Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nimda
addikt
Bulova órát eu- n belül hol érdemes venni? A lunar pilot érdekelne, az emag árul valami brandsexpressen keresztül, megbízható vajon?
Taylor79 köszi, de csak újat vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Ruszki
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz andrew01 #231988 üzenetére
"Nem nagyon tűnt fel az elsöprő ellenszenv : ) tekintve, hogy ma is két képen láttam (csak itt)"
Azt mondtam, hogy minden 2., az nem elsöprő ellenszenv, hanem pont 50%. Viszont akinek tetszik, és megveszi, az tud róla képet betenni ide, de akinek nem tetszik, az miért mutogatná, hogy nincs neki? Na ezért láthatsz itt sok mercimutatót.
Szerk.: Amúgy nekem is a régi CW mutatókészlet a kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz SOAD19 #231989 üzenetére
Nem is kicsit toldja meg az aktuális l2l-ot : I
Jó terv amúgy.. azok a CW mutatók meg tényleg jók. Az s100asnak meg hasonlít pont Polastar által mutatott repülősére
+ uh arról a Visitorról láttam már review-t.. nagyon ott van. Engem is megfogott, ára lehetne egy fokkal barátibb.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Polarstar #231990 üzenetére
Látatlanban nem veszek órát. Csináljátok, aztán csak gazdára talál majd, így vagy úgy.
Mitch Mason tényleg jópofa, főleg a számlapja miatt. De tokja annyira már nem, nekem már sok a polír rajta. Alapvetően a szálcsiszolást szeretem a toknál egy kis polírral feldobva.
Ez a Molnija is bejön, gondolkodtam is rajta korábban, de elengedtem. -
SOAD19
addikt
válasz andrew01 #231983 üzenetére
Elég megosztó a merci mutató. Verébfej?! Jó a képzelőerőd. Nekem se túlzottan jön be a Tudor féle verzió. A Cw régi mutatókészlete tetszett igazán eddig a legjobban: [kép]
Zelosom nem mostanában lesz, ha egyáltalán. S100-as Oceanus van tervben, de az is odébb van még.
Orosz vonal: megmondom őszintén, hogy nem nagyon veszek őket számításba. Lehet hülyeség, de az áruk alapján nekem az jön le, hogy annyira azért nem lehetnek minőségiek. De vannak, főleg futizoli által kreáltak közül, amik kinézetre igencsak tetszetősek. Pl. ha a mai linkelt számlap+lünetta egy kicsit komolyabb tokban, acél szíjjal 150-200k-s szinthez tartozó minőségben, akkor erősen elgondolkodnék rajta. Úgy vagyok az órázással, az a terv, hogy legyen az előbb említett áron 2-3 db korrekt minőségű órám és egy-két g-shock. G-shockok kipipálva: 5610, sárga casioak. Igaz a héten elgondolkoztam, hogy lehet le kellene cserélni az 5610-est egy komolyabb tesójára egy GMW-B5000D-sre. De, nagyon valószínű, hogy az már nagy lenne, főleg, hogy a szíj első szemei is, csak rontanak a helyzeten. Itt van, hogy mire gondolok: [Videó] -
andrew01
tag
válasz dzsi23 #231986 üzenetére
Nem nagyon tűnt fel az elsöprő ellenszenv : ) tekintve, hogy ma is két képen láttam (csak itt) Az kétségtelen, hogy a faék egyszerűségű dolgoknak nagy a sikerrátája.. de nekem ezek általában nem jönnek át.. de ha már katedrális féle, akkor a S. Alpinist féle mutató, amiben látok esztétikumot, meg alkotói munkát stb.
Vagy: Aerotec Ace; Mitch Mason Chronicle[ Szerkesztve ]
-
-
dzsi23
addikt
válasz andrew01 #231983 üzenetére
"Végre valaki, aki szintén nem kedveli."
Eddig hol voltál?? Minden 2. órakedvelő a mercimutató miatt panaszkodik!
Szerintem meg nagyon eltalálták, nincs még egy ilyen ikonikus mutató, a Mercedeshez meg nagy valószínűséggel semmi köze, csak egy modernizált "katedrális" mutató.[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz SOAD19 #231982 üzenetére
Végre valaki, aki szintén nem kedveli. : ) nekem egy verébfej jut eszembe róla mindig. Ennél már csak a Tudor black bay mutatója, ami jobban bántja a szemem.. (jóóó amúgy elég kritikus egy szemem van )
Mikor lesz Zelosod Soad? Nem térsz át Te is orosz irányra? Utolsó beszerzésem nekem is egy orosz ketyegő, van egy varázsuk...
[ Szerkesztve ]
-
Ruszki
senior tag
válasz trassher #231976 üzenetére
Amúgy se Dzson Díír, se Roleksz!
A cégnél, ahol dolgozom ott használjuk őket mint "erőgépek", de tudomásom szerint csak béreljük!De elég komoly volt élőben!Nem értek a traktorokhoz, de össze van rakva.@futizoli
Ez azért így nagyon üt![ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Eugene Roe
őstag
válasz rbalint88 #231966 üzenetére
Az a baj, hogy tetszik (ezzel nem vagyok egyedül). A g
Ginault még jó lenne, ha nem kínai, meg volt Squale is (olasz). De a G drága, a Squale-t meg nem gyártják már.Christopher wardok tetszenek, de nem submarinerek, azok majd jók lesznek 3. órának
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
rbalint88
addikt
válasz Eugene Roe #231965 üzenetére
180k-ért már nem roleksz omázst vadásznék, annyiért már tök jó, eredeti dizájnnal rendelkező órát lehet venni.
-
Eugene Roe
őstag
-
-
Ruszki
senior tag
Amúgy 17k volt az óra, de szerintem ezért az árért teljesen rendben van!
NH35A szekerezettel van szerelve, ha belegondolunk, hogy csak maga werk 40 dollár akkor tényleg best buy. De ez az én véleményem. Pontos, teszi a dolgát. De nyugodtan kövezzetek meg érte....[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
fagyalllo
őstag
válasz zsoltzsolt #231956 üzenetére
Tekerd ki a koronát és húzd ki kettő klikkre. Tekerd előre addig a mutatókat, míg vált a dátum, akkor lesz éjfél, majd tekerd tovább a mutatókat és állítsd be a pontos időt.
Ezután a koronát nyomd vissza, majd húzd ki az első kattanásig és állítsd be a dátumot, majd nyomd vissza és csavard be a koronát.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
zsoltzsolt
addikt
Városi tudna segíteni, hogy a frissen vásárolt Casio mdv 106 órám naptárja éjfélkor váltson? Köszi előre is!
-
@mriya@
őstag
válasz Amatőr123456 #231944 üzenetére
Akkor a barátod csuklójának is lőttek.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
rozsgyi
tag
válasz Hajnal Ottó #231947 üzenetére
-
hallador
addikt
válasz dzsi23 #231948 üzenetére
A Casio G-Shock Mud Master GWG-1000-est. [sima link]
De a GS-1000 is bírja (Video).
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
dzsi23
addikt
válasz Hajnal Ottó #231947 üzenetére
Gondolom, a gyári intervallumok ugyanúgy óvatosak, mint a vízállóság esetén. Ha esetleg bírja -45 fokig, akkor sem fognak rá garanciát vállalni -40 fokig, hanem inkább csak -20-ig.
Szerk.: A Mudmastert talán -60 fokig tesztelték. De Mudmasterből is van pár, nem tudom, melyiket tesztelték, és azt sem, hogy kik.
[ Szerkesztve ]
-
Hajnal Ottó
újonc
válasz dzsi23 #231946 üzenetére
Tudod mi a poén? Ezt az órát is ajánlják fagyos körülmények közé, mégis, a specifikációjába az van írva hogy -20 fokig még működőképes az óra, holott ha ebbe akarná valaki megmászni a Mount Everestet, ugye a magasságmérője miatt, ahol akár -50 fok is lehet, főleg ha fúj a szél, akkor bekrepálna az óra vagy mi? Vagy lehet hogy ha ruha alatt hordja, mint mondtad, akkor működőképes marad akár ilyen hidegben is. : https://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+land+karorak/BN4044-15E.ora
-
dzsi23
addikt
válasz Hajnal Ottó #231945 üzenetére
Én inkább kvarcot választanék, mondjuk egy f@xa fényenergiás Seiko Sporturát. Mads Mikkelsennek bevált.
Vagy egy Mudmastert.
[ Szerkesztve ]
-
Hajnal Ottó
újonc
válasz dzsi23 #231943 üzenetére
Nem készülök oda...egyelőre. Csak szerettem volna olyan olajjal átkenetni az órám, speciális olajjal, ami kibírja a -40, -50 fokot is. De Magyarországon erre nincs lehetőség. Reménykedtem a válaszban hogy egy normál automata óra is kibírja ezt a - hőfokot, de akkor elvileg nem. És nem a kezemen,karomon, ruha alatt hordanám zord körülmények között, hanem a kabátujjamra szíjazva. Azért köszönöm a megtisztelő válaszod.
-
-
dzsi23
addikt
válasz Hajnal Ottó #231941 üzenetére
Amíg viseled az órát, és ruha fedi, nem fog megfagyni, mert a csuklód melegen tartja. Levenni nem érdemes nagyon hidegben, mert úgyis pontatlanul járna akkor is, ha nem fagy meg. Az északi-sarkra készülsz?
-
Hajnal Ottó
újonc
Az lenne a kérdésem kedves fórumtársak, hogy van nekem egy Orient Defender 2 automata órám, és arra lennék kíváncsi, hogy ez az automata szerkezet milyen mínusz hőhatásig működne, hány fokig nem fagyna be a szerkezet, illetve a kenőanyag.
-
rozsgyi
tag
válasz Rastaman17 #231931 üzenetére
Nekem az alap 5600as van feherben, az a tengerparti strandolos oram tavaly nem volt rajtam
-
Rastaman17
csendes tag
válasz Nimda #231934 üzenetére
Április 30-án rendeltem, de pont valami ünnepség volt a japánoknál, írta is az oldal, hogy emiatt kicsit több időbe telhet a szállítás. Ennek ellenére, május 5-én már Mo.-n volt, és e-mailben kérdezték a magyar DHL-esek (rosszul írtam az előbb, nem GLS, hanem DHL hozta), hogy mi a fuvarlevélszám. Megírtam. Következő e-mailben azt kérdezték, hogy digitális, vagy analóg-e az óra.. Megírtam.. Végül május 12-én kaptam meg..
Szilágyi84: Élőben érdemes megnézni, vagy esetleg egy -két bemutatóvideóban, hogy hogy mutat. Nekem is túl sok, de kinek mi!
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz Szilágyi84 #231935 üzenetére
Kicsit olyan mintha belemártották volna egy vödör festékbe én túlzásnak tartom.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Rastaman17 #231926 üzenetére
-
Nimda
addikt
válasz Rastaman17 #231933 üzenetére
Mennyi időbe telt míg ideért?
Előfordul, hogy eltűnnek csomagok útközben, főleg a kicserélő központ híres erről, de legyünk optimisták A PP ugyan visszatérít, de nem lenne kedvem ilyen hercehurcákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Rastaman17
csendes tag
válasz Nimda #231932 üzenetére
Egyetértek. Pár éve én sem gondoltam volna, hogy fehér órát fogok hordani, de egyáltalán nem bántam meg, sőt!
Én innen vettem [link] , olcsóbb volt, mint most, de sajnos az áfa, vám és a GLS (nem tudom hirtelen milyen) +8000 Ft-os díja megdobja az árat. Nekem még így is megérte, azt mondom.
Hogy érted, hogy lenyúlják út közben? -
Nimda
addikt
válasz Rastaman17 #231931 üzenetére
Ez dicséretes a Casiotól, sose mertem fehér ruhásat venni
Itt most egész jó árban van, de ugye vám + áfa és félő, hogy lenyúlják valahol útközben.
[ Szerkesztve ]
-
Rastaman17
csendes tag
válasz Nimda #231928 üzenetére
Nem feltétlenül pont erre a típusra gondoltam, hanem alapvetően bármilyen G-re.
Nagyjából egy éve vettem, nem sárgul szerencsére. Utánaolvastam anno, nem sokan panaszkodtak rá, a sárgulás ezekre a fényes felületűekre nem jellemző (talán volt is erről szó itt tavaly). Ezeknél a fényes felület kophat mechanikai behatásra pl, az enyémen a G-Shock felirat alatt látható ilyen minimálisan (hozzá kell tenni, hogy sok edzést, betonozást, stb. megjárt már, nem babusgatom, hiszen G ) . Ha esetleg nagyon csúnya lesz pár év múlva, majd lecserélem a ruháját -
Nimda
addikt
válasz Rastaman17 #231926 üzenetére
Azért ilyen kockával kevés ember rohangál. Nekem is vágyam egy GWX-5600, akár feketében is nem sárgul a fehér?
[ Szerkesztve ]
-
-
Nimda
addikt
válasz marec1122 #231922 üzenetére
Igazából nekem azért fura a kérdésed, mert elvileg van hozzá egy használati útmutató, amit át kéne böngészned. Ha meg nincs, akkor a neted biztosan találsz letölthetőt.
Amire figyelni kell, hogy megfelelő város legyen beállítva DCF jeladónak illetve régiónak (pl. Berlin a legközelebbi, vagy Stockholm, Párizs). Utána azt kéne tudni, hogy sikeres vagy sikertelen volt a vétel, ezeket a mutató állásából kiderítheted. A jelmintavétel a szabad ég alatt történjen, vagy legalább ablakból, hogy ne legyen árnyékolás alatt.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz csabiks #231887 üzenetére
Többen vettünk már, nem tudok panaszról eddig. Egy probléma lehet, ha túl vékony a csuklód. Ha a kerülete 17 cm vagy felette, nincs gond. Nekem 16,5 - határeset. 49 mm az óráik hossza. Én most a Vintage Submersible-t venném. Sajna még az árra rájön a vámáfa meg a kezelési költség - de így is jó vétel sztem.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
marec1122
senior tag
válasz dzsi23 #231921 üzenetére
nem tudom pontosan mit kéne csinálni. a c gombot hosszan nyomom körbeszalad a mutato megáll valahol és vár. nem tudom hogy ezen a pontonmit kéne tennem de ha megnyomom ujra a 2x c-t visszaáll a rossz időre.és haladunk tovább. valamit rosszul csinálhatok. Eddig mindig megoldotta magátol.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
RBJ
addikt
Egy órát keresek az asszonynak meglepinek. Sajna elfogyott.
Sehol nem találok.
[link]
Tipp?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
marec1122
senior tag
válasz marec1122 #231873 üzenetére
Sziasztok!
Mivel e kérdésre nem igen érkezett válasz probálkoznék ujra. Próbáltam a C gomb hosszan nyomásával kérni hogy vegye fel a kpcsolatot a jeladóval de nem nagy sikerrel, visszaáll a téli idősávba és megy tovább. Esetleg valaki tudna segítséget nyujtani e kérdéskörben?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
fagyalllo
őstag
válasz Sungoo #231916 üzenetére
Megy haza a fórumtag, és már messziről kiabál a feleségének, hogy húzza be a redőnyöket, és bújjon a takaró alá.
Szomszéd asszony a férjének:
- Hát te miért nem csinálsz velem ilyet sose?
- Nyugoggyá, csak új órárt vett a Józsi!- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Csigusz 1
aktív tag
Megy haza a fórumtag, és már messziről kiabál a feleségének, hogy húzza be a redőnyöket, és bújjon a takaró alá.
Az asszony nagyon megörül, hogy lesz valami. A fórumtag besiet a szobába, az asszony mellé bújik a takaró alá, és így szól:
- Ezt nézd, hogy világít az új órám!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Empsepo
senior tag
válasz Lev Abalkin #231907 üzenetére
-
hallador
addikt
válasz Empsepo #231900 üzenetére
Hát, akkor meg is van miért írtad le amit én. Végül is akkor ugyanarra jutottál magadtól is. Nem baj, csak legközelebb elég ha elolvasod amit más leírt.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest