- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Suzukisports.hu-n valaki jelezte, hogy elado lesz az ignis sportja

-
roberto211
őstag
Feltengelycsukló csere pipa viszont mondta autószerelőm h vizsga előtt azaz december előtt mindenképp vinnem kell karosszerialakatoshoz mert sajnos ugye 16 eves es az alváz elkezdett rohadni

Valami jo karosszeriast keresnem kell aki eltünteti/megcsinalja mert az a baj h nem is olyan darabok rohadnak mint pld küszöb ami cserélhető lenne hanem a futóműtarto kezdett el stb stb ..
Tehat ebbe az evbe kell eldönteni h vagy megcsinaltatom vagy valahogy autocsere minimum egy ignisre ha többre nem lesz zseton.
Legközelebbi autovasarlasnal a kereskedesbol egybol alvaz es uregvedelemre viszem az tuti és megelozom a bajt.
Kornel: Ha hazaérek regelek odan. Azt nem tudod h mennyiért ?
-
VILI AVERÉB
csendes tag
Sziasztok.kicsit fáziskésésben vagyok . jonak találtam az oldaltmert kérdésem lett volna elsö oxigén szondával kapcsolatban de mire jelszot kaptam és itt lehetek már kicseréltem egy csatlakozo nélküli japán általánosra .13000-ezerért boltból .szerintetek meddig fogja birni hogy az a szép sárga lámpa ne világitson!

-
Tigi
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
roti86
üzenetére
Nem függ ez autótípustól.
Amikor megvettem az autómat, 3 nap alatt kaptam kettő olyan követ hogy javíttatni kellett a szélvédőt. Azután évekig semmi
azóta volt egy komolyabb ahol három irányba is megindul repedés kb. fél-fél centit de meg lehetett menteni és nem reped tovább és nem zavar a kilátásban. Jellemzően télen kaptam őket amikor kifagynak az útból a kavicsok... -
gerii
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez pályán a vicces, egyszer én is ilyen 43,5-et tankoltam, már nyalta az E-t

-
roti86
őstag
Sziasztok!
Ti nem kapjátok a köveket folyamatosan a szélvédőre? Én ma is kaptam egy szépet. Szerencsére nem reped, csak ott marad az ütődés nyoma. :-(
Vagy azért van ez mert a régi Swift alacsony?
-
Tomics
addikt
Én amikor elhoztam a szalonból az autót 44,1 litert tankoltam a 42 literes tankba. A kút kb 300 méterre volt a szalontól.

-
Motion_Blur
félisten

Kicentiztem

Öröm é bodottá volt végre occóé tankolni

-
Thome
veterán
2db izzó van benne, kb 1/3 ls 2/3-ánál a középkonzolnak.
Jobb oldali az eredeti (eredetileg piros, de nálam szétszállt, mindkettő), bal oldali pedig egy valami random, kb 1,5mm-rel hosszabb de valami 50ft volt darabja így bepróbálkoztam, jó lett bele, igaz már nem a gyári színvilága van emiatt hogy nem piros.
-
balintka
addikt
Sziasztok, hamarosan érkezik a Vitara GL+-om. Nézegetem hozzá a kiegészítőket. Vett valaki hozzá karbon mintájú analóg órát? Láttam, van belőle keretes, de a képen ugyanaz van mint a sima. Hogy néz ki a valóságban ez a keret?
Gondolkodok még az ezüst színű csomagtartó élen, ennek van gyakorlati haszna? Van ilyen valakinek?
Amiket kinéztem még: küszöb fóliák, lökhárító védő fólia, DLX szőnyegek és csomagtartó szőnyeg.
-
Thome
veterán
Szia,
Tekerentyű szerelésben tudok segíteni.
Rádiót ki kell szedni ahhoz, hogy izzót tudj cserélni.Kiszerelés: http://www.suzukiswift.info/how-to-remove-the-cd-player-stereo-from-a-suzuki-swift/
Utána ha kinn van, betudsz nyúlni és a két izzót kitudod húzni foglalatostól (bajonet zár jellegű)
Majd ha hazaérek (4 után), rakok be ide képet hogy mit is keress.
A rádió csavarjainak kiszedésével addig úgyis meg fogsz szenvedni.
Szerk: Tudtam most is küldeni, találtam a telefonon képet. Az egyik képen a jobb felső sarokban a kis dugót kell keresni, azt kell elforgatva kihúzni. A másik képen pedig ugyanaz látod másik szögből, de ott már kiszedve.
Tapogatós a téma, én is kitapogattam. Az izzó külön cserélhető, nem kell komplett foglalatostól cserélni.
-
TKZ
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Swift 2005 GS autóm ami több sebből vérzik. Nemrég vásároltam. Az lenne a gondom hogy a központi kijelző amin a pill fogyasztás és egyéb adat található sok esetben nem világít, Sikerült kihúznom egy darabig hátul megmozgattam a csatlakozóját de nem ott lehet a hiba.
Esetleg van valakinek szerelési ábrái az autóhoz? A hőmérséklet és ventilátor tekerőknél csak a hőmérséklet szabályzónak van háttérvilágítása. Hogy lehetne szétszedni hogy izzót tudjak cserélni.Illetve, nem vezettem még előtte ilyen autót egy Fabiával összehasonlítva elég kemény a kuplung és a kormányzás is. Ez ilyen vagy nézessem meg?
És még kopog elől a futómű is csak hogy teljes legyen a hibalista
, esetleg a toronycsapágy lehet a bűnös?Köszi a segítségeteket előre is.
-
E.Kaufmann
veterán
99-es 1.0-ás swift megint. Reggelente vagy hosszabb állásban indítás után, alapjáraton lefullad, indítani úgy tudok, ha ráadok egy kis gázt, utána kis járatás esetén már müxik az alapjárat. Mi lehet a gyanúsított?
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek érdekes lehet, van egy Swiftünk, 2006-os, borulás miatt donornak eladó. Nem bontom, egyben eladó. Kevés km-es, megkímélt nagyon szép autó volt

Fekete 5 ajtós klímás. Lufik nem nyíltak. Részletek PM-ben. Az autó Veszprém megyében van. Motorja beindul. -
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hamarosan, de mikor???
Illetve sedan...
Lehet lesz, de nem nalunk, ide senki se szereti elhozni a sedanokat.
Ha lesz, azzal mo-on tarolni fognak. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az S-Cross-nál nagyon kiváncsi vagyok hogy sikerül a ráncfelvarrás a külsőn.
-
Motion_Blur
félisten
- 2017 év végén jön az új Swift (Baleno padlólemezén)
- hamarosan itt a ráncfelvarrott S-Cross
- 4 év alatt 20 új modell, amiből 9 sedan lesz -
Tomics
addikt
A hónapban lesz 2 éves az újonnan vett swiftem, 45k ment bele. Apróbb problémák jöttek elő, a 3x3 sugarú ablakmosó egyik sugara csak pislákolva nyomja a vizet illetve most kezdett el vibrálni a beépített rádió kijelzője. Valószínűleg a fain magyar utaknak köszönhetően kontaktos lehet az egyik csatlakozás mert hol csinálja hol nem, pl legutóbb egy (hullám)vasúti átjárón mentem át és elmúlt a jelenség. Majd még gari időn belül elviszem megnézetni.
Túl van 4 olaj/szűrőcserén és egy váltóolajcserén, amúgy teszi a dolgát. 60k-nál fékolaj csere is lesz meg lehet hogy betét is.
Fogyasztása vegyesben kis odafigyeléssel de dinamikusan vezetve 5,5 Liter. Ha egy tankban van 2-300 km autópálya akkor 6 - 6,5 tempótól függően.
-
Sziasztok!
Tudja valaki egy 1997-es Swift-nek mennyi lehet az agymérete? 4x100-as ET38as, 5,5Jx13H2 felnim van eladó, kérdezi egy srác, hogy az felmegy-e egy 97'es Swift-re és ötletem sincs

-
Kornel
veterán
3 ajtos nem kell...
Swift sport...
Haaat...
Nem tudom.
Ritka, alkatresz csak gyari, tehat egy feltengely 140k huf.
Ket hatso gatlo gyariban 50-60k huf.
Ket hatso szilent 30k huf...
Es nincsenek utangyartottban.
Ezert lopnak donort.
Inkabb kihagyom most.Civic 1.8: nagy, jol megy, sportos, es kevesbe viszik, mint a suzukit.
Annyi, hogy 2,5-ert csak 2009-est kapok, na bumm.
Egyelore ez a preferencia.
Talan egy uj vitara, ha odaig er majd a takaro.
Meglatjuk. -
domojko
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hátulütőjük= francia

-
Motion_Blur
félisten
válasz
domojko
üzenetére
Kiszálltam és megnéztem az ajtót szerencsére nem látszott meg, de akkorát nyitott rám hogy az autó is megbillent. Elküldtem a k*rva anyjába aztán elcsorgott onnan. Így hogy nem lett kár, még meg is érte

Nézegetem a Clio RS-eket, jó árban vannak nagyon... de valami hátulütőjük biztosan van

2016.02.10-től: benzin -8 Ft/liter, gázolaj: 0 Ft/liter
-
domojko
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem azért szóvá tetted ha már benne ültél az autóban. Én meg szoktam említeni az ilyen esetben hogy kit hogyan és hova húzzon, kortól nemtől származástól politikai avagy vallási nézettől függetlenül.
-
Motion_Blur
félisten
Kornelka: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
domojko
üzenetére
Dettó.... amíg olyan munkahelyem volt hogy a céges parkolóban állhatott az autó, soha nem volt semmi baja. Most napi 10 órát kint áll egy fizetős de forgalmas és nagy parkolóban.. pont ezért átpolíroztattam és kapta a folyékony kerámiát és minden gumi + műanyag az UV védelmet hogy ne bassza szét a nap, eső, hó stb. Na most azóta kb. oldalról van 3-4 komolyabb rányitás az autón, illetve 3x megtolták a hátsó lököst is, úgy hogy a polír nem hozza ki. Egyszer úgy baszták ki rám az ajtót hogy pont benne ültem az autóban. A szeme se rebbent a rohadt parasztnak.... ilyenek az emberek 90%-a...
-
domojko
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon jól néz ki. És az ára is baráti. Ha valós a km és tényleg jó állapotban van, ráadásul magánszemélytől akkor szerintem megéri. Szemezek én is ezekkel a sportokkal. A szine is bejövős nekem. Ha nem lakótelepen csillaggarázsban kellene tartanom komolyan érdekelne. A mostani swiftemet is sajnálom h kinn van a szabadan. Szegény azt sem tudja milyen egy fedett garázs. Sajnos mindennaposak az ajtó rányitások ezekben a parkolókban. Semmire nem figyelnek az emberek. Az hagyján h nem tudnak parkolni, de ha kiszáll az autójából kibassza az ajtót rá a másikra. Áhh....nem is ragozom tovább. Én mikor kiszállok a kezemet odarakom az ajtómhoz h véletlenül se érjen hozzá egy másik autóhoz. Persze ebben az országban leszar mindenki mindent. Nem az enyém akkor széjjel lehet b@szni, meg lehet karcolni stb. Na tényleg no comment.
-
Motion_Blur
félisten
2,5-ért alternatíva: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha valós km lenne és patent állapot és simán vennék egy ilyet. Remélem akkor is leszek 3-4 évesek eladóak amikor nekem kéne.
-
roberto211
őstag
Amugy lesz mostanában valami suzis találkozó ? Most mar kicsit fellélegztem aztán eltudnek menni.

-
roberto211
őstag
válasz
HUNPSP
üzenetére
Nekem is anno ez volt az ablaknál hogy mire 21esen végigmentem addigra az ablakot annyira szetrazta h kijött a sinbol. Aztán megoldas ajtokarpit le , meleg mososzeres viz ,akkor a szerkezetet fektisztitoval tisztítani plusz én vegigfujtam a síneket is. Utana a gumit végignézni h hol gyurodott hol jott ki. Megigazitani es belefujni csomo szilikont. Ami tartja az üveget az a sin pld vezetolesnel ajtó jobb oldalának azt meg odabilincseled erosen valamihez h szorítsa az ablakot es ne lotyogjon mint minden régi suzukiba. Nekem azota jo.
Ahol találkozik a két gumisín ott szokott gebasz lenni.Ajtó meg passz. Vagy a zár vagy a kilincs ,stb megkell nézni karpitlevetel utan mi szorul mi nem.
Kuplunggal meg ne foglalkozz amig mukodik csak akkor nax ha mar alig veszi be a sebességeket. Akkor beledobsz 14k ert egy valeot es megint jo. Én hulye egyszer annyira "kuplungoltam" hogy a gumi helyett (volt 2 rossz gumim)a kuplung égett de vagy egy hétig ereztem a szagot. Utana elmult aztán semmi baja nincs.
Arrol meg ne álmodj hogy egy 15 eves autóval sose lesz semmi. Addig örülj velem egyutt amig csak ilyen kis dolgok vannak. Nezz at par automarka topicba (direkt nem mondok nevet ) hogy ott miket szoktak bajlódni a 10-15 eves autókkal. ) Nekem is most van feltengelycsuklo cseren lesz egy 20as max de meg mindig kissebb tétel mint egy notorgeneral stb stb.
-
HUNPSP
aktív tag
Na, a hétvégén meglett a Bp-Debrecen táv oda-vissza, probléma nem volt (szedán 2001) ezen a kb. 600 kilométeren, ottani kisebb utakat is beleszámolva. Illetve egy gond történt: jobb egyben az ajtó szépen kinyílt magátol menet közben a városban. Azóta kívülről nem nyitható az ajtó egyáltalán, és az elektromos ablak is félúton elakad. Mi történhetett? Szétrázta az út a kilincs szerkezetet és valamiért az ablak is beleakad? Az ablak annyira nem érdekel, de az ajtó dolog már jobban.
Plusz elindulás előtt volt valami furcsa kottyanó, nyikorgó hang a kuplung benyomásnál az utolsó kb. 1/3-adban, érzésre is mintha lazább lett volna azon a részen mint eddig, de csak amikor a hang volt, és csak amikor benyomtam. Aztán ez elmúlt... nem tudom milyen problémák lesznek még, de úgy látom valami apróság mindig akad, pedig egyáltalán nem gányolt az autó.

-
PRDZsolesz
aktív tag
-
Harkovz
aktív tag
Kumho vs. Hankook nyári gumi? Vélemények, tapasztalatok?
-
válasz
Kornel
üzenetére
Nekem tetszik a vitara. Az a mínusz pár centi hossz is, sokat járkálok a városba.
Azon is látszik hogy ez szerintem lényeges, hogy a másik autóm egy toyota iq (kellett egy második 14 végén és az asszony nem akart az új "naggyal" járni, én meg nem akartam egyedül járkálni 4-5 millás autóval).
De úgy tűnik megfűztem az asszonyt, az i30 fog menni és jön egy kék fehér glx automata vitara remélhetőleg év végén(vagy gl+ ha nincs olyan dőzsi). És az iq is marad (bár ha nagyon bejön a suzuki meg az automata akkor lehet hogy pár év múlva új ignis automata cseréli majd,tetszik most az is elsőre, és az is kényelem hogy egy helyre mennek szervízbe). -
-
válasz
Kornel
üzenetére
Egyébként én azt gondolom, hogy a swift lesz az amelyik nem fog beleilleni a suzuki termékpalettába. Ugye már a celerionak nagyobb a csomagtere (és talán az utastere is de ezt nem tudom). Lehet hogy sokkal jobb üzlet lenne itthon gyártani a celerio-baleno-t. Akkor lehetne 2,3 a celerio elfogadható felszereltséggel (és 3,0 a baleno). És meg is lennének az egészséges árlépcsők. Dominálnának újra mint régen.
De ezt nyilván ők jobban tudják (avagy a magyar piacon dominálni nyilván kisebb érv, ha egyébként világpiacilag a jelenlegi gyártási helyek nyereségesebbek).
-
Kornel
veterán
Nem hinnem.
Ahogy a cikkben is le van irva, a celerio 2,6M, de ha rakerestek a hahu-n, ott is annyi.
800 ezren belul lesz a celerioval, agogy a cikkben is le vagyon irva, illetve indiaban is kb. ennyi a kulonbseg kozte atszamolva.
Tehat ebbol kiindulva, illetve abbol, hogy a swiftnel 300k-val feljebb lesz kb., igy 3,1-3,4M korul lesz szerintem max., felszereltsegtol fuggoen.
Egy jol felszerelt GL swift ujan 2,8M...
Tehat nem irrealis egy 3,1M-s nyitoar GL felszeretsegben, ami szerintem siman eleg.
Ha jo lesz a torestesztje, illetve lesz svhs mild hybrid, akkor szerintem jo vetel lehet.Egyebkent a vitara/scross alapmodellje GA kerul 3,6M-ba... Es mar az is mindenre eleg, klimaval, stb.
-
válasz
Kornel
üzenetére
Hát én a 3-3,2 millában annyira nem bíznék. Az igazán jó árú suzukikat itthon gyártják. Lásd celerio. Celerio +400 ezerért a baleno szerintem túl szép hogy igaz legyen.
De legyen igazad, én is örülnék neki (bár azt hiszem én kibírom, és glx vitarát veszek év vége felé).
-
Kornel
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
Igen, ezzel a strategiaval szerintem a japanok kozul siman piacvezetove valhatnak europaban.
[link]Ha belegondolok, es felreteszem a sportossag iranti igenyem, es helyette mondjuk elmegyek gokartozni, vagy veszek valami lepukkant eros hobbiautot, ami csak ugy van, de nem kell megbizhatonak lennie, akkor ennel a balenonal nem lenne most jobb valasztas ujan.
GL felszereltsegben 3M korul lesz, 2 gyerekkel is siman elheto, de ha mondjuk 3,2 korul adjak a full verziot, meg az is jo vetel lehet.Oszinten szolva engem az 1.2 k12b svhs mozgatna meg, ha mar nem sportos, akkor legalabb egyen keveset, ha a falabu autos ujsagironak 4,5-os atlagot sikerult autoznia vele, akkor nalam az 4 alatt lenne...
Oke, hogy jobb lenne egy 1.8 honda, de az ketszer ennyit eszik!
Es 7-8 eves...Marcius kozepe elott ugyse lesz penzem, szoval szerintem ezt mindenkepp bevarom...
-
Kornel
veterán
En lehet megvarom ezt a balenot...
[link]Aprilis, majus kornyeke elvileg...
1.2 svhs 4-5 liter kozott enne, mikozben belul kompakt meretet siman hozza.
Kivulrol tetszik, belulrol meglatjuk milyen.
-
Tigi
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
A cégnél Octi-k a céges kocsik, van pár olyan mint az enyém csak felszereltebb és azokban is ilyen ülés van.
Az enyémbe is nagyon kényelmesek az ülések, pl. az ülőlap olyan hosszú, hogy pont végig ér a combom alatt míg a régi Swift-be csak kb a combom feléig ér a többi meg lóg a levegőben.
-
-
Thome
veterán
NBU odab*sz. Szülő az ignist holnap hajnalban tudja tesztelni, 2 szett lett véve.
Apropó, lámpabúra kicsit meg van mattulva, lehet ezzel kezdeni valamit, políroztatni?
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
L&k, nem??
-
Tigi
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
Az 1.6 8V és 16V szívó az kiforrott és megbízható, igaz már új autóba nem raknak szívót.
Az újabb TSI-k is már megbízhatóbbak mint az első generáció.
Én ha cserélnék akkor új Octavia-t vennék megint, nekem annyira bevált.
Ismerősnek Ignis van 2003 óta, múltkor németbe dolgozott és Octi volt a mászkálós autójuk kint, azóta Octavia-ra gyűjt mert arra fogja cserélni az Ignist.
Nyilván nem akarlak rábeszélni (nem is tudnálak
) ez csak az én véleményem. -
Doze
aktív tag
válasz
Kornel
üzenetére
3. Gen, 1.8 tsi oktaviaban ültem..... jó... vagyis fasza... 1 baja volt hogy gyarilag a vezermutengely fogaskereke gyengusz volt+ biciklilanc
74 ezer volt benne mikor elojott, 60 ezerért rendbe raktak es meg most is fasza. A cseheknel lett megveve talan 2.5 millaert, es ezért elegge fullos a verda.... meg golfos verpistike is elismerte, ez megy 
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Yep.
Nagyon max 8 ev.... -
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ott ne vegyel semmit.
Torott autokat javitanak sajat maguk, es hirdetik rendes aron.
Plusz multkor oket kapta rajta a tc (olvasoi eszrevetel alapjan) jo kis oratekeresen is.
Ezen kivul tudok meg meselni, majdnem en is bszptam ott, de kizarolag pu-be.A fl-es 8 gen mar szep, foleg egy typeR maszkkal...
Ugy egyenesen szep.
Es jol js megy.SS-rol lebeszelnelek...
Amit irtam, hogy bele van kodolva, hogy ellopjak, mert az alkatreszarak vallalhatatlanok az auto ertekehez kepest.
Megveszed, ellopjak, nem fogsz mosolyogni. -
Kornel
veterán
Igy van, ahogy mondjatok

Hasznaltan civic lesz, van kulfoldi forras, szoval ez az irany alakul.
Ujan vitara vagy scross, vagy baleno ha jo lesz.
Es ennyi, masnak nincs ertelme.
Egyebkent civic 8gen 1.8 egy jo kis koni fsd gatloval siman hozza a ss "tudast", gyorsulasra egal, a " futomutuning" utan meg kanyarban sem maradna el. -
válasz
roberto211
üzenetére
Használt i30-at mondjuk én sem vennék új vitara helyett
Pedig nekem i30-am van 8-ik éve. Mondjuk én azért mert alacsony az alja és néha leverem (és halálra idegesít már). -
roberto211
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
Vegyel egy új vitarat lealkudva ,rá a casco+pajzs ahogy mondtad es kesz. Ne arra gondolj mi lesz ha megint ellopják. En helyedbe új vitarat vennék használtan meg vagy megint sss vagy civic
Ilyen koreai autokat én tuti nem vennék japán szivó utan.
Elhiszem h jo meg sokat fejlődött de akkor sem.Esetleg ha nem japán akkor astra gtc? Vagy Opc?
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Kornel
üzenetére
Legacyba kevés a 2.0.
Bár az életkoron kívül esik, de a helyedben megfontolnám a 7gen CTR-t, sajna a többi amit fesoroltál, messze nem hozná a SSS menettulajdonságait (és nem a gyorsulásra gondolok főleg). Bár ahogy néztem, nagyon nincs eladó belőle. A 8gen se lenne rossz, de annak magasabban van az ára

-
Reaper
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
Akkor maradna az Accord, keresztanyuméknak van egy 2.0 kézivel, tetőablak, xenon, gyönyörű, alig kér enni, és vszonylag jól is megy, bár az a keskeny csomagtartó nyílás elég bosszantó. A linkelt Cruze nagyon szép, nem messze innen ahol lakok szokott állni egy fekete, jó ránézni, nem tudtam, hogy ennyi gond van velük
Ahogy látom az Accordok elég drágák, akkor max egy régebbi, 2006-2007 talán.
szerk.: A másik topicban láttam a Legacyt, na az is gyönyörű gép, és a boxer is tuti élmény lehet awd-vel ha vállalod, hogy lehet vele pár macera ami nem olcsó, de rendberakod, akkor van egy nagyon f@sza géped, ami télen-nyáron használható, és szép.
Bakancs Forester akkor már?
[link] [link] . -
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nagy almom volt kulsore belsore...
De ez az igazi daewoo korea "minoseg"
Tobben lebeszeltek rola.
Apamnak lanos van, kolleganomnek kalos.
Mindketto tankja kilyukadt.
Meg apamnak tudnek meselni a minosegi alkatreszekrol...
Gyari rugok tornek, mint a ropi, 2-szer voltak cserelve.
Stb.
Errol se mondtak jokat. -
Reaper
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
Sedan vagy inkább 5 ajtós lenne a cél? Egy újabb Lancer? Nem is tudtam, hogy ezek ilyen olcsók: [link]
Bár ha szereted a dinamikát, akkor én kb 2.0 körüli szívó benzineseket néznék, pl Volvo, vagy Mazda6, Saab.
Ha kisautó, akkor pl Clio Sport, bár nem tudom az új franciák mennyire megbízhatóak: [link]
Bár én ha cserélem a Suzukit, akkor tuti valami Koreai SUVot veszek napi autónak, de mások az igények
-
Kornel
veterán
Igazatok van...
Egyebkent duster rohad, fel evesen is...
7 eves korara porse lesz
Evjaratban minimum 2008/9 a cel.
Benzin (ha lehet szivo)
Ha lehet japan, de nem feltetel.
Meg menjen is azert, 1.6 de inkabb 1.8Amugy raneztem a t jet bravokra is...
-
Reaper
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
Hát ha a forma tetszik, akkor nincs alternatíva, egyébként meg Mazda 6 2.0 vagy 2.3GT, esetleg Accord 2.0 vagy 2.4, kizárólag kézi váltóval, vagy ha játszós autó kell, akkor régebbi hyundai Coupe (Tiburon) V6 kézivel ha találsz, bár azok már öregek 2002, ha meg már itt tartunk, és esetleg a megbízhatóság nem szempont, és találsz ebből kézi váltóst, akkor LS1-es 1998-2002 Camaro [link], na jó nagyon elkanyarodtam, bejefeztem

-
t1
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Ezért felesleges is ajánlani bármit is, mindenki máshogy gondolkodik másik az igények. Nekem és az asszonynak is bejön a Duster elfogadnám méretben is elég lenne, Mazda 3 és a Focus is jöhetne simán 1.6 motorral bőven elég lenne . Ebbe a sorba venném még a Ceed / i30 vonalat is.
De a véleményem az, hogy SSS után ha hasonló élményt keresel akkor benzinesből legalább 150-160 paci minimum ha nagyobb kocsit akarsz így pedig eléggé szűk a kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azóta volt egy komolyabb ahol három irányba is megindul repedés kb. fél-fél centit de meg lehetett menteni és nem reped tovább és nem zavar a kilátásban. Jellemzően télen kaptam őket amikor kifagynak az útból a kavicsok...

, esetleg a toronycsapágy lehet a bűnös?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy 7g accord bar az ufo sem rossz.