Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, azok lassabban reagálnak jóval. Már ha egyáltalán reagálnak, lásd a Honda CR-V fiaskót...
-
Petester
senior tag
Ahogy nézem ez, amit mutattál, ha a korát nézem, akkor a kínálat alján van. Valszeg belekalkulálta az árba a hátsó futómű állapotát. A futása viszont valós, a szuf szerint is. Amit viszont nem értek, hogy azt írja a szuf, hogy eddigi tulajdonosok száma 2, ami oké addig, hogy 2010-ben volt egy eredetvizsga, de idén februárban is volt még egy, de átírás nem követte? Vagy hagyatékból van az autó?
-
Petester
senior tag
Pont most olvastam volna ebéd közben, de csak átnyálaztam, mert olvasásra nem méltattam. Ez a cikk fölösleges időtöltés nem csak írni, olvasni is. Csak bedobálták az üléseket, nem is rögzítették őket.
Az volt a cél, hogy bezárható e az ajtó. Namost ez addig oké, amíg csak szállítod az üléseket. Ha már rögzíteni is akarod, akkor a lehetőségek erősen redukálódnak. 
De nekünk már megvan a megoldás, amit korábban linkeltem, Multimac ülésből van olyan is, ami befér még a Bogárba is.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Petester
üzenetére
Miben fér el három gyerekülés?
Ugyan benne van a Cayenne is de le kell mondanod a boxermotorról abban ugyanis nem az van.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Petester
üzenetére
Szombatra írtam a négyet, akkor megyek AMTS-re
Vasárnap jó ebéd után bármikor lényegében. Dél körül úgyis alszik a gyerek. Nekem X-tremeVision +130% van a tompítottban, szeretem nagyon, jó a fénye, helyzetjelzőbe is volt a szettben kis W5W izzó mellé.Akkor akik eddig okéztak a vasárnapra: Parci, Qru, Petester, Outsiders. Többiek?
-
Petester
senior tag
válasz
outsiders
üzenetére
Az AMTS miatt még a 4-et írtad a hét elején.
Nekem jó hamarabb is, sőt, Anya nem fog rám haragudni, ha fürdetésre hazaérek. 
(#7764) Qru
Szétfaragni nem is kéne, mert csak a fedél, ami útban van, azon viszonylag könnyen lehetne segíteni. Kell egy másik, azt házasítom a meglévővel és problem solved. Ami miatt nálam off, az a foglalat 45 fokos döntése.
Viszont most rákívántam egy Philips emelt fényerejű halogén izzóra, ugyan azt tudja (fényerő), mint a Night Braker Laser, csak hidegebb fénnyel. Kíváncsi leszek milyen lesz vele, mert a Lasert is szerettem.
-
Petester
senior tag
Vasárnapra 20 fok és napsütés a jóslat!

Dallasolunk?
4-kor?
Hányan? -
Petester
senior tag
Tegnap este volt időm kicsit youtube videókat nézni, csak orosz feltöltőkét találtam meg...

A klasszik lámpákban szerintem alkalmatlan (többet "szemetel", mint ami egészséges, tuti vakítja a szembe jövőt), viszont a projektoros lámpáknál meglepően egyenes volt a vonal, szinte vonalzónak is lehetne használni. Viszont akkora hűtő borda van rajtuk, hogy szerintem nekem be se férne a műanyag fedél alá. Meg nálam 45 fokban meg van döntve az izzó helye, így viszont felejtős, nem merem bevállalni, drága levél nehezék lenne...
-
Petester
senior tag
Csoda, hogy integetnek neki, nekem nem nagyon szoktak, persze ha nem Impreza jön szembe, de amúgy piszok ritkán látok márkatársakat az utakon.
Bár most megint járunk a János kórházba, arra rendszeresen jönnek/mennek/parkolnak Subik, volt, hogy rövid időn belül 4 is megvolt.
Abból az egyik egy Tribeca volt, mutogattam is a családnak, hogy odass' egy Tribeca, nem is értette a tulaj néni, miért hadonászok és vigyorgok... 
Én meg hamarosan átállok két kerékre, bár az időjárás nem lesz még kegyes hozzám. Az a fogyasztás lesz majd nagyon faja, meg hogy kb 25 perc alatt be- és hazaérek.
Nagyon utálok a dugóban ácsorogni... 
-
Asszonnyal autót cseréltünk, mert én csak városban tolom most, és sokkal kellemesebb a 7 lityis gázolaj-fogyi, mint a 14 lityis benya, meg külön kényelmes, hogy nem kell minden héten tankolni.
Asszony meg nevetve meséli, hogy bármerre jár, mindenfelé integetnek neki a subarusok - oké, hát lehet, hogy nem sok szőkenő jár saras-karcos fekete OBK-val. 
-
Petester
senior tag
Kiégtek a Night Braker Laser izzóim, így elkezdtem agyalni, hogy esetleg bele kóstolnék a ledes érzésbe Osram vagy Philips verzióval. Mennyire lehetne esetleg ez megbízható? Ha félretesszük azt, hogy nem legális, de profi gyártók terméke, akkor elvileg pont ott kellene lennie a ledeknek, ahol a halogénnek is az izzó szála, így elvileg nem szemetelne a fénnyel, pont oda és annyit világítana, ahova kell. Nem?
-
Petester
senior tag
válasz
outsiders
üzenetére
Ha azt nézzük, hogy átlag éves 22k km-t tett meg, semmi kiemelkedő nincs benne, ezt a futást kapja nálunk is a PDF. Hogy ennyi idő alatt nem ölték még meg, na az már kiemelkedő.
Bár ki tudja, hányszor hozták vissza a halálból, az első lökhárító jobb elől még telefonon nézve sincs a helyén... 
-
outsiders
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Petester
üzenetére
Jogos, ahhoz még sok spenótót kéne ennem... Még síkon se nagyon tologatom el hiába csak 1390 kg.Vasárnap nekiálltam lecsapatni a kúton de rájöttem, hogy igazából se kedvem se apróm nincs hozzá, ezért elvittem egy kozmetikába akik mivel nem végeztek tökéletes munkát a gép orrán, miután hazamentem nekiálltam otthon újra lemosni azt a részt.
Hátha meghálálja a törődést és nem lesz több check engine.
mod:
outsiders: Ha a Dallasba megyünk akkor talizhatnánk akár eleve ott.
-
Petester
senior tag
Ja, vagy úgy. Akkor így már másképp hangzik.
Ha abból a garázsból Te ki tudod tolni(!), idén minden nap lemosom Neked!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hétvégén majd nekem egy 7 m3-es konténert kellene megtöltenem (ha sikerül találnom), így nekem nem is lenne időm kocsit mosni, max egy pisszentőben lecsutakolom indulás előtt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Petester
üzenetére
Nem 1 hengerre, 1-3-ig azaz az 1-es a 2-es és a 3-as hengerre írt hibát. Mivel sosem volt benne 95-nél jobb benzin (abból is alap, nem is prémium), könnyen lehet, hogy kioldott vmi üledéket.
De mindegy is, ettől függetlenül nem érzem, hogy bármi érdemi pluszt hozott volna a magasabb oktánszám, szóval maradok a bevált 95-nél. Igaz 1600-1800 között érezhetően nyomatékosabb de ez nekem nem ér meg ekkora felárat.
Vasárnap: Tegnap kocsit mostam, ha esik ki sem tolom a garázsból az tuti fix.

Bár lehet be sem fog indulni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Petester
senior tag
Ehh, én szerintem már több mint 1 éve járok a 98-assal, de ilyen esetem sosem volt. Vagyis hasonlóm igen, de akkor egy 2-4-6 gyújtás kimaradás hibaüzenetem volt, amit egy rossz indítás során hozott nekem. Bár Nyírő szerint inkább csak kontakt hiba volt, de fura, hogy pont akkor jött, amikor hamarabb engedtem el a kulcsot indításkor és azóta sem...

Mondjuk a helyedben én is a benyára gyanakodnék, de miért lenne nyűgje az elvileg jobb anyagtól és miért csak egy hengernél?Vasárnap akkor tali? Hol? Tavaly a Bécsi úti Stop Shop (vagy mi van ott) lett megbeszélve, marad helyszínnek? Vasárnapra esőt és még egy hideg frontot ígérnek.

-
Qru
MODERÁTOR
A gyertya nem rég lett cserélve gyári NGK-ra. Most kicsit meghajtottam hazafelé egyelőre jó, alapjárat van, check engine sincs. A kövi hidegindításnál kiderül, hogy vissza jön-e...
De alighanem most tankoltam életemben először és utoljára ilyen benzint.Amúgy így kb 200 km után azt tudom mondani, hogy alul picit nyomatékosabb lett, már olyan 1600-tól terhelhető szemben az eddigi 1800-al. Menni nem megy jobban érzésre, viszont a benzinmutatóm megint rendesen mutatja a benzinszintet. A fogyasztás hozza az eddigit, a szokásos rokon kört ugyanannyiból jártam meg mint a 95-ösből (pont 1/4 tank).
-
outsiders
aktív tag
Reméljük csak meghülyült a meleg miatt. Mikor tankoltál utoljára bele? Enyém is nagyrészt 98as auchan és 100as MOL-t kap.
Téli papucsokat leszedtem délelőtt, ment fel a nyári szett. Elég jók még ezek az abroncsok, gumis ismerőssel megnézetem még. Egy szezont látok még benne bőven. -
Én most 1 tankot autópályáztam, szépen le is ment 12-re a fogyi (160-as utazó).

-
blasko92
őstag
Mindenesetre kiváncsi vagyok mi lehet a gond. Nekem már csak 100-assal megy, de semmi gond.
Közben megtankoltam a vasat, hazára 8.009-es átlaggal jöttem.
Kevés előzéssel a cseh pályán, 120-140 tempóval, itthon már beálltam a 110-120 környékére, de a sok kamionos miatt sokat kellett előzni.Egyszóval meg vagyok elégedve.

-
ó bázz, részvétem! nem szabad ennyire belefeszülni semmibe, addig volt téma ez a 98-as izé, hogy kihívtad murphy-t magad ellen.
az amcsi piacosságot amúgy nem értem, a jobb benzintől nem hiszem, hogy bajuk lenne. meg eleve szerintem tök ugyanaz a kocsi, mint az európai modell.
-
Qru
MODERÁTOR
Auchan 98 vs Bubi: 1-0
Ma reggel szepen bedobta a chcengine-t...

-
outsiders
aktív tag
-
blasko92
őstag
Jelentem megjártuk Prágát zökkenőmentesen
Az odaút 556km, 8.82-es átlaggal, úgy, hogy ebben volt egy reggeli pesti dugózás a fogarasitól egészen a BAH csomópontig, meg egy jó nagy araszolás a cseh pályán karambol miatt, a többi részen 110-140 tempó. Hazára egyszer sem álltam meg tankolni, kiváncsi vagyok mennyi maradt még benne. 
Viszont amennyi Forestert ott láttam a 3 nap alatt
Meg jópár XV, 1-2 OBK. 
Közben megjöttek a hátsó tárcsák is, AMTS után majd megy is fel az új fék

-
outsiders
aktív tag
Szuper, akkor legyen valami móka. Szépek a kupakok
Most nézegettem a téli szettem a kocsin, 12-es gumik... Nincs repedezve, minta bőven van még, de ezt szívesen már nem raknám vissza. Nyári Falken ZE914-ek másfél szezont mentek, 17es dot. Kéne valami téli gumma, ami 2 szezont kihúz és akkor egyben tudnám cserélni négyévszakosra, mivel túl sokat gondolom nem kapnék a nyárikért, a gyári kicsit rozsdás acélfelnikért meg főleg nem, az utána már felesleges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedders szettet is lehet rakni bele, azzal állítólag elfogadható, Hace Car azt szokott rakni bele, az olyan 130k+szerelés csak.

Az volt a cél, hogy bezárható e az ajtó. Namost ez addig oké, amíg csak szállítod az üléseket. Ha már rögzíteni is akarod, akkor a lehetőségek erősen redukálódnak. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)