Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem ér, lapos szedànnal könnyű...
Szép gépek a Legàk, csak a hasmagassàg hiányozna belőle. -
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
Petester
üzenetére
Elhiszem, hogy lefőttél... A végén hálistennek semmi gond nem lett, az a lényeg. Nálam egy keréktőcsavar csere volt a program múlt héten, az autó egyébként rendben van. Nagyrészt pályázok vele, 10 literes fogyit tud hozni. Szervoszivattyú gumicsöve lesz majd cserés, nagyon öreg és felkeményedett. Csak gyári van, majd rendelve lesz japóktól ez is.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
ennyi....
-
outsiders
aktív tag
Forik már öregek amik 2.0 blokkal vannak XT-k, talán 2004ben volt még azzal, 2005-ös már a 2.5 blokkal van. Hobbikocsinak kiváló az biztos, de állandó törődés kell, ha jó állapotban akarod tudni. Én szerintem 2-3 év múlva ha cseréli fater megveszem tőle az S-Crosst és kész, mellé meg amelyik kocsi jobb állapotban marad az marad másik megy a háztól.
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
Nem a blokkra értem, az nagyon jó bennük. Nem szépen öregszik a bele, elég komoly elektronyos dolgok bennük amik azért tudnak halni. Spéci motortartó bakok, gyenge szöghajtás, nagy tömeg. Nyikorog bennük sok minden a korral. Újonnan vagy pár évesen eszetlen jó gépek lehettek, újabb volvók nekem már nem tetszenek igazán kb 2010 után.
-
outsiders
aktív tag
A volvo még drágább alkatrészben, mint a bubu, plusz több is van bennük, bonyolultabb konstrukció. De legalább elporlad a belsejük ebből a korosztályból 😀 Szöghajtás baromi kényes és elég nehéz kocsik is, xc70 is vagy 200 kilóval több egy azonos méretű obk-nál. Max D5-el venném, a benyás az jó iszákos (de legalább szép a hangja).
-
outsiders
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ahol megy le az ablak az ajtóba van az a kis filcszerű anyag, na ott szokott meggyűlni a kosz nekem, főleg első ajtóknál. Lehúzom az ablakot, gumit kifeszítem és kitakarítom pár körben.
-
outsiders
aktív tag
Egyetértek, szép ez az obk
Nálam kocsiganézás a program, eddig 2 óra alatt belső takarítás pipa plusz az ajtóélek, vízelvezető részek kitakarítása van meg. Holnap ablakoknál takarítom ki a hónapos retket hogy ne koszoljon ha le és felhúzom, gumikéderek ápolása és motorteret is csinosítom kicsit. Kis dolgok ezek, sosincs rá érkezésem, évente 1-2x szánom rá magam ilyen alaposan áttakarítani.
2 hét múlva lesz egy nagy külső tisztítás, lehet wax is kerül fel ha lesz rá időm.
-
outsiders
aktív tag
Hát nem, de azért te elég alacsony futással vetted....
150k futás után már lehet pár akna jobban 
Tegnap ott ebédeltem családdal a Dallasban ahol a csoporttali volt. Ez még mindig jó hely
Ott is tankoltam a 100as benzinből, a kocsinak nagyon nem tetszett, Esztergom felé elég fosul ment egy ideig, azt hittem valami komolyabb gebasz van. Kicsit kikormoltam a szerpentinen és megjavult, fater az scrossal utánam nehezen tartotta a tempót, nála sírt a gumi és csúszott le az útról ott, ahol az enyém még bőven nem határon ment. Jó ez a négykerékhajtás és ez a Hankook gumi is, nekem bevált. -
outsiders
aktív tag
[link] egész jól hangzik, tippre talán az egyik utolsó erős subaru lehet...
-
outsiders
aktív tag
Nekem a forma nem okés egyáltalán, meg a magasabb felépítés se tetszik annyira. Lehet, hogy belül nőtt egy kicsit és komolyabb lett (nem tudom miben, vezethetőségben biztosan nem), de ez már az elpuhultabb subaru verdák egyike. Akkor meg ha már kommersz külső és nem túl acélos teljesítmény, inkább vennék egy RAV4-et, hibridet
Az legalább nem eszik tíz litert és nem is megy
Qru: ebben az SH-ban asszem a turbós blokk is csak automatával volt, a szuper négysebességessel. Sti forester se volt már talán ebből, SF és SG az volt tutira.
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
Nekem már legalább fele autópálya tempó, 25-25% város és országúttal. Igazából szerintem jól is fogyaszt a körülményekhez képest
Légellenállásban és homlokfelületben hátrány a Fori, hiába ugyanannyi súlyban mint a többi korabeli subaru. Beltérben meg nekem a leginkább kényelmes az akkori Obk Lega Fori trióból, szellős belül szép nagy ablakokkal. -
outsiders
aktív tag
[link] már csak ilyenekkel kerülnek a hírekbe...
-
outsiders
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez az utolsó mondat.....
Nálam minden oké azért nem jelentkeztem, jó az új Hankook abroncs eddig bevált a nyálkás úton. Nem is tudtam, hogy 5 literes az ablakmosó tartálya, egész kanna belement szépen amit vettem múlt hétvégén (nyári ki lett fújva teljesen).
Qru: fejcsere önmagában elég kevés lesz, ha akarsz zenét is hallgatni rajta. Legalább ajtók kiszigetelése és egy rendes komponens szett előre, nagyon hoki a gyári hangszóró setup. -
outsiders
aktív tag
Na feldobtam ebben a csodás időben végre a téli pacskerokat, koreai gyártású
élőben is tetszett ez az aszimmetrikus minta. Egész csendes volt, tapadást majd meglátjuk ha igazán trágya idő lesz. Fogyin látszik már a hideg, 9.2 lett, ősszel és tavasszal tudok 9 alatt menni vele csak
-
outsiders
aktív tag
Mai sztori: téli szettet terveztem feltenni végre, pakolom elő a gumikat. Mondom jó laposak, na mindegy majd felfújom a kompresszorral. Nekiállok az első kereket lecserélni, felfújom a télit közben rá. Leveszem róla a pumpát és ereszt. Van ilyen szelepállítóm, meghúzom kicsit, továbbra is. Sőt ki Lehet húzni az egész szelepet.... Valószínű az előző tulaj a gyári felniben sose cseréltetett szelepet, mind a négy egyszerre megadta magát. Na ma nem lesz kerékcsere...
Régi már az abroncs de elég jó állapotú, utolsó szezont terveztem vele, de így ugye mind a négy gumit le a felniről, szelepcsere, gumik vissza, centír. Na az nem két fillér, jövőre meg amúgy is vettem volna újat. Szerintetek is jobban járok, ha akkor már veszek új gumikat is? Tipp valami 215/60 r16 méretben? Barum és Hankook is van 25 alatt is, egyelőre azokat néztem, most falken mindkét szettem. -
outsiders
aktív tag
Kényszermegoldás minden ponyva igazából, ebben igaza van Petinek. Nem showcar a Tiéd sem, azért akad rajta karc a veretés miatt emlékeim szerint. Ideiglenesen szerintem jó megoldás tud lenni, száraz kocsira lehet tenni csak, ennyi a hátulütője. Még mindig jobb, mind ha mondjuk két hétig esik rá a fanedv meg a gedva, amit a nap jól ráéget és le se lehet kaparni adott esetben fényezésről.
-
outsiders
aktív tag
[link] ez nem rossz vétel szerintem így első blikkre, végre nincs teljesen elszállva valaki az árral.
-
outsiders
aktív tag
[link] szegény Bubu
-
outsiders
aktív tag
Nicked változtasd át a gondolkodóra
Se felni, se tpms, se rendszámtartó, se visszagurulásgátló kikötése...
(Most én is igyekszem a seggemen maradni, költöttem év elején eleget a vasra. Majd jövőre egy szelepfedéltömítés csere Viktornál, plusz gondolkodom az első kerékjárati íveknél a kerékdob kiszigetelésén további zajcsillapítás gyanánt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csinos kislányok hoznak ki masszív adag amcsi stílusú ételeket
Pedig egy téglatest kb a forma. Dobd át majd facen.
Nekem most jó az elkövetkező 3 hétvége. Amúgy hétköznap is, mivel itt lakok 10 perc sétára
Forihoz Felnin van a két szett, 1 órát ràszàn az ember évente 2x és kész.
Akkor meg már új lesz, addigra már lehet hibrid lesz minden, sőt a Subaru is kap egy rendes valódi hibrid hajtást a toyotától aminek van is értelme.
Hátsó lökös volt már fényezve?
Így már tuti maradok 16os felniken egy jó ideig, nyári 2 éves szett, téli új.
Régi már az abroncs de elég jó állapotú, utolsó szezont terveztem vele, de így ugye mind a négy gumit le a felniről, szelepcsere, gumik vissza, centír. Na az nem két fillér, jövőre meg amúgy is vettem volna újat. Szerintetek is jobban járok, ha akkor már veszek új gumikat is? Tipp valami 215/60 r16 méretben? Barum és Hankook is van 25 alatt is, egyelőre azokat néztem, most falken mindkét szettem.