Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalozhun100
őstag
2001es Suzuki Swiftbe mehet? V-Powert bírja.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello, téli gumi vásárlás előtt állok. Régi Swiftre kéne, jelenleg Nokian van rajta csak már közel 10 éves és már a borda se jó. Nézegettem mi lenne rá a jó, de nem tudok dönteni. Esetleg tudnátok valamit ajánlani? Van pl. Barum Polaris 5 az milyen?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Másnak se fekszik fel a szélvédőre normálisan ez a kialakítású ablaktörlő?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Tudnátok 2001es Swiftre felnit ajánlani? Alu ajánlott?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz balaaa88 #24521 üzenetére
Hello, ha riasztásod van, akkro az a piros led villogni szokott. Van a riasztos távirányito mellett egy ilyen kulcs amit bele lehet dugni. Azt hiszem hogy ez az indításgátlónak a kulcsa. Szóval ha riasztásod van és el akarod inditani az autót, le fog tiltani és csak azután tudsz elindulni, ha a kulcsot bedugod ebbe, ami megváltoztatja az ugrókódot. Elég hülyén irtam le.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
Nekem most volt januárban műszakiztatva a 2001-es Swiftem és azt vettem észre, ha intenzívebben fékezek vagy kanyarodok valami kattan/kottyan az elejében.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello vettem ma a Suzukimhoz(Suzuki Swift 1.3 2001-es) csomagtérteleszkóp párt. A márkája Starline, egész pofás, feketére van fújva. Viszontm mikor ki akartam cserélni akkor vettem észre, hogy ennek az egyik végén nincsen gömbcsukló csak fél, az is ilyen csapszeges valami. Na ezzel most mit kezdjek? Honnan szedek én olyan gömbcsuklót? Ha minden igaz a gyárira lehet ezt a teleszkópot rápattintani.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Cserélt már valaki Suzuki Swift 96 utániban (2001-es) pedálgumit, illetve lógó ajtókat hogyan orvosolta?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Van egy Suzuki Swift 2001-es autóm. Első lökhárítót keresek hozzá(kerek ködlámpás). Néztem neten, de ilyen 40.000Ftokért van a gyári. Utángyártottat nem is találtam, környéken a bontókat végigjártam sehol se lehet kapni. Esetleg nincs valami ötlet hol tudnék szerezni? Max 25ért?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello van egy pár fényszóró 13kba egyik sértetlen a másiknak az egyik Füle vissza van hegesztve. Szerintetek éri ennyibe? Suzuki Swift 2001eshez.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Holnap megyek bontóba. Szerintetek csináltassam meg müanyagossal vagy nézzek bontottat? Lökhárító alsó meg felső rész. Alsót sztem müanyagoztatom, de ha kapok 10k alatt bontottat akkor sztem nem. Meg milyen merevítő kell ehhez? 2001es gl green swift. Merevítőt sztem bárdiban veszek.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
Ablaktörlőből a gyárit vagy a flexibilist veszitek? mert nekem most flexibilis van, de csikoz.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Suzuki Swift 2001-eshez elektromos fényszórót utángyártott vagy a bontott jobb? Mert olyat hallottam, hogy az utángyártott este mindenfelé világít csak az útra nem.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz roberto211 #21249 üzenetére
Eléggé bonyolult, de mindenképpen én jönnék ki hibásnak.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
válasz roberto211 #21238 üzenetére
Most nekem is ugyanilyen gondom van Az összes lámpatartó letörött, motorháztető eléggé meggyűrődött, lökös elhajlott, szerintem nem javítható.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
Van valakinek véleménye, hogy ha eltörött a tartófüle a fényszórónak az egészet kell cserélni vagy lehet még vele valami kezdeni?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Honnan rendeljek és milyet? Suzuki Swift 2001 ferdehátú 1.3-as csomagtér teleszkóp.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz roberto211 #20716 üzenetére
Nekem nokian a téli gumim, kleber a nyári. Suzuki Swift 1.3 2001.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #20659 üzenetére
Szóval ez a szitu. Nem tudom mi legyen. Szerintem teszek bele benzint azt szólok suzuki szervíznek, ha más ötlet nincs
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz lolka1980 #20657 üzenetére
Autószerelő ismerősöm nézte meg a gyertyákat, azt mondta jó mind. Ha ráadom a gyújtást, hangosan zúgott a szivattyú, de most nem hallani. Le lett véve elöl a cső, oda nem jutott el a benzin. Benzinszűrő olajcserekor lett cserélve, szóval 1-1,5 éve. Dugulás szerintem nincsen. Szivattyú ki lett próbálva másik autóban, ott ment. Sőt direktben is lett rá kakaó adva. Akksi rendben van, mert az is most lett nem olyan régen cserélve. Minden elektronika megy a kocsiban. Saruk rendben vannak. Viszont Immo csatija a kormány alatt a bal hangszórónál van. Ha azt lehúzom nem hülyül mg az autó?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
-
kalozhun100
őstag
válasz roberto211 #20574 üzenetére
De direktbe bekötve meg megy a benzinpumpa. Injektor kétlem, mert az nincs 2 éve hogy cserélve lett. Pumpa nagyon gyanús, mert nem megy el injektorig a benzin. Viszont mi annak a neve ami letiltja a benzinpumpát?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
De miért tiltaná le mikor nem is volt riasztásom? Az nem csak akkor tilt le? Ha riasztásom van, akkor lent balra villog egy led pirosan. Amúgy a kulccsomón van amivel beriasztom, a kulcs meg a harmadik az valami ugrókódos bizdera vagy mi annak a neve?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello. Nagy a baj! Suzuki Swift 2001 1.3 gl. Elmentem tankolni, félig szoktam csak tankolni a tankot. Most is így történt. Elakarom indítani, nem indul. Akksi tutira jó. Próbáltuk betolni szóval nem akksival van a gond. Aztán később észrevettem, hogy ha ráadom a gyújtást, nem búg a benzinpumpa. Szerelő ismerősöm kiszerelte a pumpát, direktbe adott neki kakaót úgy megy. Kimérte, hogy megy-e hátra feszej, az is oké. A helyén nem akar menni a pumpa. Valami ötlet? Mos tmég holnap leteszteljük egy kölcsön Benzinpumpával, hátha tényleg a pumpa nem jó. De mi a rosseb baja lehet? Biztosítékok rendben, relé rendben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Tudom, hogy kopik, mert már a 3. vagy 4. garnitúra. Mindegyikből kifolyt az olaj. Az eredetiből is, igaz az többet bírt. Valamint lógó ajtókkal mit lehet kezdeni? Zsanért nem akarok cserélni, mert azt festeni is kell. Találtam ilyen javítókészletet. Valaki cseréltetett már ilyet?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
2001-es Suzuki Swifthez hol ajánlanátok Csomagtérajtó teleszkópot venni? Ne méregdrágán, ha lehet.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Suzuki Swift 2001 ajtóteleszkópból milyen márkát ajánlotok? Mert most ment tönkre a már cserélt utángyártott és szeretnék rá újat. Van valakinek valami tapasztalata?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
2001es suzuki swift 1.3 gl-hez nem tud valaki valami jófajta csomagtartóteleszkópot? Csak mert eddig utángyártott volt, és most elkezdett lötyögni, kifolyt belőle az olaj
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hangszigetelt innen már valaki első ajtókat? Suzuki Swift 2001.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
2001-es Suzuki Swiftemen lógnak az ajtók. Mit lehetne tenni?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello 2001-es Suzuki swiftben hol tudnám a rádiótól elvezetni a mikrofon kábelét? Hova lenne érdemesebb rakni a mikrofont a kormányhoz vagy a napellenzőre? Ha a napellenzőre akkor hol vezessem el a kábelt? Köszi
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Nekem most került bele friss Castrol olaj. 2001-es Suzuki Swift.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Suzuki Swift 2001eshez milyen csomagtartó teleszkópot vegyek, mert vettem utángyártottat, de az egy kicsit nyomja a müanyag borítást, meg hamar kifolyik belőle az olaj, ez már a második amit visszaviszek. Illetve olyan gyorsan kivágja a csomagtartót alig lehet megtartani, meg rohadt nehéz lecsukni.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Győrben nem tud valaki Suzuki bontót? 2001-es Suzuki Swifthez keresek fűtéskonzol állító gombot, mert eltörött.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
2001-es Suzuki Swift gl-em van, és van, hogy szól a bal oldali első hangszóró van, hogy nem. Rájöttem, hogy valami REAR LEFT nem jó a rádió hátulján, valószínű kontaktos a kábel, mert ha megmozgatom, van hogy szól. Ezzel most mit tudok csinálni?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello flexibilis ablaktörlőlapátot akarok venni 2001-es Suzuki Swiftre. Az a kérdésem ezek jobbak, mint a régi gyári lapátok, illetve milyen márkájút vegyek?
Xiaomi Mi 11 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest