- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
Egyébként féknyereg festésre van valami tuti festék és technika tipp?Ha nem is most,tavasszal lehet lefesteném mert nem túl szép így rozsdáson.
-
Kornel
veterán
Egyébként nem tudom mit izgultok, a fék nem a bzknak való?

-
Harkovz
aktív tag
Na döntöttem Zimmermann szett megrendelve.2 tárcsa+betétek tartozékokkal.31500 lett a Kovács autónál.Remélem szerdáig megjön és beépítem.Elvileg korrózió álló a tárcsa azért választottam ezt meg sokan dícsérték máshol is,itt is.Remélem beválik.
-
venom8888
őstag
https://www.google.hu/search?biw=1088&bih=451&tbm=isch&sa=1&ei=-Cn_Wf2PNOfGgAau4pDgDA&q=swift+2012&oq=swift+2012&gs_l=psy-ab.3..0i19k1l10.14383.14940.0.15161.4.4.0.0.0.0.127.388.2j2.4.0....0...1.1.64.psy-ab..0.4.387...0j0i30k1.0.f63zU-dNskI#imgrc=CGlcRHXUlwK3-M:
ebben a tipusban
-
venom8888
őstag
a CZ 2 ben lehet ulesmagassagot allitani?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Kornel
üzenetére
Na jóvan akkor
Fura, mert ezt sehol senki nem írta... 
Suzukikhoz adnak 0%-os hiteleket is? Tegnap ismerős mondta hogy Ignisen gondolkodik, 1M-ért beszámítanák az autóját, és 5év-33k/hó konstrukcióban kihozhatna egyet...aztán itthon kezdtem el számolgatni, hogy az kb. 0-ás hitellel lehet max....
Vitaránál milyen kemény hogy használtan 1-2-őt találni, azt is új árban kb...
-
Kornel
veterán
válasz
Vesztor87
üzenetére
Mi csavarodik?
Idióta.
Az egyik legmerevebb váz szerkezete van a kategóriájában az esztergomi suzukiknak. (Vitara és Scross is egy padlólemezre épül)
Persze egy 2T-s Q5-höz viszonyítva lehet csavarodik.Egyébként meg tele vannak apró idegesítő, 5 Ft-bol orvosolható hibákkal, de ennyiért maximum Dacia-t adnak, aminél azért még mindig fényévekkel jobb minden téren.
-
Vesztor87
senior tag
Akinek Vitarája van, attól kérdezném, mennyire igaz ebben a népítéletben leírt dolog, miszerint nagyon vékony anyagokból van a Vitara? Csavarodik mindene, és nem merev. Köszi

-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha ilyen lenne a k14c is 200k után, már pezsgőt bontanék. Az nekem garantált 10 év.
-
Motion_Blur
félisten
[link] Ennyi gyerekek

-
Motion_Blur
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Igazából attól függ hogy mennyire állat módon használták.
Motorikusan semmi ez a km, futómű, kuplung pedig használat függű. Én 190e-nél tartok de 3 szervízben is azt mondták hogy tökéletes a futómű, kupung, váltó is, semmit nem kell cserélni benne. Pedig én akartam

De ennyiért túl olcsó ez a GS, gyanús.... az enyém csak GLX, szintén 2005-ös, de 1.1-ért most lenne rá vevőm.
-
Kornel
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Akkor új suzukit se vegyél, a komplett fék (de az autó is) bosch.
Mod: a helyesírásból és a stílusból vélhetően egy kisebbségi nepperrel van dolgunk ez esetben.
Egyébként nem sok a km, de ha még minden gyári benne, akkor szépen te fogod majd cserélgetni.
(Összes futómű alkatrész, stb.) -
AMD Power
titán
Egy ilyen "sok" km Swiftol , kell felni? Mennyire szamit? Nem sok ez egy ennyi idos autoban?
-
venom8888
őstag
Menyinel kell vezermu lancot cserelni? vagy nem lanc van benne?
-
venom8888
őstag
Ezek a gombok a konyoklon mit vezerelnek? Az ablakot 2 gomb vezerel,de mi az a masik 3?
https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201709249626430?make=SUZUKI&price-to=4000&onesearchad=Used&onesearchad=Nearly%20New&onesearchad=New&postcode=wa13rt&model=SWIFT&radius=30&advertising-location=at_cars&sort=sponsored&year-from=2011&page=1
-
Harkovz
aktív tag
Órákig nézegettem már az árakat.A betét mindenképp valami jó lesz,zimmer ,textar vagy trw lesz ezek 13 körül vannak.Tárcsából lehet valami közép kategória mert lehet úgy lenne érdemes cserélni akkor már.Nipparts,Delphi,ezekről jókat olvasni 6-8 ezer/db.Szerintetek jó összeállítás így?
-
gerii
addikt
Féknél nem a Textar az isten?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Harkovz
üzenetére
Én cseréltem mindent, bár én maximalista vagyok. Még a hátsókat is, pedig azokat nem lett volna muszáj.

Összes tárcsa és betét Zimmermann lett, 51k volt a Kauffernél (Honda Jazz-re). Elégedett vagyok velük, qrvára fognak, méghozzá csendben.
A Brembót passzolnám, az olcsóbbakról sok rosszat hallani.
-
Harkovz
aktív tag
Na elkopott a gyári fékem.SX4,133 ezer km.Valószínű maradok a TRW-nél csak még nem tudom,hogy csak betét vagy tárcsa csere is legyen.
-
dnelb
veterán
Nincs konkrét elkepzeles, messze van még, 2 ev legalább
egyelőre imádom az sst, de tudom hogy elfog múlni 1x és ramjon a váltás ingere
d
200 lo körüli benzinturbo, nagy hanggal
golf gti pl szimpi, annak is fog esni az ára még addig.
legjobb lenne egy turbo erre, 1.5m a szett, ha nem ebben az országban élnénk ahol üldözik ezt, simán bevallalnam aztán 5 évig legalább nyugodtan lehetnék. -
gatto_
senior tag
Egy 2011-es Swift-em van.
Következő problémával szembesültem ma. Tankoltam, lenulláztam az átlag fogyasztás mérőt, és a kilométer számlálót. Nos, azóta meghülyült. A pillanatnyi fogyasztás mérő pont az ellenkezőjét mutatja mint amit kéne és ezáltal az átlag fogyasztás mérő is. Azaz ha nyomok egy zsíros gázt akkor mutat 3-4 litert, kis gázon 15-öt, motorféken pedig 30-at. Eddig ez pont fordítva volt. Többször újraindítottam a kocsit, újra lenulláztam a műszert de nem javult meg.
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Még az aksi saru levételére gondoltam, hátha segít. Valami ötlet? -
Danex
addikt
Stonic elég jól néz ki szerintem, viszont ugyanolyan felszereltséggel 5 250 000-be kerül,
mint egy SCross 4 290 000-ért...Automata nem is opció nála, hát így nem hiszem, hogy Vitara ellen konkurens lehet.
-
Tomics
addikt
Sajna az újak még problémásabbak

-
Tomics
addikt
1 kattanásig.
Szalonban azt mondták első utam a kútra vezessen. Elkerekedett a szemem amikor megállt a számláló, de hát ez van, ennyi benyával jön ki a gyárból.Én se tankoltam azóta ennyit bele, a max 39-40 liter körül volt (ilyenkor a jelzéstől kb 40-50km-t tettem még meg, nem tiltásig pörgetve)
Ha a jelzés után tankolok akkor 37-38 liter megy bele -
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Após szeretne 2002-es ezres swiftjébe jobb minőségű hangfalakat a gyárinál.
Mi a teendő, merre induljunk el? Hol lehet ezt beszerezni, ki tudja beszerelni?
A meglévő autórádiót is cserélni kell?köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fura, mert ezt sehol senki nem írta... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)