Hirdetés

2021. április 14., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Z270+Coffee Lake újratöltve

  Minap dobta az egyik cimbora az infót, hogy 29.290Ft-ért van az Alzában Maximus IX Extreme lap. Ennyiért ajándék, csak maga a CPU blokk kerül ennyibe.
  Kis utána olvasás után kiderítettem, hogy a CPU tápköre 1:1 ugyan az mint az általam nagyon kedvelt 9-es Apexnek, azaz egy masszívan tuningolt 9900K-t is vígan kiszolgál, egy bajom van vele, hogy nem találtam használható Coffee Lake mod leírást, csak az általánost, moddolt bios, módosított CPU érintkezők, ilyesmi.
  Apex bemutatómat itt tudod elolvasni: [link]

  Átvettem, hazahoztam a lapot, az első dolgom volt, hogy teljesen megkopasztottam:

  Első ránézésre kb minimális a hasonlóság az Apex és az Extreme között, viszont ha közelebbről megnézzük, a módosítás szempontjából nem hogy hasonlóak, de egy az egyben ugyan az a kettő!

  Folytatás...

  eldiablo 2 hónapja 35

 • Hogy lesz a japánból német?

  Van egy első generációs Ford Focusom. Szeretem, mert megbízható, takarékos, dinamikus. Mondjuk locsoltam rá a pénzt, amikor erre volt szüksége. Nem válnék meg tőle, mert többet ér nekem mint amennyi a piaci értéke, de... első autónak nem pont ezt képzeltem el, hanem egy kabriót. Nem bántam meg ezt az autót, de a nyitott tető az az igazi számomra.

  El is kezdtem a keresgélést és végül kikötöttem a Mazda MX-5-nél abból is elsőre az NB, azaz a 2. generáció tetszett meg. Évekig húzódott a projekt a válásom miatt, amikor is 2020-ban végre eljutottam oda, hogy végre van miből, csak nem tudom, pontosan mit, mert az MX5 árak teljesen megbolondultak. egy 2000-ben gyártott, minimalista autóért 1.2 milliót sajnálnék kiadni, ami ráadásul elég masszívan rohad. Igen, a rohadás a legnagyobb fájdalmam ezeknél az amúgy számomra tökéletes autókon. És nem is maga a rohadás ténye, hanem az hogy ennyiért...

  Folytatás...

  eldiablo 2 hónapja 30

 • Dupla GPU, dupla gyönyör

  Az egész úgy indult, hogy egy jóbarátom szólt, hogy vannak fej nélküli malacai OEM HD 5970-es videokártyák egy nagykerben vicc áron, kell-e nekem jáccókázni. Mondom há' persz', nekem minden kell és azonnal, főleg ha ilyen olcsó, még ha nincs is semmi értelme az egésznek.
  Kapásból négy darab is került hozzám, amiből kettő nem az enyém volt, hanem egy másik jóbarátomé.


  Bocs a minőségért, akkoriban ezt tudta a mobilom, a DSLR-t meg valamiért nem ragadtam kézbe.

  Folytatás...

  eldiablo 10 hónapja 14

 • Asus Maximus IX Apex, a svájcibicska

  Bátran ki merem jelenteni, az Intel LGA1151 éra egyik legjobbja: stabil, megbízható, moddolható.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 10 hónapja 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.