUF*
- letörölte az általam felrakott avirát, és felrakta az avastot (1 giga ram + win7, lassabb) és erre is írt egy 0 HUF-os tételt....

* erre még azt is megjegyezte, hogy legalább olcsó volt! ( :Y )

szóval a konzekvencia az, hogy az ilyesmit is képesítéshez kellene kötni, mint pl. az autószerelést.

össz. 13k HUF, és gyanúm szerint a vidikarinak valójában lóf*sz baja se volt :U (2.5-3 évet ment passzívan :U ) és ezért cserébe kapott vmi Deer vagy codegány szintű tápot....

szerk.: szinte már várom, hogy mikor döglik meg a táp, hogy körberöhöghessem a "szakemberüket."

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11609) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#11608) üzenetére


mephi666
nagyúr

ejj, kicsit várnotok kellett volna, mert akkor még utazásra sem volt lóvém pár napig és "kicsit" olcsóbban megúsztátok volna... (mondjuk úgy 13ezerrel) :K az a 3ezres táp meg jobb, ha nem tudom milyen... ha döglik a táp, akkor el kell verni vele a szakembereteket, mint ahogy ludas matyi tette döbrögivel... (csak attól félek, hogy nem nagyon érezné meg, mert a kb 10dekás cuccot lelassítaná a légellenállás is)
az a 4ezres szállítás szintén kabaré... annyival kivinne egy taxi is innen mizsére... (buszjegy oda-vissza kb. 730huf... mármint a teljes árú)

anyósjelöltnek én azonnal beloptam magam a szívébe azzal, hogy rendberaktam a gépét, mert akivel csináltatták mindig, az is megkérte rendesen az árát... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11610) eziskamu válasza Mr.Csizmás (#11608) üzenetére


eziskamu
addikt

- gép szállítás: 4000
- új táp: 3000
-Avast Antivírus: megfizethetetlen
Minden másra ott a mustárcard ;]

Rakott volna bele inkább egy használt ősi FSP-t, vagy Chifit annyiért (vagy picivel többért :) ).
Ahogy nézem még Codegen se férne ki ennyiből (itt cégnél sok a Codegen, de hál istennek kevés a halálozás).

(#11611) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#11609) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

én mondtam nekik, h várjunk, de nem az asszonyon múlott. otthon van egy kép a "számláról" amit kiállított...du. felrakom.

(#11610) eziskamu szerintem a "szakemberük" az FSP névre azt hinné, hogy valami egzotikus autómárka....de a papíron semmi típus, érted?! "új tápegység 3000 forint" ennyi.... :U :W vettem volna az iponban 6-7 körül, vagy mephi666-nál van egy bolt, asszem alázógyík tolja ott az ipart....ő is 6-ért adott volna jót.

codegenből is van jó, a régiek....asszem olyan van nekem is ami lassan 7-8 éves lesz. (a régi P4-es gépben volt)

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11612) Móci válasza Mr.Csizmás (#11608) üzenetére


Móci
addikt

Az sem egyszerű. Az ötös avast szerintem nem fogja annyira már a gépet, de ez saját vélemény. A faszikám meg amennyit elkért... őszinte leszek: az ősök megérdemelték, hogy rendesen le lettek húzva pénzel.

Nemrég az egyik ügyfél csokizott be majdnem, mert azt hitte, hogy nem tudja a telefonját rádugni a gépre, mert kivettem belőle a modemet. Elmagyaráztam neki kétszer, hogy az biza arra való, hogy a sima, matávos vezetékes vonalból kinyerjük az internetet, de nem hitte el.
Kb. öt perc után nagy nehezen lenyugodott.

Volt olyan, hogy más nyúlt bele az általam telepített rendszerbe, s vírusos is lett a gép. Lementem, elmagyarázták, s eljöttem inkább haza. No meg persze elmondtam nekik, hogy más szarát nem takarítom, úgyhogy csinálnak, amit akarnak. Azóta ők is megjavultak. :)

[ Szerkesztve ]

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#11613) madstunt válasza Mr.Csizmás (#11611) üzenetére


madstunt
addikt

jah nekem van egy 10 éves codegenem:D most épp szölők netezős gépben teljesít. a tíz év alatt 2 évet töltött pihenőn az utóbbi pár évben

(#11614) RootRulez válasza Móci (#11612) üzenetére


RootRulez
félisten

Na az engem is fel tud hergelni. Mikor a "régi kuncsaft" türelmetlen, ha nem tudok menni azonnal és szól más "szakembernek". Általában mindig az a vége, hogy mégis kell majd mennek csak 1-2 héttel később... Olyankor körberöhögés és egye fene még most megbocsátok, de többet ne legyen ilyen. Döntsön, sebesség kell neki vagy minőség, egyébként is amint tudok mindig megyek...

Arról nem is beszélve, mikor szakemberünk 3 napig szereli/telepíti a gépet ergo rám várnak 1-2 napot és hamarabb tudták volna használni a szerkezetet...

═════════════════════════════════════════

(#11615) localhost válasza Mr.Csizmás (#11608) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Óh, van bevált módszer az ilyen kóklerek elkedvetlenítésére, de még mennyire van!

Abba a gépbe beletenni egy eldurrant AKÁRMILYEN tápot meg hibás HDD-t, meg mindent és visszahívni a "mester"-t, hogy a MAGA ÁLTAL HOZOTT táp eldurrant és nézni nagy kerek szemekkel. Tudja füst és szag jött ki a gépből.

Mi, hogy ezt nem ön hozta? Dehogynem! Itt a számla róla. :) És akkor ugye a táp által tönkretett HDD-t is cserélni tetszik?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11616) mephi666 válasza localhost (#11615) üzenetére


mephi666
nagyúr

e nemes tetthez szerintem fel tudok ajánlani egy "minőségi" colors(h)it tápot :) (már ha anyósjelölt nem dobta még ki... fsp költözött a helyére) jó szokása, hogy 3.3v helyett 2 alatt ad és fütyülteti a lapot... (meg talán az életéből sincs már sok hátra) ez talán rejtélyt is adna a pénzéhes "szakembernek"

ui: van egy fizikailag sérült seagate vinyóm is, amit mellékelni tudok :) (fene sem vágja le róla, hogy repült vagy füstölt)

ui2: áprilisi tréfának mindenképp jó lenne a móka :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11617) Mr.Csizmás válasza localhost (#11615) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

na ja, ahogy mondja mester úr :D

csak az a baj, hogy hétvégén szoktam ottlenni (kéthetente) akkor meg anyós-após egész nap otthon lebzsel (sosem mozdulnak ki, vagy mi a @&#ß)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11618) Lenry válasza Mr.Csizmás (#11617) üzenetére


Lenry
félisten

de aludni biztosan szoktak, egy táp+vinyócsere meg 10 perc sincs

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#11619) Mr.Csizmás válasza Lenry (#11618) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

asszem felkeresem Sam Fishert szakvélemény ügyében (éjszakai behatolás + zajmentes hack)

igaz ott bukik el az egész, hogy az asszony rajtam alszik :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11620) localhost válasza Mr.Csizmás (#11617) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"szinte már várom, hogy mikor döglik meg a táp," - nemhogy gyáriszámos, de még típusszámos kimutatása sincs az "ilyennek", ha eléggé ártatlan szemmel nézel rá, képes elhinni, hogy azt tápot ő hozta, hiszen azt sem tudja kitől mit vett és kinek mit rakott be. Jól megforgatni és megsütni saját zsírjában.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11621) Mr.Csizmás válasza localhost (#11620) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

lehet ez lesz, csak előbb tartok a zasszonynak egy kis oktatást a nagy tápos topic témájában a gagyi tápokról. :) 6k olcsóbb lenne, mint egy 60-70k-s gép. na de ez már offtopic.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11622) stol válasza Mr.Csizmás (#11608) üzenetére


stol
addikt

Az 5-ös Avas annyira már nem is szar. :K
4-es sok ramot evett és jobban fogta a gépet az Aviránál, de most fordult a koca.

(#11623) stol válasza mephi666 (#11609) üzenetére


stol
addikt

Ez így helytelen.
2*17,5km autóval az út, azaz 34km.
~3-3,5l üza megy el. 1500-2000HUF-os kiszállás teljesen reális lenne.

Őszintén. Szervizben dolgozol? Busszal kimennél gépért és be is buszoznád a szervizedbe? :D
Pláne, ha hivatalosan dolgozol és leszámlázod az óradíjjal együtt.

Többiben egyetértünk.

(#11624) stol válasza localhost (#11615) üzenetére


stol
addikt

Én azt hajtanám feketére műtehénen, amit belerakott ;]

(#11625) ati012 válasza stol (#11623) üzenetére


ati012
senior tag

Mi városon kívül buszozunk. Városon belül bicikli / robogó.
Autóval csak nagyobb tétel szállítását és az árubeszerzést intézzük.

(#11626) mephi666 válasza stol (#11623) üzenetére


mephi666
nagyúr

nem dolgozok szervízben, de ismerek olyan számtekboltost/szervizest, aki szenteste 1 üveg törkölypálinkáért kivitt innen kecskemétről mizsére :)

a buszt csak azért írtam, mert az is elég drága, de normális kocsival max duplájából kijön az út... (számolgattam anno, hogy 2személynél már sokkal jobban megéri az autó, mint a tömegközlekedés)

mindegy végülis, a legdurvább akkor is az volt, amikor gáztűzhelyet szakszervízzel köttettünk be... ők 6-7ezret számoltak fel kiszállásért: a szervíz 1 ciginyire volt tőlünk (gyalog) ez durvább végülis sokkal... (persze emellett minden mást is felszámoltak)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11627) stol válasza mephi666 (#11626) üzenetére


stol
addikt

Etanollal megy az autó, de pálinkával még nem :DDD

(#11628) bullseye válasza Mr.Csizmás (#11619) üzenetére


bullseye
addikt

no aztán miért kell kicserélni mindent? miért nem elég csak azt mondani neki a telefonban, hogy ez történt, majd hall az ügyvédetekről... ozt aludjon jól :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#11629) TheReMiXeR


TheReMiXeR
senior tag

Ezek a szállítással kapcsolatos észrevételek érdekesek.
Mivel számlát adok az egész mókáról, akkor biztos, hogy nem jövök ki 3liter gázolaj árából, hiszen az 1000Ft-nak még adóvetületi része is van. Ráadásul még a verda kopását is számolnom kell. 1000 fuvar után gumit is kell cserélni, motorhoz is hozzá kell nyúlni és nem lesz miből megtenni ha csak az üzemanyagért kérek pénzt. A taxi se az üzemanyag áráért fuvaroz, ez is dettó ugyan az (majdnem).
Akinek nem tetszik a fuvardíj az ezt könnyen megoldhatja :
- hív magának egy taxit oda-vissza
- vesz magának egy autót (fizeti az adókat érte, tankolja, szervizelteti, stb...)
- kihasználja a haverját (amíg az meg nem unja)
- gyalogbusz
- sárgabusz, volánbusz, kékbusz stb...

Mi a f@szom van ingyen 2010-ben? Semmi :DDD

ui : nálunk ezért nincs se kiszállítás se kiszállás helyszínre... így nincs vita :C

[ Szerkesztve ]

(#11630) Mackósajt válasza TheReMiXeR (#11629) üzenetére


Mackósajt
senior tag

Mi más, nem "háztartási" elektronikus, számítógép vezérelt cuccokat szervizelünk (PC-t is, ha része a rendszernek). Nálunk van kiszállás x Ft/ megtett km (ez az üzemanyag, és az amortizáció) + az is munkaidő, amíg utazunk, és ketyeg rá a szervizóradíj. Ha 2 órát utazunk oda, két órát vissza, és 20 perc alatt megoldjuk, az 5 óra munkadíj (5 megkezdett óra).

Hozzá kell tennem, hogy ezek a rendszerek elég speciálisak, így a szomszéd Pistike nem tud segíteni a vevőknek. El tudom képzelni, hogy a mainstream számítástechnikában ezt nem lehet lenyomni az ügyfelek torkán. De nehéz elképzelni, hogyan élhet meg egy szerviz, ha a fele munkát ingyen végzi, még nekünk is nehéz.

(#11631) Mr.Csizmás válasza stol (#11623) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

na várjál, nem tudom hogy említettem-e, de a "szakértő" mókus ott lakik helyben, de csak a VGA-t kellett beszállítani kecskemétre....17 km-re. ( :F )

(#11628) bullseye azt várom mikor purcan meg az olcsóhatékony tápjuk, hogy a szakértőjük lába elé dobhassam, mint a király koronáját, aztán felvilágosítanám az FSP és társai mibenlétéről :)

(#11629) TheReMiXeR ez nem is szerviz volt, hanem csak magát szakértőnek nevező kontár....még üzemel a gép. (:DDD)

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11632) eziskamu válasza Mr.Csizmás (#11631) üzenetére


eziskamu
addikt

Akkor mire fel számláz? Vagy ilyen egy személyes BT?

[ Szerkesztve ]

(#11633) Mr.Csizmás válasza eziskamu (#11632) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

sajtcetli számla

[link]

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11634) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#11633) üzenetére


mephi666
nagyúr

ez mind "számla" náluk? :DD kemény... szerintem az apeh-től kaphatna a mester egy szép fejsimogatást ezért...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11635) eziskamu


eziskamu
addikt

Ennél még rendszerváltás előtti vas-műszakikban is komolyabbat adtak/írtak, legalább saját elszámolásra vagy franc se tudja mire, legalább volt valami formacetli rublikákkal, amit feltűztek egy nagy szögre vagy mi is volt az :) .

Se pecsét, se dátum, se céginfó :(

[ Szerkesztve ]

(#11636) mongi válasza Mr.Csizmás (#11633) üzenetére


mongi
senior tag

váááááá.... :D :W :Y
ez aztán a számla ecsém! Aki erre fizetett az az igazi Hüle :C
Ilyen "számlával" szemberöhögöm és adok neki 200ft-ot kannás borra. Lehet rögtön átvált "árzabáló üzemmódba". Ha szívózik, akkor meg megmondom neki hogy oké, menjünk be egy másik üzletbe (ne adj isten fogyvédelem), kérjünk szakvéleményt :D

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#11637) iday válasza Mr.Csizmás (#11633) üzenetére


iday
aktív tag

Nem elég hogy jól lehúzta az illetőket, még egy számlát se tud adni.
Ez nálam kib@szná a biztositékot.
Lóvé vissza, csinálja vissza ahogy volt. Max némi "szállitási költségen" beszélgetnék vele.
Azt pápá!

3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu

(#11638) Mr.Csizmás válasza iday (#11637) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

igen,

és drága anyós-após még képes volt az feltételezni, hogy miattam romlott el, mert előtte 3 nappal moddoltam egy ventit a passzív VGA-ra.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11639) Rootkiskacsa


Rootkiskacsa
csendes tag

Előzmény: Februárban új helyre költöztünk. A régi helyen most fidesz iroda működik. Az ablakban ki van írva hogy hová költöztünk el.

Ide támolyog egy savós szemű nyugdíjas bácsika, az értetlenebbik fajtából.
Nem idézném a szavait, mert nem bírnám, csak a lényeget írom.

-Miben segíthetek?
-Panaszt akarok tenni. Ez volt a bababolt?
-Mondom ez.
-ide költözött.
-igen ide költöztünk.
-de ő most volt a fidesznél, és azt írja hogy ide költözött.
-nem mondom, én költöztem ide, a fidesz az ott van.

Ki ment, majd át mellém a ruházati boltba, majd vissza.

-de hát ő, meg a szomszédja, meg volt is a jegyzőnél, de meg sem hallgatta. a szomszédja lefizette a jegyzőt.....
-Elnézést, már az előbb is mondtam hogy ez nem a fidesz.
- ő nem érti, mert nagyot hall.
- na akkor már kiabálva újra...

2 percig fel alá járkál a bolt előtt, nézi a cégtáblákat, és bejön újra, hogy
- akkor nem veszem fel a panaszt?

Na ekkor odamentem az ajtóhoz, és megmutattam neki a nyitva tartás táblán a bolt nevét, és a Számítástechnikai szaküzlet feliratot. Elolvasta, elnézést kért mert nem hall, és elment.

Ok. nem hall. de a cégtáblából, és az árukészletből nem tűnt fel, hogy nem a fidesz vagyok? Ha azt el tudta olvasni, hogy hova költözött, akkor azt mért nem hogy mi költözött oda?
egyébként ő már a második, aki azt hiszi hogy a fidesz költözött ide. És nem lehet meggyőzni őket, mert az van kiírva az ablakba. :W

Havernak meséltem, azt mondja erre: "Mért nem hallgattad meg, majd adtál volna neki egy narancsot."
lehet hamarabb elment volna....

(#11640) localhost válasza Rootkiskacsa (#11639) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"és az árukészletből nem tűnt fel, hogy nem a fidesz vagyok? " - nekem sem tűnt volna fel, hiszen sosem voltam Fidesz-irodában, mit tudhatni mi van ott benn egy ilyen irodában?

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#11641) mongi


mongi
senior tag

Egy vicc ehhez:
A nagyot halló nagyapó vonul a tüntető tömeggel és fengangon üvöltözi a botját rázva:
-Menstruáció! Menstruáció!
-De papa ez demonstráció! Nem menstruáció!
-Mindegy édes fiam, csak vér folyjon!

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#11642) ati012


ati012
senior tag

Na, végre hazaértem! :)

MSN-en most talált meg egy tag. Ha jól érzem akkor a beszélgetést bemásolom.

[ Szerkesztve ]

(#11643) nrbii válasza ati012 (#11642) üzenetére


nrbii
tag

MSN-en most talált meg egy tag. Ha jól érzem akkor a beszélgetést bemásolom.

Várjuk. ;]

(#11644) Zofren


Zofren
aktív tag

Nektek bejön a via support honlapja:
ez ?

[ Szerkesztve ]

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#11645) eziskamu válasza Zofren (#11644) üzenetére


eziskamu
addikt

Nekem se. Drivers.hu-n csak akad driver addig is, vagy nem? Mondjuk én NT4/2000-hez szoktam drivert vadászni onnan :DDD

(#11646) Balinov válasza Zofren (#11644) üzenetére


Balinov
félisten

nekem be, kell valami specifikusan, szivesen letoltom neked..

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#11647) ati012 válasza nrbii (#11643) üzenetére


ati012
senior tag

Vevő: Van egy gépem, beszámítod?
Én: Mid van?
Vevő: Számítógépem!
Én: Mit tud?
Vevő: Lefotózzam?

(#11648) mongi válasza ati012 (#11647) üzenetére


mongi
senior tag

most mé' ? Fotót nem számítasz be? :DDD

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#11649) szumo


szumo
senior tag

Tegnap!

Ü: A gépem rengeteg vírusriasztást dob fel, szinte percenként! Szeretném, hogy ha megnéznéd. (Legalább kérni tud szépen is)
É: természetesen megnézem. Mikor lett telepítve az operációs rendszer?
Ü: 2-3 hete.
É: Vásároltad boltban?
Ü: Persze, vadonat új. (Itt éreztem, hogy nem ugyanarról beszélünk)
É: Ki telepítette a gépet fel? Szakember?
Ü: Egy 12 éves srác. Ért hozzá.
É: Én is, csak kicsit jobban.

Majd ma meglátjuk mi lesz, mert a programok fele, és a menük egy része tegnap délután már nem ment.
Azt hiszem így a Krisztusi kor közelében nyugdíjba kéne menni, ha nekünk 12 éves srácokkal kell versenyezni. Ráadásul ha a csicsát leszámítom, nem volt összegányolva a gép, csak a vírusirtó volt a gyenge pont. Bár az pont elég :P

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#11650) Zofren válasza Balinov (#11646) üzenetére


Zofren
aktív tag

Köszi. Tegnap már nem tudtam ezzel foglalkozni. Ma már nekem is bejön.

Sztori:
Benn volt egy ember, hogy telepitsunk win7-et a gépére, de fél óra alatt. Mondtam neki, hogy nem megy fél óra alatt, mert más géppel foglalkozom. De a fia, aki Ámerikában van, az meg tudja csinálni fél óra alatt. Ez volt hétfőn.
A mai telefon után, már fel van telepitve a win7, csak egybe van particionálva és a fia csinálta. (egy fia van). Na most hazajött vagy kinn sem volt? :)

[ Szerkesztve ]

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.