- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Mara egy kis all black.
-
nbukta77
addikt
Holnapra egy kis MTG
-
nbukta77
addikt
Holnapra gmw-bz5000
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Hasznalja valaki automata vilagitassal?
-
nbukta77
addikt
Mar olyan reg volt rajtam. GW-5000
-
nbukta77
addikt
Holnapra egy kis retro.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Holnapra elokeszulve? Ki mikor csereli az orait? Este vagy reggel? Nalam az esti ritualie van. Le zuhanyzom. Le oblitem az orat is szepen es csere.
-
nbukta77
addikt
Ez mar nagyon regen volt rajtam. Kivanta a csuklom.
-
nbukta77
addikt
Itt az este, itt a csere.
-
nbukta77
addikt
Mai. Egy kis metal G.
-
nbukta77
addikt
Itt is egy panda. Ez a bezs.
-
nbukta77
addikt
Most igy nez ki a gyujtemeny. Persze van ami limitalt azt vagy nem vagy keveset hordom. Lett 3. doboz igy az asszony oromere ujra vannak ures helyek. 😀
-
nbukta77
addikt
Nagyon szep. Nalam most a mechanikusok pihennek. Jovo heten a gshock - ok hete van. Abbol is a resin orake. Be van osztva heti valtasra. De meg igy sem jut ido mindegyik orara. Sajnos vagy nem mindegyikbol tobb van , mimt 7 darab. Eg, het a fem solar vagy gshock orake, egy het az automata vagy kezi huzos orake es egy het a resin normal gshock- ke. En igy osztottam be az idot a hordasra. Lehet beteg vagyok
-
nbukta77
addikt
Mai napra egy tradicionalis rangeman.
-
nbukta77
addikt
Holnapra. GW-5000HS-7ER

-
nbukta77
addikt
A gx-56 melle jott ma egy gxw-56
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Ugy dontottem nem erdekel mi tortenik csak fel veszem holnap munkaba. Penteken ugy is csak 12- ig vsgyok.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Area manager vagyok. Csak a terulet ahol dolgozok az azert poros. Igaz irodaban vagyok , de le kell mennem a termelesbe is. Autoipar. Szigeteleseker gyartunk kipufogo , turbo , stb… Ecr glassal dolgoznak a csarnokban. Es azt olvastam hogy a finom ecr glass por karcolhatja polirozott feluleteket meg igy is , ha en nem is erintkezek vele csak ra szal az orara. De akkor meg mikor hordjam oket.
-
nbukta77
addikt
Ki mennyire felti az orait? Karcok, mikro karcok. Mindig gondban vagyok. Hordjam e munkaba is a mechanikusokat vagy csak a g- ket. Sokan azt mondjak az orak arra vannak , hogy hordjuk es attol szepek ahogy kopnak patinasodnak. Van aki azt , hogy felti es inkabb csak alkalmakra veszi fel. En a ketto kozott orlodom. Ti hogy vagytok vele?
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Ez is itt van a kollekcioba. Mar tenyleg abba kene hagynom a vasarlast. Es kicsit tobbet hordanom a mechanikusokat. Csak az a baj azokat feltem. Tudom hulye vagyok. Az ora azert van hogy horjuk. En mondjuk szeretem nezegetni is.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Viktor megvette a frogmant? Most neztem az orahiradot.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Nem tud valaki olyan orasdobozt amibe vagy 20 gshock bele fer. Nagy hely kell kozottuk.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Mai gshock vetel.
-
nbukta77
addikt
Ma meg jott a gw-6900 is. Egy nemet sractol jott gyujtemenybol. Nem volt hordva. Csak a dobozaban tartotta. Nagyon korrekt volt.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Mai fogasok. Most mar tele a g-s doboz. Plusz 1 f91w
-
nbukta77
addikt
Uj szerzemeny a g- k koze.
-
nbukta77
addikt
Holnapra. A heten szinte csak g- t hordtam. Csutortok es pentek most a mechanikusoke lesz.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Holnapra egy king samurai.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Nekem ma ez jott a kvarc dobozba. Ezzel be is telt.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Nekem is volt ilyen az edox skydiver- el. El mult magatol.
-
nbukta77
addikt
A vilagito Nomos.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Sajnos az nem. Azert a kiszolgalas is teljesen mas volt, mint egy plazas oras boltban vagy egy normal ora ekszer uzletben. Egy idos oras mester neni van a bemutato teremben. Vannak kint vitrinben orak. Egy tapis monitoron meg mutattam mit szeretnek meg nezni. A neni hatra ment. Elore hozta oket. Fel probaltam es valasztas utan megkerdezte milyen szij opcioval szeretnem , mert ha rovid vagy femet szeretnek akkor ki csereli rajta. Persze a fem szij az plusz koltseg. Ugy mint az uveg hatlapos is tobbe kerul , mint a sima acel. Nagyon kedvesen becsomagolta egy oreg kutya tarsasagaban aki a boltban volt vele. Egy teljesen mas elmenyben volt reszem. Ez biztos orok emlek marad ami meg ertekesebbe teszi szamomra ezt az orat.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Par gyonyoruseg a muzeumbol
-
nbukta77
addikt
En egy nomost vettem ma Glashütteben a Nomos butikban. Meg neztük a Nomos manufakturat. A glashüttei gyarakat es a muzeumot.
-
nbukta77
addikt
Ma meglatogadtam a nemet oragyartas fellegvarat. Glashütte. Majd meg rakok fel kepeket.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Meg jott az ajenlott fa doboz. Az elsokben a feny evok a masodikban a mechanikusok.
-
nbukta77
addikt
Holnapra egy kis orient star.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Ma jott meg. Fedex hozta.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Kar ezen rugozni. Mindegyik markanak vannak nagyon szep orai. Tudni kell a helyen kezelni a markat. Tenyleg meg kell nezni egy gs- t. Vagy csak a sajat oraim kozott nezelodve egy felsobb polcos orientstart es egy tissot prx- et. Hat az orientstar az csak orient vagy emberek azt sem tudjak mi az. Aztan eg es fold a ket ora az orient javara. Mondom szerintem. Ettol fuggetlenul a prx- eimet is szeretem. Abbol is a kulonlegesebbeket vettem a carbont a titant es a damascot. Mindegyik oranak van szepsege. Mindegyik orat lehet szeretni. Nekem nagy kedvencem egy dw-5000r. Ezek mindig szubjektiv dolgok. Azert mert japan en nem szolnam le a markat van a citizen- nek vagy az epson csoportnak olyan oraja ami kenterbe veri a svajci markakat. Meg kell csak nezni egy cedort.
-
nbukta77
addikt
Valamit lassan el kene adnom. Egy a baj nem magyarorszagon elek. A nemetek meg nem nagyon vesznek hasznalt orakat. Nekem ez a tapasztalatom. A muszaki cikkre vannak ra kattanva.
-
nbukta77
addikt
En meg most ezt varom.
-
nbukta77
addikt
Mara egy kis casioak.
-
nbukta77
addikt
Persze ezt tudasra ertem. Ha a javithatosag a cel akkor nyilvan gs quarz vagy felsobb polcos svajci. Ronda 715 Li , L157 stb….
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Hat ez rossz felfogas. Citizen nagyon jo az also kategoriaban. Es nezz meg egy seiko Astront 5x83 szerkezettel mennyibe kerul.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Vannak nagyobb oraim nekem is , de most ez a 38-39 es vonal jon be. A tissot carbon az negyvenes , de a titan meg a damacus az mar csak 38. Most valahogyan a kisebb orakban jobben erzem magam. Ettol fuggetlenul hordom a nagyobb oraimat is. Mindig este valtok. Most raktam le az mtg es csereltem a luminox carbon seal- re.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Hat azert nem a rolexnel, addtam en el fortist meg omegat is dragabban , mint ahogy vettem uj koraban. De ezek limitalt orak voltak. Fortis astronaut meg omega moonwatch. Azt peldaul 4500€- ert vettem es 7500- ert ment el. Igaz az utolso eredeti werk- el kiadott valtozat volt. Persze az alap markakra , mint amik most nekem is vannak , tissot , seiko, luminox , citizen , edox ….. ez igaz. Ezeket azert veszi az ember, hogy hordja, mert tetszik neki es szereti. Az impulzus vasarlassal semmi baj. En mindig igy veszek orat. Ami tetszik. A marka nem nagyon erdekel es az sem , ha olcso. Van a 200 eurotol kezdve oram. Sot most akarok venni egy casio fw91 azert , hogy legyen olyan is. Persze van akinek presztizs kerdes.
-
nbukta77
addikt
-
nbukta77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Roborock S8 MaxV Ultra, Fehér
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest