Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
fagyalllo
őstag
válasz dzsi23 #230494 üzenetére
Szerintem is rendben vannak a mutatók,m mondjuk nekem sose volt rövidmutatós japánóra háklim. A kép nem az enyém, sokan felfedezték már ezt a párost, főleg mivel kevesen készítenek páratlan szélességű szíjat, a Barton szerencsére igen. Az én képeim itt vannak: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
törölt tag
Ha már flightmaster:
MTP 4500. Kár, hogy nincs rajta dátum. -
dzsi23
addikt
válasz Empsepo #230493 üzenetére
Én háklis vagyok a mutatókra, vagyis arra, hogy elérjék az indexeket, de az SNA ezt tökéletesen teljesíti. Sokkal hosszabb nem is lehetne, mert kiemelkedik a "chapter ring", ahogy a lenti képen is látszik, és amiket nem ér el, azokat nem is kell, mert azok számolásra valók.
-
BloodRay
veterán
válasz nbukta77 #230485 üzenetére
Végre sütött a nap, így az ablakba kirakva is szépen lehetett etetni a fényevőket.
Ma én a Citizen AT8124-91L -t vettem fel, nem a g-shock-ot, de szeretem ezeket a megbízható kis elektromosakat is, megnyugtató érzés hogy mindig lehet rájuk számítani."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dzsi23
addikt
válasz #97571072 #230486 üzenetére
Gondolom, ha mindenkire alkalmaznák, akkor hatványozottan nőne a feldolgozási idő, szal inkább örüljünk, hogy nem vámolnak minden csomagot... de tervben van/volt, asszem...
De ha mindenképp perkálni akarsz, akkor válassz normális futárszolgálatot, és ők garantáltan vámolják. A Tisellem esetén is 100% volt, mert a UPS hozta. -
Ruszki
senior tag
válasz dzsi23 #230483 üzenetére
Ez a cél! Csak ugye az átmérő!
Eddig mindig nagyobb órákat hordtam (hordok)!
Igen fel akarom majd próbálni!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
-
törölt tag
Egész jól néz ki ez az új Citizen. Szerencsére ennek is olyan b@szott nagy tokja van, mint az elődeinek, így nem kell a vásárláson gondolkodnom. NJ2190-85E
-
fagyalllo
őstag
válasz zola96 #230475 üzenetére
Nem nagy óra, vékonyabb csuklóra is jól illik, a szúfoltság egynéi ízlés kérdése, az időt leolvasni sose volt probléma. Nagy valószínűséggel vámolják, szorozd a vételárat 1,3-del és kb. megkapod a végleges árat. Azzal együtt is jó vétel.
És a hozzá tökéletesen passzoló szíj: [link][ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz -szabi- #230469 üzenetére
Igen, Hatvárira gondoltam, az igazi órás nem ilyen elemcsere okj-s bolti eladó, a srác előtte a wdl-ben dolgozott, egy időben ide is posztolt érdekes javításokról képeket. Én automatát vittem oda szabályoztatni, mást nem is nagyon tudok Veszprémben aki ilyet vállalna, persze attól még lehet hogy van.
Ismerősöket, munkatársakat is oda küldöm, eddig mindenki meg volt vele elégedve.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Szilágyi84
senior tag
-
zola96
senior tag
válasz Szilágyi84 #230460 üzenetére
Van egy zeppelin oram, kb 90 rupia lehetett, a szíj. Olyan bőr amit mondasz, úgy eláll az ember kezétől. Gyalázat ennyiér. Tudom nen high-class ora, de basszus más gyartó olcsobban jobbat tud, biztos vagyok benne...
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Szilágyi84 #230460 üzenetére
-
Ra3
őstag
-
dzsi23
addikt
-
Szilágyi84
senior tag
Megjött végre amiből rendelni kellett az üzletnek 1 hét várakozás után, mert állítólag az utolsó darab hibás volt + másfél hét mire megérkezett. Szóval az órával elégedett vagyok tetszik a dátumablak elhelyezkedése a dupla korona és a számlap mintha fém hatású lenne ezekért választottam. Viszont a szíja hihetetlenül merev és egyáltalán nem puha bőr, ha egyáltalán az ennyi pénzért így akciósan is többet vagyis kényelmesebbet várna az ember nem hogy még 92 ezerért. Volt már pár bőrszíjas órám olcsóbb és drágább is , de ezzel nem vagyok teljesen kibékülve.
-
GorkyZero
csendes tag
Folytatódik a #230246 -tel indult kálváriám.... Élőben megnéztem a Ray 2, Kamasu és Seiko 5 Sports órákat! Nos.. El kell mondjam, teljesen más élmény élőben. Ugyan nem fogtam őket kézben, és csak üvegen át láttam, de élőben sem a Seiko, sem a Ray 2 nem tetszik.. igazából a Kamasu sem annyira. Viszont! Amit a 230437 hozzászólással fórumtársam írt, azt hiszem, azt láttam élőben! Na saját magam meglepetésére is az tetszik igazán Ez pontosan melyik típus ?? Ezen kívül, ami még nagyon tetszik élőben - igaz nem búváróra - az az Orient Open Heart modelljei, különösen ő: https://www.tutuora.hu/orient/ra-ar0003l10b.html
-
dzsi23
addikt
válasz -szabi- #230455 üzenetére
A 10 év kiemelkedően jó egy elemes órától, a Casio sem véletlenül csúfítja néha ezzel még a számlapot is. Ettől függetlenül a 3 év sem rossz.
Amúgy nem bonyolult az elemcsere, de jobban jársz az órással, mert céleszköz hiányában csak összekarcolnád, ahogy én szoktam. Ideje lenne már vennem egy toknyitót. -
fpatrik17
senior tag
Drop.com-on ismét elérhető a Seiko SNA411 Flightmaster 200 $-ért
• Honor Magic5 Pro •
-
dzsi23
addikt
válasz -szabi- #230448 üzenetére
45 hónapot írnak elem élettartamnak, szal teljesen jó az a 34-35 hónap, amit bírt nálad, figyelembe véve, hogy az összeszerelés és a vásárlás között is eltelhettek hosszú hónapok. Elvileg SR920SW/371 elem kell bele, azzal szerintem korrekt a 3+ év (persze, abból sem mindegy, milyet raksz bele).
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
#230449 csabulaxi:
Ja, azt tudom, hogy világít, elég faxa. Persze, sok microbrandtől láttunk már hasonlót, de most Seikora fáj a fogam.Milyen érdekes, hogy eddig nem nagyon vonzottak a Seikok (persze, tetszettek, de nem nagyon kapott el a "must have" érzés), most meg kapásból tudnék 5-10 modellt, amit szívesen megvennék... most nőttem fel hozzá? Bár megvéve most csak 1 lesz.
-
csabulaxi
senior tag
válasz dzsi23 #230447 üzenetére
a képpel csak mutatni akartam, hogy a lünetta betéten is van lume.
Állítólag 3D a számok, matt, talán hardlex vagy valami...."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-szabi-
addikt
Hi
Három éve a topiklakók segítségével vettem egy Hanowa órát.
Egy régi Swatch órát váltott.
Pár napja megállt.
A Swatch egy elemmel 10 évig is elműködött, néztem és még mindig működik a fiókban.
Kérdésem a Hanowának ez a várható elem üzemideje?üdv
szabi -
dzsi23
addikt
válasz fpatrik17 #230444 üzenetére
Nekem sem.
#230446 csabulaxi:
Szép, azzal nincs gond, és tök jó, hogy csak 43.2mm (szemben a fényevő SNE537P1 46.7 millijével), de ha műanyag a betét, akkor felejtős. Bár az SNE-nél meg a "páncél" műanyag, de az egy 100-assal olcsóbb; 200k felett már nem akarok műanyag borítást látni... max. egy Moonwatch-on, de az egyelőre nincs versenyben nálam.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #230428 üzenetére
Ezt cikket én is láttam, de az nem derül ki, hogy az az áttetsző cucc, az műanyag, üveg (hardlex) vagy zafír. Egy másik cikkben "kristályt" írnak, de az sem túl konkrét.
Szerk.: Bár jobban belegondolva, a zafírt talán kizárhatjuk, mert a számlapot sem zafír takarja.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Nimda #230431 üzenetére
Milyen érdekes, az NY0040 két évvel az SKX előtt, 1994-ben jelent meg, azóta gyakorlatilag változatlan paraméterekkel készül, hasonlóan a 2019-ben kifutott Seikóhoz, de az ára nem szállt el, 80.000,- körül kapható itthon, garanciával, míg a másik 150.000!
-
GorkyZero
csendes tag
A Citizen márkát hova pozicionálnátok a Seikohoz/Orienthez képest? Illetve tudtok búváróra stlíusú, automat Citizen órát ajánlani? Eddig a Citizen elkerülte a figyelmem, mert Tutuéknál nem kapható.
-
terra052
őstag
válasz Polarstar #230334 üzenetére
A Ruhla-t elvben a Pointtec vette meg még 2019-ben, ez volt az eredeti Ruhla gyár:
Iron Annie Wellblech –| werkmania.huwerkmania.hu
-
dzsi23
addikt
Milyen anyagból van az SRPE29K1 / SRPE31K1 lünettabetétje?
-
Redneck
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #230423 üzenetére
Nem rossz, de most nem a sportos irány volt a cél. Elegánsabb megjelenésű, lünetta és kronográf nélküli fémszíjast kerestem, számok nélküli számlappal.
dzsi23 és Taylor79:
Még a végén megbánom, hogy nem mertem bevállalni az elegánsabb Festinát?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
válasz rozsgyi #230357 üzenetére
"Szigorúan saját vélemény, de szerintem a korábbi kritikák inkább a Magyarországon kapható Doxákra igazak"
Igen, azokra helytállóbb, de közöttük is láttam szép darabokat, igaz, csak az ázsiai kínálatban. A svájci búvárok- mint ahogyan a búvárórák általában - egyáltalán nem tetszettek.
Nekem az ékszerekhez hasonlóan ragyogó, formatervében a klasszikus órákat idéző, mégis modern design jön be, ezt a Roamer nagyon jól csinálja. Tükörfényes mutatók és indexek, minőségi megmunkálás a tokfüleken és a szíjakon is, jó összhang, extrémitások nélkül. A logójuk viszont szerintem is béna, ráférne a csere.
-
nebancsa
senior tag
válasz KurtCobain #230413 üzenetére
-
momcrew
tag
Nekem ez nagyon bevált. Erre még az órás is azt mondta, hogy EZ EGY BŐR SZÍJ.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
GorkyZero
csendes tag
DOXA Challenge 2151020103 típusú kvarc órámat csak alkalmanként használom. Valahol olvastam, hogyha kihúzom a koronát, akkor spórolok az elemmel. Ez igaz?
-
@mriya@
őstag
Vagy Vadászcsigát.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
fagyalllo
őstag
Ha igazi bőrszíjat szeretnél, amit egyetlen állatból hasítottak ki, akkor érdemes lehet csináltatni. Keresd például M1ó-t itt a ph-n, a munkáit megtalálod a facebookon Mió Works néven.
-
KurtCobain
őstag
Normális minőségű bőr óraszíjat honnan érdemes venni, nem horror áron? Akár magyar, akár külföldi megoldás játszik.
Esetleg valakinek bevált ebay-es eladó?
Próbáltam rákeresni a topikban, de nem igazán találtam releváns választ, vagy csak béna vagyok.Mmm'kay?
-
tupacamaru
veterán
válasz @mriya@ #230397 üzenetére
[link] Még mindig megy.. 16 éves, most kezdi a végét rúgni szerintem már.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fpatrik17
senior tag
Külföldi rendelésben jártasabbakat kérdezném, Lorier Neptune III hol állna meg forintban ha rárendelnénk (296 Ft körül mocorog most Revolute-on a dollár)? ÁFA, VÁM, stb... ezekkel nem vagyok képben, csak kis értékűt rendeltem EU-n kívülről.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Redneck
nagyúr
válasz @mriya@ #230397 üzenetére
Úgy legyen.
GorkyZero:
Kis kezű vagyok, ezért a vékonyabb és könnyebb órákat favorizálom. A dizájn, szubjektív dolog. Szerintem a nyíl végű mutató a sportosabb órákra való, de most nem olyat akartam.Taylor79:
Külsőre jobban tetszett a letisztultabb Festina, mert vékonyabb és kisebb, de sehol sem találtam, a szerkezetre vonatkozó megjegyzést.Más:
Azt hiszem megtaláltam a következő órámat, ami jó eséllyel egy Citizen Titanium lesz, pár év múlva. Aránylag kompakt, könnyű titán, zafírüveg, 10ATM, és Eco-Drive meghajtás. Nekem ennél jobb óra, nem nagyon kell szerintem. Persze lehet tévedek, mert amúgy nem értek az órákhoz.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
dzsi23
addikt
válasz #97571072 #230398 üzenetére
"Általában megbízható miyotákat tokoznak úgyhogy nem hiszem, hogy gond lenne velük."
Szinte az összes divatórában Miyota vagy Seiko (esetleg Ronda, stb.) werk dolgozik, ennyi infó alapján mindegyik ajánlható lenne (részemről van is köztük ajánlott, főleg női vonalon), de általában nem a szerkezeten buknak el.
-
GorkyZero
csendes tag
Akkor objektív szempontok szerint mivel jobb egy 95 ezres Seiko egy 30 ezres Casional? ( és nem kötözködésből írom, tényleg laikus vagyok még a témában )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest