Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10801) Zolás válasza Zofren (#10800) üzenetére


Zolás
addikt

Egyet kibontasz neki egész éjjel nyomod rajta a háromdémárkot és reggel eladhatod agyonhasznált tulhuzott alkatrészáron :DDD :DDD :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#10802) macilaci78 válasza Zolás (#10801) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Amputálták az üzleti vénád? ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#10803) Zolás válasza macilaci78 (#10802) üzenetére


Zolás
addikt

Azt nem mondtam hogy olcsóbban adja :DDD
Este érkezett használt kitesztelt darab gar nélkül rendes áron eladó :D (És ha még mindig részeg meg is veszi :DDD )

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#10804) Tothgera30 válasza Zolás (#10803) üzenetére


Tothgera30
Ármester

...kivéve ha elverte a pénzét piára! :C

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10805) Hequila


Hequila
őstag

Ismét visszakényszerültem a "bótosi" szakmába.
Pénteki történet:

Az eladótérben általában van egy gép azért, hogy ha valaki betéved az utcáról, tudjon netezni egy keveset. Most ez a gép karbantartás miatt nem volt kint.
Cigánygyerek bejön:

- Csókolom, lehet internetezni?
- Nem tudsz most, nincs gép, amin lehetne.
- De azért a májvipemet megnézhetem?
- ...

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#10806) shteer válasza Hequila (#10805) üzenetére


shteer
titán

és nem nézhette meg? milyen vagy... ;]

amúgy szép gesztus tőletek a "kevesetnetezni gép", van h rátapadnak? :)

..szerintem jónak tűnik

(#10807) Nordic válasza Hequila (#10805) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

fura hogy a tesóóóó tudja mi az a májvip, egyáltalán hogy tisztában van az internyet fogalmával.... :Y ;]

(#10808) Balinov válasza Nordic (#10807) üzenetére


Balinov
félisten

hogy tudja-e? Nezd csak meg a napiszar.com-ot, mennyire tudjak...

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#10809) TheReMiXeR


TheReMiXeR
senior tag

SD-ről jut eszembe...

Öreg csóka bejön, hogy van nálunk 512/133as SDRAM mert kidobta kugli. No, itt van, vigyed. Se kérdés, se szó, neki ez kell. Sámson csippes, egy ódalas. Mondanom se köll, hogy 100% kompátible semmivel. TUSL2 és társaiban menne... de a régiekben meg se nyikkan.

No, nem telllllik el 1 óra, faszi (aki tényleg kb. 55-60éves) rohan be, hogy ezek a ramok szarok. Aggyuk vissza a pénztet. Dult, fult... gondoltam próbálom kissé csitítani a dógot, még se kapjon infarktust itt boltba. Erre a kollégának elkezdi mondani, hogy neki ne mert ő is ebből él...

1., "informatikus vagyok"
2., "és elektroműszerész is"
3., kimértem a memóriákat és szarok...

Ez volt a fő mondanivalója... Az első kettő kollégánál is stimmelt, de a harmadik az nem. Ő nem méregeti az SD-ket, hanem inkább memteszteli őket...
Na szóval, én voltam a következő, akinek szintén elmondta ezeket.

Kérdem ekkor végső elkeseredésemben, hogy most miért ideges? Mire arcomba vágja, hogy az ő utikőccségét senki nem fogja megtéríteni, mert ezek a ramok szarok és vissza kellett hoznia. Ekkor majdnem elröhögtem magam kínomban. Ő nemkéri a cserét, mivel azok is szarok lesznek. Nagy nehezen kihúzom belőle, hogy Ájbíjem gépe van. Igazi ős péhárom, a válogatósabbik fajtából.

Csenben benyúltam a kasszába és visszaadtam neki a pénzt.
Húzzál a jó édes "informatikus" anyukádba.

[ Szerkesztve ]

(#10810) Pötyi válasza TheReMiXeR (#10809) üzenetére


Pötyi
őstag

Az a második dolog, amit álmomból felkeltve is tudok az RJ45 bekötési színsorrendje után, hogy BX-ready az az SD-ram, ami kétoldalas és max 256 megás... De ha a jószág nem mondja, hogy milyen gépbe köll... :D

Így járt...

QNX is cool!

(#10811) nyunyu válasza Pötyi (#10810) üzenetére


nyunyu
félisten

BX-ready az az SD-ram, ami kétoldalas és max 256 megás...

Bankonkent 8 chippel lemaradt. (altalaban 1 bank=1 oldal, de nem mindig)

BX chipsetben az memoriabusz szervezese olyan volt, hogy felso 5 bit cimezte, hogy hanyadik bank hanyadik chipjetol keri az adatot, es csak 27 bit allt rendelkezesre az egyes memoriachipeken beluli cimzesre, igy chipenkent maximum az elso 128Mbitet tudta vegigcimezni.

Ezzel eleinte nem is volt baj, amig a memoriagyartok 32/64, kesobb 128Mbites kapacitasu chipeket gyartottak, de par ev mulva a gyartastechnologia fejlodesevel lehetove valt 256Mbites chipek gazdasagos gyartasa, ezzel a BX mar nem birt mit kezdeni.
i810/815-ben emiatt atszerveztek a memoriakezelest, mar 28bit volt a chipen beluli cimzesre.

Szoval a BX-ben maximalisan kezelheto 256MB-s modul ugy kellett, hogy kinezzen, hogy 2 bank*8db 128Mbites chip. (16*128Mbit=256MB)

De lattam mar olyan elborult 256MB-s memoriamodult, ahol mindket oldalon megvolt a 8 chip helye, de csak 4-4 volt beforrasztva, ezzel persze, hogy nem birt mit kezdeni a regi P3-as lap.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10812) Hequila válasza shteer (#10806) üzenetére


Hequila
őstag

Én még nem vagyok régen a boltnál, de kolléga mesélte, hogy volt olyan, hogy vagy fél tucat cigány betódult megcélozván a "májvipes gépet". Nem is lett volna ezzel gond, ha az alapvető, társadalmilag elfogadott viselkedési normákat be tudták volna tartani... nem tudták. Így a madzag másik vége "kiesett" a csatlakozóból, ami hátul van a műhelyben, így csak annyit vettek észre a dologból, hogy nem gyün be a Rozi a májvipen.

[ Szerkesztve ]

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#10813) localhost válasza Hequila (#10812) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Private on: Báhhhh Te mióta nézel ki ilyen szörnyen ? :(

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#10814) Fecogame


Fecogame
veterán

Talán nem ide tartozik, de azért leírom a mai történetem:

Hazaérek, gép benyom, látom, nincs net. Másik gépet benyomom, szintén nincs. modemet kicserélem, megint nincs. Tesómat megkérdem, mi van, mondja, reggel óta nincs. Felhívom a szolgáltatót:

1. kör: iktassam ki a routert és úgy csatlakozzak.

Megteszem, jelszót beírom, megint semmi.

2. kör: visszahívom őket, még mindig nem jó. Erre ők: Milyen OP rendszert használok? Mondom Win 7. De azt ők nem támogatják, csak az xp-t meg a vistát. Mondom, menjenek a ***-ba, eddig 2 hétig használtam a netjüket, minden gond nélkül, erre mondják, hogy nem jó a win 7, meg még ki se jött :W . Lecsaptam a telefont, még mielőtt olyant mondok, amit megbánok.

Ezután elmentem, tekertem egyet, hazajövök, gép benyom: jééé, van net :DD

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#10815) localhost válasza Fecogame (#10814) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Murphy: nem is igazán probléma az, ami nem oldódik meg magától három munkanap alatt.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#10816) Hequila válasza localhost (#10813) üzenetére


Hequila
őstag

Bajod van Csákival, kobold?! :((

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#10817) Pötyi válasza Fecogame (#10814) üzenetére


Pötyi
őstag

De most komolyan! Minket, öreg rutinokat nem ver át egy ilyen kamu válasszal a helpdesk, hogy nem támogatott oprendszer, hiszen internet-kapcsolatra fizettünk elő, ami - ha jól tudom - egy szabványos hálózati protokollon alapul, aminek kb. zéró köze van az éppen futtatott oprendszer verziójához, de mi van az egységsugaru júzerekkel? Azokat simán elhajtja egy ilyen dumával?

Komolyan mondom, megkérdeznék egy jogászt, hogy mi van akkor, ha egy ilyen hülye válasz miatt a nem túl képzett júzer elrohan és vesz egy XP-t vagy Vistát, jó pénzért feltelepítteti a gépére, net továbbra se lesz, de legalább kidobott rá vagy húsz ropit, ha nem többet!

Update:

Megérne egy próbát, hogy a sztorit elküldd a fogyvédnek, ÁLLÁSFOGLALÁST kérve arra nézve, hogy a hülye helpdeskes válasz mennyire minősül a fogyasztó megtévesztésének, félrevezetésének, felesleges költségekbe kergetésének, vagy nem kielégítő szolgáltatásnak...

[ Szerkesztve ]

QNX is cool!

(#10818) Nordic válasza Fecogame (#10814) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

na b....szom a hü..e anyjukat....ekkora hülyeséget :Y :D
a net nem támogat egy op-rendszert :W komolyan noooooormális az ilyen? :F


Pötyi:az ilyennel megnyalatnám a 220-at. sztem ő sem támogatná.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#10819) Thulcandra


Thulcandra
senior tag

Mit akadtok fent ezen ennyire, kismillió idióta ügyfélszolgálatos van, mert nem képzik ki őket rendesen, vagy csak épp szarnak dolgozni.

Ha a helpdesk droid tényleg kerek perec azt mondta: csak az xp -t meg a vistát támogatják - ebből alapból lejön, hogy valami hatalmos droid lehetett, aki azzal sincs tisztában, hogy jó pár gépen még mindig win98 van, esetleg win2k, arról a pár linuxos kockáról meg minek beszélni, nem ?

Ami tény és való: valamit tényleg lépni kéne, hogy értelmesebb, képzettebb emberek kerüljenek a vonal végére, de azt is vegyük észre melyik országban élünk, hiába kiáltunk felháborodva ügyvédért, meg fogyvédért... arra, hogy bármi is történjen az esély nagyon csekély.

Szerintem ezeknek az idiótáknak a főnökeit kéne megcélozni közvetlenül, azoknál úgy vettem észre, hogy nagyobb százalékuk hajlandó fellépni a probléma ellen, ha kellő nyomást gyakorol rájuk a nép.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#10820) Pötyi válasza Thulcandra (#10819) üzenetére


Pötyi
őstag

Én is kb. ilyesmire gondoltam, csak lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg. Ki védi a nem hozzértő fogyasztót ilyen esetekben?

Nemes bosszúként az jutott az eszembe, hogy egy ilyen eset után beballagnék az ügyfélszolgálatra, kérem a főnököt és elérakok az asztalra egy számlát, amin egy Vista ára, meg az installálásának költségei vannak és kérném vissza tőlük az árát, mondván az ő helpdeskesük hülye tanácsára vettem, de elvileg nem is lett volna rá szükség. :D

QNX is cool!

(#10821) Thulcandra válasza Pötyi (#10820) üzenetére


Thulcandra
senior tag

Amit én meg elfelejtettem leírni:

Lehet a srác úgy értette, hogy ők csak az xp-hez és a vistahoz tudnak támogatást nyújtani... de ebben ez az esetben is elég durva. általában összes szolgáltatónál vágják a régebbi wineket meg linuxot is.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#10822) macilaci78 válasza Fecogame (#10814) üzenetére


macilaci78
nagyúr

NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) az, amitől berezelnek nem ok nélkül. :) A fogyvéd max Veled kapcsolatban állapít meg egy összeget, amit Neked megtérítenek. Az NHH a kollektív büntetés híve, von egy átlagot, vajh hány egységnyi sugarú júzernek sütötték még el ezt a szöveget, és ehhez méretezi az ánusz tágításának fokát.
Mellesleg az ilyen help deskes, és call centeres emberek java munkaerő kölcsönzőn keresztül, zömmel diákként dolgozik. Mit vársz a sok bölcsésztől? :D

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#10823) Csepy válasza macilaci78 (#10822) üzenetére


Csepy
senior tag

Kikérem magamnak.
Bölcsész (angoltanári) diplomám van és hardveresként dolgozok 7 éve. :P

Regards: Csepy

Regards: Csepy

(#10824) szumo válasza Csepy (#10823) üzenetére


szumo
senior tag

A kivétel erősíti a szabályt :DD

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#10825) nyunyu válasza macilaci78 (#10822) üzenetére


nyunyu
félisten

Mellesleg az ilyen help deskes, és call centeres emberek java munkaerő kölcsönzőn keresztül, zömmel diákként dolgozik. Mit vársz a sok bölcsésztől? :D

Faxomat, akkor ezert nem talalok mar fel eve hozzam illo supportos melot, mert az osszes helyre minimum 2 diploma meg 3 felsofoku kene, par ev gyakorlatom meg senkit nem erdekel. :O
Ezek szerint tulkepzett bolcseszekre vadasznak ;]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10827) eziskamu válasza Pötyi (#10817) üzenetére


eziskamu
addikt

Mi ebből a tanulság? Mond azt hogy XP-d van. Én is ezt mondtam, amikor baj volt nemrégen, közben ott volt előttem a Win7, de pláne nem a win7 volt a hibás, mert már a router se látta a netet ;]

(#10828) eziskamu válasza nyunyu (#10825) üzenetére


eziskamu
addikt

Hát persze, mert csak ők tudják hitelesen azt mondani egy olyan bunkó beszólásra, mint a "kapd be a f@ßomat", hogy "Köszönjük a hívását, viszonthallásra" ;]

(#10829) mephi666


mephi666
nagyúr

hasonló sztorim van... nettel/kábeltévével kapcsolatban...

2008 március 1-ével költöztem a lakásomba, először 1hét alatt felújítottuk, aztán mentem beköttetni a tv-t/netet... elvileg azzal a szolgáltatóval volt szerződése az előző lakónak is, mint nekem... megbeszéltük, hogy pénteken jönnek majd délután bekötni... jöttek is rendes késéssel... az elosztót felrakták meg a csatikat a kábelre... modemet is hoztak meg ami kell... pár perc alatt összerakták a cuccot, aztán siettek is elfele, hogy párperc alatt megtalálja majd a kapcsolatot meg minden... hívjam az egyiküket, ha nem jó és másnap kijön... na, nem lett jó... hívom másnap a srácot délelőtt 8kor: mindjárt jön... hívom 9kor: mindjárt jön... hívom 10kor: fél12kor jön... hívnám délben... (ebédre voltunk hivatalosak) erre kinyomja... el is mentünk otthonról... délután szintén kinyomogatta...
hétfőn hívom reggel az ügyfélszolgálatot, hogy mi a bajom meg milyen faszkalap szerelőjük van... meg nehogy ki merjék számlázni azokat a napokat, amikor nem volt szolgáltatás, mert abból bajuk lesz... délután jött a szerelőjük... szerencsére nem a péntekiek, mert abban nem lett volna köszönet... ő első lépésként kérdezi: lépcsőházban hol megy a kábel? van egy "szekrény", amiben ott az elosztó... kinyitom: el van vágva :W így "kötötték ki" a szolgáltatást előttem... szép... de erre nem voltak képesek, hogy a "szerelők" ezt leellenőrizzék... többször is balhéztam ezekkel a kábeltévésekkel és általában amikor a hülye hibájukból nincs hosszabb ideig szolgáltatás, mindig jelzem nekik, hogy arra az időre ne is számlázzanak... :) szerintem ez is így normális és sokan erről sem tudnak és simán fizetnek ilyenkor is...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10830) macilaci78 válasza mephi666 (#10829) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ha mérgesebben vered az asztalt, az egész havidíjat elengedik kompenzációban. ;)

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#10831) nyunyu válasza eziskamu (#10828) üzenetére


nyunyu
félisten

Hát persze, mert csak ők tudják hitelesen azt mondani egy olyan bunkó beszólásra, mint a "kapd be a f@ßomat", hogy "Köszönjük a hívását, viszonthallásra" ;]

Exkollegak meseltek, hogy a szomszed sarkon levo sznobfeszekben (Tavaly irtam mar parszor roluk) van egy eleg bunko etteremvezeto, akivel senki sem szeret beszelni.

Nemreg este 10 korul hivta fel az eppen ugyeletes vezeto technikust, aztan a szokasos taho stilusaban eloadta, hogy mar megint nem mukodik az egyik szajbabaszott gep.

Kollega meg sosem volt a turelmerol hires, raadasul parjaval akcioztak eppen mikor csorgott a telefon, ugyhogy nagy morcosan visszaszolt, hogy megis mi a faszt nem csinal a gep?

Ugyfel eloszor meglepodott, mert nem szoktak igy beszelni vele, aztan hasonlo stilusban jol elcseveresztek arrol, hogy vissza kene dugni a kibaszott kabelt a gep seggen talalhato lyukba.

Vegul ugyfel megkoszonte, hogy oszinte ferfias valaszt kapott, mostantol csakis ezzel a kollegaval akar beszelni, mert olyan jol megertik egymast. ;]

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10832) Balinov válasza nyunyu (#10831) üzenetére


Balinov
félisten

ez nem az a buz*bar volt? :DDD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#10833) nyunyu válasza Balinov (#10832) üzenetére


nyunyu
félisten

Kivetelesen nem.
Mindket homokozo ugyfelunk Pesten van(volt?), ez meg itt van az I. keruletben.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10834) Fecogame válasza eziskamu (#10827) üzenetére


Fecogame
veterán

Pontosabban azt írták, hogy az XP kidobna egy hibakódot. Ennyi. Ezért vegyem meg, és rakjam fel, hogy egy 3 jegyű kódot kapjak arról, hogy nem nálam van a hiba. Router sem látta a netet.

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#10835) eziskamu válasza Fecogame (#10834) üzenetére


eziskamu
addikt

Jaja, nekem is, de bemondtam a Windows7 által dobott hibakódot, és nem találták ;] , de legalább nem hajtottak el a csába :) . Hogyhogy írták, nem felhívtad őket?

[ Szerkesztve ]

(#10836) _Petya_ válasza Fecogame (#10834) üzenetére


_Petya_
őstag

XP-nél 678 a hibakódja a connection timeout-nak. Hülye bölcsész helpdeskesnek csak bemondod, már veszi is fel a ticketet...

Petya

[ Szerkesztve ]

Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

(#10837) Fecogame válasza eziskamu (#10835) üzenetére


Fecogame
veterán

De, hívtam őket, de felidegesített, hogy "nem támogatott, meg nem jelent meg", úgyhogy jobban láttam kinyomni a telefont ;]

_Petya_: Kösz, ezt felírom :R

[ Szerkesztve ]

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#10838) liver válasza nyunyu (#10831) üzenetére


liver
tag

Mega LoooooooooL :DDD

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

(#10839) bobsys válasza nyunyu (#10825) üzenetére


bobsys
addikt

diploma nem szokott kelleni csak hogy legalabb folyekony angol de a legjobb ha a angol+ egy nyelv
ugyis tudasbazisbool dolgoznak, ha abbol nem tudja megoldani dobja egy szintel feljebb

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#10840) nyunyu válasza bobsys (#10839) üzenetére


nyunyu
félisten

Kozepfoku, gyakran hasznalt angolomra+nemet alapfokra szoktak azt mondani, hogy keves :(

Mar amelyik HR-es egyaltalan ertesit, hogy miert nem nyert.
(2 honapja iratott tesztrol pl. meg mindig nincs hir, pedig a bankosok hogy fogadkoztak, hogy evvegeig +50 ember, meg masnapra eredmeny)

Lehet, nekiallok inkabb .NET-et programozni, abban ugyis nagyobb love van.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10841) Djuree válasza nyunyu (#10840) üzenetére


Djuree
félisten

én az utóbbi évben voltam vagy 100 interjún, kb. harmada szólt vissza egyáltalán hogy nem nyert :( sok paraszt van azt tudtam, de hogy ennyi :U
éppen a héten kaptam egy levelet hogy nem nyertem meg az állást, amin fél éve voltam interjún :U hát gratulálok nekik, már magam is rájöttem :W
most úgy néz ki lesz jó melóm (kopp-kopp-kopp), így is érdekes hogy 1 éve nem találtam melót egy villamosmérnöki diplomával. igaz nem nagyon megy az angol szóban, ez sok helyen kizáró ok volt. igaz hogy lusta pöcs voltam, ennyi idő alatt már felsőfokúm lehetne ha foglalkoztam volna vele...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#10842) Mercutio_


Mercutio_
félisten

OFF
Az egyik ide író szaki régebben vadászott Fuji S5600-ra, itt egy, ha még érdekli:R
ON

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#10843) Hequila


Hequila
őstag

Most találtam egy számítástechnikával foglalkozó cég honlapján:

Akik számára nem mi vagyunk a megfelelő választás:
Az alábbiak számára nem mi vagyunk ideális partnerek:

* Érveléssel sem lehet meggyőzni
* Nem bízik meg bennünk - ebben az esetben értelmetlen együtt dolgoznunk
* Folyamatosan alkudozik
* Nem tiszteli a magánéletünket és munkaidőn kívül, illetve hétvégén hív fel
* Folyamatosan a konkurenciával érvel
* Kötekedő
* Mindig a legolcsóbb megoldásokat vadássza

Lehet, hogy az üzletet is körbe kellene ilyennel plakátozni... :U

[ Szerkesztve ]

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#10844) liver válasza Hequila (#10843) üzenetére


liver
tag

Egy ilyen kiírás a normális vevőket is elriassza.Szerintem ez így szakmai öngyilkosság....

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

(#10845) Rover623 válasza Hequila (#10843) üzenetére


Rover623
félisten

Respect nekik...:DDD

primus inter pares

(#10846) nyunyu válasza Hequila (#10843) üzenetére


nyunyu
félisten

Ugyfelkapcsolati menedzserunk velemenye a temarol

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10847) Nordic válasza Djuree (#10841) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

[OFF]"éppen a héten kaptam egy levelet hogy nem nyertem meg az állást, amin fél éve voltam interjún :U hát gratulálok nekik, már magam is rájöttem :W "

azért lehet másképp is a dolog: bátyám fél éve kapott meg egy munkát zalaegerszegen(mi az ország másik végén lakunk) és az állásinterjú után 8 hónappal értesítették :F (már nem is emlékezett a cégre :DDD )....lássuk be valamelyik cég nem kapkodja el... :K
ugymond minden éremnek van 2 oldala... :)
[/OFF]

(#10848) macilaci78 válasza Nordic (#10847) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Egyszerűen arra a posztra, amire jelentkezett, mást választottak. Viszont későbbiekben volt egy hely, amire őt választották, ennyi. Az érdekes kérdés inkább az, hogy mi a rákért tartották meg, mint kapcsolati tőke? Nem divat ez Mo-n.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#10849) Nordic válasza macilaci78 (#10848) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

igazság szerint azthiszem egy fejvadászcégen keresztül jutott el az első állásinterjúra. :K amúgy meg pontosan azt a melót kapta amiről az első alkalommal beszéltek :U , épp ezért meglepő, hogy mennyire nem kapkodták el

(#10850) nyunyu válasza Nordic (#10849) üzenetére


nyunyu
félisten

Vagy az is lehet, hogy 2 ember mar probalkozott, de mindkettot kirugtak, aztan most harmadik balekot keresnek, akit probaido alatt olcsoert lehet szopatni ;]

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.