Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz sharkypeti #21496 üzenetére
Ablaktörlőből nekünk a Bosoko vált be a legjobban. Aksiból Exide Premium vagy Varta Silver, amit javasolni szoktak. Párásodásra meg ott a fűtés.
-
Reaper
őstag
Ablaktörlő Auchan, Obi aero blade, 1200Ft-os, pont valamelyik nap vettem, 1,5 évet bírt az előző, ennyiért szerintem ez pont jó, törölni jól törölt, csak elkezdett lejönni a gumi róla.
Akku, nekem a jászakku is jó volt, de szerintem vedd bele a legnagyobb AH-s akksit ami belefér fizikailag, nekem most 55ös van, de volt már 65ös is, csak olyat tavaly nem találtam.
Párásodásra klíma ha van, ha nincs, akkor ha esik nem sokat tudsz tenni ellene, mert hiába jó mindegyik ajtónak a szigetelése ahonnan beszívja a levegőt, ott megáll a víz sajnos. -
HUNPSP
aktív tag
válasz roberto211 #21497 üzenetére
Ablak párásodás ellen pont most egy órája vettem spray-t az Auchanban, kíváncsi vagyok rá. Elég veszélyes dolog... ha nincs eső vagy hó akkor ablak lehúzás+fűtés, pár másodperc és minden rendben. Egyébként imádkozás. Nekem Varta akksi van benne, jól teszi a dolgát.
#21402 mdani01: de, Újpalotán készült, csak nem errefelé vagy te is?
A dísztárcsákat felrakhatom így gumicsere előtt, vagy van bármi esély arra hogy az odafigyelés ellenére is megsérülnek? Gyorskötözővel pluszban oda fogom szorítani, és mivel kedden megyek a gumishoz, így ott ezzel nem szívesen szórakoznék.
Topiktalálkozó pedig jó ötlet újból, sajnos előzőre nem tudtam menni, kb. pont akkor csatlakoztam hozzátok ráadásul.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
roberto211
őstag
Ablaktörlő lapátból szerintem a gyári valeo,azt szokták venni suzisok.. Én csak gumit cseréltem mondjuk de soha többet. Annyi idő alatt 20 lapátot kicseréltem volna
Hát akkumulátorból ami az egyik legjobb az a exide, de bármelyik kibír 2-3 évet tehát lényegtelen.. Én Lesti akkuba vettem valami rocketet 13 ért.. Most lesz a második tél, mindig pöccre indult vele... Ebből nem csinálnék problémát..
Ablakpárásodás ellen meg sokmindent nem tudsz tenni régi suzuki betegség. Nekem is párásodik.. Max fűtéssel lehúzza 1 perc alatt..
Thome: Ha jól tudom akkor sehogy mivel az egész rész egybe van tudtom szerint.. Valahogy azt a "panelt" kikell szedni onnét.. De hogy csavaros vagy patentos az passz.. Nézz be műszerfal alá körülötte.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Suzuki Swift Sedan 1.3 (évjárat: 2000) -hez vennék 1-2 dolgot. Mit ajánlanátok?- ablaktörlő lapát (próbáltam olcsót, drágát, mindegyik x@r volt)
- akkumulátor (a 8. télnek már nem mennék neki a jelenlegivel)
Valamint mit csináltok az idegesítő ablakpárásodás ellen? Olvastam a szilikonos macskaalomról, ez bevált már itt valakinek?
Kösz előre is.OnePlus 12
-
Thome
veterán
No hello.
Mivel néhány helyen a világításom bebaszott, így cserélnem kellene az izzókat.
A jelölt helyeken levő elemeket hogy tudom leszedni, hogy az izzókat cserélhessem? Mintha a technikai dokumentációban ez a rész nem létezne.Biztosan izzóbajok (vagy a középrésznél esetleg biztosíték, de az is van szóval nem gond), mert az illumicancel világít.
-
kolosanyi
veterán
válasz roberto211 #21492 üzenetére
Igen, 94-es. Gondolkodtam rajta amúgy, hogy nem veszek másikat, hanem ezt csináltatom meg rendesen. Például ott kezdeném, hogy megnézetném miért eszi az olajat (nem vészes, de kicsit csipegeti), aztán a horpadásokat, parkolási sérüléseket kijavítani, kitometni az ülést, rendbetetetni az elhasznált szigeteléseket, illetve plusz zajszigetelét belerakatni... A világ osszes pénzét rá lehetne kolteni, ez amit itt felsoroltam már jóval meghaladja az autó jelenlegi piaci értékét, szóval nem látom értelmét. Akkor lenne ha nem akarnám lecserélni még jó sokáig és teljesen bele lennék szerelmesedve ebbe az autóba, de hát nem ez a helyzet.
-
roberto211
őstag
Én nem.. Máshol pld a durrogás(most nyilván nem literes japánokról beszélek se nem 2 literes hanem 350-370z ,stbstb) majdnem hogy kultúra. Ha megnézted a videót akkor biztos láttad a japán autókat benne mint pld gt-r, skyline,370z,etc,etc..De idesorolnám nsx-et is ami erőske még.. Ezeknél alap kb Japánba,de Ők valamilyen szinten őrültek is . Persze valakinek tetszik valakinek nem, ha idézettel kéne válaszolni akkor ezt tenném be Egy vti-s csaj osztotta meg, de egyébként tc írta anno asszem
""A japánok máshogy őrültek, itt a megszállottság nem egyedi furcsaság, hanem kollektív tudatállapot.
Ezért van az, hogy az európai sportautót egyének készítik kiválasztott keveseknek. A japánt pedig névtelen dolgozók névtelen vevőknek. Olyan vevőknek, akiknek a motorzaj öröm, akiknek az autózás sosem közlekedés, akiket az, ami mást fáraszt vagy megijeszt, inspirál és éltet. Ilyen emberből kevés van. Kevés embernek autót gyártani pedig drága."#21491) kolosanyi : Így van !!! Amúgy neked asszem a 94-es van.. Az a 96-2000es stifteknél hangosabb kicsivel ezt tutira tudom. Mert ugye ahogy mondtam régebben muteromnak 94-es fapad gl swift volt, ott 90nél megsüketültél.. Itt meg az "újabb" szériába főként 2000utániba valamennyi szigetelést azért rádobtak. Tehát nem annyira hangos mint a 93 körüli széria.. Autópályán, meg országúton hát ott élvezem igazán a hangját, mikor sorolok be 80-90 között 2 be és átérzem ezt a hangot. Meg ahogy darál a 3 henger, nekem bejön. De még fiatal vagyok, majd lesz ez máshogy is .
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz roberto211 #21489 üzenetére
Én országútra meg főleg autópályára gondoltam. Persze nincs hangos utastér, csak gyenge hifi.
-
pjen
félisten
válasz roberto211 #21489 üzenetére
Természetesen,ha vissza Teszed a szívás zaj csökkentőt,normálisan váltasz és az utazót megpróbálod 2000 körül tartani,főleg nyáron lehúzott ablaknál.Ha neked a durrogás tetszik én megértem.csak mint Kornélka is írta bevonnám a forgalmiját.
-
roberto211
őstag
válasz kolosanyi #21488 üzenetére
Én nem tudom miről beszéltek vagy milyen swiftetek van. Ha visszateszem a szívászajcsökkentőt, szívesen viszlek titeket egy körre,hogy halljátok nem sok hangja van ha normálisan váltok.
100fölött már hangosodik, de városban teljesen elfogadható..
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz roberto211 #21485 üzenetére
Szerintem már 3000 nél is ordibálni kell,de a te autód,a Te füled.Én csak kíváncsiságból kérdeztem.
-
pjen
félisten
válasz roberto211 #21483 üzenetére
Beszélgetni sosem szoktál az autóban vagy rádiót halgatni?
-
roti86
őstag
válasz roberto211 #21480 üzenetére
Nekem 16V van, de tudod kinek durrogjon, inkább legyen minél csendesebb
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21480 üzenetére
Forgalmit elvenni.
-
roberto211
őstag
A nem normálisak.
(#21481) kornelka : Miért? Szerintem tök jó móka. Nyilván literesre, meg 1.3 8v re nem illik de szerintem 16v re meg gti re már már kötelező a durrogás. Sőőt. Ha nyitott rendszer van alatta alapból is durrog néha.. Nézd meg az 1.4 90 lovas 6g civiceket.. Úgy durrog mintha 300le lenne az ilyen tuningbajnok civicek..
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Tothgera30 #21473 üzenetére
Állat.
-
roberto211
őstag
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21472 üzenetére
Azert valdd be, hogy a lellked melyen meg tetszik is neked
Tothgera30: egy ilyennel komolyat lehetne menni, mennyi meglepetest okozna ez a forgalomban
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Mekkora állat lehet ez a kis Busa blokkos Swifty. Összkerekesben elfogadnám.
ui.: Ködlámpa nincs valakinek feleslegben eladó (Agila/WagonR+/Ignis, stb.)? Esetleg hol vehetnék olcsón? Izzó sem kell bele, csak un. a külső tok és az üveg, mert DRL kerülne bele.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
roberto211
őstag
Igazi tuningstift
-
bajnokpityu
félisten
válasz roberto211 #21461 üzenetére
jáj, idomtalan, szvsz...
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21469 üzenetére
AutomataCVTvaltos kocsival szelnem a dombokat -
roberto211
őstag
válasz Motion_Blur #21468 üzenetére
Jaaa, akkor egyből kibérelném.
Szelném vele a dombokat..
-
Motion_Blur
félisten
válasz roberto211 #21467 üzenetére
Kár hogy nincs Kizashi
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
roberto211
őstag
...
Beszarás,hogy van ilyen is,hogy suzuki autókölcsönző
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21465 üzenetére
[link]
Komolyan nem ertem a suzukit.
Kva jo kaszni, jo alapmotor...
Meg egy hybridhajtas!
Ide meg nem hoznak semmit?
Nesze neked boosterjet, ez kell nekunk. -
roberto211
őstag
válasz Kornel #21464 üzenetére
Még vitara árában is jó lenne bőven kb 4-4,2 ért..
Gondolj bele.. 1.4 szívó vvt, probléma semmi vele.. Gumizása nem drága 185/65 r15 ha jól emlékszem, egész jó áron beszerezhető tehát nem a drága méretek közé tartozik..
Szép is, praktikus, lehet benne bőven hely, van megjelenése(most nem a disco vitara megjelenésre gondolok Nekem tetszik speciel de azt elismerem h disco feel némelyik színbe,komolyabb helyekre meg komolyabb megjelenésre ciaz-kizashi ) ,könnyű és a beltér is elég jó így képről..
Konkurenciánál úgy kezdődik ,hogy 7m,csalószofttal már 7,5m . .Suzuki M.O kirakta anno, de azt nem írták h hoznak ide is vagy nem... Kérdéses.. Lehet jövőre lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21463 üzenetére
Szerintem 3,5M korul ez lenne itthon a bestbuy.
Kene irni a csikszemueknek, hogy ha kell a zsé, akkor hozzak ide is! -
roberto211
őstag
válasz Kornel #21462 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok sedane mániás de szerintem is jó. A baj ott kezdődik h itt nem nagyon van, Magyarországon. Gondolom ezt is a kinti piacra szánták..
k14b szívóbenya, szép is belül... De hát ide "csak" azok a tipusok jönnek aminek a sikerét kb mindenki tudja
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21461 üzenetére
Mi a franc ez?
Kva jo!!!!!
Sedan kell a magyarnak!!!!
Ilyet akarok!
Xdddd -
roberto211
őstag
Jól néz ki ez a ciaz szerintem .
-
Kornel
veterán
válasz bajnokpityu #21459 üzenetére
Le az euro normakkal
-
bajnokpityu
félisten
nagyon régóta vannak GDI motorok
viszont jól emlékeztem, a mai felfogás szerinti első direkt befecsis benyás az pont japán volt, a micsubicsi GDI, és rögtön utána az 1.4es vw motor, amit én seatban ismertem meg.
ezekkel messze nem volt annyi para,mint a mostani turbos közvetlen befecsis, szegény keverékesekkel. ezek az euro 5/6os motorok az igazi para,szerintem.
-
Tigi
őstag
válasz Kornel #21457 üzenetére
Én nem vitatkozok, mivel nem nagyon értek hozzá ilyen szinten.
Mint írtam ez nem az én véleményem.
Én a magam részéről amíg csak tudom kerülni fogom a turbós autókat mivel nem akarok magamnak semmilyen plusz problémát mert ha elgurul a gyógyszer ami nálam hirtelen és hamar jön a végén felgyújtom az egészet.[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Kornel
veterán
Hagyjuk mar.
Ugyanugy semmi tapasztalatuk a kozvetlen befecskendezessel, mint senki masnak se volt (nem versenymotorokrol, es kihegyezett csucsmotorokrol beszelek).
Itt nem a turbo a gond, hanem a kozvetlen benzinbefecskendezes.Bajnokpityu: egyetertunk a vege ugyis az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Kornel #21453 üzenetére
Ezek mind EA888 néven futnak:
http://vwts.ru/engine/byt/byt_bzb_1_8_tsfi_eng.pdf
http://vwts.ru/engine/axx_bwa/axx_bwa_20_fsi_eng.pdf
http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_337.pdf
1.2 és 1.4 picike. millió baj van velük. kormolódás egyik, vezérműlánc a másik. idővel szépen javítgatták a hibákat, éppen a 3. generációnál tartanak.
1.8, 2.0 és efölött kevesebb a gond, ott csak a vezmű környékét upgradelgették. enyém 1.8as, problémamentes. mondjuk nem használjuk városban.
azok a képek kerülnek fel, amikkel gond van. nem ilyen az összes. ezzel együtt kényszerszülte szar megoldás.
Tigi: ezt hivják pozitiv előítéletes márkabuzi vakságnak. ha nem csináltak dupla befecsit a sárgák (közvetlen + szivócsőbe hagyományos) akkor pont annyira érintettek lesznek,mint a vw motorok.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Ennyi. Én pár hete ugyanezt mondtam kb itt,hogy várjuk meg milyen lesz (mert a japánok európában turbós motorokkal nem nagyon villantottak még.). És ha villantanak akkor szerintem nagyot fognak.
Én ugyanezen az elven vagyok amit a kereskedő mondott.
-
Tigi
őstag
válasz Kornel #21453 üzenetére
A Suzuki kereskedésben azt mondta az értékesítő, hogy a Japán (pl. Suzuki) turbós motorokat nem kell összehasonlítani a többivel mert itthon nem sok tapasztalat van velük, és, hogy a Japánok nagyon régóta csinálnak turbós erőforrásokat és emiatt kiforrottak is.
Röviden a Japán turbós rendszerek jobbak szerinte.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Kornel
veterán
válasz bajnokpityu #21451 üzenetére
Ja, de ezek a képek nem csak a TC szerint léteznek, minden más fórumon felbukkannak, vagy mindenki kamuzik?
Egyébként az 1.4 az olyan nagy? (Boosterjet)
RS mi, milyen motor van abba, belinkeled? -
roberto211
őstag
Na most láttam az új suzuki reklámot. K*rva jó lett szerintem
-
bajnokpityu
félisten
nyilván üzleti érdek is 50enként diótisztításra küldeni az embereket (perpillanat egyetlen az országban, aki igy csinálja TC haver). és ugye nem árt a jószágnak. de ez főleg a picike 1.2 1.4esekre igaz, szerintem. RSből tudok 200e-t futottat, aminek kutya baja, még nem volt égéskimaradás a számgépen.
-
roberto211
őstag
válasz kalozhun100 #21449 üzenetére
Bontott... Utángyártott párásodik,ázik,minden baja van elvileg... 6/db kb az elektromos gyári fényszóró bontottba.. Én is ennyiért vettem..
[ Szerkesztve ]
-
kalozhun100
őstag
Suzuki Swift 2001-eshez elektromos fényszórót utángyártott vagy a bontott jobb? Mert olyat hallottam, hogy az utángyártott este mindenfelé világít csak az útra nem.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21447 üzenetére
nem szabad turbos vitara-t venni.
az összes közvetlen befecsis benzin turbo kokszolódik, egyéb bajairól nem beszélve, ez elkerülhetetlen.
az, hogy jobban megy kicsit, mint a sima m16a, az tény, de inkább menjen el 500k-t hiba nélkül, minthogy 50k-nál minden tiszta koksz legyen a motorban. érdemes a legutóbbi TC cikket elolvasni ebben a témában...
szvsz ha vitara, akkor m16a, szerintem, ha meg több ménes kell, akkor kell bele egy vems, és 500k-ból megvan a 150 paci gyári motorral. -
roberto211
őstag
válasz Kornel #21446 üzenetére
Épp most gondolkoztam és átgondolva nem
hiszem,hogy most eladom most a suzim.Megmondom miért:
Kidobok kb 100at átírással mindennel együtt és oké, jobban megy a civic,szebb, kicsit tuning,stb,stb minőségibb de ugyanott vagyok h 1x éves autó... Ha így nézzük nem vagyok előrébb.
Másrészt lehet hülyén hangzik de hozzám nőtt a suzuki és mikor élesíteném az eladást akkor mindig mégse mert nem tudom de valahogy hozzám nőtt.. Tudom nem nagy szám autó, tudom nem versenyautó de nekem ez az első autóm meg tetszik is kívül belül akármilyen hülyén hangzik.. Nem akarok elpártolni a suzkától, meg valamiért nem is tudok.
Tehát így marad az eredeti terv.. Jövőre lesz újbbra csere.. És vagy sx4 sedane vagy swift sport.. Ez a kettő ami tetszik ebben az ársávban ...
De első az a sport lesz amit nézegetni fogok.
Ha új autót vennék akkor vitara lenne (turbós) valszeg de erre nincs pénzem.
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21441 üzenetére
jövőre, szerintem egy év múlva lehet eladó lesz az enyém, ha meglesz legalább egy új scorss/vitata 3/4-e kp-ben az eladási árral együtt
-
nagyúr
válasz roberto211 #21444 üzenetére
Egyszer-kétszer beszéltem vele, illetve a leírásodról beugrott az autója
-
roberto211
őstag
válasz tboy93 #21443 üzenetére
Honnan ismered? Amúgy de Ez tetszik nagyon FB on ismerősömé.
Ha van rá vevő eladja de amúgy nem hírdeti..
21445) tboy93 : Jaaa,értem.. Most délután beszéltem vele.. Szerintem 500alatt nem adná.. Gondolkozok rajta nagyon h megvegyem e ..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz roberto211 #21439 üzenetére
-
negroo
aktív tag
válasz roberto211 #21441 üzenetére
Mész az aútó pályán kiló körül és sprecizen a beton oszlopra lecsiszolod a maradványt. Amúgy olcsó ecet 20% os szívacssal át dörzsölöd. töbszőr. 2 óra múlva finoman lemosod.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
JAja.. De meghülyült, rákérdeztem most mennyiért adja aztán mondja 570 de alkuképes.. Hát így nem... Akkor marad ez inkább, nem mindenáron eladó, jövőre meg vagy sx4 1.6 sedane vagy sss majd kiderül.
Szerk: Most leszedtem oldalról a matricát.. A matrica le is jött de nem tudja valaki ,hogy a "ragasztómaradványokat" azt h lehet leszedni? Nem maradt rajta sok csak néhol vékony rétegben de ugye így csúnya..
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz roberto211 #21439 üzenetére
Aztán lehet csapatni az ország jó minőségű útjain.
G Astra 570-ért szerintem nem rossz, jó állapotú F Astrát kapsz annyiért.
-
roberto211
őstag
De akkor még nem akartam megvállni tőle meg most már lerendeztem a papírügyeket is.
Úgy volt g astrát akarok venni de hamar lebeszéltem róla magam.. Honosítva lenne 570 annyit nekem nem ér...
Viszont ha egyik hondamániás ismerősöm eladja a 6gen 1.4 90lovas civijét (3 ajtós) tip top semmi baja nincs akkor megveszem azt. Földig ültetve, jó lengéscsillapítókkal,nyitott rendszer, fehér felni, bordós alapszín, meg viszonylag jól felszerelt is.
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz roberto211 #21437 üzenetére
Komplett bontott klíma szett volt a múltkor a gyáli bontóban 60-ért.
Egyébként, ha múltkor eladtad volna nekem, akkor most egyikőnknek se lenne gondja autó témában.
Mondjuk most már nekem talán nem lesz több kiadásom a vizsgán kívül, de így is már 500 körül járok, már amit a kocsira költöttem persze a vételár és átírás is benne van.[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz roberto211 #21435 üzenetére
Ha működik a klíma akkor annyiért biztos.
-
roberto211
őstag
Mennyiért tudnám most eladni szerintetek a régi stiftem úgy,hogy minden rendben van vele,stb? 350ért elmenne? 2000-es, 1.0 gls, tiptop,stb...
-
Tigi
őstag
válasz kolosanyi #21422 üzenetére
Pécelen laksz?
Én Pécelen dolgozok.Más:
Elhoztam a Stiftet a karosszériástól.
Szépen megcsinálta a küszöböket (nem kellett cserélni egyiket se) a padlólemezzel együtt a küszöb hosszában üregvédelemmel és rücsivel, ja meg az alsó kereszttartót is kifoltozta rendesen, ez volt 38 ropi.
Várom, hogy kicsit jobb idő legyen, hogy kicsit gatyába rázzam a belsejét a kasznizás után.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Harkovz
aktív tag
Az én sx4 - em hat éves lesz és még nem volt fekfolyadék cserélve. Nagyon ajánlják két évente sok helyen. Lehet most műszaki előtt lecseréltetem. Igaz amit olvastam,hogy ESP - s kocsikhoz külön műszer kell a cseréhez vagy elvegezhető a hagyományos módon?
-
roberto211
őstag
-
bajnokpityu
félisten
válasz kolosanyi #21425 üzenetére
én 2x törtem a régi stiftemet. egyszer mocskosul csúszós úton a gyorsforgalmin keresztbe beállt elém egy corolla. anya kisfija egy hetes autóval dupla zárón áthajtott,majd nem tudott felmenni a padkára. kb 60al mentem álló kocsiba. 208rugó volt a javítás, buzuki lábon hazament, corolla gtk 10légzsák pukkant.
másik szarabb ügy, teherautóba szaladtam bele péntek du félálomban. stift eleje összekócolódott megint, a teherautónak meg a lámpabúra eltört. itt értettem meg, milyen mákom volt elsőre. -
roberto211
őstag
válasz Kornel #21427 üzenetére
Visszaakarom tenni de mostanában mindig este érek haza, semmi időm.
De most lesz 3 nap szabadnapom, ha eltudok menni ismerősömhöz egy szívócsőért/csonkért mert ez eltört meg egy légszűrőházért akkor megcsinálom. Ha nem akkor meg amikor lesz időm kimenni csepelre
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #21426 üzenetére
Joijon mindenki, lettunk itt egy paran aktivak, meg mindenki hozzon magaval meg egy embert
Az idiota gyerek szivohang, tedd vissza, nem valo semmire se.
Ha mar hang kell, akkor ott a sss, 7000 rpm-rol egy gazelvetel, majd egy padlo megintUj reklam, mindegyik tipus benne van, feher mindegyik.
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #21424 üzenetére
MIlyen komolyabbra gondolsz? Amúgy én benne vagyok mindenbe.. Pláne most... Olyan hangja lett a stiftemnek (igaz ettől ugyanúgy nem megy ) , mert nem tettem vissza véletlen a szívászajcsökkentőt, meg direktbe szívja levegőt,hogy beszabehu. 5 ezer fölött nem hallom a másikat akkora barom szívóhangja lett.
Melyik reklámra gondolsz? Én vitarat meg celeriot láttam eddig..
-
kolosanyi
veterán
válasz bajnokpityu #21423 üzenetére
Keresztapámnak volt 5 ilyen autója, 2 céges háromajtós és 3 saját sedan. Mindhárom sajátot kozel 300 ezer km-el adta el úgy, mintha 200-al kevesebb lenne a kocsiban (azóta is haragszom rá emiatt). Semmi baja nem volt egyiknek se, csak sokat futottak, ennyi.
Azóta volt két újabb Swiftje, sajnos mindkettő balesetes lett, az egyik egy szarvas, a másik meg most nyáron egy hülye digó miatt. Álltak a parkolóban és a hülyéje hátulról beléjük durrantott egy Transittal 70-es tempóval. Mindkét kocsi GTK-s lett sajnos, de sérülés egyszer se tortént.
-
Kornel
veterán
Gyulunk itt gyerekek szepen, a mini tali utan valami komolyabb osszeroffenes?
Krisztiannal tartjuk a frontot, multkor is csapattunk egy jotMas: uj suzuki reklamot nyomnak a tv-ben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz roberto211 #21421 üzenetére
simán lehet, h amikor beszámíttatták, akkor valaki azt kevés kilóméteresként megkapta. külsőre rendben volt, metálon nem látszik annyira a kor. meg talán 6 vagy 7 éves volt ekkor. soha meg nem mondta volna senki, h milyen előélete volt. amikor pl 50nél elvitték olajcserére, megdumálták a szervizessel, h akkor ez a 3. pecsét volt, ugye?...
-
kolosanyi
veterán
válasz roberto211 #21418 üzenetére
-
roberto211
őstag
válasz bajnokpityu #21420 üzenetére
Ja.. Enyémbe szerintem most van kb 240e körül de nincs semmi baja a mocinak.. A 5w30ból eddig semmit nem evett közbe lassan 5 e km elment olajcsere óta.
-
bajnokpityu
félisten
válasz kolosanyi #21415 üzenetére
a sima 8 szelepesből nálunk volt a cégnél 420ezer körül futott jószág. nem volt igazából karban se tartva. pl első olajcseréjét 50ezernél kapta. motorikusan döbbenet, de nem volt semmi baja. inkább az nyirta ki amikor spórolás végett folyamatosan vagy 3-400kg vasat szállított a csomagtartóban. de akkor se a blokkot, hanem a futóművet.
nomindegy, sztem a km számtól ne tarts. úgyis átfordul százezrenként
-
Kornel
veterán
En mar 130k km-tol is rettegtem, nem hogy 3xx xxx-tol
-
kolosanyi
veterán
válasz roberto211 #21414 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy így bele lehet zúgni egy régi Swiftbe, de úgy látom mentheteten lettem. Ennyit az eredeti elképzelésről.
Ő lenne az, szerintem rendben van a hirdetés, a tobbit élőben. Oreg, sokat futott, de tetszik.
-
roberto211
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz roberto211 #21412 üzenetére
Egyre jobban beleb*zulok a kocsiba.
-
roberto211
őstag
válasz kolosanyi #21411 üzenetére
Persze h alkalmas.. Csak 3500fölött jön meg az igazi oldala.
Én is nem rég kerestem gti-t ..
Aztán azt a nrancs feketét amit itt meg autós topicba sokan lefikáztak, meg "biztos tákolt sz@r,gányolt, tuti van vele valami" azt megvette most valaki és boldogan használja hibamentesen. Bánom h nem vettem meg..
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz roberto211 #21410 üzenetére
Jaja, van ott gyorsulás rendesen. Ez az egyik, ami tetszik. Alapvetően nem szeretem taposni neki, inkább nyugisan közlekedek, de néha azért el tudnék képzelni egy kis játszadozást. Mindennapos használatra gondolom alkalmas, elvégre nem egy versenyautó, "csak" egy sportos gép.
-
roberto211
őstag
válasz kolosanyi #21407 üzenetére
Gti nél az a baj nem csak a hang van 7,8s a 0-100.. Kicsikét húzogat azért.
Én is gondolkoztam ilyenbe.. Aztán elfelejtettem, nem akarom összetörni magam.
Ismerem magamat,ha ilyen autó kerülne alám tuti nem tudnám kordában tartani és hamar meglenne a baj
De aki tudja annak ajánlott..
Gti ülés kényelmes de sportosan kényelmes, tehát tart,stb,stb de nem fotel az sem. ..
-
kolosanyi
veterán
K* jó hangja van. Még a végén pont lesz*rom hogy férek el benne és megveszem csak a hangja meg a kinézete miatt.
Viccen kívül, komolyan fontolgatom. Elvégre fiatalon kell sportos kocsit venni, nem gyerekek mellett. Milyen extra költségeket vegyek számításba ha ilyet veszek? Gondolom a teljesítményre hegyezett motor extra törődést igényel.
-
kolosanyi
veterán
Srácok, szöget ütött a fejembe valami. Olvasgattam kicsit Swift témában és rábukkantam az 1.3 GTi-e. Abban kényelmesnek mondott sport ülések vannak és állítható a kormány magasság. A jelenlegi fapad Swifttel pont ez a bajom, rettenet kényelmetlen az ülés, illetve alacsonyan van a kormány. Elképzelhető, hogy jobban érezném magam egy ilyen autóban?
Egyébként láttam egy szép példányt, hétvégén megyek is megnézni. link Meg kell hagyni, az unalmas Swift marha jól néz ki ilyen köntösben, öröm ránézni. Meg azért izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet egy 101 lóerős Swift.
-
roberto211
őstag
válasz HUNPSP #21401 üzenetére
NA grat akkor. dísztárcsákhoz, bár őszinte leszek nekem nem tetszik. De ugye nem is nekem kell tetszeni
Én is akarok majd dísztárcsát de valami felni jellegűt ami teljesen eltakarja a lemezfelnit .
Hankook gumik jók lesznek..
Kilincset meg te is letudod cserélni nem nagy bűvészet,ahhoz nem kell várni.. . Én is bal első kilincset cseréltem anno mert régebben sikeresen eltörtem.. Másikat is kéne mert azt egy normálatlan törte el alul a rugót leszakította a műanyag pöcökről de mindig elfelejtek hozni bontós cimborától.
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
válasz kenguru99 #21380 üzenetére
Konkrétan azt is játszhatnánk, hogy ki talál több Swiftet és Ignist egy képen... Itt a saját kép amiről írtam, köztük áll az enyém is.
Ez pedig az Asia center parkolója, pár Suzuki szintén rejtve van a háttérben...Szerk.: igen, köszönöm a válaszod roberto, amit kérdeztem Hankook az vadonatúj gyári, így lenne 11e/db felni nélkül. Szerintem akkor ez marad a vélemények alapján.
Belső bal kilincset 1200ft/db áron szereztem, ez is majd jövőhét elején lesz megcsinálva a téli gumi felszereléssel együtt. Találtam eredeti Swift tárcsákat is, a 4db volt 12.000 postával együtt, ezek gyáriak, egy 2003-as Swiftről valóak, ezzel gurult ki az előző tulajdonos a szalonból. Ez a fajta dísztárcsa, újra festve, lakkozva, tényleg gyári állapotban. Nekem ennyit megért a 4db patika állapotban, habár lehet beteg vagyok.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest