Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Rastaman17 #229497 üzenetére
Mi történt már megint? Mindig lemaradok a buliról...
-
Rastaman17
csendes tag
válasz csabulaxi #229491 üzenetére
Én eddig csak ott láttam ilyet. Itt, a fórumon is volt már róla szó, hogy posztok törlődnek/emberek vannak kidobva onnan, sokszor szinte nevetséges indokkal. Ma direkt beállítottam, hogy értesítsen a facebook, ha hozzászólnak a poszthoz, egy pár kommentet írtak is, de egy kis idő múlva törölték a posztot.. Pedig jó kis esti szórakozásnak ígérkezett
-
nagyúr
válasz dzsi23 #229495 üzenetére
Ez a D1 milánói tényleg hányingert keltően sok bőrt húz le már erről. Nem is tudtam, hogy itt tartanak már.
A Camo és szendvics szamlapos pont elvette a forma elegáns egységét.
De picit fordítsunk a értelmezésen. A D1 a trabantot is be tükör- metál aranyozná? Picit bizar lenne az is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #229492 üzenetére
A fehér számlap és a narancs mutató kombinációja valóban Explorer 2-s, de az óra egészen más. Viszont a lekerekítések bugyuta hatást keltenek rajta, az Orient szerintem sokkal jobban megoldotta a Star 50 Diver esetén.
#229493 fecaga21:
Mutass olyat, ami tetszik, és ajánlunk hasonlót, ami jó is.#229484 pulutodurumo:
"Steinhart, Tissel, Phoibos"Ők pont azok, akik a sokadik modellel sem fogják megváltani a világot. Próbálkoztak saját dizájnnal, nem jött össze, maradnak a jól bevált másolásnál.
#229482 Polarstar:
Szinte ugyanez fut D1 Milano néven is, nem túl drágán, és van már rengeteg változatban: van sima 3 mutatós, de van kronó és csontváz is, minden színben és méretben, minden bőrt lehúztak már róla.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csabulaxi #229492 üzenetére
Szerintem nem Roleksz. Német tervezés. Inkább a Laco és Nautische Glasshüte vonal. Ez megfelel annak.
Fecaga: mindhárom kerülendő szerintem. Lorus, Pulsar, Citizen vonalon keresgélj megbízhatóságot és minőséget.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
Csak egy kérdés.
Minden órás Facebook csoportban megy veszekedés, letiltás vagy csak a seikosok jártak így?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Empsepo
senior tag
válasz gipsztigris #229487 üzenetére
Kösz az infót.
Ránéztem a képekre, videókra, érdekes.
De. Tényleg csak én vagyok ennyire kocka, hogy egy ilyen jellegű facebook oldalon full igénytelenségnek érzem az ékezet nélküli írást?
Én ezt nem értem. -
gipsztigris
addikt
válasz Polarstar #229486 üzenetére
Azért nem ez a fő profilja a srácnak! Sőt! A moddolt Seikokkal foglalkozik már jóideje és úgy gondolta ha már aftermarket alkatrészekre építi a vállalkozását akkor miért ne lehetne egy saját néven futó óra. Hogy ez mennyire lesz életképes az majd kiderül, egyelőre a logótól eltekintve elég szép összeállításokat készít. Érdemes megnézni pár videót az oldalán. Ilyenek amiket mutattál a közelben sincsenek.
[Facebook oldal]"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
válasz Empsepo #229483 üzenetére
Ez a fészbukon nyomuló Rhino brand. Nem vagyok kis brand mágus. Én természetesen nem izgulok ezekre, mert utánzat szagú. Az enyém ettől jelentősen eltér.
Körbemutattam pár ismerősnek és nem igazán értem. Miért nem mernek egy nem utánzatot kiizzadni? Ez szerintem vérszegény.
Oldalakon keresztül lehetne sorolni a tökre ilyen forma órákat.
Élen a lengyel Balticus és holland Aramar-ral...
Na akkor leszedem a Stardust-ot, ha már fel lett előttem téve.
Igen, mi is tervezünk.. és bizony, megy a seggberúgós oldalra.
Továbbra sincs se fész, se insta nekünk. És nem nagyon tervezem.
Ha eljutunk a proto fázisba, akkor fogtok ti is értesülni erről.[ Szerkesztve ]
-
ktgeri
tag
Seiko SharpEdge modellek kinek, hogy jöttek be?
Formára nekem brutálisan adja, de a szerkezetet butának tartom egy 350 ezres órához. -
nagyúr
Most kaptam egy képet. Látta valaki már az új magyar microbrand tervét? Csak pislogok.......
-
KKG
csendes tag
válasz Sir Pocok #229423 üzenetére
Pillanatnyilag pont ez az a két óra, amin nagyon töröm a fejem, mert a G-Shockom, a derék Mudman, lassan már 'félidős' /6-7 éves/. Lehet furcsa, de nekem a műanyag még jobban is tetszik, a használati, viselési szokásaimhoz pedig jobban illeszkedik. Valahol, valamikor megnézem őket 'élőben' is.
SOAD19: jujj...
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz dzsi23 #229471 üzenetére
Az iphone-oknál is kimaradt a töltőfej a dobozból, úgyhogy... Környezetvédelem, fenntarthatóság ugyebár... Valószínű.
Örülök, hogy ült a poén. Anno, valamelyik kronométeres videó alatt már elsütöttem, de akkor, ha jól rémlik, nem nagyon esett le az embereknek, hogy mire írtam.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Casio DBC 611 Databank órát szeretnék a gyűjteménybe. Tudtok esetleg valami jó helyet, ahonnan viszonylag jó áron hozzá lehetne jutni?
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
dzsi23
addikt
válasz #97571072 #229459 üzenetére
A Traska luxus vagy Suzuki?
Empsepo #229456:
Nem annyira indusztriális a CW, mint a kérdéses Tissot, de ami a szerkezetből látszik, az igen, mert kb. pont olyan, mint ahogy kijött a gyárból, nem nagyon mókolták a kinézetét. Leolvashatóságban szerintem a Tissot sem rossz a kék mutatókkal; nincs az előírva, hogy olvashatatlan legyen, ami szkeletált. Az más kérdés, hogy a CW nekem is jobban bejön, azaz a CW bejön (a lünettát leszámítva), a Tissot meg nem.De ha már csontváz, nekem ilyen kellene.. valaki nem tud olcsón?
-
törölt tag
-
aktív tag
válasz Szilágyi84 #229445 üzenetére
Szia, ez pl.:
LINK"there are more jacks then one at the fair..."
-
Fall-N
veterán
Szerintem inkább open heart órát nézegessél, mert egy ideig érdekes a skeleton, de nagyon nem lehet leolvasni az időt, ezért hamar megunod majd. Ezért elsőre én is egy kínai csodát vettem, amit el is ajándékoztam. Legalább nem buktam rajta pénzt, mert olcsó volt. Most is tetszenek a skeleton órák, de biztos hogy nem vennék magamnak.
-
Veron
addikt
mótvá'? Traska Commuter hamarosan piacra kerül.
karcmentes bevonat, Miyota 9019, 36,5 mm átmérő, WR100, fémszíj, zafír... mi kell még?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
rbalint88
addikt
Nem ennyire durvan skeleton, de szerintem nagyon szep, arányos: orient star
-
nagyúr
Van pár: [link]
-
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
dzsi23
addikt
PVD, DLC, tökmindegy, a sarkoknál, éleknél előbb-utóbb kopni fog, akár 50 ezerbe kerül, akár 5 millióba, ezt vállalni kell, ha bevonatos órát szeretnél. Felfoghatod patinaként. Ha vigyázol rá, akkor is folyamatosan érintkezik a bőröddel, a ruháddal, folyamatosan súrlódik. De persze, akár évekig is eltarthat, mire feltűnővé válik a kopás, annyi idő alatt megszolgálhatja az árát az a Citizen.
#229443 @mriya@:
Azért rendes a Casiotól, hogy eleve koszosan adja el, nem biztos, hogy saját kezűleg ilyen szépen összejönne... első randira tökéletes, ha nem akar az ember másodikat.#229441 Ruszki:
Szerencsére nem drága, 110-130$, de így sem biztos, hogy megéri. -
aktív tag
válasz Eugene Roe #229437 üzenetére
Az én játszós óram. Volt MT-G m, elválltunk
Nálam az a fontos a játszós óránál, hogy játszás közben ne sértse meg a játékaimat
Motorozok, szerelek, bütykölök. Ezért e fémházas játszósóra nálam nem okés. Megkarcolom vele a játékszereimet. Ez a G tökéletes játszós, csak akkor kell levennem a csuklómrol, ha be kell nyülni a blokkba egy beeset csavarért
Ez volt az utolsó, elengedtem..."there are more jacks then one at the fair..."
-
Eugene Roe
őstag
válasz nbukta77 #229435 üzenetére
Játszósnak ahogy én észrevettem az lenne a lényeg, hogy kompakt is legyen. Ne akadjon bele mindenbe, pl. a szűkre vett hátizsák pántjaiba már egy SKX is bele tud akadni, nemhogy ez szintén, ha matatsz valamit a kesztyűtartóban, oda sem ez a bumszli a tuti. Ez zubbonyon felül jó, csak az megint egy speciális felhasználási terület. Aztán persze Te ~kicsit nagyobb darab vagy mint én, szóval az is tompítja kicsit a dolgokat.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
nbukta77
addikt
válasz Eugene Roe #229433 üzenetére
Rolex meg odebb van. Meg a speedmaster melle szeretnek egy seamastert coaxial 300- at. Es majd utana kb 5 ev mulva egy Rolexet. Sima day-date ami tetszene. Ezek meg odebb vannak.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Eugene Roe
őstag
válasz nbukta77 #229424 üzenetére
Oda egy Rolex Explorer kellett volna a Te szinteden
#Kollégának van az acél színű, a baj vele, hogy bumszli és ing (favágó sem), vagy pulóver alatt sem az igazi. Pólóban jó, de az nem túra, hanem séta a jános hegyi kilátónál
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
aktív tag
-
ktgeri
tag
https://www.orabirodalom.hu/karora/Frederique_Constant/125784/t2/
Valós akció / megér ennyit egy homage óra?
Egyértelműen Paul Newman kopi akar lenni.Félek, ha megunom, az életbe nem adok tovább rajta, vagy csak baromi nagy bukóval.
-
jbcs
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy 50 ezres Citizent, amelynek fekete körben a tokja és amazon.de-n valaki azt írta, hogy nála 5 hónap után jött le festék és a képen láthatóan tényleg a sarkoknál látszik. Ez mennyire normális vagy gyakori? És hogyan lehet orvosolni, valaki újra tudja festeni? Egyébként volt egy Casio-m, amelynek kék volt a tokja és pár év után ott is nagy helyen hiányzott a festék, ennyire kell vigyázni, ha festett a tok...?
Köszi!
-
Ruszki
senior tag
-
nbukta77
addikt
Jatszos orat ugy ertem azokra a napokra amikor nem csak irodai munkan vagyok. Ki kell mennem a termelesbe vagy hasonlo eset. Vagy kirandulashoz stb...Nem kimondottan betonozashoz vettem. 😀
Amugy magarol az orarol velemeny?
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Sir Pocok
őstag
válasz nbukta77 #229419 üzenetére
Hát őszintén játszós órának műanyagot vettem volna.
Vagy ha nagyon maxon akarnám tolni akkor ugyanezt venném fémben:
Szép az MTG de szerintem nem az az óra, amit szívesen odavernék valaminek....
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
fagyalllo
őstag
válasz bluemirage #229421 üzenetére
A tiéd tökéletes példa a nemféltős, praktikus órára. 25-30-ért egy alap G-Shock még belefér a kategóriába, felette már divat.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
őstag
válasz fagyalllo #229420 üzenetére
Én pl. egy ilyenben betonozok, falat vések, és már legalább 5 disznóölésen van túl, azaz kb. 5 éves... Egy karc sincs rajta, de az illuminátor felirat már kopik és szíj apró réseibe már teljesen beült a csemperagsztó és még ki tudja mi. De ez is csak nagyon közelről látszik.
Na ilyenben lehet játszani aggodalom nélkül. Funkcionális időmérő, amit nem sajnálsz... máshova nem is hordom. Nyilván kb. tized annyiba került, mint a hivatkozott óra. Ami valóban szép. Az én példám másik véglet... Szerintem valahol félúton lenne az igazi játszós... max 70 eFt. Felette már nagyon sokan túlzottan is vigyáznak rá, úgy meg már nem játszós.De....!
... ha a B2000-ben fog építkezni, lakást felújítani, spartan-ra járni... akkor meg max tisztelet és hajrá... akkor joggal játszós.Nekem is van olyan nem gazdag ismerősöm, akik imádják a drága porcelánt, de nem vitrinben vannak, hanem napi használatban... és ha egy eltörik... akkor eltört. Ők napi szinten élvezni akarják azt amiért rajonganak, mert a drága étkészlet is csak egy használati tárgy és kész. Nekem főleg ez a szemlélet a szimpatikus.
Meliora sunt bono inimica
-
KKG
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #229416 üzenetére
Köszönöm szépen, fogok figyelni a kényes részekre is.
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
A következőkben kérném a segítségeteket ,
Van egy Certina órám , a napokban észrevettem,hogy a perctárcsán /lünettán / a negyvenes kiosztásánál híányzik a kis vonal .
Nem tudom hogyan történhetett lehet hogy neki ütöttem valaminek nem emlékszem rá.
Van e valami megoldás mondjuk valami festék? Nem szeretném cserélni jó lenne valami megoldás .Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
KKG
csendes tag
válasz Empsepo #229410 üzenetére
ENSZ-szel dolgozom sivatagban, sajnos a "dzsuva" /a saját naptejes hámszövetem egy kis porral, homokkal/ miatt néha meg kell fürdetnem, nem a szerkezetet magát persze, hanem a tokot és a szíjat. Köszönöm a segítő válaszodat. Itt csak palackozott ásványvíz van, patika 350 kilométerre, szóval marad az meg a fogkefe.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Boldog új évet!
Debrecenben hol tudnék stiftkiszedőt venni? Az enyém a mai óratisztítás alkalmával eltört.Redmi Note 7
-
KKG
csendes tag
Boldog Új Évet kívánok minden kedves fórumtagnak!
Tanácsotokat kérném, itt nagyon (tényleg nagyon, még a kocsik szélvédőjét is kicsinálja) szulfátos és sós a víz, a finom homok mindenbe és mindenhová befészkeli magát, mivel fürdessem a G-Shockomat (G-9300 Mudman)? Mert néha meg kell a homok és a hámló bőr miatt.
Palackozott víz van, érdemes valamit (szappan ilyesmi) hozzáadni vagy csak bő sima víz és egy régi fogkefe - óvatosan - megteszi? És a Citizen Eco-Drive-ot (BN0118-04E)?
Mindkét óra jól viseli az extrém napfényt és hatalmas napi hőingásokat, még jobban megszerettem őket.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest